-

نوشته اصلی توسط
Hadi
1 x اثر هنری 1 111111
بدون شرح :O

کتاب دانش 15کی میزنن اثر که دیگه... :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
با سلام
دوستان کی زده Hanibal رو ترکونده لطفا لینک هارو بدین
ببینیم واندرلند و لوسیفر چیکار کردن یهوویی

راس میگه لینکی چیزی :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
کسی نمیتونه دور بزنه! من میگم
زدن یا نزدن، مسئله این است! چرا زده به نظرت؟ به نظر من چون خورده!!
هادی الان در حال برگزاری جلسه ای مشترک با امپراطور ناتارهاست با ببینه اگه بزارن یه دور بره اول تو ناتار باشه، بعد یه دستی به همه سایدها بکشه :ه ولی آخرشم میاد پیش خودمون، من بهش ایمان دارم
والا فیک؟! معلوم نمیکنه! میشه زد
- - - Updated - - -
صحبتش نیست توی دور زدن، البته کلا صحبتش نیست فقط سوژه برای خنده شده
هادی کدوم اکانت لاگین کردی؟مهم نیست کدوم سایدی بیا ج.غ پیش خودمون
پ.ن:میفروشمشاااا نمیخوایش؟ بهش بگم میاد برات میسازه ،فقط اراده کن:دی
-

نوشته اصلی توسط
gomba gomba
درود احسان عزیز! بالاخره پیدات شد

آره به نظر میاد سرور خوبی باشه، تا اینجاش که خوب و بی حاشیه بوده، انشالله که تا پایان هم همینطوری باشه. اگه دوستان همه درک کنن که: ج
دی بازی کنن ولی بازی رو جدی نگیرن، سرور بسیار بسیار خوب و در حد سرورهای ir خواهیم داشت.
عارف خودتی یا کپیته؟ :d
پ.ن : عجب جمله ی سنگینی
زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته
-
سلام بچها خسته نباشید
اگه خدا بتلبه ما هم کم کم دیگه به فروم سر میزنیم در خدمت دوستان هستیم
آرش
KaRoON
-

نوشته اصلی توسط
big hammer
سلام بچها خسته نباشید
اگه خدا بتلبه ما هم کم کم دیگه به فروم سر میزنیم در خدمت دوستان هستیم
آرش
KaRoON
سلام سلامت باشید
خوش اومدی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
اکانت هانیبال چه ارتباطی با اکانت ما داره ؟
در مورد 15 کراپهای سایدتون گفتم دوست عزیز
-
حالا یه سوالی که الان واسه من پیش اومده اینه که :
بچه های SE با این پلن وحشتناکی که ریختن :دی و دیوار اکانت Hanibal رو بوسیدن این هفته هم میان تاپ رید یا نه
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم
-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
حالا یه سوالی که الان واسه من پیش اومده اینه که :
بچه های SE با این پلن وحشتناکی که ریختن :دی و دیوار اکانت Hanibal رو بوسیدن این هفته هم میان تاپ رید یا نه

سلام عرض شد
به نظره من بچه های جنوب شرق اسیر سیاست جو سازی بچه های جنوبغرب تو فروم شدن
افتضاح ترین امری که ممکنه صورت بگیره اینه که از تو فروم تارگت بزنی
من موندم آیا تو جنوب شرق کسی نیست که بتونه ساید رو جمع کنه؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
سلام عرض شد
سلام
دوست عزیز ما تنها چیزی که گفتیم این بوده که آیا 15 کراپ های 150% برای ج ش مهم هست یا نه ؟
البته به ما ربطی نداره هااا ولی خب کنجکاویم دیگه ، یکی 3تا داره یکی هم از ساید دیگه یکی گرفته
خلاصه به ما ربطی نداره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
این وصله ها به ما نمیچسبه :دی

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
سلام عرض شد
سلام دوست عزیز
در جواب به نظر حضرت عالی باید عرض کنم که از نظر من اصلا قضیه این جور که شما میفرمایید نیست.یه نکته سنجی از طرف محمد عزیز صورت گرفت که شخص بنده پیگیر اون مطلب شدم حتی تو همون پست خطرات ایگنور کردن اون دهکده تو اون تایم بازیو گوشزد کردم به لیدرهای جنوب شرق که البته شاهد هستید که مقداری از پیشبینی های ما به حقیقت پیوست و در حال حاضر مقداری از تروپ غارتی جنوب شرق در دهکده مذکور دیوار شد.در صورتی که لیدرهای جنوب شرق تو همین فروم گفته بودند که این مسئله به وسیله دیپلماسی حل شده که تاپ10 چیز دیگه ای نشون داد!(ممنون میشم یه توضیحی بدین )
پس لطفا اشتباه بازیکنان و تیم لیدری خودتون رو به بچه های جنوب غرب وصل نکنید.مرسی :دی
پ.ن1:قبلنا سیامک تحویل میگرفت که ظاهرا دیگه نمیگیره
پ.ن2:هادی عزیز :anytime,anywhere,you know?
پ.ن3:عارف عزیز توتالیتون مبارک.بچه های گل شورای لیدری براتون آرزوی موفقیت میکنیم :-*
پ.ن4:توتالی که پارکینگ نمیده.نمییی خوایم! نمییی خوایییم :پی
-

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام دوست عزیز
در جواب به نظر حضرت عالی باید عرض کنم که از نظر من اصلا قضیه این جور که شما میفرمایید نیست.یه نکته سنجی از طرف محمد عزیز صورت گرفت که شخص بنده پیگیر اون مطلب شدم حتی تو همون پست خطرات ایگنور کردن اون دهکده تو اون تایم بازیو گوشزد کردم به لیدرهای جنوب شرق که البته شاهد هستید که مقداری از پیشبینی های ما به حقیقت پیوست و در حال حاضر مقداری از تروپ غارتی جنوب شرق در دهکده مذکور دیوار شد.در صورتی که لیدرهای جنوب شرق تو همین فروم گفته بودند که این مسئله به وسیله دیپلماسی حل شده که تاپ10 چیز دیگه ای نشون داد!(ممنون میشم یه توضیحی بدین )
پس لطفا اشتباه بازیکنان و تیم لیدری خودتون رو به بچه های جنوب غرب وصل نکنید.مرسی :دی

پ.ن3:عارف عزیز توتالیتون مبارک.بچه های گل شورای لیدری براتون آرزوی موفقیت میکنیم :-*
درود عزیزم,من مدتیه با گوشی آنلاینم به خاطر ثابت نبودن محل کارم تا یک مدت,به همین دلیل همش تو رفتو آمدم بین شهر های آذرآبادگان,۱ ، ۲ سرور نیست که با همیم داداش , ارادت ما تا گور برای با مرام ها هست
شمال شرق رو از زمانی که علی ۳ پیچ تو اسپید راند آخر رفت تو دل جنوب شرق اک اصلیش رو زد و دف ۱.۵میلیونی کشید بیرون و جنوب شرقی هارو دیوار کرد , تخم این کار کاشته شد تو سرورای دیگه
خیلی آفرین به بچه های شمال شرق
البته عارض شم خدمت بکس کل سرور که :
جنوب غرب به اندازه استعمار کل سرور پتانسیل داره .
پ.ن : دل پیچه دارم نگم برات , دکتر سایدمون کجاس؟!
پ.ن : برادرم میگه دلت درد میکنههههههههههه گ.و.ز.ی رها کن , اگر خوب نشدی نفرین به ما کن
پ.ن : مخلص بچه های گل سرور, من رو که میشناسین شوخم , به دل نگیرین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام دوست عزیز

درود عزیزم,من مدتیه با گوشی آنلاینم به خاطر ثابت نبودن محل کارم تا یک مدت,به همین دلیل همش تو رفتو آمدم بین شهر های آذرآبادگان,۱ ، ۲ سرور نیست که با همیم داداش , ارادت ما تا گور برای با مرام ها هست
شمال شرق رو از زمانی که علی ۳ پیچ تو اسپید راند آخر رفت تو دل جنوب شرق اک اصلیش رو زد و دف ۱.۵میلیونی کشید بیرون و جنوب شرقی هارو دیوار کرد , تخم این کار کاشته شد تو سرورای دیگه
خیلی آفرین به بچه های شمال شرق
البته عارض شم خدمت بکس کل سرور که :
جنوب غرب به اندازه استعمار کل سرور پتانسیل داره .
پ.ن : دل پیچه دارم نگم برات , دکتر سایدمون کجاس؟!
پ.ن : برادرم میگه دلت درد میکنههههههههههه گ.و.ز.ی رها کن , اگر خوب نشدی نفرین به ما کن
پ.ن : مخلص بچه های گل سرور, من رو که میشناسین شوخم , به دل نگیرین