-
آره دیگه ملت تا 300 خونه رو میزنن احتمالا 5کا حملشون که هیچ 40ک حملشون هم پر نمیشه حتما هر 15 مین هم تمام سرور های دژکوب رو غارت میکنی. خیلی مشتی هستی بخدا
))))))))))
احتمالا کپ ناتار رو داری غارت میکنی این تایم سرور که اینجوری منابع میارن
GG
Sj
ویرایش توسط Team_Natar : 01-10-2017 در ساعت 11:31 AM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
-
درود و خسته نباشید خدمت تمام دوستان چه ساید خودی چه رقیبامون که دوستامون حساب میشن
1-پست اقا محسن کاملا بجا بود
2-در مورد غارت همه دوستان در همه سایدا -جنوب غرب هیچ نظری نداره ( اگر حرفی پیش میاد شخصی هست و سیاست ساید نیست)
3- رپورت به مولتی هانتر بهترین راه حل برای پوش هست و با افشین موافقم
4- دوست عزیز بذار کنار زودتر و با یه خداحافضی خوشحال کن همه رو بجای توهین و به کار بردن بدترین الفاظ و کلمات که مناسب خودتونه بیشتر تا باقی جمع
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-10-2017 در ساعت 09:10 PM
-
-
اقای محسن شانگفی عزیز داش مجتبی از دلت در اورد و منو همخوشحال کرد
پ ن: این سرور برادران شانگفی هم هستن؟
پ ن2: مرسی مجتبی جان عزیز
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ظاهرا بازیکنانی از جنوب شرق از اتحاد خود خارج شدن و رفتن جنوب غرب باد هر جا بخواهد میوزد
-
بازیکنانی خارج شدند یا کل سایدشون رفتند اونور
البته طبق اخرین امار و اطلاعات به زودی بازیکنانی از شمال شرق هم میرند تو مجموعه اتحاد های sw
-
-
دوستان سلام
بهتر دیدم برای خراب نشدن این سرور تکلیف خودمون رو با یک سری از پلیر ها مشخص کنیم همینجا
همونطوری که خرید و فروش اکانت و داشتن اکانت مولتی برای ساید مقابل خودمون بد میدونیم باید این قضیه رو برای خودمون هم بد بدونیم
نقطه بد ماجرا اینه که اکانت بخریم از ساید مقابل و همرهاشو رو سر کله بچه های خودمون با توجه به داشتن آمار آنلاینیشون بکوبیم
شاید بگید موضوع بی ربط به این سروره
اما پلیری که این کارو در سرور دیگه انجام داده الان تو ساید ما داره بازی می کنه و بازی کردنش ربط داره به این سرور
فضاحت و وقاحت این آدم تا جایی پیش رفته که واسه امیر پرشین همه کاری داره می کنه
اکانت می خره مذاکره می کنه تو سر هم اتحادی خودش میزنه
همر هم اتحادی می پرونه
و باز اومده در کنار ما داره بازی می کنه
اگر عکس العملی نشون ندیم به ریش ما خواهد خندید
به نظر من ساید ان دبلیو میلاد از اکانت brainwish رو باید هر چه سریعتر بزنه بندازه بیرون
این پلیر به نظر من یه پلیر با انگیزه های شخصی نیست . اگر برای لذت از بازی بازی می کرد خوب بود اما برا کسی بازی می کنه که اصلا نیست داخل سرور و سیاست های اون ادم رو برای صد شدن واندر روی ایمیل اون ادم پیگیری می کنه و از هیچ اقدامی ابایی نداره. حتی اگر هم سایدی خودش رو بزنه
یه روز خوب میاد که نگیم یه روز خوب میاد
که بگیم یه روز خوب اومد
یه روز خوب داریم
M1: stupid
L1: KodoEEn
-
-
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان
من یه خواهشی از مولتی هانتر دارم و اون اینه که خواهشا حداقل واسه این سرور کلا چنج میل رو برداره.چون واقعا ضرر و زیانش خیلی بیشتر از استفاده اون هست.اخه چنج میل کردن چه صیغه ایه دیگه؟
خب یکی که نمیخواد بازی کنه اکانتشو حذف میکنه دیگه.اگرم میخواد اکانتشو بسپاره به یکی دیگه خب بسپاره. و اون طرفی هم که تحویل میگیره مجبوره اعتماد کنه که ایمیل دست صاحب اصلی اکانت بمونه و فقط پسوورد رو داشته باشه
اینجوری دیگه خیال همه راحته .پلیر هر اکانت مشخصه.اگه هر مشکلی پیش بیاد مقصرش مشخصه.هیچ خریدو فروشی صورت نمیگیره و کثیف کاری هم انجام نمیشه
متاسفانه الان چند سروره پشت سر هم یه عده میان با این کاراشون سرورو به گند میکشن و بخاطر همین چیزا هم هست که دیگه پلیرا رغبت نمیکنن بیان این سرورا
چیزی که واسه شما آرزوست..... واسه ما خاطره ست
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh Game OveR
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان
من یه خواهشی از مولتی هانتر دارم و اون اینه که خواهشا حداقل واسه این سرور کلا چنج میل رو برداره.چون واقعا ضرر و زیانش خیلی بیشتر از استفاده اون هست.اخه چنج میل کردن چه صیغه ایه دیگه؟
خب یکی که نمیخواد بازی کنه اکانتشو حذف میکنه دیگه.اگرم میخواد اکانتشو بسپاره به یکی دیگه خب بسپاره. و اون طرفی هم که تحویل میگیره مجبوره اعتماد کنه که ایمیل دست صاحب اصلی اکانت بمونه و فقط پسوورد رو داشته باشه
اینجوری دیگه خیال همه راحته .پلیر هر اکانت مشخصه.اگه هر مشکلی پیش بیاد مقصرش مشخصه.هیچ خریدو فروشی صورت نمیگیره و کثیف کاری هم انجام نمیشه
متاسفانه الان چند سروره پشت سر هم یه عده میان با این کاراشون سرورو به گند میکشن و بخاطر همین چیزا هم هست که دیگه پلیرا رغبت نمیکنن بیان این سرورا
درود وخسته نباشید
منم موافق این کار هستم به دلایل بیشمار
اول که جلوی خرید و فروش اکانت و واندر خیلی راحت گرفته میشه تا حدود زیادی چون دیده شده که کسانی اینکارو انجام میدن که بتونن از ایمیلش استفاده هم ببرن
نمونش هم سرورهای جی وان و ال وان در نرمال و همچنین یه جی 3 بود اگر اشتباه نکنم توی اسپید که دیگه خود واندر هم فروخته شده با جاش :دی
وقتی ایمیل رو نشه عوض کرد خود بخود کسی حاضر نمیشه بیاد یه اکانتو بخره و پیشنهاد خرید بده تا یکی دیگه هم وسوسه بشه بفروشه
واقعا این چنج ایمیل به چه درد میخوره تو این بازی بجز واسه سو استفاده؟ من نوعی اگر سرور رو شروع کردم و مثلا عشق 100 کردن واندر رو داشته باشم و مدالای رنگا رنگ وقتی این قانون نباشه مجبورم بشینم رو اکانتم وقت بذارم شاید بتونم به هدفم برسم نه اینکه حالا وضعم هم خوب باشه پیشنهاد چند میلیونی بدم اینو اون واسه چنج ایمیلشون
از مدیریت اقا امید اقا شایان و هر کس که میتونه خواهش داریم این چنج میل رو اقلا واسه این سرور ام وان در حال جریان بردارن از همین الان تا همگی بشینیم با خیال راحت بازیمونو کنیم- تست کنید ضرر نداره ممنون
یه نکته دیگه هم یادم اومد
شما سر قضیه سرور جی وان اومدین و یه قانون گذاشتین که ایمیل اکانت هولدر از سطح فکر کنم 80 به بالا قفل میشه
حالا شاهد هستین که جواب نداده کلا ایمیل همه اکانتا رو قفل کنید - یا حد اقل حد اقل از شروع تایم کتیبه دیگه چنج ایمیل خود بخود برداشته بشه
باور کنید خرابکاری و خرید و فروش به حد اقل میرسه
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-18-2017 در ساعت 07:03 PM
-
محبوبیت کاربر - 10 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یکی دو تا اکانت گذاشته بودن توی منطقه خاکستری که برو بچه های شمال شرق رو بزن درست مثل جنگهای نیابتی نگاه میکنی میبینی طرف توی هیچ اتحادی هم نیست ظاهرا البته ولی خوب ما هم کمی گوشمالی اش دادیم