صفحه 20 از 142 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1416

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ehsan WondeR نمایش پست ها
    دیده اس ای مالی نیسن رفته تو قلبشون اذیتشون کنه بخندیم =))
    بچه های خوبین

دلشون پاکه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
    دوستان دهکده 3 اکانت Hanibal خیلی منو تو فکر فرو برده

میشه یکی منو توجیه کنه قصدش از این کار چی بوده ؟

یه جوری گفتی قلب se که داشتم وسط نقشه دنبالش میگشتم
    همچین قلب سایدشون هم نیست

بیشتر به دهکده ای شبیهه که واسه خفت کردن ساخته شده
    علاوه بر اون آمار غارتش هم بالا میره
    T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
    T.s7 R3 : schizophrenia
    L1:WhiteBird.P.M

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
    یه جوری گفتی قلب se که داشتم وسط نقشه دنبالش میگشتم
    همچین قلب سایدشون هم نیست

بیشتر به دهکده ای شبیهه که واسه خفت کردن ساخته شده
    علاوه بر اون آمار غارتش هم بالا میره
    حرف شما درست

ولی معمولا اینجور دهکده هارو سره مرز که یه طرف مختصات 0 باشه میزنن نه این که 26 خونه برن تو ساید دشمن دهکده بزنن

اگه ساید دشمن لیدر های درست حسابی داشته باشه 95% اولین پلنی که اجرا میکنن در اولین فرصت مناسب اون دهکده رو 0 میکنن

ولی از اون جایی که اکثر بچه های se بچه های سرور c1 هستن و با آشنایی که ما ازشون داریم کسی دست لیدر ساید همری نمیده

که بخوان پلنی اجرا کنن ) اگر هم بخوان با اکانت خودشون بزنن که 1% احتمال دیوار شدن وجود داره و از اونجایی که عاشق مدال غارت

هستن پس این کار هم عملی نیست )

4. تشکر hercull تشکر نمود
    پسندیدن hercull پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

مورد جالبیه واقعا جالب تر از اون اینه که دهکده 15c 150% هم هست باید دید نظر و ایده لیدرهای ج.ش راجع به این مسئله چیه اگه بحث متا از اول سرور مطرح نباشه اینکه هیچ واکنشی از اول سرور نسبت به این قضیه نشون داده نشده کمی عجیبه حتی اگه برنامه این بوده باشه بعد از کتیبه ها و اعلام جنگ احتمالی (در صور عدم متا بین طرفین) به عنوان یک تارگت در دسترس رو این پایتخت حساب باز کنند بازم کار درستی نیست به نظر من چون هم تلافات زیادی میده ساید تو اون زمان هم اینکه فراموش نکنید به هر حال تا قبل کتیبه ها یه 15c 150% ساید از دست داده و با توجه به مختصات دهکده که دقیقا تو منطقه ای قرار داره که کتیبه منحصر ج.ش respawn (فارسیش چی میشه؟:دی)
    اگه این اکانت قبل از باقی همرهای جنوب شرق منحصر رو بلند کنه و کتیبه جابجا بشه بره وسط شمال شرق تکلیف چیه؟خیلی دوست دارم یکی از لیدرهای ج.ش یه توضیحی در مورد این مسائل بده
    و البته گذشت زمان خیلی از چیزارو معلوم میکنه من که فکر میکنم داستان متا باشه از اول سرور.عارف جان دست بجنبون
    پ.ن1:همه نونواهای ساید :دی قبلا هم اکانتت به واندر ساید خوب نون میداد سیامک عزیز
    پ.ن2:زنگ نمیزنم آقا جان از هفته 5 اومدم تو بازی دف بکشم براتون بچه ها بیان جدی میشه اکانت دوباره میریم تو فاز همر که دیگه نمیکشیم.شما بشین غارت بزن تا من آمار تروپ و غارتتو نریختم کف فروم مسخرت نکردیم آقای مخاطب خاص
    پ.ن 3:آفا 42 کیلو سیلور برا یه اثر ؟؟! نکنید آقا جان.ما قلبمون ضعیفه

6. تشکر hercull تشکر نمود
    پسندیدن hercull پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    مورد جالبیه واقعا جالب تر از اون اینه که دهکده 15c 150% هم هست باید دید نظر و ایده لیدرهای ج.ش راجع به این مسئله چیه اگه بحث متا از اول سرور مطرح نباشه اینکه هیچ واکنشی از اول سرور نسبت به این قضیه نشون داده نشده کمی عجیبه حتی اگه برنامه این بوده باشه بعد از کتیبه ها و اعلام جنگ احتمالی (در صور عدم متا بین طرفین) به عنوان یک تارگت در دسترس رو این پایتخت حساب باز کنند بازم کار درستی نیست به نظر من چون هم تلافات زیادی میده ساید تو اون زمان هم اینکه فراموش نکنید به هر حال تا قبل کتیبه ها یه 15c 150% ساید از دست داده و با توجه به مختصات دهکده که دقیقا تو منطقه ای قرار داره که کتیبه منحصر ج.ش respawn (فارسیش چی میشه؟:دی)
    اگه این اکانت قبل از باقی همرهای جنوب شرق منحصر رو بلند کنه و کتیبه جابجا بشه بره وسط شمال شرق تکلیف چیه؟خیلی دوست دارم یکی از لیدرهای ج.ش یه توضیحی در مورد این مسائل بده
    و البته گذشت زمان خیلی از چیزارو معلوم میکنه من که فکر میکنم داستان متا باشه از اول سرور.عارف جان دست بجنبون
    پ.ن1:همه نونواهای ساید :دی قبلا هم اکانتت به واندر ساید خوب نون میداد سیامک عزیز
    پ.ن2:زنگ نمیزنم آقا جان از هفته 5 اومدم تو بازی دف بکشم براتون بچه ها بیان جدی میشه اکانت دوباره میریم تو فاز همر که دیگه نمیکشیم.شما بشین غارت بزن تا من آمار تروپ و غارتتو نریختم کف فروم مسخرت نکردیم آقای مخاطب خاص
    پ.ن 3:آفا 42 کیلو سیلور برا یه اثر ؟؟! نکنید آقا جان.ما قلبمون ضعیفه
    به شخصه احتمال میدم متا بسته باشند ،حالا باز دردسرهای این اکانت هم مربوط به ج ش میشه ، فکر کنم خود لیدرهای ج ش هم خبر نداشتن طرف اونجا 15 کراپ 150% گرفته
    ولی جالبترین حرکت بعد این ده گرفتن حملات یه اتحاد با 3 تا اکانت از شمالغرب به جنوبغرب هست اونم با گرزی
    تنها هدف این حملات خراب کردن رابطه بین سایدها از الان میتونه باشه ،البته من اصلا احتمال نمیدم این 3 تا اکانت مولتی های یه ساید دیگه باشند

پ.ن : من گناه دارم
    پ.ن مهم : طرف باور نمیکنه )

8. تشکر FaTeB, akhilius تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB, akhilius پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

اینکه دهکده ای در اونجا زده شده، میتونه اهداف خیلی زیباتری از آنچه که دوستان گفتن داشته باشه. منتهاش داشتن هر کدوم از اون اهداف نیازمند اینه که بازیکن دارای استراتژی خیلی قدرتمندی باشه که اینجور بازیکنی نمیاد خودش رو توی چشم بیاره. از طرفی بحث متا مطرح شده. به نظر من زدن دهکده در ساید دیگه نمیتونه پایه ای بر این باشه که متا از قبل بسته شده. بررسی کنیم که اگه متا بشه بین اون دو ساید این دهکده چه خاصیتی میتونه داشته باشه؟ و همینطور بررسی کنیم اگه متا نشه چه معایبی داره؟ در حالت کلی اگه بخوایم به قضیه نگاه کنیم و شناختی که از بازیکنش داریم و وضعیت سایدهاشون و اکانت ها و نقطه ای که دهکده ساخته شده و همینطوز سرعت پیشرفت اکانت مذکور، یه سری نتایجی بدست میاد. قبلا هم بدون کسایی که که اینجوری دهکده ساختن و همر غارتی کشیدن بیرون و بودن کسایی که دهکده رو بعدا چیف دادن به اکانت دیگه و تبدیل کردن به کپ برای یه مولتی خوب که بتونه نقش فارم یا پارکینگ رو بازی کنه. و حتی میتونه مبنایی برا این باشه که اکانت کتیبه بزرگ یا منحصری در اختیار بگیره که روی اون دهکده هم تاثر بزاره، مثل مرتاض منحصر، اون وقت یه پارکینگ ساخته شده است یا ممکنه همر غارت در بیاد ازش. به هر حال با توجه به فاصله حدود 150 خونه از مرکز، همر خوبی برای جنگ نمیتونه باشه، مگر اینکه بین شمال شرق و جنوب شرق جنگ بشه، در غیر اینصورت با تایمی که داره به راحتی دیوار میشه اگه از اونجا همری بلند بشه.

حالا باید صبر کنیم ببینیم چند چند میشه این دوستمون و همینطور دیپلماسی سایدها به کدوم سمت کشیده میشه. برای متا و این حرفا خیلی زوده. اونم با شناخت نسبی که از لیدرهای حنوب شرف و شمال شرق داریم.
    AreF

10. تشکر .SpaRtaN., WondeR, Need4Relax تشکر نمود
    پسندیدن .SpaRtaN., WondeR, Need4Relax, saedd پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خسته نباشید دوستان
    واسه همتون آرزوی موفقیت دارم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ehsan WondeR نمایش پست ها
    دیده اس ای مالی نیسن رفته تو قلبشون اذیتشون کنه بخندیم =))
    نخند زیاد رو دل میکنی D:
    این همه بحث فلسفی کردین الان والا من که جز یه ده زدن ناشیانه اینور اونور مپ واسه بالا رفتن غارت و رسیدن به تاپ نمیبینم
    الان هانیبال تو منطقه خاکستری مرز nwهم ده زدن
    مال بودن seهم به موقش مشخص میشه عزیز دل بابا D:

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Bismarck نمایش پست ها
    نخند زیاد رو دل میکنی D:
    این همه بحث فلسفی کردین الان والا من که جز یه ده زدن ناشیانه اینور اونور مپ واسه بالا رفتن غارت و رسیدن به تاپ نمیبینم
    مال بودن seهم به موقش مشخص میشه عزیز دل بابا D:
    موقعش کی میرسه ایشالا؟توتنای سایدتون نمیتونن رومنی که 4ساعت میخوابه رو بگیرن؟:دی
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bismarck نمایش پست ها
    نخند زیاد رو دل میکنی d:
    مال بودن seهم به موقش مشخص میشه عزیز دل بابا d:
    تو c1 معلوم شد که مالی نیستن عزیز دل عمو
    ویرایش توسط Insomnia : 11-25-2014 در ساعت 09:07 PM

15. تشکر WondeR تشکر نمود
    پسندیدن WondeR پسندید
صفحه 20 از 142 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع