صفحه 21 از 55 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 818

موضوع: سرور c3 بیگ همر

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سهیل عزیزم احترام با عرض خا..... فرق میکنه پسرم
    جو نگیرتت خوشکله بابا اره تو کارو سابقه زیاد دارید اخه فارم بودناتونم رو سابقه حساب میکنید
    از اینکه انقد صادقانه میگی این یه بازیه نباید جدی گرفتش خوشم میاد ولی اینکه انقد جدی گرفتیشو مثل بنز داری پول میریزی توش در تعجبم واقعا نمیدونم کدوم حرفتو باور کنم
    اینی که میگم مدرک دارم براشا عزیزم حرف مفت نیست پسرم
    هیچوقت نامه ای که اول بازی بهم دادی رو فراموش نمیکنم (سلام داداش من از جونوب شرق اومدم شمال غرب بازیرم دیر شروع کردم میشه خواهش کنم پوشم کنی هرچی خواستی بهت میدم گلدم لازم داشتی بگو)
    اقا ما جوجه رنگی ما فنچ اصلا خوبه ولی من رو راستم نه دورو
    چند روز پیشا رو اکانتت بودم دیدم چقد نامه پوش داده بودی واسه شارژ جنگ یونیک چی شود قرار بود خودت با مولتیات شارژش کنی که
    ایشلا ایندفه اومدم نبینم از این نامها

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط big hammer نمایش پست ها
    به به به
    ببین من نبودم چه خبر شده
    اقا انقد به شمال غرب گیر ندید دییییگه
    اخه چند نفر به دو نفر
    نگا نکنین شمال غرب اکانت زیاده مهم پلیره که کارو و سهیل زحمتشو میکشن که تازه اونم کارو که همش نیست باشه ام لانچ نمیکنه
    میمونه سهیل
    اونم که در جریان نیست کلا
    بابا نامردا تک به تک بیاید اینا همتونو حریف میشن :دی
    شمال غرب یکپارچه اس دیگه کارو سهیل باهم یکپارچش کردن
    حیف که این همین کارو نگذاشت وگرنه روزی که اون طوری نامه دادی الان داشتم توی نان کپ های نداشته ات دف می زدم حیف فقط!!!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
    حیف که این همین کارو نگذاشت وگرنه روزی که اون طوری نامه دادی الان داشتم توی نان کپ های نداشته ات دف می زدم حیف فقط!!!
    :دی خشم علی چیفره ها:دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اقا سهیل وعلی اقا چیفر و اقا ارش دوستان بیخیال بحث گذشته بشید.گذشته ها گذشته.لطفا بحث قبل نکنید هرچی بود تموم شد رفت.دمتون گرم

5. تشکر gorbehnareh تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه دوستان گلم

من هم هستما یه نوووووووب تو شمالغرب

نه پلنرم نه پلیرم نه دفساز نه همر ساز من یک نووووب ام

اما سرور خووبی بود کنار دوستان گلم

ای کاش برخی از دوستان زیر تو سرور بودن میخندیدم

شمال شرق: علی 3پیج -- مهدی اورجینال -- حاج قدیر
    جنوب شرق: کاظم جیا -- کیوان کینگ -- دکتر مهرداد -- یاشار
    جنوب غرب: رضا انمی -- ویسکرها -- مجتبی ماتریکس
    شمالغرب هم که معلومه کیا بایستی بودن:
    فرشید پاستیل -- ناصر ور ولف -- حاج احمد -- محمدرضا اسکای -- بروبکس هخامنشی و...

اما سرور جذابی نیست چوون گیر و گورش خیلی زیاده
    من از مولتی پرسیدم باهات ایپی مشترک نیستم؟؟ واسم سوال بود با کیا ایپی مشترک نیستم

ایشالا دوستان گلم سرور خوبی داشته باشن و هرکی 100 کرد مهم نیست چووون دور هم جمع شدیم بخنیدم و بس
    ونکته مهم اینه که الان کل پلیرها سرور کمتر از 200 نفرن و سرور سوتوکوره و این کارو بی مزه و بی انگیزه کرده
    شاید سرورهای بعد بهتر شد

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba_Matrix نمایش پست ها
    خودتم معرفی میکردی دیگه عزیزم
    والا من یه 2 هفته ای هست اومدم ببینم سرور چطوریه اما پشیمون شدم چون بازم همون بازیه کثیف رو برخی بچه های شمال شرق انجام دادن و اکانتی که من روش بودم به اسم xXx همرشو زدن به بچه های خود جنوب غرب و کتیبه رو اکانت را بردن. حالا من هیچی تازه اومده بودم اما اون بچه هایی که این همه مدت بازی کردن همه تلاششون به هدر رفت با این کار. واقعا متاسفم برای کسایی که این کارو کردن. خدارو خوش نمیاد این کارها. پاک بازی کنید اگر ادعاتون میشد
    من رضا گربه نره همیشه تو شمالغرب بودم جز سرور شش ام تو جنوب شرق بودم

همونی که سرور شش اسپید کاظم جیا همرشو زد تا دهکده همرتو صفر کنه و نتونست اکانت ZoRo

به این خاطر یادمه چون تنها کسی بودی که واسه ربع درب و داغون (منظورم سرور شش اسپیده) جنوب غرب داشتی بازی میکردی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

این بازیکن شب که خوابیدم کپش 15 گندمی بود !
    اصبح 15 گندمی نبود دیگه !

9. پسندیدن MR-PRESIDENT پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بقول یکی از دوستام اقااااااااااااااااا من از همین تیریبون اعلام میکنم
    یه سرور دات کام نه سرور فیک مثل این یارو 100 اکانت داره فقطم گلد میزنه یه سرور اصلی یا دات کام یا هند یا مجارستان یا هرجا که دوست داری بجوز ایران معرفی کن عزیزم
    من شخصا با اکانت جوجه رنگی توش ریجستر میشم
    منه بی سابقه جوجه رنگی فنچ نوب یه طرف تو و تمام دوستای پرو پلیره سابقه بالای 7 سال 200بار واندر 100 کردت یه طرف تمام این دوستان حاظر در اینجام شاهد
    دیگه بقیشو نمیگم من مثل تو دوستات اهل فک الکی زدن نیستم هی بگم ال میکنم بل میکنم اینجور چیزا دوست داشتی بگو بازی کنیم تو بازی میخوام فارم توپولت بشم
    سرور نزدیک استارت هست عزیزم زود فکراتو بکون

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ادب مرد به از دولت اوست ...
    م خ

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط big hammer نمایش پست ها
    بقول یکی از دوستام اقااااااااااااااااا من از همین تیریبون اعلام میکنم
    یه سرور دات کام نه سرور فیک مثل این یارو 100 اکانت داره فقطم گلد میزنه یه سرور اصلی یا دات کام یا هند یا مجارستان یا هرجا که دوست داری بجوز ایران معرفی کن عزیزم
    من شخصا با اکانت جوجه رنگی توش ریجستر میشم
    منه بی سابقه جوجه رنگی فنچ نوب یه طرف تو و تمام دوستای پرو پلیره سابقه بالای 7 سال 200بار واندر 100 کردت یه طرف تمام این دوستان حاظر در اینجام شاهد
    دیگه بقیشو نمیگم من مثل تو دوستات اهل فک الکی زدن نیستم هی بگم ال میکنم بل میکنم اینجور چیزا دوست داشتی بگو بازی کنیم تو بازی میخوام فارم توپولت بشم
    سرور نزدیک استارت هست عزیزم زود فکراتو بکون

روت میشه اومدی پست میزاری ؟؟ شما همونی هستی از خونوادت حرف زدم گفتی میدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم خندیدی به اون کسی که من مورد عنایت قرارش دادم دیگه ؟ : ))) مگه نمیگی بازیکنم ؟؟ تو 12 ساعت جمت کردیم دیگه چی میخوای اینو حتما تو سابقت بزار قهر کردم با سایدم کتیبمو دادم به دشمن : ))) حتما اینو تو سابقت بزار اون حرفای منم توش بزار راستی دیر تر حذف میکردی بچه ها گلداتو چیف کنن دفاع بسازن اومذی رو اکانتم 4000 گلد رو دزدیدی همر هامو هم کوبیدی به ناتار کاملا مشخصه بازی چقد برات بی اهمیته : ))))) باو اینجا پست نزار دفع دیگه از چت هامون عکس میگیرم میزارم اینجا ها پست نزار پسرم دوالت اون روز تو اسکایپ از خونوادت میگفت پست نزار دیگه

صفحه 21 از 55 نخستنخست ... 11192021222331 ... آخرینآخرین