-

نوشته اصلی توسط
1kilu
لووووووووووول
ما نیازی ب نامه درست کردن نداریم
به قول هانی رو اکانت شما لاگین داشتیم می کوفتیمش :دی من خودمم شاکیم به خاطر این ای پی از کجا معلوم شما نیومده باشین؟
ولی ابوذر جان زده شدن چشمان منحصر با 400-500تا کاتا که هیرو هم تو همون اتک یا زدن جنگ اموز از اکانتی که چشمان بزرگ داره با یه اتک واقعا این رو براش هیچ بهونه ای نمیشه اورد.
فدات
-
اقا یه چیز خیلی خیلی کوچیک این وسط هست که ادم علتش نمیدونه.
پلنر سوپر نوب بوده؟اینجوری ویو بزنه ادم که کسی که اولین بار دژکوب بازی کرده اینسرت میکنه.تبریک به پلنر برای ویوهای زیباش.خخخخ
بازیکن هایی که اتک رفته روشون کملا حرفه ای بودن این بیشتر باعث هنگ کردن ادم میشه.
داستان دقیقا چیه نمیدونیم بعدا مشخص میشه احتمالا.
-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
پلنر سوپر نوب بوده؟اینجوری ویو بزنه ادم که کسی که اولین بار دژکوب بازی کرده اینسرت میکنه.تبریک به پلنر برای ویوهای زیباش.خخخخ
بازیکن هایی که اتک رفته روشون کملا حرفه ای بودن این بیشتر باعث هنگ کردن ادم میشه.
مگا نوب بوده پلنرش اره
)
داستانی نداره ولی از هرکسی هم انتظار ندارم بفهمه تو پلن چیکار کردیم دقیقا قبل از پلن وسط پلن خلاصه...
-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
داستان دقیقا اینه که هر چی پلن نوبیانه تر باشه بیشتر جواب میگری:دی
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
داستان دقیقا اینه که هر چی پلن نوبیانه تر باشه بیشتر جواب میگری:دی
حاجی پلن نوب تر از این که یارو اومده با قهرمان اتک فیک داده بعد به یه ده دیگه ریل داده فک کرده ما نوبیم
بعد دقیقا همین پلن رو 10 ساعت بعدش هم اجرا کردن
ماشاالله جفتشون هم ناموفق بود
جناب اقایی که میگفتی خخخخخخخ و لووووووول از سوزش ..... هست
الان دقیقا شما همین حالت رو داری>؟
نیاز به جواب نیست از این حمله ها مشخص هست
-

نوشته اصلی توسط
kastakurta
مولچه ی خاطر از سرور 5 اسپید
با مرد ژله ای دژکوب درگیر شدم کاری کرد 3 شب و 3 روز پای سیستم نخوابم و کتیبه جابه جا کنم با حواسم ب کپم و همرم باشه اگه اشتباه نکنم 180کی گرزی داشتم همر 1 شمال شرق بود تا اون موقع بعد اون سه شب دیدم نمیشه رفتم برای صلح کردن باهاش گفت اکی قبول رفتم خوابیدم خیلی حال داد اما بعد 2ساعت زنگ زدن گفتن کتیبت رفت همرت رفت کپتم کراپ لاک شده اول ناراحت شدم بعد کلی خندیدم دژکوب برام جذاب تر شد چون با کسای بازی میکردم ک کلی چیز ازشون یاد میگرفتم
یا یاد اون اتک های ک با خشیایار و مهدی اورجینال سامی میدادیم 25تا اتک تو یک ثانیه
حالا درگیر سروری شدیم ک به نصف پلیر های دشمن نمیشد اتک بدی و مولتی بیکارش ک 5ثانیه بعد نامه جواب میده میگه این قانونه
حالا اینا اتک هاشون 10 دقیقه فاصله بینشون بوده ساعت 9 صبح زدن فکر میکنن ک اره ما نوبیم اینا شاخ
پ.ن سیامک خوبی دادا چ خبر
پ.ن مجتبی کجای کتیبه های ک میشد زد فقط کتیبه های تو بود تو جنوب غرب اونم دیگه نمیشد دیگه ارور رفاقت میداد
فکر کنم باید ی وقتی بزارم برای این سرور دوباره
ب قول گذشته ها :
خبر امد خبری در راه است...........
1کیلو
-

نوشته اصلی توسط
1kilu
با مرد ژله ای دژکوب درگیر شدم کاری کرد 3 شب و 3 روز پای سیستم نخوابم و کتیبه جابه جا کنم با حواسم ب کپم و همرم باشه اگه اشتباه نکنم 180کی گرزی داشتم همر 1 شمال شرق بود تا اون موقع بعد اون سه شب دیدم نمیشه رفتم برای صلح کردن باهاش گفت اکی قبول رفتم خوابیدم خیلی حال داد اما بعد 2ساعت زنگ زدن گفتن کتیبت رفت همرت رفت کپتم کراپ لاک شده اول ناراحت شدم بعد کلی خندیدم دژکوب برام جذاب تر شد چون با کسای بازی میکردم ک کلی چیز ازشون یاد میگرفتم
یا یاد اون اتک های ک با خشیایار و مهدی اورجینال سامی میدادیم 25تا اتک تو یک ثانیه
حالا درگیر سروری شدیم ک به نصف پلیر های دشمن نمیشد اتک بدی و مولتی بیکارش ک 5ثانیه بعد نامه جواب میده میگه این قانونه
حالا اینا اتک هاشون 10 دقیقه فاصله بینشون بوده ساعت 9 صبح زدن فکر میکنن ک اره ما نوبیم اینا شاخ
پ.ن مجتبی کجای کتیبه های ک میشد زد فقط کتیبه های تو بود تو جنوب غرب اونم دیگه نمیشد دیگه ارور رفاقت میداد
ب قول گذشته ها :
1کیلو
آخ آخ داغ دلم تازه کردی
سرور 5 اسپید یادش بخیر
بهترین سروی که تو عمرم بازی کردم
به جرعت میتونم بگم که بازی واقعی رو اونجا یاد گرفتم چون اساتید برجسته ای اونجا بودن
اون زمان من رو اک zdf و kok بودم با امین و محمد بازی میکردیم
دقیقا اون موقع هم من ج.غ بودم و با ش.ش تو جنگ بودیم زمان کتیبه ها(همیشه چشمم دنبال چشمان بزرگ حامد دراکولا بود که رو اک انار بود(که بعدش فهمیدم همشهریم هست و الانم اکثر شبها با هم بیرونیم)
من نوکرتم دادا تو خوبی؟سلامتی؟
عاشق این تیکه کلامم
خبر امد خبری در راه هست
اینم واس اسپید 5 هست
یادش بخیر
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
1kilu
ب قول گذشته ها :
1کیلو
بازی اون سرورا خیلی حال میداد کلا.شب و روز اتک بود کنارشم کلی پلیر خوب.اینجا البته اگه به دوستان برنخوره کلا 20تا پلیر خوب نیست خدایی.همین هم انگیزه کم میکنه.خدایی بازی یه طرف کل کل فرومش که دیگه یادته یه طرف بود.اینجا ادم خجالت میکشه با بعضی ها کل کل کنه.اعتبار ادم میره زیر سوال کلا اگه کل کل کنیم.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
S.Y
حاجی پلن نوب تر از این که یارو اومده با قهرمان اتک فیک داده بعد به یه ده دیگه ریل داده فک کرده ما نوبیم
بعد دقیقا همین پلن رو 10 ساعت بعدش هم اجرا کردن
ماشاالله جفتشون هم ناموفق بود
جناب اقایی که میگفتی خخخخخخخ و لووووووول از سوزش ..... هست
الان دقیقا شما همین حالت رو داری>؟
نیاز به جواب نیست از این حمله ها مشخص هست
سلام به همه!
تو کلا کارو زندگی نداری همش اینجایی؟
یه دو سه روز نبودم دیدم زیاد پست دادی همشو یهو جواب بدم !
از کتیبه ی خودم شروع می کنم! قبول دارم اشتباه خودم بود دقت کن خودم چرا ؟ چون خوابیدم و یه 8 ساعتی کسی رو اکانت نبود! پس کار خفن و آکروباتیکی انجام ندادین یه تایم در آوردن ساده اونم به مدت چند روزو خلاصه مبارکتون باشه ! چرخش بچرخه واستون ! البته اگه در حدی باشی که بهت جنگ آموز بدن !:دی
اما در مورد بقیه چیز هایی که اتفاق افتاد میگم تا بدونی!
شمال شرق ما در گیر یه سری مسائل بچه گونه شده که هر کی داره واسه خودش یه سازی میزنه و با ساز خودشم میرقصه ! پس اینقدر ذوق نکنین که دارین همچین سایدی رو میزنین! و موفقین! علی کینگ ان ای ما هم نبودش این چند روزو به همین خاطر بود که ساید اینجوری بود!
بالاخره شماها 50تا لیدر دارین و ما همین یکیو داریم خیلیم دوسش داریم !:دی
در مورد پلن نوبیانه و قهرمان فیک و اینا هم عزیزم من که دیگه بهتر میدونم آمارشو از کی گرفتی:دی! اما ما میزاریم رو حساب این که شما مخت خیلی خوب کار می کنه ! اصلا آی کیوت بالای 1000 :دی! خوبه ؟ راضی شدی؟! حله ؟ رواله ؟ من نوب تو پرو ( که از سابقه جفتمون مشخصه ):دی!
در مورد اون دوستمونم که علاقه زیادی به مهد کودکو شیرخوارگاه و این صحبتا داره ! عزیزم شما بزار دندونات در بیاد بعد به فکر مهد کودک و این حرفا باش !
همممم دیگه کی بود به ما تیکه انداخت ؟؟؟؟ یادم نیس ! هر کی بود با خودش بود ! آینه آینه !لول! لول ! لول!
ببخشید وقتتونو گرفتم !
MaMaD SAiNT
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AXEMAN
سلام به همه!
تو کلا کارو زندگی نداری همش اینجایی؟
یه دو سه روز نبودم دیدم زیاد پست دادی همشو یهو جواب بدم !
از کتیبه ی خودم شروع می کنم! قبول دارم اشتباه خودم بود دقت کن خودم چرا ؟ چون خوابیدم و یه 8 ساعتی کسی رو اکانت نبود! پس کار خفن و آکروباتیکی انجام ندادین یه تایم در آوردن ساده اونم به مدت چند روزو خلاصه مبارکتون باشه ! چرخش بچرخه واستون ! البته اگه در حدی باشی که بهت جنگ آموز بدن !:دی
اما در مورد بقیه چیز هایی که اتفاق افتاد میگم تا بدونی!
شمال شرق ما در گیر یه سری مسائل بچه گونه شده که هر کی داره واسه خودش یه سازی میزنه و با ساز خودشم میرقصه ! پس اینقدر ذوق نکنین که دارین همچین سایدی رو میزنین! و موفقین! علی کینگ ان ای ما هم نبودش این چند روزو به همین خاطر بود که ساید اینجوری بود!
بالاخره شماها 50تا لیدر دارین و ما همین یکیو داریم خیلیم دوسش داریم !:دی
در مورد پلن نوبیانه و قهرمان فیک و اینا هم عزیزم من که دیگه بهتر میدونم آمارشو از کی گرفتی:دی! اما ما میزاریم رو حساب این که شما مخت خیلی خوب کار می کنه ! اصلا آی کیوت بالای 1000 :دی! خوبه ؟ راضی شدی؟! حله ؟ رواله ؟ من نوب تو پرو ( که از سابقه جفتمون مشخصه ):دی!
در مورد اون دوستمونم که علاقه زیادی به مهد کودکو شیرخوارگاه و این صحبتا داره ! عزیزم شما بزار دندونات در بیاد بعد به فکر مهد کودک و این حرفا باش !
همممم دیگه کی بود به ما تیکه انداخت ؟؟؟؟ یادم نیس ! هر کی بود با خودش بود ! آینه آینه !لول! لول ! لول!
ببخشید وقتتونو گرفتم !
MaMaD SAiNT
اقا فک کنم کلا منو اشتب گرفتی با یکی دیگه
مگه من از تو کتیبه زدن؟؟
از اکانت من هنوز هیچ اتک و یا حتی فیکی بلند نشده!که میگی اگگه جنگ بهت بدن خوبه و فلان
بعدش:والا به جان تو بیکارم.خیلی هم بیکارم.میخوای بیام دوال تو بشم :دی
بعدیش:حاجی خدایی که خیلی بدشانسی من اصلا آمار نگرفتم ما یه احمق داشتیم این بیشعور نیم ساعت قبل اتک تو بشینه معماری بزرگ شد چشمان من غیر فعال شد بعد رفتم تو اتکا دیدم ای بابا این اتک قهرمان هنوز داره بهم 0و؟ نشون میده ولی اتک رو جنگ همشون ؟ هستن که فهمیدن اون ریله
البته باز به تایم ها نگاه کنی دستگیرت میشه که من قبل همه اینا جنگ رو جابجا کردم چون شب قبلش دیدم که فیک دادی و یه مین بعدش با 2کی جاسوس میخواستی اسکات بکشی که نشد.رو همین جریان فهمیدم علاقه خاصی به جنگ داری
بعد اینا:حاجی خدایی دوستت دارم دست خودم نیست نمیدونم چرا:دی