صفحه 18 از 142 نخستنخست ... 816171819202868118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 1416

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
    eelliissaa : اين بازيكن نفر 12 هجومي كل سرور هستن و دوتا اكانت آخر تاپ هم كه هيچ مدال غارتي تو پروفيلشون نصب نشده. پس نميشه گفت بايد جزو مهاجمين برتر باشن

البته فكر ميكنم بيشتر منظورتون با همون اكانت اليسا باشه
    نه اتفاقا الیسا چسبیده به تاپ نفر اخرم که جدیدا وارد تاپ شده منظورم دو نفر دیگه هستن که فروم نمیان منم اسم نمیارم...
    به هرحال امیدوارم من اشتباه کرده باشم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Hawk نمایش پست ها
    درود بیشتر امتیازشون از آبادی یا ده ناتارا هست تن تن توشون نیرو ظاهر میشه :d
    منظورمو متوجه نشدی داداش سوال یه چیز دیگس.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ehsan WondeR نمایش پست ها
    نه اتفاقا الیسا چسبیده به تاپ نفر اخرم که جدیدا وارد تاپ شده منظورم دو نفر دیگه هستن که فروم نمیان منم اسم نمیارم...
    به هرحال امیدوارم من اشتباه کرده باشم.
    داداش گلم
    دو نفر آخر منظورت نبوده
    اليسا هم نيست
    ديگه كسي نميمونه كه تو تاپ غارت باشه ولي تو مهاجمين نباشه
    ویرایش توسط 3zar : 11-23-2014 در ساعت 01:13 PM دلیل: لينك نشون داده نميشه. اصلا به من چي
    T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
    T.s7 R3 : schizophrenia
    L1:WhiteBird.P.M

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
    http://upload7.ir/viewer.php?file=78...9325964887.png
    داداش گلم
    دو نفر آخر منظورت نبوده
    اليسا هم نيست
    ديگه كسي نميمونه كه تو تاپ غارت باشه ولي تو مهاجمين نباشه
    بیخیال کلا

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan wonder نمایش پست ها
    سلام اقا این چند نفری که تاپ غارتن و مهاجمین نیسن چجوری رید میدن؟هم ناتار نیرو میسازه هم واحه چجوری تاپ مهاجمین نیسن انصافا؟
    سلام احسان

ببین اگه بخوایم این قضیه رو کامل بررسی کنیم باید یه مقداری از جو بازی خارج بشیم. یعنی شما بیا بیرون از بازی. فکر کن تماشاچی هستی و داری از بالا یه بازی نگاه میکنی. چی میبینی؟ یه مربع بزرگ که کلی بازیکن دارن حول نقطه مرکز مربع بازی میکنن. هر اکانت هم به یه شکلی داره بازی میکنه و یه استراتژی خاصی برای بازیش داره. پس اگه دقیق نگاه کنی، کلی تفاوت میبینی بین اکانت ها. یکی غارت میزنه، یکی پاپ میزنه، یکی دف میزنه، یکی اصلا معلوم نیست کجاست و....

حال در مورد سوالی که پرسیدی رو کمی زوم میکنیم روی اون اکانت هایی که دارن غارت میزنن یعنی غارتگرا. ببین غارتگر کسی هست که بتونه از طریق نبرد و جست و گریز، منابعی مازاد بر تولیدات استاندار دهکده هاش بدست بیاره. حالا این منابع میتونه از جاهای مختلفی بدست بیاد. الان فارم هایی که همه دارن میزنن واحه، ناتار و اکانت های فارم هستن.
    حالا میدونیم که هرکدوم از این فارم ها میتونن یه مقدار منابع در واحد زمان تولید کنن. مثلا 1000 تا منابع در ساعت. حالا این 1000 تا منبع تقسیم میشه بین اکانت هایی که دارن مدام رید میزنن 24 ساعته و فقط میزنن!! که میزان سهم هر اکانت معمولا بسته به تلاشش داره که چقدر از این 1000 تا رو بتونه به جیب بزنه. <= این حالت معمول غارت زدن هست که اکثر بازیکنا اینجوری غارت میزنن.
    یه عده هم هستن که میشینن و اکانت های خوب رو فارم میکنن و فقط فارم میزنن.
    تعدادی از بازیکنا فقط اکانت های فارم بدون تلفات رو میزنن و لی اینقدر میزنن که میان تو تاپ یا نزدیک تاپ بدون اینکه تو مهاجمین باشن
    یه تعدادی هم هستن که میان و با بررسی میرن جایی اکانت رو میکوبن زمین که منطقه اش بکر باشه و به جز خودشون کسی نباشه اونجا که غارت بزنه.
    در این حال ت اگه کسی نباشه، فضای رقابتی از بین میره. لازم نیست تند تند رید بزنی. روزی 1چندبار هم بزنی بسه! هرچی هست مال خودت میشه. وچون تعداد حملاتت کم میشه، میتونی با تعداد نیروهای بیشتری حمله کنی، و کمرت از بقیه تلفات بدی و همینطور کمتر تلفات به npc وارد کنی، به این ترتیب طرف غارتش رو میزنه، احتمالا تو تاپ هم میاد ولی تو مهاجمین نیست

اما یه عده هم هستن که اکانت هایی رو به عنوان فارم میزنن. اصطلاحا میگن مولتی هاش رو داره رید میده. این مورد دیگه تکلیفش معلومه و حسابش جداست.
    من خودم با این دسته اکانت ها هیچ مشکلی ندارم. تجربه سالیان نشون داده همری که با این غارت بیرون میاد، یا رو ساید خودی بلند میشه، یا توسط دوستانش 0 یا چیف میشه، یااگه به سمت دشمن بره، به صورت کامل دیوار میشه پس در واقع تهدید به حساب نمیاد. چرا که به وقتش میشه با یه جنگ روانی هدفمند، همرها رو به انویل از قبل حاضر شده کشوند و همه رو به صورت کامل دیوار کرد.

اینم یادمون نره که تو این سرور ها کلا دفاع کرن نسبت به حمله کردن کار بسیار راحت تری هست و تشخیص استراتژی صحیح جهت پیرورزی در جنگ ها با کمترین خسارت، نیازمند داشتن اطلاعات کافی هست که یکی از اطلاعات مورد نیاز شناسایی اکانت هایی که به روش آخر غارت زدن هستش

پ.ن: چند روز نبودم تازه برگشتم
    AreF

5. تشکر hercull, .SpaRtaN. تشکر نمود
    پسندیدن hercull, .SpaRtaN. پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها
    سلام احسان

ببین اگه بخوایم این قضیه رو کامل بررسی کنیم باید یه مقداری از جو بازی خارج بشیم. یعنی شما بیا بیرون از بازی. فکر کن تماشاچی هستی و داری از بالا یه بازی نگاه میکنی. چی میبینی؟ یه مربع بزرگ که کلی بازیکن دارن حول نقطه مرکز مربع بازی میکنن. هر اکانت هم به یه شکلی داره بازی میکنه و یه استراتژی خاصی برای بازیش داره. پس اگه دقیق نگاه کنی، کلی تفاوت میبینی بین اکانت ها. یکی غارت میزنه، یکی پاپ میزنه، یکی دف میزنه، یکی اصلا معلوم نیست کجاست و....

حال در مورد سوالی که پرسیدی رو کمی زوم میکنیم روی اون اکانت هایی که دارن غارت میزنن یعنی غارتگرا. ببین غارتگر کسی هست که بتونه از طریق نبرد و جست و گریز، منابعی مازاد بر تولیدات استاندار دهکده هاش بدست بیاره. حالا این منابع میتونه از جاهای مختلفی بدست بیاد. الان فارم هایی که همه دارن میزنن واحه، ناتار و اکانت های فارم هستن.
    حالا میدونیم که هرکدوم از این فارم ها میتونن یه مقدار منابع در واحد زمان تولید کنن. مثلا 1000 تا منابع در ساعت. حالا این 1000 تا منبع تقسیم میشه بین اکانت هایی که دارن مدام رید میزنن 24 ساعته و فقط میزنن!! که میزان سهم هر اکانت معمولا بسته به تلاشش داره که چقدر از این 1000 تا رو بتونه به جیب بزنه. <= این حالت معمول غارت زدن هست که اکثر بازیکنا اینجوری غارت میزنن.
    یه عده هم هستن که میشینن و اکانت های خوب رو فارم میکنن و فقط فارم میزنن.
    تعدادی از بازیکنا فقط اکانت های فارم بدون تلفات رو میزنن و لی اینقدر میزنن که میان تو تاپ یا نزدیک تاپ بدون اینکه تو مهاجمین باشن
    یه تعدادی هم هستن که میان و با بررسی میرن جایی اکانت رو میکوبن زمین که منطقه اش بکر باشه و به جز خودشون کسی نباشه اونجا که غارت بزنه.
    در این حال ت اگه کسی نباشه، فضای رقابتی از بین میره. لازم نیست تند تند رید بزنی. روزی 1چندبار هم بزنی بسه! هرچی هست مال خودت میشه. وچون تعداد حملاتت کم میشه، میتونی با تعداد نیروهای بیشتری حمله کنی، و کمرت از بقیه تلفات بدی و همینطور کمتر تلفات به npc وارد کنی، به این ترتیب طرف غارتش رو میزنه، احتمالا تو تاپ هم میاد ولی تو مهاجمین نیست

اما یه عده هم هستن که اکانت هایی رو به عنوان فارم میزنن. اصطلاحا میگن مولتی هاش رو داره رید میده. این مورد دیگه تکلیفش معلومه و حسابش جداست.
    من خودم با این دسته اکانت ها هیچ مشکلی ندارم. تجربه سالیان نشون داده همری که با این غارت بیرون میاد، یا رو ساید خودی بلند میشه، یا توسط دوستانش 0 یا چیف میشه، یااگه به سمت دشمن بره، به صورت کامل دیوار میشه پس در واقع تهدید به حساب نمیاد. چرا که به وقتش میشه با یه جنگ روانی هدفمند، همرها رو به انویل از قبل حاضر شده کشوند و همه رو به صورت کامل دیوار کرد.

اینم یادمون نره که تو این سرور ها کلا دفاع کرن نسبت به حمله کردن کار بسیار راحت تری هست و تشخیص استراتژی صحیح جهت پیرورزی در جنگ ها با کمترین خسارت، نیازمند داشتن اطلاعات کافی هست که یکی از اطلاعات مورد نیاز شناسایی اکانت هایی که به روش آخر غارت زدن هستش

پ.ن: چند روز نبودم تازه برگشتم

عارف جان ممنون از توضیحی که دادی تا یه حدی قانع شدم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    سلام
    فقط سه نفر شرایطی که گفتینو دارن که رنک هجومی کلی شون 12-13 و 27 هست
    فکر میکنم مشخص باشه غارتشون فرقی با غارت دیگران نداره در کل اگه منظورتون غارت مولتی اکانتا باشه که هنوز خیلی زوده برا اونکارا :دی دیگه فکرم نکنم کسی هنوز دنبال پوش برای مدال باشه ماشالا همه دیگه بازیو یادگرفتند کسی این جیب به اون جیب نمیکنه برا یه مدال

پ.ن1:آقا قیمت این آثار هنری تا آخر سرور همینه؟ نوبی هستم برا خودم تو این سرور جدیدا :دی یعنی باید جشن بگیریم؟
    پ.ن2:یعنی اول سرور هی بیا تند تند هرکی پست میگذاره تو فروم ریپلای کن دعوا راه بنداز شب لانچ بگو نتم خرابه من میرم بخوابم
    پ.ن 3:به سلامتیه همه هواکشای سرور که روی مارو تو پاپ بازی سفید کردن :دی
    پ.ن 4:این اتحاد veteran تو شمال شرق آیا ربطی به veteran سرور 4 راند 1 داره؟حامدکینگ؟مسیح؟.. :دی
    پ.ن 5:قرار بود فان باشه ولی ظاهرا نمیشه که فان باشه
    این پست گذاشتن این مدلی منو یاد یه بنده خدایی میندازه! هویتت رو نمایان کن
    AreF

8. تشکر hercull تشکر نمود
    پسندیدن hercull پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
    درود برهمگی پیرمردا مسا جرجوونا و برو بچه ها
    از قدیم میگن فکر نون باش که خربزه آبه
    حالا واسه این جمله باید تحلیل گذاشت
    پ.ن.جووون : قدیما به جای آب خربزه میخوردن؟
    پ.ن.جوون : قدیما کسی به فکر نون نبوده چون نون میاوردن دم خونشوون؟!
    پ.ن.جون : قدیما آب انار نبوده سنجد میخوردن ؟!
    پ.ن :عارف داداش با پیک ۲تا گونی ۵۰ کیلویی آرد بده بیاد نونوایی ما کسی سف مف واینمیسه
    اکبر ؟ اکبر جوجه رو بکش به سیخ, جوجه نداری سیخ بزنیم سرورو
    یک سرور خراب کن به تمام معنا رو دیشب تو ش.ش پیدا کردم,خدا به داد ش.ش برسه کتیبه ندین بهش ش.ش رو بیابون میکنه
    محسن فاتب دوستت دارم داش
    سیامک جان نونوایی زدی ؟ کی ؟ کجا؟
    اونی که به فکر پیرمردهای ساید ما بود فکر کنم تحلیلش خوب باشه میاد تحلیل میکنه
    ش.ش یکی رفته ؟
    محسن هست یا 2در هست ؟
    نون گرفتی اینطرف هم بفرست

10. تشکر FaTeB تشکر نمود
    پسندیدن FaTeB پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

میبینم که فروم ساکته همه رفتید دربی ببینید؟:دی
    بشینید رید بزنید بابا دربی کیلو چنده =))
    اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
    کاش پاهايم ميشکست...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها
    این پست گذاشتن این مدلی منو یاد یه بنده خدایی میندازه! هویتت رو نمایان کن
    یه نوب از سرورهای قبلی عارف جان(همونی که اومده یه گوشه برا خودش بازی کنه انویل های ج.غ رو سنگین کنه)
    از هفته 5 ام اومدم تو سرور و ساید خودت.اگه قول بدی امشب بگذاری 4 تا اثر هنری بخریم میگم کیم.آقا جان دف سازهای ساید حق تنفس دارن اگه شما هواکشهای سرور رو ببندی :پی
    پ.ن1:آقا ما نفهمیدیم یعنی جدی جدی باید جشن بزنیم برا ده 2؟آثار هنری تا آخر سرور همین تعداد میاد ؟یعنی کلا همه ده ها باید جشن بگیریم؟
    پ.ن2:اس اس اینترمیلان!
    پ.ن3:آقا جان بشین رید کن جای فروم بازی با اون تروپ تو تاپ غارت نیستی.shame on you (مخاطب خاص)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
    یه نوب از سرورهای قبلی عارف جان(همونی که اومده یه گوشه برا خودش بازی کنه انویل های ج.غ رو سنگین کنه)
    از هفته 5 ام اومدم تو سرور و ساید خودت.اگه قول بدی امشب بگذاری 4 تا اثر هنری بخریم میگم کیم.آقا جان دف سازهای ساید حق تنفس دارن اگه شما هواکشهای سرور رو ببندی :پی
    پ.ن1:آقا ما نفهمیدیم یعنی جدی جدی باید جشن بزنیم برا ده 2؟آثار هنری تا آخر سرور همین تعداد میاد ؟یعنی کلا همه ده ها باید جشن بگیریم؟
    پ.ن2:اس اس اینترمیلان!
    پ.ن3:آقا جان بشین رید کن جای فروم بازی با اون تروپ تو تاپ غارت نیستی.shame on you (مخاطب خاص)

خوش اومدی :9 دف کورد نشی صلوات
    خداییش این سرور خیلی دارم حال میدم بازار نمیام یعنی خدا نکنه بیفتم رو بازار، وقت اگه باشه یه سوزن نمیدم کسی ببره
    والا چی بگم! سرور قبلی اینقدر آثار هنری داشت که با 24 دهکده هنوز 90 تا اثر هنری مصرف نشده داشتم، اینجا یه جوری داره پیش میره که انگار همه دهکده ها رو با جشن باید زد ) ما رو اکانت تا الان کلا 10 تا اثر مصرف کردیم و بقیه رو نگه داشتیم که به امتیاز فرهنگی 5 کیلو در روز که رسیدیم مصرف کنیم.

در اشاره به مخاطب خاص، رید رو مرتب بزن، تو 20 دقیقه 2 تا موج لند شده بود، فکر کنم 2 نفر اومدن رو اکانت و اولین کاری که کردن دیدن رید خوابه سر صبح، یه دست رید زدن
    AreF

صفحه 18 از 142 نخستنخست ... 816171819202868118 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع