صفحه 14 از 137 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

والا تهمت نیست همش حقیقته

Grand Darius سیاوش بود اسمش اگه اشتباه نکنم

اگه هم تیمیته Ts 8 جلو من بازی کرده بپرس ازش من کیم بعد بیا اینجا دم از بازی سالم بزن

و اما در باره این سرور و تاپ10 !

والا خیلی زوده بخوایم چیزی بگیم درباره ساید ها ولی چیزی که معلومه اینه که ساید ش.ش ساید خوبی به نظر میاد

ساید ش.غ پلیر هاش خیلی کم هست و اینطور که معلومه تعداد کمی تو ش.غ ثبت نام کردن

ج.ش که به نظر میاد پلیر داشته باشه ولی فعلا چیزی اعلام نکردن

و اما ج.غ هم مثل ش.ش تعداد پلیر هاش زیاده و یک سری از دوستان هم هنوز ریجستر نکردن

در کل زوده برای برسی وضع ساید ها جک
    ویرایش توسط MOD S^À^W : 04-06-2016 در ساعت 02:40 AM دلیل: حذف داستان مدیریت!
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

2. تشکر sw team تشکر نمود
    پسندیدن sw team پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آیا تاپ غارت دلیل بر پیشرو بودنه !؟ وحشی بازی دربیارم آیا )) جدا از شوخی و اون یکی سرور ، افشین اگه دیر نشده حذف کنم بیام ne ثبت نام کنم ))مسعود چجوریاس میلش هست ، خودش نیس !؟ عجیبا قریبا !!!
    آقایونی که هستن اعلام حضور کنن ، فردا اگه من مردم نریزن اینجا بگن زدیم و کشتیم و داستان های دنباله دارش !!!
    عمو شایان شانگفی کماکان منتظرم داداش ، همه میدونن فقط واسه دور همیش بازی میکنیم، چیزی نداره بازی که بخوایم از این به بعد بهش برسیم !
    این طورم که بوش میاد جیغ و داد های عزیز که دوران حبس ما همه کار کرده بودن تو آی آر هم نیومدن ، دیگه از مدرسه گذشته سنا ، فک کنم نهضت سواد آموزی میرن عزیزان !!!

پ.ن 1 : هنوز دیر نشده :دی پلنر ها ، لیدر ها ، دف کورد های بزرگ حالا ج.ش هم نیومدین ، ش.ش هم بد نیس این سرور )) کلا بیاین ، به خدا با یه دست بازی میکنم :|

پ.ن 2 : عمو عارف 2 شبه ، از کافه نیومدی هنوز :|

پ.ن 3 : علی خونی یه لاگین کن گناه نمیشه :|

پ.ن : ببخشید اینجا دنبال بچه هام ، جای دیگه گیرشون نمیارم :|

با تشکر

4. تشکر sw team, Aref, Insomnia, M3nTaL, WhiteBird تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

Talking الوووووووووووو

سوال روز : آیا نداشتن خودکار باعث ثبت نام نکردن بعضی از دوستان شد !؟ به نظر جواب من جواب منفی است ، دوستان قرار بود یه سری نام سرور بدن که نا پیدا شدن و خوب کاری هم کردن ، دیگه هم لایک نمیکنن ، مثه اینکه باید برم سرورا دیگه هم نذارم تو فروم چیزی بگن ، اما دسته دوم ، جیغ و دادیان ، ما نفهمیدیم آخر اینا نرمال بودن یا اسپید هر چی بودن ، سر صدا بودن فقط گویا ، من از ماهان خواستم بیاد ، ولی طبق قولی که داده بودن عمل نکردن دیگه همه عالم و آدم فهمیدن جریان چیه =)))) باشه شما رکورد کام رو بزن ، البته اینکه کدوم کام ایهام داره ! یعنی ترا بوده ، اصن دنیای مجازی بوده !؟ ) !؟ ببخشید حواسم نبود دست خودته رکوردش ، توسعه ببخش

پ.ن 1 : این بار دومت شد یا رجیستر کن درست دوست عزیز ، یا دنبال حاشیه بیرون بازی نباش ، بار دیگه من برخورد میکنم

پ.ن 2 : سر صداها قبل 4شنبه سوری خوابید یا بعدش =)))))

با تشکر
    ویرایش توسط Arash :D : 04-06-2016 در ساعت 02:37 AM دلیل: دفعه بعد عمل میشه جا تهدید آقای ...

6. تشکر sw team, Insomnia, M3nTaL, HIPPO تشکر نمود
    پسندیدن sw team, Insomnia, M3nTaL, HIPPO پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
    سوال روز : آیا نداشتن خودکار باعث ثبت نام نکردن بعضی از دوستان شد !؟ به نظر جواب من جواب منفی است ، دوستان قرار بود یه سری نام سرور بدن که نا پیدا شدن و خوب کاری هم کردن ، دیگه هم لایک نمیکنن ، مثه اینکه باید برم سرورا دیگه هم نذارم تو فروم چیزی بگن ، اما دسته دوم ، جیغ و دادیان ، ما نفهمیدیم آخر اینا نرمال بودن یا اسپید هر چی بودن ، سر صدا بودن فقط گویا ، من از ماهان خواستم بیاد ، ولی طبق قولی که داده بودن عمل نکردن دیگه همه عالم و آدم فهمیدن جریان چیه =)))) باشه شما رکورد کام رو بزن ، البته اینکه کدوم کام ایهام داره ! یعنی ترا بوده ، اصن دنیای مجازی بوده !؟ ) !؟ ببخشید حواسم نبود دست خودته رکوردش ، توسعه ببخش

پ.ن 1 : این بار دومت شد یا رجیستر کن درست دوست عزیز ، یا دنبال حاشیه بیرون بازی نباش ، بار دیگه من برخورد میکنم

پ.ن 2 : سر صداها قبل 4شنبه سوری خوابید یا بعدش =)))))

با تشکر
    آرش داش روان نویسم بدی باز ثبت نام نمیکنن

اون یکی تیم رفته زیر پرچم اینا بعد اینا بیان ثبت نان کنن بعدش برن زیر پرچم کی ؟ ))) ایهام داره =)))
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

8. تشکر sw team, M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن sw team, M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوستان منم از ساید se آرزوی موفقیت دارم برا همتون ،
    انشا... سرور خوبی را در کنار هم داشته باشبم و همه لذت ببرن

10. تشکر Ðŕ. Şђǒϯğύŋ, l0l:D تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    با گزارش سومین روز سرور در خدمتیم :دی

تاپ 10 :
    AAA.jpg

میبینیم که همچنان شمال شرق فعال تره . البته بازم میگم رید ملاک نیست ولی خو نشون میده کدوم ساید بیشتر بیداری کشیده

تاپ اتحاد :
    BBB.jpg

یه توضیح بدم که شمال شرق هنوز کل پلیرهاش رو جمع نکرده و کلا کسی سفارت نمیده بالا . همه دارن نیرو میسازن

و در آخر 20 نفر اول سرور . پاپ باز های کثیف

CCC.jpg

در آخر هم باید عرض کنم اگه که کسی فکر میکنه میتونه جلوی شمال شرق بازی کنه الان وقتشه بیاد .
    چون مطمعنا با این اوضاع شمال شرق برندست و پس فردا میاین میگین تو سرور متروکه شمال شرق 100 کرد !

پ ن : سگ سیبیل من دوست دارم خیلی
    پ ن : دوستانی که هستین توی سرور لطفا جادرا رو بکنین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3ntal نمایش پست ها
    سلام به همه
    با گزارش سومین روز سرور در خدمتیم :دی

تاپ 10 :
    AAA.jpg

میبینیم که همچنان شمال شرق فعال تره . البته بازم میگم رید ملاک نیست ولی خو نشون میده کدوم ساید بیشتر بیداری کشیده

تاپ اتحاد :
    BBB.jpg

یه توضیح بدم که شمال شرق هنوز کل پلیرهاش رو جمع نکرده و کلا کسی سفارت نمیده بالا . همه دارن نیرو میسازن

و در آخر 20 نفر اول سرور . پاپ باز های کثیف

CCC.jpg

در آخر هم باید عرض کنم اگه که کسی فکر میکنه میتونه جلوی شمال شرق بازی کنه الان وقتشه بیاد .
    چون مطمعنا با این اوضاع شمال شرق برندست و پس فردا میاین میگین تو سرور متروکه شمال شرق 100 کرد !

پ ن : سگ سیبیل من دوست دارم خیلی
    پ ن : دوستانی که هستین توی سرور لطفا جادرا رو بکنین
    والا من هنوز اکانت نزدم افشین، در حال حاضر دارم کمکی کار میکنم. انشالله جمعه یا شنبه اکانت میزنم.

در مورد وضعیت ها، شمال شرق خوب داره نشون میده، امیدوارم به همین شدت پیش بره، چون برای متوقف کردن ماشین جنگ جنوب غرب به بیشتر از اینا نیاز داره

از طرفی هم امروز مطلع شدیم گروهی به سرکردگی عمو عطا - بید وحشی- تو منطقه شمال غرب سرور دیده شدن. حتی اولین پست رو هم گذاشتن چند ساعت پیش. به نظر میاد تازه اومدن هنوز خیلی آپ نشده اکانت هاشون فکر کنم امروز اومدن. در حال حاضر شمال غرب داره استارت اولیه میزنه و باید دید چطور پیش میان.

در گوشه دیگه زمین :d، ساید صنف بی خودکاران سابق، جنوب شرقه که در حال حاضر اکانت خاصی توشون دیده نمیشه. ولی کاملا مشخصه عده ای اکانت ساختن و چادر به سر دارن بازی میکنن تا اگه دیدن میتونن رقابت کنن، یهو مثل غنچه گل باز بشن ولی در حال حاضر که به نظر آروم و بیابونی به نظر میاد جنوب شرق.

در کل این صحبت ها در روز دوم سرور داره صورت میگیره و هنوز هیچی معلوم نیست. در حال گمانه زنی هستیم تا وضعیت رو ارزیابی کنیم
    البته اون قسمت ماشین جنگ جنوب غرب جدی بود. اینقدر بازیکن اومده فکر کنم با کمبود 15 کراپ مواجه بشیم، باز مجبور شم بیام ساید های دیگه کپ بزنم

پ.ن: دل به دل راه داره، خراب این شکلک زیر امضاتم با 4 تا سیگار تو دهنش، لامصب داغون میکنه آدمو

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط whitebird نمایش پست ها
    عارف نظرت چیه نصف بچه ها کپ ببرن جنوب شرق :دی خالی نباشه حداقل :ددی

اسپم نیستا :دی بحث راجع سروره :/
    والا اینجوری که پیش میره مجبور میشیم بریم :| 15 کراپی نیست به تعدادمون، من میرم تو شمال شرق کپ میزنم این دفعه

14. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aref نمایش پست ها
    والا اینجوری که پیش میره مجبور میشیم بریم :| 15 کراپی نیست به تعدادمون، من میرم تو شمال شرق کپ میزنم این دفعه
    شمال شرق رو یه استخر پر از کوسه تصور کنین . من در تلاشم که همو نخورن . نیان وسطش واسه شنا )
    البته عارف تنها میتونه بیاد .

16. تشکر GREEN MAN تشکر نمود
    پسندیدن GREEN MAN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الووووووووووووووووو الووووووووووووووووووووو

گفتم یه سنت شکنی کنیم ، اول بگیم )))
    عمو عطا چی شد :| !؟ عارف !؟ شیب !؟ بام !؟ اتفاقا به نظرم عارف به جای بازیکن خیلی خوب ، پلنر خیلی خوبی هست ، و بر خلاف من با انعطاف اخلاقی که داره ، کمک میکنه ساید خیلی زود جمع شه ، شما اگه یه تیم خوب خودت داشته باشی ، تا یه شورا ، خیلی بهتره مطمئن باش ، کسی عارف رو بیشتر از من دوس نداشته باشه ، کمتر دوس نداره ، در واقع امثال عارف ها ، خودشون یه وزنه روحی واسه یه سایدن

داش افشین چه خبره !؟ جدی حذف کنیم بیایم ne !؟ داداش دیگه این چه حرفیه ، خودت میدونی منم میدونم تاپ رید هفته اول چه خبره ، دوست گلتم که هم بازیش تو سایدم بود ، دیگه میدونیم چند چندیم همگی ، 20 تا اکانت زدن و با 20 تا قفسش و هیروش واحه خالی کردن که کاری نداره الان میای میگی پوینت اتک داداش به نسبت پوشی که از اکانتا دیگه میشه چیزی نمیشه اون ، سرباز خونه عین قارچ میره بالا ، داداش واسه ما که دیگه کف ترا رو دراوردیم که نباید اینا رو بگی پلیرام واسه این سرور بسه ، دیگه کسی رو نمیارم چون ضایع بازیه بیاریم و بقیه از در و دیوار بریزن بیرون ، تصمیم بر این شده 40 هفته اول رو دیگه جدی بازی نکنیم نرن سرور دیگه )))) حالا یه سوال ، کاری به خودت ندارم ، از این تاپ تنی که میگیری ، میشه یه آمار هم اینجا بذاری چند نفرشون تا حالا واندر 100 کردن که انقدر قاطع میگی 100 با شماس !؟
    * نکته : من خودم پلیر میدگمم ، ولی تنقدر چاله چوله راه میندازم تو مپ که دیگه چیزی نمیمونه که بمونیم

پ.ن 1 : آقا بچسبین به ساید خودتون ، تونستین این متواریون هم بیارین ج.ش ، گناه دارن ، اگه میخوان من بازی نکنم شما بیاین ))

پ.ن 2 : عمو عارف بیا آی عموووو عارف )))

پ.ن 3 : باز 4تا اکانت تو یه ساید درومد ، 2 روز دیگه هم حذف میکنن ببین باز چه جوی درست کردن :|

با تشکر

صفحه 14 از 137 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع