-
IRX 2 : Hellseeker
IRX 3 : Hellseeker
IRX 4 : Hellseeker
IRX 5 : Hellseeker
IRX 6 : Hellseeker
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hellseeker
ببخشید شما ؟

همون که تو هر سایدی میری میزننت ؟ بحثم این سرور های اینجا نیست
عزیزم 16تا همر برای صفر کردن رکورد دکترتون لانچ شد که راحت صفر شد و نصف همر ها سالم برگشت یادمه لرد هادی زنگ زد بهم میگفت اینا پسوورد دادن میگن بیا یه کاری کن صفر نشه ! همین نشانگر حقیقت هست
البته امیر کسی حرفاتو کلا قبول نداره چون هر چی میرسی میگی بی دلیل و منطق !!!
اگر بازیکن کار درستی بودی تو منطقه خودتون نمیزدن صفرت کنن .
با اینکه ارزش ریپلای نداشت...
برو سرور خودتون بازی کن
ماهان جان این امیر که میبینی اصلا دژکوب باز نیست بلکه فروم باز هست و فقط کف فروم میخوابه که هرکی پست گذاشت این بیاد و یه چیزی بگه
پ ن: امیر جان توپت رو بردار برو دم خونه خودتون بازی کن آفزین گل پسر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
cavalier king
سلام
والا یه مثالی هست در مورد اون قماربازه که وقتی میبازه چی میگه
اگه مثالش رو نمیدونید تشریف بیار گرانا روشنت میکنم 
در مورد آماری هم که دادید باز یه مثال میزنم که میگه جائی که شیر نباشه قورباغه هفت تیر کش میشه :دی
در ضمن 100 کردن بوسیله باد و ابرو خورشید و فلک و بلطف پنل جناب خسروی زیاد هم شیزین نیستا :d
عاشق خودتو پستاتم مهران جون :دی
چرا اینقدر سنگین جواب میدی آخه !! کاکو لهشون کردیا
به عشق خودت تا اینجا اومدیم
http://e3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=699
IRX 2 : Hellseeker
IRX 3 : Hellseeker
IRX 4 : Hellseeker
IRX 5 : Hellseeker
IRX 6 : Hellseeker
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hellseeker
ببخشید شما ؟

همون که تو هر سایدی میری میزننت ؟ بحثم این سرور های اینجا نیست
عزیزم 16تا همر برای صفر کردن رکورد دکترتون لانچ شد که راحت صفر شد و نصف همر ها سالم برگشت یادمه لرد هادی زنگ زد بهم میگفت اینا پسوورد دادن میگن بیا یه کاری کن صفر نشه ! همین نشانگر حقیقت هست
البته امیر کسی حرفاتو کلا قبول نداره چون هر چی میرسی میگی بی دلیل و منطق !!!
اگر بازیکن کار درستی بودی تو منطقه خودتون نمیزدن صفرت کنن .
با اینکه ارزش ریپلای نداشت...
برو سرور خودتون بازی کن
ماهان جون اخه منو کجا زدن ؟:| آرش تروجان کی بود منو زد؟:| منو کی از ساید انداخت بیرون؟ عجب..!
اولا : یکی از دوستان رو ریپلای نکردم به دلیل توهین ! اول حرف زدن یاد بگیر بعد بیا جواب میدم
دوما : ماهان جان بنده تو کل زندگیم یک بار همرم 0 شد اون هم اکانتی که

رنک 2-3 اکانت های من و تیمم بودن رو دستمون نبود ! 5 میلیون دف شخصی که رفت برای واندر

بدون لانچ رکورد تبر دنیا رنک هجومو میبینی؟ میدونی چندتا همر از جنوب غرب پروندم ؟:دی چندتا کتیبه زدم؟

تو دفاع کردنم که همه میدونن کسی تا حالا از دفاعی من ریپورتم نگرفته :دی مگه با نامردی اونم تو سرور 10 ایکس ( خودکشی نهنگی :دی)
اینم دوست عزیزمون

با 400ک دف جمعا 0 شد :دی
پ.ن: اون همر جزو حرکات اضافه ما بود که وقتی تو فروم مطرح شد 99% سرور نمیدونستند چنین همری تو سرور وجود داره :دی
خب حالا بگید چرا تا حالا 100 نکردید؟ شما هم سعید ویچ کینگ داشتید که مثل مهدی بود . آیا همیشه به خاطر مهدی 100شد ؟:دی مثل اینه هر سال تو درس رد بشی بگی به خاطر جام جهانیه
)
Amir Alone Boy
THE LAST KING
Alone...BuT Alive....
قبرستان پر از جوانانی است که میخواستند در پیری توبه کنند...!
KiNG oF Se TeaM
-
سلام به همه
معذرت میخوام از همگی. الان بحث سرور E3 هستش 
هنوز بابت سرورهای سابق دست از سرمون برنداشتین نه؟ لطفا ادامه ندین بحث قدیم رو مجبور نشیم پاک کنیم پست چندتا قدیمی رو !
انتی اسپم: چقد هوس ابزارهای مربوطه قدیم رو کردم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mod s^-a-^w
سلام به همه
معذرت میخوام از همگی. الان بحث سرور e3 هستش 
هنوز بابت سرورهای سابق دست از سرمون برنداشتین نه؟ لطفا ادامه ندین بحث قدیم رو مجبور نشیم پاک کنیم پست چندتا قدیمی رو !
انتی اسپم: چقد هوس ابزارهای مربوطه قدیم رو کردم
سلام
مدیر عزیز:دژکوب هستو خاطرات قدیم و جدید این دوستانی هم که تو فروم هستند همه با هم دوست هستند اما در مورد e3 که شما میفرمائید راستش سرور هنوز از نظر پلیرهای قوی کامل نشده که بشه راجع بهش بحث زیادی کرد . انشاالله در سروری که همتراز با سرور های آی آر باشه مسلما بحث های زیادی برای گفتن هست.
این سرور شما در همین حد از ما پذیرا باشید
ممنون
ویرایش توسط cavalier king : 01-15-2015 در ساعت 06:25 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Alone
دوستان دیگه ببخشید ریپلای نکردم نمیشناسمتون .
http://dejkoob.ir/ir/report...a7,9940489796b
ماهان عزیز بفرما این لینک شما یه سرور مهرداد و زدید خود دکتر اومد دف جنوب شرق و بک کرد نامه های اکانتشو بزارم؟ ببینی؟گفت مساله کاملا شخصیه بین من و جنوب غرب اما سرور بعدش که با تیمش اومد 1.700.000 گرز 450000 شوالیه زد کجا بودید؟ یادمه هیچکدومتون به مید گیم نرسیدید دلیت کردید
دوستان کسی میدونه تنها سایدی که تو اسپید ایران 100 نکرده کدوم سایده ؟:دی
بله احسنت جنوب غرب کبیر
آقا حال کنید چقدر هیجان ایجاد کردم براتون
پ.ن : ماهان بیا دفاع کن از خودت :دی
داداش خواستی منو بشناسی فقط کافی به ارش تروجانت بگی کدوم اکانت رو لول 99 واندرتو صفر کرد بی شک پاسخی جز m.a.v این نمیشنوی
خواستی اسنادش موجوده looooooooooooool
جنوب غرب سرور 5x واندر 100 کرد
تو 3x هم بارها گفتم به علت دوستی لیدرهای جنوب شرق مهدی خسروی و حمید و علی ویسکی متا میبستن و ما هم به احترام آقا مهدی اتک لانچ نکردیم
والا مثل همین سرور به اندازه 50 تا واندر همر داشتم
برعکس همه دوستان خدمتتون بگم جنوب شرق همیشه با متای جنوب غرب تونسته 100 کنه و همانطور که روش بازی هست همیشه متا برنده میشه و باز هم یادآوری میکنم فقط و فقط به خاطر احترام به آقای مهدی خسروی عزیز بود که همیشه واندر اونجا 100 میشد
اون چیزی که برای شما آرزوست برای ما خاطره هست
پ ش : ولش بیخیال همینارو بخون بسه
رفع اسپم
http://e3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
ir5x : http://dejkoob.ir/ir/report/51466743117
-
سلام به همه

نوشته اصلی توسط
M.A.V
داداش خواستی منو بشناسی فقط کافی به ارش تروجانت بگی کدوم اکانت رو لول 99 واندرتو صفر کرد بی شک پاسخی جز m.a.v این نمیشنوی
خواستی اسنادش موجوده looooooooooooool
جنوب غرب سرور 5x واندر 100 کرد
تو 3x هم بارها گفتم به علت دوستی لیدرهای جنوب شرق مهدی خسروی و حمید و علی ویسکی متا میبستن و ما هم به احترام آقا مهدی اتک لانچ نکردیم
والا مثل همین سرور به اندازه 50 تا واندر همر داشتم
برعکس همه دوستان خدمتتون بگم جنوب شرق همیشه با متای جنوب غرب تونسته 100 کنه و همانطور که روش بازی هست همیشه متا برنده میشه و باز هم یادآوری میکنم فقط و فقط به خاطر احترام به آقای مهدی خسروی عزیز بود که همیشه واندر اونجا 100 میشد
اون چیزی که برای شما آرزوست برای ما خاطره هست
پ ش : ولش بیخیال همینارو بخون بسه
رفع اسپم
http://e3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
ماهان داداش یچیزی اخر پستت گفتی تعجب کردم. حالا همر شما رو ندیدیم اما یک چیز رو میدونم اونم اینکه اس ای اون سرور صد کرد بخاطر متا با اس دبلیو نبود. تا جاییکه من یادمه تارگت اصلیه جنوب غرب اس ای بود و اصلا متای اس ای ان ای بود و اگر زمانی اس ای هم صد نمیکرد واندر دوم واندر ان ای بود.
اگر هم متای پشت پرده اخر سرور دوستان قدیمی رو که اسم بردی بگی باید بگم نظر من اینه تو اس دبلیو و ان دبل هیچ همری دیگه موجود نبود برای زدن اس ای. و بنده طرفدار اس ای نیستما. و اتفاقا من یکی و همه دوال هاممون کلا تیممون و اتحادمون بسیار حالمون گرفته شد که اس ای صد کرد. چون با اشاره ای حد اقل 4-5 بار دیگه میشد واندر اس ای رو 0 کرد و همر فقط تو ان ای بود و فقط بخاطر علی هروس بود که شخصا زنگ زد به اکثر همردارها و بچه ها که لانچ نکنیم
این عکس مشخصه از اسم اتحاد ها که متا چجو بود:
واندر.jpg
حالا بگذریم اینجا جاش نیست. ادامه ندیم لطفا اون بحثای قدیمی رو. که هر چی حرف بزنیم راجعش نه سیر میشم از خاطرات قدیم نه حرف تموم میشه228319_nerdylaff.gif
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 01-15-2015 در ساعت 11:01 PM
-
بچه ها اولش عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این عکس
فقط میخوام بدونین که ما به چه انسان هایی شریفی داریم بازی میکنیم
قضاوتش پای شما اینم متذکر بشم از اکانت ما به این آقا نه اتکی لانچ شده نه نامه ای
پ ش : کاش کمی انسان باشیم
ویرایش توسط MOD S^À^W : 01-16-2015 در ساعت 03:29 AM
دلیل: فحش ذکر شده در نامه
ir5x : http://dejkoob.ir/ir/report/51466743117
-

نوشته اصلی توسط
M.A.V
بچه ها اولش عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این عکس
فقط میخوام بدونین که ما به چه انسان هایی شریفی داریم بازی میکنیم
قضاوتش پای شما اینم متذکر بشم از اکانت ما به این آقا نه اتکی لانچ شده نه نامه ای
پ ش : کاش کمی انسان باشیم
مدیونین محکم نذارینش لیست فارم. تا یاد بگیره حریف احترام داره درس اول.
ازین چیزا زیاده ماهان خان توجه نکن. مگه ندیدی چند روز پیش اک شاندیز اومد همین تایپیک بمن همین حرفا رو زده بود من بعد دیدم پستشو. بهم فحش داده بابت اینکه نمیدونم پشت یه پروفایل تو همین سرور چی نوشته بودن نمیدونم. حالا من اصلا یکبار تو این سرور لاگین هم نکردم. ازین چهار پاها زیادن. بیخیال.
در اصل یارو داره به خودش فحش میده ها. داره میگه این فقط بازی و فلان اونوقت خودش عقده ای بازی دهاتی بازی که نه کوهی بازی در اورده به خاطر بازی دری بری گفته
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن