-
03-13-2015 11:57 AM

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
درود بر آرمــــــــــان بـــزرگ
حالت خوبه ؟ داداش نیستی کم پیدایی . دلم برات تنگ شده. خودت میدونی چقد دوست دارم.
بالاخره هممون از یک جایی شروع کردیم. امیدوارم دلخور نشی داداش.
و باید اینجا جلو همه یک قولی بهم بدی که یک سرور بیای با هم بازی کنیم.
این سرور محل آشناییمون بود . اولینو آخرین جایی بود که توی ساید مقابل هم قرار گرفتیم .
یک آفرین هم باید بهت بگیم که خیلی خوب سایدتو جمع کردی. سایدی که هیچی واسه گفتن نداشت یا میشه گفت نه همری نه دفی داشت.
بچه هارو خوب هم دل کردی . عالی بود . باز هم با اینکه حرفی واسه گفتن نداشتین خوب موندین و پلی دادین . چون هدفتون لذت بردن از بازی بود.
خدارو شکر مثل بقیه ترسو ها فرار نکردین. :دی
موفق و پیروز باشی.
سجاد
سلام سجاد
خوبی دادا
سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-13-2015 12:41 PM

نوشته اصلی توسط
arman2
سلام سجاد
خوبی دادا
سجاد داداش ما فرصت فرار نداریم وگرنه راه در رو پیدا کنیم می ریم داداش محاصره شدیم بین سه تا ساید اسیر جنگی هم نمی گیرن لامصبا فقط تیر خلاص می زنن ! خیلی خشن شدن ! شرمنده داداش نمیام سر بزنم یکمی زیاد درگیریم هم من هم مصطفی دیشب تازه با هم اومدیم نمی دونم لاست ها رو بشماریم یا حمله ها رو بچه ها یا نامه ها اوضاعی شده تعریف کردنی نیست بیشتر از این دشمن شاد میشه تعریف کنم! جمعه رو هستیم بعدش واسه یه لقمه نون باس بریم تا 28 اسفند ! کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم همیشه می شد بازی کرد ! نشونه های زیادی تو زندگی داره بهم پیام میدن که باید ببوسم بزارم کنار من هی می بوسم میزارمش همین کنار دستم هی دوباره برش می دارم وباز هی تکرار و تکرار 13 روز عید میرم تو ترک و تسلیم غول زندگی میشم اگه این آرمانی که تو کودکی من گیر کرده بزاره البته دلم براش می سوزه می خواد بازی کنه طفک ولی دیگه واقعا نمیشه ! جا بازشه برای جون ترهایی مثل شما گل پسر ! سجاد جزیره رو هماهنگ کن احتمالا عید اونجاییم داداش جات خالی نباشه !! لب تابتم بیار !!!! lol
سلام آرمان جان
در حال مذاکره هستم ببینم چی میشه .
انشالا که توفیقی به ما داده بشه بیایم اونجا هم دیگرو زیارت کنیم.
لب تاب هم میارم تو هم سورپرایز یادت نره :دی
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
03-14-2015 09:47 AM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 01:31 AM
مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر
با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 02:56 AM

نوشته اصلی توسط
Theutates Thunder
چی شد کی برد کجا برد
به قول مصطفی ازاینا بزارین
یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 03:48 AM

نوشته اصلی توسط
HIPPO
چی شد کی برد کجا برد
به قول مصطفی ازاینا بزارین
یعنی 2کیلو دف نبود جلو این فیک
لطفا سر بحص رو باز کنین ببینیم چی شده دقیقا کتیبه دزدی در این حد لینک سبز روشن والا نوبره
گفتیم قهرمان این شکلی باشه فک نمیکنه فرستادیمش جنگ
Capture.JPG
یه پرچم دادیم دستش بره پرچم جنوب رو تو دیار غربت تنهایی بالابگیره بیاد. اون 750 تا شوالیه هم واسه این بود که تو راه حوصلش سر نره.
مثل آن چایی که می چسبد به سرما بیشتر
با همه گرمیم... با دل های تنها بیشتر
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 08:31 AM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 10:51 AM

نوشته اصلی توسط
theutates thunder
یعنی باریک 
ما هرچی زده بودیم که این جنگ آموز و بیاریم هی جابه جا میشد به بچه ها گفته بودم یه جایی بالاخره لو میده,احسنت به آقا مجید گل
و ما همچنان منتظر اون دف خیلی زیاد nw هستیم :دی
پ.ن:بعد از یک کتیبه با لینک سبز حماسه سازان SW خبر از پریدن یک دهکده با همر سزار شمشیر از اکانت Crow داده اند,اونم لینک سبز =))) تورو خدا دو تا دونه دف بگذارین یا حداقل با همر دفاع کنید =))))))
پ.ن:عارف گفته بود نزنید نزنید الان می فهمم چرا !!
پ.ن:محمدرضا میاد لینکو میگذاره الان :دی
- - - Updated - - -
kaaaaabooooooom !!!!! :d
تیم اکانت بید وحشی تقدیم میکند :
Crow.jpg
http://dejkoob.ir/ir/report...91,5017dbe077c
یه سری اینسرت شکن هم از همرهای دیگه بید وحشی و اکانت فارم ما زده شد که دیگه حوصلشو نداشتیم ریپورت کنیم :دی
ممنون از بچه های گل اکانت بید وحشی امیدوارم این اتک پاسخ خوبی باشه به اونایی که میگفتند هدف از پلن قبلی این بود که رمر اکانت بید وحشی دیوار شه,باشد که رستگار شویم
ویرایش توسط Osiris : 03-15-2015 در ساعت 10:58 AM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 11:06 AM

نوشته اصلی توسط
Osiris
یعنی باریک
ما هرچی زده بودیم که این جنگ آموز و بیاریم هی جابه جا میشد به بچه ها گفته بودم یه جایی بالاخره لو میده,احسنت به آقا مجید گل
و ما همچنان منتظر اون دف خیلی زیاد nw هستیم :دی
پ.ن:بعد از یک کتیبه با لینک سبز حماسه سازان SW خبر از پریدن یک دهکده با همر سزار شمشیر از اکانت Crow داده اند,اونم لینک سبز =))) تورو خدا دو تا دونه دف بگذارین یا حداقل با همر دفاع کنید =))))))
پ.ن:عارف گفته بود نزنید نزنید الان می فهمم چرا !!
پ.ن:محمدرضا میاد لینکو میگذاره الان :دی
- - - Updated - - -
kaaaaabooooooom !!!!! :d
تیم اکانت بید وحشی تقدیم میکند :
Crow.jpg
http://dejkoob.ir/ir/report...91,5017dbe077c
یه سری اینسرت شکن هم از همرهای دیگه بید وحشی و اکانت فارم ما زده شد که دیگه حوصلشو نداشتیم ریپورت کنیم :دی
ممنون از بچه های گل اکانت بید وحشی امیدوارم این اتک پاسخ خوبی باشه به اونایی که میگفتند هدف از پلن قبلی این بود که رمر اکانت بید وحشی دیوار شه,باشد که رستگار شویم
درووووووووووود
قربونت داداش خیلی ممنون
بکس nw مجبورمون کردن تا همر ناقص رو بزنیم اگه کلش رو میزدم باید حدود150کی گرزی لند میشد
ولی گندم منفی بالاست نمیشه با بازار و تاجر جواب داد باید یکم میموند
از تیم اکانت جاست دف یه تشکر ویژه میکنم که تایم بندی ها اسکات کشیدن ها و فیک لیست ها و هزار کار دیگه برام انجام داد تا صحیح و سالم بریم سزار هارو بترکونیم بیایم و یه تشکر ویژه از دست های پشت پرده که گفتن اسمشون رو نبریم
به مدافع عزیز یه تسلیت باید بگیرم چون ظاهرا هنوز تو خواب بود خدا عاقبتش رو بخیر کنه وقتی بیدار بشه یهویی فشارش میاد پایین
10روزه دارن پلن میریزن تا اون همر رو لانچ کنن
طبق آخرین اسکات ها بیشتر از20کی سزار تو اون ده بود یعنی یه همر سنگین البته باید خودشون بیان آمارشون رو بگن
هنوز هم تو کتم نمیگنجه چرا هیچ کدوم از گزارشات زرد رنگ نیست!
باشد رستگار شویم!
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
03-15-2015 03:19 PM
سلام به سروران عزیزی که توی فروم فعال هستن. خب خدارو شکر پلن هاتون داره جواب می ده. پلنی که بیشتر از 20 بازیکن و 2 ساید دارین رو 5 تا بازیکن اجرا می کنین بعد از شب بیداری ها و تلاش ها و تحلیل های (خاص) خودتون جواب داده. البته دلایلی که من برای جواب دادن پلن ها می بینیم چیزهاییه که زیاد میلی به مطرح کردنشون ندارم. ولی به عنوان کسی که داره اجرای پلن ها رو می بینه برام قابل درکه. چون اگه قرار بود شمالغرب به پلن هاتون فکر کنه و سعی کنه هامرهاتون رو زمینگیر کنه مثل اوایل پلنتون (که حوصله پیدا کردن لینکهای هامرهای ترکیده تون رو ندارم تا بذارم و ثابتش کنم) باز هم این اتفاق تکرار می شد.
به هر حال دوستان اینجا محل خوبیه واسه رجز خوندن بعد از اجرای پلن ها و یا ترکوندن هامرها که ما یه کمی بی حوصله ایم واسه این کارا. البته جنگ روانی بخش مهمی از یه بازی استراتژیکه. ولی شاید ما دیگه پیر شدیم واسه این کارا.
با این حال به دوستانی که می ان اینجا و از دلاوریهاشون می گن (مثلا از گذاشتن یه پرچم که ازش به عنوان یه شگرد خیلی منحصربفرد یاد می شه و به به و چه چه و از این جور چیزا) بدونن که اگه تو این دو سه روز کتیبه بردین به خاطر این بوده که این بازیکنا به دلایل خاصی (که بهتره بین دوستان خودمون بمونه) اصلا به پلن ها فکر نکردن و براشون برنامه ای نریختن. وگرنه اینا دیگه شگردهای خیلی خسته قدیمیه عزیزان. شما اگه لطف کنین و از دوست عزیزمون فاتب بپرسین که وقتی من دو روز پیش اتک زدم برای کتیبه چکمه یونیک (که البته با هوشیاری ایشون کتیبه به موقع و به زیبایی جابجا شد) آیتم های قهرمان ما چی بود. به علاوه شگردهای دیگه ای که ضمیمه اتک بود و با این حال اتک جواب نداد. همین موضوعات نشون میده که بعضی از این کارها در عین حال که لازمه خیلی هم خاص نیست واقعا.
ما از حرکت های قشنگ استقبال می کنیم. پلنی که قشنگه رو باید گفت که قشنگه. ولی لطفا بزرگنمایی نکنید تا به شعور مخاطبتون توهین نشه.
ببخشید که ما تا حالا هم کمرنگ بودیم. اینو بذارین به حساب بی حوصلگی مون.
ارادتمند بچه های همه سایدها
آرمین
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن