صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و عرض ادب
    اول از همه تبریک میگم خدمت ساید جنوب غرب برای دفاعی که کرده
    و در ادامه برای ساختن و اداره ی این همه مولتی اکانت(شایدم صادق جان لطف کرده قهرمان هارو فرستاده)
    یه تبریک هم به ساید شمال غرب و بیشتر از همه اکانت منتال که هامرشو بدون هیچ بهونه ای بلند کرد در حالی که هرکسی جای میلاد و افشین بود شاید قبول نمیکرد

اما من خارج از بحث پلن ترجیج میدم به یه سری نکات برای ادامه ی بازی برپردازم که تا الان هیچ وقت گفته نشده

برد به چه قیمتی

خب قطعا هر ساید بازی میکنه تا برنده ی بازی باشه اما آیا قشنگ بازی کردن مهم هست یا فقط بردن ؟
    قطعا اونهایی که توی سرور های آی ار بازی میکردن و کسی بودن برای خودشون دیگه بازی توی این سرور هارو فان و برای سرگرمی میدونن و بازی قشنگ براشون مهم هستش
    تا این جا که داره دیده میشه انگار بعضی از دوستان فقط و فقط برای برنده شدن معیارشون دست به هر کاری زدن هستش من به چند نکته میپردازم و قضاوت با خود شما باشه در هر بحثی که مطرح خواهد شد تعداد محدودی عکس میفرستم چون ادیت زدن و کات کردن خارج از وقت بنده هستش

1 - خب اول از همه میپردازم به نامه هایی که برای رفرش داده میشه توی اکانت های مختلف در ساید SW

1janeshini.jpg
    2janeshini.jpg

و خیلی از این عکس ها که خود دوستان بهتر میدونند راجبش
    و اصلا به هیچ عنوان مولتی ندارن دوستان

2 - خرید اکانت توتال جنوب شرق
    totale SE.jpg

حتی MM هم با اون اکانت میدن و نظارت داره آقا صادق با اکانت FFF روی ساید SE
    نکته با مزه و خیلی فان داستان : (کوچیک همتون صادق) هست که صادق جان خوراکش این جملست انگار(چند وقت پیشم بلاک بودی توی تلگرام گفته بودی استیکر بدیم از بلاکی در بیای کوچیک همتون صادف :دی )
    لطفا MM ببینید حتما

پیشنهاد : پسورد اکانت هاتون چه در ساید خودتون و ساید های دیگه رو عوض کنید:دی (اینطور جانشینی پشت هم دردسر سازه و اگه کثیف باز بودیم فکر میکنم اکانت BSG یکی از اکانت های کلیدی میتونست براش اتفاق های جالبی بیفته و دیگر اکانت ها
    برای نمونه یه عکس از اکانت توتال SE میزارم که به طوره غیر منتظره سورپرایز شدم و خوشحال برای چک کردن حانشینی اکانت سوخته ی fff
    hammere totale SW.jpg

نکته: ما از رگ گردنتان به شما نزدیکتریم

3 - غارت پراکنده و پوش به صورت خیلی خیلی واضح و نادیده گرفتن مولتی هانتر بر روی سرور (انگار مولتی هانتر سرور رو ول کرده)

نکته 1 : به دلیل این که در هر پست میشه 5تا عکس اپلود کرد باقی عکس هارو از سایت دیگه ای اپلود میکنم
    نکته 2 : از پوش اکانت BSG عکس2 گذاشتم که نگید تعداد اتک ها بالا بوده
    http://www.axgig.com/images/67561589402186308941.jpg
    http://www.axgig.com/images/72772576419664608822.jpg
    http://www.axgig.com/images/22752946192096327471.jpg

و دیگر عکس ها

4 - برای دفاع گرفتن توی گروه تلگرام پیام داده شد تعداد پیام نمیشه گفت زیاد بود اما از چندین نفر بیشتر نبود اما 37تا قهرمان فستاده شد در هیچ اتحادی MM داده نشد اگه دوستان اکانت مولتی ندارن 5-10نفر که آنلاین بودن برای فرستادن دفاع چطوری 37تا قهرمان فرستاده شد

http://www.axgig.com/images/30717951105223258827.jpg
    و دوست گلمون تو اون دهکده دلاور میسازن از کپشون غارت میکنن تا دلاوراشونو بیشتر کنن

خب این همه کار این همه کثیف بازی برای برد ؟ آیا واقعا می ارزید ؟ بر فرض NE و NW بزارن رو جذف و برن از سرور اون موقع شما این همه هامر و دف میخواین چیکار کنید ؟با ناتار ها بشینید بازی کنید ؟خودتون تقسیم بشین به دو دسته برای لذت بدن از بازی ؟لذت از بازی خیلی مهمه و میشه بدون اکانت مولتی شاخ بود و گنده بود
    در مورد ادامه ی بازی نظری ندارم اما با کمال احترام و ارادتی که نسبت به همه ی دوستان دارم از نظر من این بازی بی معنی هستش اگر بخواین میتونم براتون اثبات کنم که با 20تا اکانت مولتی و 5 دهکده چفدر میشه دفاع کشید از هر نژادی پس وفتی تعداد پلیر های 1ساید چندین برابر ساید های دیگست دلیل این همه مولتی جز به دست آوردن برد به هر قیمتی خرید اکانت در ساید های مختلف ساخت اکانت در ساید های مختلف چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
    همگی خسته نباشین مولتی بازا دمشون گرم خوب سرور رو خراب کردن و در نهایت از ادمین محترم سرور تشکر میکنم برای نظارت بالاشون بر روی سرور

یا علی
    ویرایش توسط the_end : 12-25-2016 در ساعت 01:49 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط the_end نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    1 - خب اول از همه میپردازم به نامه هایی که برای رفرش داده میشه توی اکانت های مختلف در ساید SW

1janeshini.jpg
    2janeshini.jpg

یا علی
    سلام

پستت طولانی بود دادا کوتاهش کردم فقط به این قسمتی عکس نامه اکانت ما گذاشتی
    و به من مربوطه رو جواب میدم کاری با کل کل شما ها و فرار دوستانتون ندارم
    این نامه با جانشینی داده شده مشکلش چیه ؟ داشتن جانشین مولتی اکانت حساب میشه؟
    شما جانشین نداری؟ اسم اکانتت رو بده تا همین الان بهت یه نامه بدم گلم
    میتونی بری به مولتی هانتر نامه بدی
    شما هم که ادا پاک بازا در میارید اکانت تو ساید ما هم اصن نداری تو تلگرام جنوب غرب چکار میکنی شما؟

پ ن: بیشتر همش نزنید میخواید برید بی سر صدا برید
    TIRED TEAM

3. تشکر O.N.E, sw team تشکر نمود
    پسندیدن O.N.E, M3nTaL, sw team پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MOJTABA_CRASSUS نمایش پست ها
    سلام

پستت طولانی بود دادا کوتاهش کردم فقط به این قسمتی عکس نامه اکانت ما گذاشتی
    و به من مربوطه رو جواب میدم کاری با کل کل شما ها و فرار دوستانتون ندارم
    این نامه با جانشینی داده شده مشکلش چیه ؟ داشتن جانشین مولتی اکانت حساب میشه؟
    شما جانشین نداری؟ اسم اکانتت رو بده تا همین الان بهت یه نامه بدم گلم
    میتونی بری به مولتی هانتر نامه بدی
    شما هم که ادا پاک بازا در میارید اکانت تو ساید ما هم اصن نداری تو تلگرام جنوب غرب چکار میکنی شما؟

پ ن: بیشتر همش نزنید میخواید برید بی سر صدا برید
    شما میتونی ادامه ی پیام رو بخونی تا پی ببری بهش
    همونجور که من الان به پیام شما احترام گذاشتم و تا ته خوندم در ضمن هامر شوالتونو که کار ندارم هامر سزار خوبی داری
    اصولا بعضی چیز ها باید انجام بشه
    آدمی که یه چیزیو داره و ازش سو استفاده نمیکنه با ادمی که یه چیزی نداره و ازش سو استفاده نمیکنه فرق میکنه
    فعلا زحمت کشیدین پسورد اکانت هارو عوض کردین
    منظر پیدا کردن جاسوس هاتون هستم
    باز هم میگم ما از رگ گردن به شما نزدیکتریم
    موفق باشی

5. تشکر M3nTaL تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

همونجور که من الان به پیام شما احترام گذاشتم و تا ته خوندم در ضمن هامر شوالتونو که کار ندارم هامر سزار خوبی داری
    آدمی که یه چیزیو داره و ازش سو استفاده نمیکنه با ادمی که یه چیزی نداره و ازش سو استفاده نمیکنه فرق میکنه
    موفق باشی

اصولا ما پاک بازهایی مثل شما رو میبینیم حال میکنیم و بهمون انگیزه بیشتری میدین - اینکه میبینیم توی سایدتون وضعیت فاجعه بار هست ولی شما توی ساید ما میچرخی اطلاعات جمع میکنید ما رو ارضا میکنه یا اینکه عکس میذارید از رید جنوب غرب در حالی که پلیرهای ساید خودتون توی تاپ رید اون بالاها هستن نشون میده که اونجا چه خبره دیگه- شما 100% از رگ گردن به ما نزدیکتر هستی و ادامه بده به کارت شاید با اینکار بتونی جلوی ما وایسی

سر بلند و رگ گردن باشی

پ ن: بجای اینکه بریم تو ساید رقیب اکانت بزنیم و وقت بذاریم واسه اونجا بریم وضعیت اسف بار ساید خودمون رو سر و سامان بدیم که اینجوری نشه وضعیتمون

7. تشکر O.N.E, Basilous تشکر نمود
    پسندیدن O.N.E, Basilous پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.2pac نمایش پست ها
    اصولا ما پاک بازهایی مثل شما رو میبینیم حال میکنیم و بهمون انگیزه بیشتری میدین - اینکه میبینیم توی سایدتون وضعیت فاجعه بار هست ولی شما توی ساید ما میچرخی اطلاعات جمع میکنید ما رو ارضا میکنه یا اینکه عکس میذارید از رید جنوب غرب در حالی که پلیرهای ساید خودتون توی تاپ رید اون بالاها هستن نشون میده که اونجا چه خبره دیگه- شما 100% از رگ گردن به ما نزدیکتر هستی و ادامه بده به کارت شاید با اینکار بتونی جلوی ما وایسی

سر بلند و رگ گردن باشی

پ ن: بجای اینکه بریم تو ساید رقیب اکانت بزنیم و وقت بذاریم واسه اونجا بریم وضعیت اسف بار ساید خودمون رو سر و سامان بدیم که اینجوری نشه وضعیتمون
    اصولا بعضی دوستا فقط اسم پاک بازی رو یدک میکشن
    شما بهتره به پست اصلی من مراجعه کنید برای کسب اطلاعات بیشتر
    شما که پاک باز هستی چرا اکانت توتال جنوب شرق رو خریدین ؟
    اگه من از رگ گردن به شما نزدیکتر نیستم
    چرا میدونستم fff جانشین چه اکانت هایی هست ؟
    از هامر بی اس جی عکس بزارم یا میخوای بدونی چقدر دف صادق جان سر پلن شمال غرب پرید ؟
    تو از کجا میدونی من از شمال غرب یا شرقم از جنوب شرقم یا غرب ؟
    تو اگه باره اولته داری با امپرال بازی میکنی نه باره دومته من نصف عمرم توی SE بوده همین اقا سامان امپریال سر سرور فینال یه مشت اکانت از میلاد بیچاره گرفتن یه آبم روش خوردن 2113 لوسیفر و دیگر دوستان
    تو از کجا میدونی که من اصلا نیومدم تو خود جنوب غرب به خاطر جنوب غرب برای زدن دوستان ؟
    ندونسته چیو قضاوت میکنی ؟
    اطلاعاتیتو ببر بالا آپدیت باش کتاب بخون خوبه چیزه خوبیه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

موفق باشی
    عزیز اسم اکنتتونو میگین ؟
    از کدوم ساید هستین ؟
    V 3.6
    S4 R2 Shah Vahid
    S6 R2 Shah Vahid
    Tc2 R3 Long Life / Shah vahid
    V 4.0
    Ts9 R2 Long Life

Emperor
    Tele : ir4ni4n

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

آیا اینجا وویس هم میشه گذاشت ؟

11. تشکر sw team, O.N.E, mohsen.2pac تشکر نمود
    پسندیدن sw team, O.N.E, mohsen.2pac پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام و عرض ادب
    اول از همه تبریک میگم خدمت ساید جنوب غرب برای دفاعی که کرده
    و در ادامه برای ساختن و اداره ی این همه مولتی اکانت(شایدم صادق جان لطف کرده قهرمان هارو فرستاده)
    یه تبریک هم به ساید شمال غرب و بیشتر از همه اکانت منتال که هامرشو بدون هیچ بهونه ای بلند کرد در حالی که هرکسی جای میلاد و افشین بود شاید قبول نمیکرد

اما من خارج از بحث پلن ترجیج میدم به یه سری نکات برای ادامه ی بازی برپردازم که تا الان هیچ وقت گفته نشده

برد به چه قیمتی

خب قطعا هر ساید بازی میکنه تا برنده ی بازی باشه اما آیا قشنگ بازی کردن مهم هست یا فقط بردن ؟
    قطعا اونهایی که توی سرور های قبلی بازی میکردن و کسی بودن برای خودشون دیگه بازی توی این سرور هارو فان و برای سرگرمی میدونن و بازی قشنگ براشون مهم هستش
    تا این جا که داره دیده میشه انگار بعضی از دوستان فقط و فقط برای برنده شدن معیارشون دست به هر کاری زدن هستش من به چند نکته میپردازم و قضاوت با خود شما باشه در هر بحثی که مطرح خواهد شد تعداد محدودی عکس میفرستم چون ادیت زدن و کات کردن خارج از وقت بنده هستش

1janeshini.jpg
    2janeshini.jpg

و اصلا به هیچ عنوان مولتی ندارن دوستان

2 - خرید اکانت توتال جنوب شرق
    totale SE.jpg
    حتی MM هم با اون اکانت میدن و نظارت داره آقا صادق با اکانت FFF روی ساید SE
    نکته با مزه و خیلی فان داستان : (کوچیک همتون صادق) هست که صادق جان خوراکش این جملست انگار(چند وقت پیشم بلاک بودی توی تلگرام گفته بودی استیکر بدیم از بلاکی در بیای :دی )
    لطفا MM ببینید حتما

پیشنهاد : پسورد اکانت هاتون چه در ساید خودتون و ساید های دیگه رو عوض کنید:دی (اینطور جانشینی پشت هم دردسر سازه و اگه کثیف باز بودیم فکر میکنم اکانت BSG یکی از اکانت های کلیدی میتونست براش اتفاق های جالبی بیفته و دیگر اکانت ها
    برای نمونه یه عکس از اکانت توتال SE میزارم که به طوره غیر منتظره سورپرایز شدم از جانشینیه fff روی اون اکانت
    hammere totale SW.jpg

نکته: ما از رگ گردنتان به شما نزدیکتریم

3 - غارت پراکنده و پوش به صورت خیلی خیلی واضح و نادیده گرفتن مولتی هانتر بر روی سرور (انگار مولتی هانتر سرور رو ول کرده)

نکته 1 : به دلیل این که در هر پست میشه 5تا عکس اپلود کرد باقی عکس هارو از سایت دیگه ای اپلود میکنم
    نکته 2 : از پوش اکانت BSG عکس2 گذاشتم که نگید تعداد اتک ها بالا بوده
    http://www.axgig.com/images/67561589402186308941.jpg
    http://www.axgig.com/images/72772576419664608822.jpg
    http://www.axgig.com/images/22752946192096327471.jpg

و دیگر عکس ها

4 - برای دفاع گرفتن توی گروه تلگرام پیام داده شد تعداد پیام نمیشه گفت زیاد بود اما از چندین نفر بیشتر نبود اما 37تا قهرمان فستاده شد در هیچ اتحادی MM داده نشد اگه دوستان اکانت مولتی ندارن 5-10نفر که آنلاین بودن برای فرستادن دفاع چطوری 37تا قهرمان فرستاده شد

http://www.axgig.com/images/30717951105223258827.jpg
    و دوست گلمون تو اون دهکده دلاور میسازن از کپشون غارت میکنن تا دلاوراشونو بیشتر کنن

خب این همه کار این همه کثیف بازی برای برد ؟ آیا واقعا می ارزید ؟ بر فرض NE و NW بزارن رو جذف و برن از سرور اون موقع شما این همه هامر و دف میخواین چیکار کنید ؟با ناتار ها بشینید بازی کنید ؟خودتون تقسیم بشین به دو دسته برای لذت بدن از بازی ؟لذت از بازی خیلی مهمه و میشه بدون اکانت مولتی شاخ بود و گنده بود
    در مورد ادامه ی بازی نظری ندارم اما با کمال احترام و ارادتی که نسبت به همه ی دوستان دارم از نظر من این بازی بی معنی هستش اگر بخواین میتونم براتون اثبات کنم که با 20تا اکانت مولتی و 5 دهکده چفدر میشه دفاع کشید از هر نژادی پس وفتی تعداد پلیر های 1ساید چندین برابر ساید های دیگست دلیل این همه مولتی جز به دست آوردن برد به هر قیمتی خرید اکانت در ساید های مختلف ساخت اکانت در ساید های مختلف چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟
    شما که این ایراد رو از همه میگیرن حد اقل انتظار میرفت که خودتون مولتی باز نباشین ! شده مثل جامعه ی خودمون همه میگن فرهنگش باید جا بیفته اما هیشکی از خودش شروع نمیکنه
    همگی خسته نباشین مولتی بازا دمشون گرم خوب سرور رو خراب کردن و در نهایت از ادمین محترم سرور تشکر میکنم برای نظارت بالاشون بر روی سرور

یا علی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ما هم از همین تریبون اعلام میکنیم خداحافظ همگی

دلیل حذف هم مولتی بازی ملت خرید ساید و خیلی کثافت کاریه دیگه
    بعدا میگند بیاید مولتی های ما رو بزنید
    ما همری که پدرمون در اومده کشیدیم بالا رو بیایم بزنیم تو دف مولتی شما؟؟؟

اخر سرور چی میشه
    دوستان روی ده همرشون 1میل دف مولتی ریختند
    بعد ما باید فک کنیم که بیگ همر هایی که 10 ماه جون کندیم کشیدیم بالا رو بکوبیم به دف مولتی اینا یا ن

اخر کار هم 2میل دف میریزیند تو واندرشون دوباره باید فک کینم واندرکوب رو بزنیم به دف مولتیه اینا یان
    در اصلدف و همرشون نقشی در بازی نداره ما با مولتی های اینا طرفیم

و جالب تر میاند میگند ما مولتی نداریم
    خداوکیلی یه بازی ارزش دروغ گفتن داره؟....

ما رفتیم

Stupid

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام دوباره
    توی فروم اعلام آمادگی همین سرور بحث جلسه امتحان و خودکار رو مطرح کردم.. دوست عزیز... سوپر پلیر و پلنر... میخای حذف کنی حذف کن.. چراخودنو به در و دیوار میکوبی اینقدر... ایها الناس اینا میخان حذف کنن ) بیاین خاهش کنین حذف نکنن اگه اینا برن حوصلمون سر میره) اونوقت کف خابی فروم چ فایده داره
    پ.ن1: از داشته هات توی فروم همین سرور بگو... داشتم داشتم باد هواست...
    پ.ن2: همرمون دیوار شد گفتیم دمتون گرم... چیف شد بازم گفتیم دمتون گرم... مثه مرد وایسادیم کف فروم... ننداختیم گردن قطعی برق و نت، اب فاضلاب و اداره گاز و مولتی هانتر و هزار تا چیزه دیگه که امثال شما مطرح میکنی...
    پ.ن3: همر رومن رو بذار باهاش واندر جنوب غرب رو بزن شاید ناتار 100کنه...
    پ.ن4: والا تا اینجاتنها حرکتی که از اکانت شما توی دژکوب بشخصه دیدم زدن فیدرهای واندر و دفساز اونم توی سرورل1 با اسکریپت) اینسرت شدن و دیوار شدن پلنتون توی همین سرور هست
    پ.ن5: بقیه سرورها مولتی اکانت نیست فقط تو همین سرور هست؟؟؟؟
    پ.ن6: این سرور هم اکانت ندارم... فقط دیدم که خیلی داری زجه میزنی که حذف کنی گفتم ارومت کنم)

کافر همه را به کیش خود پندارد:|
    درحد ریپلای کردن نبودی تا حالا ک...
    همه سرورهای دژکوب مثله همه... برای فرار ماهیها مولتی اکانت را بهانه نکنیم
    با عرض پوزش از دوستان جنوب غرب که گفتن فروم چیزی نگم ولی کف خابی فروم اینچزا حالیش نیس:|

15. تشکر mohsen.2pac تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac پسندید
صفحه 13 از 27 نخستنخست ... 3111213141523 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع