-

نوشته اصلی توسط
bismarck
عارف چیکار کردین بچه مردمو از یه ساید دیگه میخواد این موقع شمارو بزنه d:
شمارو باید زد ولی نه این موقع

اینی هم که نوشته ۲۹هزار تا گرزی و ۱۶۰۰ تا کاتا فک کنم جمع نیروی دهای خودشو اون ۲ تا اکانت هم اتحادیشه d:
حاجی فازتون چیه
این بنده خدا با 1دونه گرزی فیک میزاره!در این حد داغونه...
شما میشینید تروپشو تحلیل میکنید؟:d
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Bismarck
عارف چیکار کردین بچه مردمو از یه ساید دیگه میخواد این موقع شمارو بزنه D:
شمارو باید زد ولی نه این موقع

اینی هم که نوشته ۲۹هزار تا گرزی و ۱۶۰۰ تا کاتا فک کنم جمع نیروی دهای خودشو اون ۲ تا اکانت هم اتحادیشه D:
والا عارف جان در مورد غارتش من پریروز گفتم بو میده بچه ها ترافداریشو کردن :دی رو 10 15تا اکانت sw روزی 60 70تا فیک با 1گرزی میذاره نمیدونم چرا غارتش با این اوصاف نمیخوابه!!
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
[QUOTE=Ehsan WondeR;10104]حاجی فازتون چیه
- - - Updated - - -
احسان دم در فروم برجک زدی نگهبانی میدیا D: دمت گرم
والا به نظرت اینی که من گفتم الان تحلیل بود ؟
-
[QUOTE=Bismarck;10106]

نوشته اصلی توسط
Ehsan WondeR
حاجی فازتون چیه

- - - Updated - - -
احسان دم در فروم برجک زدی نگهبانی میدیا D: دمت گرم
والا به نظرت اینی که من گفتم الان تحلیل بود ؟
ولگردیم دیگه داداش نه کلی گفتم.
راسی مجید همشهریه من این سرور نیس باهاتون؟:دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
روز چندم سرور ؟؟؟
پ.ن : زنگ زدیم !!! (بیچاره ها )
-

نوشته اصلی توسط
EhSaN
روز چندم سرور ؟؟؟
پ.ن : زنگ زدیم !!! (بیچاره ها )
کدوم احسانی؟ 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Totan Khan
دقیقا با این تیکه از صحبتت که میگی جواب ابلهان خاموشیست موافقم احسان جان!!
پس از این به بعد ما در جواب خیلیا خاموش بودیم نزارید پای ساده بودن و نفهمی ما بزارید پای ابلهی خودتون :d
محمد عزیز و دوست خوبم احسان، از هردوی شما عزیزان خواهش میکنم این بحث ها رو ادامه ندین و فضا رو آروم نگهدارین، بقیه نیان از آب گل آلود ماهی گیری کنن و جو رو متشنج کنن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
saedd
بله از سروره قبل شناخت دارن دوستان جریانه c1که همه میدونن حرفی نمیزنم راجبش هرچند یادم نمیاد تو تاپ غارت بوده باشیم نوبیم دیگه
لیدرم که الکی با باجو اینا میشیم اصلا همر ندیدیم که چه برسه بخوان بدن دستمون
هرچند تمامه لینکایه اتکایه ج ش به ج غ و برعکسو دارم کسی خواست میدم خدمتش
دهکدم که اصلا کلا شورا و کلا همه ج ش تعطیله اصلا نفهمیدیم ده زده بنده خدا
اگر باشه کسی از پلیرا ساله 84تا90ir و اگر باشن جزو کسایی که تو 3دات و والس با ایدین بازی میکردن میشناسن مارو میدونن چیزی بارمون نیست نوبیم
و خلاصه مطلب همه چیزو واگزار میکنیم به گذر زمان
گه تو اینده همه چیز مشخص میشه
سعید raziel
سعید جان قبلا افتخار بازی تو یه سرور رو با هم نداشتیم تا سرور C1 که یه مدتی در خدمت شما و دوستان دیگه بودیم. اون سرور ما با اکانت d.k forever اومدیم بازی کردیم و از اولشم نه من و نه آرش هیچ کدوم نمیخواستیم بمونیم تا آخرش. فقط اومدیم و یه مقدار بازی کردیم به یاد قدیم بعدشم حذف کردیم، حذفمون هم از قبل برنامه ریزی شده بود و هیچ ربطی به سرور و اتفاقاتش نداشت. اون سرور جدا از تنش هایی که ناخواسته بوجود اومد و ما اصلا تمایلی به تنش نداشتیم، تبدیل به یه خاطره و پروندش بسته شد. اکانت هم خیلی وقت بود دست بچه ها بود بعد از رفتن ما و فقط داشتن اجناس اکانت رو تو بازار میفروختن.
ولی چیزی که تو ذهنم هست لیداری جنوب شرق خیلی خوب کار کردن، از ساید جنوب غرب که ساید ما بود بهتر بازی کردین به واقع و من اصلا باکی ندارم که بگم کارتون خوب بود. نسبت به سطح سرور زحمت زیادی کشیده بودین و بالطبع نتیجه خوبی هم گرفته بودین و این چیزی بود که من آخرین باری که سرور C1 رو بررسی کردم بهش رسیدم.
تو این سرور هم امیدوارم مثل اون سرور وقت بزارین و تلاش کنید. چون این سرور من برنامه ام موندن هست و تا end game هستم و تمام تلاشم بر این خواهد بود که به عنوان سربازی از جنوب غرب سایدم رو در رسیدن به پیروزی یاری کنم
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
کدوم احسانی؟
- - - Updated - - -
همون احسان که دوستش داری
دژکوب ، هزاران دوست / هزاران تجربه
-

نوشته اصلی توسط
EhSaN
همون احسان که دوستش داری

Rc ??? خودتی؟ جدی تویی؟!!
-
عارف جان اول از همه باید خدمتت عرض کنم متشنج شدن جو به ما ربط نداره و اگه 2-3 تا صفحه برگردی عقب بخونی بیای جلو میبینی کی داره جو رو متشنج میکنه!
و در ضمن ساید ما با هیچکس مشکل نداره! و امیدوارم که هیچ وقت هم مشکل پیدا نکنه
ولی باید بگم یه سری چیزا از همینجا شروع میشه...
مطمئنا نه بنده نه سعید و نه هیچ کدوم از بچه های سایدمون بعد از خوندن این پست ها و دیدن توهینی که به لیدر های ساید و همینطور پلیرهامون داره میشه چه در سرور قبل چه در اینجا و چه خارج بازی نمیتونیم در جواب فقط نگاه کنیم!
و با توجه به صحبت های شما در باره عملکرد لیدر های ما در c1 ما تنها برداشتی که از صحبت اون دوستمون که میگه لیدرهای اینجا هم مثل سرور قبل همر دستشون نمیدن میتوینم بکنیم اینکه یه جاییشون سوخته!
من دیگه حرفی ندارم مگه اینکه بازم صحبت هایی بشه که نیاز به حرف زدن باشه...
و من الله توفیق
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
Rc ??? خودتی؟ جدی تویی؟!!
با اجازه بزگترا ، بله
خیلی مخلصیم :x
فعلا گول خوردیم فروم میخونم ، خدا به دادم برسه لاگین نکنم !
پ .ن : سعید من دژکوب یادم رفته ولی دوستامو نه
دژکوب ، هزاران دوست / هزاران تجربه
-
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
سلام خدمت همه دوستان حاضر در سرور و فروم خونهای عزیز
به هر حال بعد از دیدن شما دوستای عزیز تو یه سرور مگه میشد فقط تماشاچی بود.از انتهای هفته 4 اومدیم به سرور به قصد با هم بودن یه اکانت با اهداف تدافعی زدیم تو ساید محبوبم تو جنوب غرب ولی بعد از پیگیریهای شدید آقا سعید هرکول یه اتفاق خوبی افتاد و داداش گلم احسان هم به این سرور اومد بنابراین تو همین پست اعلام حضور رسمی میکنیم تو سرور به امید خدا سرور جذاب و پر هیجانی بشه و یادآور دوستیهای قدیمی و بانی ایجاد دوستیهای جدید و اما در مورد پستهای چند صفحه آخر:
به عنوان یه عضو کوچیک از مجموعه جنوب غرب از دوستای عزیز هم سایدی خواهش میکنم که مسایل و کدورتهای سرور های قبل رو فراموش کنند و مسایل اون سرور رو همونجا پیگیری کنند که چه بسا ساید های رقیب تو سرور قبل بشن دوست ها و رفیق تو این سرور.درسته که لذت بازی تو کل کل ها و زدوخوردهاشه ولی ایکاش میشد اون حس رقابت و انرژی به جای اینکه رو ادبیاتمون تو فروم تاثیر بگذاره بیشتر رو اکانتمون و انگیزمون برای ادامه بازی تاثیر بگذاره
و از لیدرای عزیز ساید های دیگه میخام که رو ادبیاتشون در جواب دادن به پستها تجدید نظر کنند به نظر شخص بنده جواب های همیشه هوی نیست.یک نکته جالب تو فروم مطرح شد و شخص بنده سناریو های احتمالی رو باز کردم و تو همون پست از شما سوال کردم حتما لازم نبود با این لحن پاسخ ذاذه بشه که "اگه سرور اولتونم باشه میدونید متای این تایم سرور معنی نمیده" یا "به کسی ربطی نداره که ما چه برخوردی میکنیم" یا ...
بالاخره این تایم سرور که نمیشه از پلنها و اهدافش و چرخش کتیبه ها و دفاع واندر حرف زد.به نظر من که اون بحث یعنی استراتژی چینش اکانت ها و بیس اکانتها مسایل بدی نیست برای مطرح شدن تو فروم تو این تایم از سرور و باعث میشه لیدرهای سایدهای مختلف حضور پررنگتری تو فروم داشته باشن نهایتا به جذابیت سرور اضافه شه
پ.ن :جا داره یادی بکنم از فرشید عزیز که بد جوری جاش بینمون خالیه
اون اواخر روابط منو اون تو بازی بد شده بود ایکاش فرصتشو داشتم که بهش میگفتم هر مشکلی بینمون بود فقط توی یه بازی بود وگرنه اون شب نشینی های تو رید کال تو اون مقطع از زندگیم خیلی بهم کمک کرد تا ادامه بدم.کاش ...
سرباز کوچک جنوب غرب
زاوش
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن