صفحه 15 از 41 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

makhfigah.png
    انگار هر اکانت یه کتیبه گیج منحصر هم داره :d

2. پسندیدن khanzade پسندید
    200t
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط kasra mu نمایش پست ها
    makhfigah.png
    انگار هر اکانت یه کتیبه گیج منحصر هم داره :d
    سلام
    این سرور با مولتی اکانت به شدت برخورد شد
    اکانت هایی که بن شده بود، در اولین مرحله قابل غارت بودن و این به ضرر خیلی ها بود و شرایط یکسان نبود

برای جلوگیری از این کار، اومدن مخفیگاه با ظرفیت بالا برای اکانت های مسدود شده در نظر گرفتن

یکسری از این اکانت های مسدود شده گلد زیادی روشون بوده ، برای همین نمیتونستن اکانت رو از سرور به کل حذف کنن ، چون خیلی حاشیه به همراه داشت

موفق باشید

4. تشکر deadlock, mohsen.2pac, Omid, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن deadlock, Omid پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    سلام
    این سرور با مولتی اکانت به شدت برخورد شد
    اکانت هایی که بن شده بود، در اولین مرحله قابل غارت بودن و این به ضرر خیلی ها بود و شرایط یکسان نبود

برای جلوگیری از این کار، اومدن مخفیگاه با ظرفیت بالا برای اکانت های مسدود شده در نظر گرفتن

یکسری از این اکانت های مسدود شده گلد زیادی روشون بوده ، برای همین نمیتونستن اکانت رو از سرور به کل حذف کنن ، چون خیلی حاشیه به همراه داشت

موفق باشید
    والا اینی که ما اسکات زدیم مسدود نشده بود و نیست
    بعد این نشد دلیل اکانت تخلف میکنه یا پانیش میخوره آزاد میشه یا دیلیت میشه بیان به خاطر یه سری اکانت مولتی ظرفیت مخفیگاه ببرن بالا عجیب غریبه همه چی این سرور )))

6. تشکر mohsen.2pac, lucifer تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    نمیخواستم درمورد سرور چیزی بنویسم که باز بگن بهونه هستش
    ولی بهتر نبود به جای مخفیگاه اد کرددن منابع و انبار هارو صفر میکردید و یا تبدیل به ناتار میکردید چون الان راحت بایه کیسه و قهرمان میشه این هارو رید زد

8. تشکر Omid, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن i!M4nw4rr!0r پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط monako1 نمایش پست ها
    سلام
    نمیخواستم درمورد سرور چیزی بنویسم که باز بگن بهونه هستش
    ولی بهتر نبود به جای مخفیگاه اد کرددن منابع و انبار هارو صفر میکردید و یا تبدیل به ناتار میکردید چون الان راحت بایه کیسه و قهرمان میشه این هارو رید زد
    اتفاقا منم داشتم به همین فکر میکردم اکانتای غیر فعال ناتار شه بهتره

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

درود و خسته نباشید

خواستم یه خبر بسیار مهم رو خدمت دوستان بدم که اکانت scuderia ferrari روی حذف هست :دی

میدونم همه میگید خب ب... (به من چه) ولی گفتم که گفته باشم

سرور خوبی داشته باشید و نرمال Oxford University BAX در خدمتتونه تا سرور جذابی رو داشته باشیم اگر قابل بدونید
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام علیکم
    آقا اینطور که تاپ داره نشون میده ساید جنوب غرب داره خونه تکونی میکنه و هم سایدی رو دارن میزنن . یکی نیست بیاد یه لینک بزاره . توضیح بده چرا و چگونه به این نتیجه رسیدن که هم سایدی رو بزنن ؟!
    تاپ حجوم تا رنک 7 جنوب غربه وتاپ دف هم تا رنک 6
    12121asdasdasd.jpg

- - - Updated - - -

پ ن : محسن جان شما که رفتی رو حذف در جریان این داستان ها هستی یا اتفاقی به این نتیجه رسیدی حذف کنی ؟!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    سلام علیکم
    آقا اینطور که تاپ داره نشون میده ساید جنوب غرب داره خونه تکونی میکنه و هم سایدی رو دارن میزنن . یکی نیست بیاد یه لینک بزاره . توضیح بده چرا و چگونه به این نتیجه رسیدن که هم سایدی رو بزنن ؟!
    تاپ حجوم تا رنک 7 جنوب غربه وتاپ دف هم تا رنک 6
    12121asdasdasd.jpg

- - - Updated - - -

پ ن : محسن جان شما که رفتی رو حذف در جریان این داستان ها هستی یا اتفاقی به این نتیجه رسیدی حذف کنی ؟!
    از کجاش بگم برات افشین جون ، منتظر بودم یکی بگه چه خبره تا سفره دلمو باز کنم - سرورهای دژکوب این دو سال که نبودیم وارد فاز جدیدی از این بازی شده

ایشالا شب میام یه پست مفصل میذارم
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

13. تشکر M3nTaL, EaGl, WondeR, lucifer تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, EaGl, WondeR پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

درود
    اتفاقی که الان در اسدبلیو میوفته چیزی هست که اجتناب ناپذیر بود و تازه بنظرم یکمم دیر شروع شده

داستان این سرور اینجوری هست که ما با چهار ساید مواجه نیستیم بلکه با دو تیم مواجه هستیم
    یکی تیم بخر بفروشای سابق (چند سال پیش که اینجور بودن،هرچند هیچوقت پیش نیومد تو سروری که ما بودیم اونها هم باشن)
    یکی هم تیم روبروی بخر بفروشا

زمانی که من ریجستر کردم اگر درست بگم هفته دوم یا سوم سرور بود دیدم توی جنوب غرب یه چنتا اکانت هستند که توی اتحادای شمال غرب یا شمال شرق هستن ، یعنی دیفالتشون اونور بوده و باقی دهارو اومدن اینور
    با خودم گفتم خب حتما همون پلنه قشنگ یه اکانتو بفرستیم ساید دشمن یکم سربسرشون بذاریم هست دیگه
    چندروز که گذشت دیدم اینچنین اکانتها داره تعدادشون میره بالاتر و از اونورم اکانت من لب مرز اس ای بود اما هیچ خبری از نامه یا دادن برنامه از طرف لیدرهای جنوب غرب برای من نبود

با خودم اینجور فکر کردم که حتما پلیرهای تازه کار هستن یا تیم منسجمی نیستن ، از اونورم چون خودم یه تک اکانت لب مرز اس ای اسدبل بودم و دیدم اس ای تیم منسجمتری داره و یکسیری از دوستان رو میشناسم حتی قصد کردم بعنوان پلیر اس ای بازی کنم کلا دیفالتو کاتا کنم و باقی دهام که همه تو خاکستری یا دو خونه تو اس ای یا دوخونه تو اسدبلیو هست حرفو حدیثی هم نداشت اونجوری

در هر صورت خاک جنوب غرب زمینگیرمون کرد و باقی موندم توی اسدبل و وارد یه اتحاد شدم که سر درش زده بودن ما واسه جنوب غرب بازی میکنیم
    یه چند روز هم اونجا بودم و به لیدر اتحاد گفتم اقا تکلیف این همه اکانت از سایدای دیگه اینورن چجوریه ؟
    فرمود که میزنیم بزودی

یچنبار دیگه هم گفتم داداش کاتا و رم من امادست دوتا سه چیف هم اماده شده شروع کنیم دیگه ، که بازم پشت گوش انداخته شد ، پس از اون با میلاد(اکانت biohazard) صحبت کردم و اون بنده خدا تا حدود زیادی منو روشن کرد که قضیه چیه- تازه فهمیدم که بجز اون سی درصد اکانتی که تو اسدبلیو بیرون از اتحاد رسما مال سایدای دیگست سی درصد اکانتای توی اتحاد هم غیر رسمی مال سایدای دیگست
    خود میلاد هم بنده خدا تنها بود مثل من و واقعا حرکت خاصی نمیشد زد

علی الحال تصمیم گرفتم خیلی شفاف با لیدر تنها اتحاد جنوب غرب که برای ساید بازی میکنه :دی صحبت کنم و بگم اقا اگر قضیه اینه که شما هم غش کردی یه سمتی بگو ما بدونیم الکی وقت نذاریم دیگه ، که بله گفتن بهم به یه سمت غش کردن- در هر صورت ادامه دادن سرور برای من نوعی توجیه خاصی نداشت
    زور میزدیم با میلاد چهارتا ، پنجتا اکانت نفوذی هم میزدیم که چی بشه !!! یا اصلا میترکوندیم و جنوب غرب پاکسازی میشد اونوقت یه ساید با ده تا اکانت که کلا تو جنگ بوده چی ازش بر میاد؟ راه بعدی هم این بود بمونیم زیر پرچمی یه ساید دیگه باشیم ، موقع کتیبه ها بیان کتیبه هارو ببرن و بعد از اون هم دف اسدبل بره یجا همرش یجا

اینکه کلا بدون استفاده از لنگه دمپاییام هم اکانتو حذف کردم چون هر کی رو میزدم این شائبه بوجود میومد من با تیم مقابلم وگرنه از هر دوسمت چنتا اکانت زیر یک ساعت فاصله با کاتا و چیفر بود کنارم

افشین جان اون بزن بزنای اسدبل در واقع بزن بزنهای شمال غرب و جنوب شرق هست اما تو خاک اسدبل
    یجورایی منو یاد سیاست خارجی ایران و اون خدا بیامرز میندازه :دی

در هر صورت بگذریم و هر دو تیم رو به نرمال دعوت میکنم باشد که رستگار شوید

پ ن : ممنون از میلاد 200t بابت معرفتش - ایشالا یه سرور دیگه داداش - این سرور نشد کنار هم بازی کنیم

پ ن۲: این خز بازیها چیه راه انداختین ، بشینین مث ادم تو سایدتون بازی کنین- خوبه؟ دوست دارین؟ درستتون میکنم :دی
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 07-07-2020 در ساعت 11:42 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز همونطور که دادا محسن گفت واقعا با کمال احترام نسبت به هزار بازها با اومدنشون به سرعتهای پایین و ادامه همون سبک بازی هزار دارن بازی رو خراب میکنند میری رو پروف طرف میبینی دهاش انواع مختصات مثبت و منفی توش هست اتحادها بدتر از هر ساید توشون پیدا میشه واقعا هدف این دوستان از بازی چیه ؟؟ به قول یکی از دوستان سرعت های بالای سه ایکس اصلا دژکوب نیست و یه بازی دیگه هست ولی از این دوستان خواهش داریم اگر قرار هست نرمال بعدی بیان یه سری قوانین نانوشته رو رعایت کنند بله اینکه یه ده ببری تو ساید رقیب و با کار تیمی دف و پوش کنی و... پلن هست ولی نه اینکه بیای اینجوری کل اصل بازی رو زیر سوال ببری یه پیشنهادی که دارم اینه دوستان بیان برا این سرور تیم ها رو مشخص کنند از الان ساید ها مشخص بشه و یه کاری کنیم تیم های قوی و برابر تشکیل بشه تا از بازی لذت ببریم . فرض کنید میخواین برید سالن فوتسال زمانی این بازی حال میده که در عین رفاقت کری خونی باشه و تیم ها برابر باشن و...
    پ ن: اینجور که پیداست با این سبک بازی بعضی ها محسن هفته دوم میگه کاتا بکشین
    ت ر ا و ی ن بهانه ایست برای دور هم بودن رفقا و لذت از کار تیمی نه گرفتن رنک و مدال
    ویرایش توسط morghe.atash : 07-08-2020 در ساعت 12:51 AM

صفحه 15 از 41 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین