صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 21011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 160

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور K5.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Derakoo00oola نمایش پست ها
    به نام خدا
    سلام
    من زیاد فروم بیا نیستم حتی نمیام صحبت ها رو بخونم چون تو بازی جای نامه نگاری هست و حرفای اینجا تو فروم هم همش خاله زنک بازیه ولی به اصرار چند تا از دوستان اومدم یه پست بزارم پست کسی رو هم ریپلای نمیکنم کلی یه حرفای رو میزنم
    راجبه متا اول اینکه همه چیز مساوی بود چه تعداد همر و چه دف با روجوع به تاب 10 چند روز پیش میشد اینو فهمید فقط کاره ما برای اتک دادن سخت تر بود چون باید پلن رو از سه ساید ومی زدیم و فاصلمون بیشتر بود .حالا اینکه ما چند شبانه روز فقط پلن زدیم خاب به چشامون ندیدیم ولی شما یه شب همه همراتون رو زدین تو دیوار این دیگه والا تقصیر ما نبود
    راجب این علی رضا هم که ول کن نیستین همش از بدیش میگین یه سوال چرا خوذتون باهاش متا بودین ولی وقتی دیدین مرتاض یونیک تو سایدشه متا رو بهم زدین کتیبه رو بردین یه جنگ آموز رو هم بردین اون موقع فکر اینجاشو نکرده بودین ؟!!! فک میکردین آسمون همیشه یه رنگه ؟!!!!!
    روزای اول بازی میومدم پیش همین مجتبی میگفتم داداش ما با هم رفیقیم چکار کنیم این سرور نمیشه که جلو هم وایسیم بر میگشتی میگفتی اینجا همه رفیقن بشین بازیتو بکن میگفتم سر کتیبه ها چکار کنیم میگفتی من از 4 منطقه کتیبه میزنم بازیه دیگه
    حالا ما هم نشستیم سر جامون بازیمون رو کردیم چرا دیگه اینقدر گله شکایت دارین ؟؟!!!!!
    بله حرف های آدم ها در زمان های قدرت و ضعف خیلی با هم فرق میکنن پس نباید در زمان قدرت جوری حرف زد که در زمان ضعف به این روز بیوفتی لطفا بهانه گیری هاتون رو تموم کنید هنوز تا آخر بازی خییلی مونده وقت برای همه کاری هست
    پ.ن : نابرده رنج گنج میسر نمیشود
    پ.ن : بله اومدیم بازی رو ببریم تلاشمون رو هم میکنیم

یه سری خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ یه سری میخوان تو کوچه علی چپ باشن
    شما حالا جزو کدومشونی؟
    در مورد کتیبه مرتاض هم بهت اشتباه آمار دادن میخوای برات پی ام کپی کنم همین بچه پی ام داد مرتاض رو شما بزنید ما جنگ یونیک میزنیم از اس ای اکانت داریم اونجا؟ پس همیشه حرفی میخوای بزنی بچه گانه نزنه. بزرگی آدما به سن نیست داداش
    شما میخوای برات دف نریزم خسته میشی از 3 ساید لانچ کنی
    دست بردار حامد خجالت هم چیز خوبیه والا نمیدونستم اینقدر وقاحت دارید که بیاید برا یه بازی هر چی دلت میخوای بگی و برد براتون تا این حد عقده شده. پس بشینید ببرید تا عقده هاتون خالی بشه.
    میگن آدما تا وقتی یکم احساس قدرت نکنن نمیشه شناختشون و ذاتشون اون موقع مشخص میشه. خوب شد اتفاقا فهمیدیم اطرافمون چجور آدمایی هستن.
    در ضمن زدن فیدر و کپ دف ساز نشان از قدرت نیست از ترس شماست. هر چند دیوار میشید
    ویرایش توسط MATRIX III : 01-25-2017 در ساعت 08:33 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بنده خداهارو یه طور زدم میگند من لانچ نکردم خخخخ))))))))))))
    والا تا جایی که من یادمه منو برای لانچ پلن توی نرمال ها همیشه میبرند و میزنم)یه سر فروم های اینحا هم بزنی نرمالاش میبینی))
    خاله زنک بازی اینه پشت سر بقیه حرف بزنی نه توی روشون!منم شروع کردک توی 4شب نخوابیدن سایدت جمع کردم!!!!!
    از ترست عکس جعلی درست میکنی سند میکنی میگی رو assassin لانچ کردی؟)منم نمیفهمم پلن رو زاپاتا است؟
    به قول خودت زدن من فایده نداشت)800kدفاع دارم همیشه!چندبار گفتی لانچ کردم روت علیرضا چینچ کپ نکن خیلی کم هستند همرا خخخخ
    نشستم یه حساب کتاب کردم اگر چینج کپ نمیکردم از 1میلیون 200کا دفاعی رد میشدی)
    خوب این یعنی میخواتی نان کپ منو بپرونی)به من میگفتی میدونم دفاعت شده 1میلیون)
    اشتباه کردی دفاع من خیلییی بیشتر شد)بزور اکانتات تاپ هجوم یکیشون اومد بقیه نه خخخ)
    تا الان میگفتین میدگیم میفروشم)الان اندگیم))توی تلفن میگید علیرضا میدونم نمیقروشی))
    مرد نیستی مرد!!!!!!عکس جعلی دادی بگی آره مثن من جا به حا کنم دفاع رو؟))مرذونه با جنوب غرب زدمت خخخ
    از حامد هم بپرسی بهت میگه 4شب پجور لانچ میکنم پلن خراب میشه وسطش میام عوض میکنم از 10 جا دیگه میزنم خخخخ

پ.ن:توی نپ 24ساعته که خواهش کردید باتون بستیم اومدین تبری سینا ما و همر میخکوب پروندین!بازم میگم مرد نیستین!
    پ.ن2:تو مال حذف کردنم نیستی که میگی حذف کینم سرور بشینید خاله بازی کنید!تو یه بار حرف غیر دروغ زدی توی زندگیت اونم این بود که زنگ آیفون زدی و گفتی منم باز کن!هیچوقت راستگو نبودی!یه آدم دو رو!میای پیش من میگی حامد بده؟حامد داره کثیف بازی میکنخ مشکل پیش بیاد؟بعد میری پیش سیامک حامد میگی علیرضا بده؟)بازیچه شدی سه نفری میخوندیم پیاماتو مسخره میکردیم میگفتیم فشار ببین))))
    پ.ن3:امیر پرشین گلدتو نمیده دیگه عطا آوردی؟بگو عطا چادر از سر برداره بگه کدوم اکانته بزنمش)
    پ.ن4:جرعت نداری حذف کنی بری)))نمیدونم چرا شما فقط اگه اگه میکنید!اگه من این کارو میکردم این میشد یا اون میشد!اگه عمه منم ... داشت میشد عمو!کاری نکردی سایدت خورد!پلن رفتی با دروغم نتونستی رد شی و دیوار شدی!!!

حالا باز گنده بیا!)
    نبینمت)

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

علیرضا ایران یعنی هنوز فشاری ک امیر رو i1 اورد روته هر جا میری اسمش میاری؟
    دلیل اینکه امیر رو واندر منتال لانچ کرد این نبود 3 بار اومدی همر زدی اینور اونور ( حمله عادی هم نه ! غارت ) و لیست فارم پاک کردی یا اون سری کاتا زدی ناتار اها راجب به فروشم خودت نبودی با امیر سر 5 کی گلد بیشتر برا واندر چونه میزدی؟ 20 کی شد 80 کی؟

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir Lantuori نمایش پست ها
    دلیل اینکه امیر رو واندر منتال لانچ کرد این نبود 3 بار اومدی همر زدی اینور اونور ( حمله عادی هم نه ! غارت ) و لیست فارم پاک کردی یا اون سری کاتا زدی ناتار اها راجب به فروشم خودت نبودی با امیر سر 5 کی گلد بیشتر برا واندر چونه میزدی؟ 20 کی شد 80 کی؟
    پسر خوب من اگر فروشنده بودم بهش داده بودمش!شما که التماس کردید براتون اونجا همر خریدیم و اینسرت زدم با همر کسری که دهتون نپره یادت رفته؟
    بعد هم اومدین همر خریدین زدین رو واندر خود ما... دیگه خود شمایید اینجوری میگید که ضربه زدین؟))الان چی شد؟)برای من مهم بود صد کنه شمال شرق که خود شمال شرق صد کرد اکانت کسری!!!چرا شما شخص رو میبینید؟)من ساید برام مهمه نه شخص!!!الان چه ضربه ای شد؟)هیچی فقط سه تا ساید دیگه رو زدم آخر سر هم شمال شرق واندرش صد شد!حالا واندر منتال نشد واندر کسری پلیر شمال شرق صد شد!من عین دوستان نیستم افتخارات مهم باشه برام!برام مهم اینه که واندر سایدم یا متا من 100شه!!!!!!!حالا دیگه باقیش زیاد مهم نیست!!
    راجب چیزایی که در جریان نیستیم صحبت نکنیم!!!من چرا همری که خودم براش اینسرت میزنم نپره رو بیام بزنم رو درو دیوار؟
    یه حرفایی میزنید بدون مدرک آدم نمیدونه چی بگه بهتون!!!!
    توی سرور های دیگه چه اینجا چه k5فکر کنم وقتی بازی کردم یا سایدم 100کرده یا متا من!من کلا لیدری میکنم و لذت میبرم از بازیم!لذت بازی برای من پلن زدن و لانچ و اینسرت و اینجور چیزاست!نه این که بگن وای فلانی صد کرد)یا بگن وای چه همری بود!الان یه همر لنگه دمپایی زاپاتا k5توی تمام پلن هایی که روی شمال غرب زده شد بودش!و کلا کار خودشو کرد!من از این لذت میبرم!نه بیام آخر سرورها واندر بخرم!یا بیام بگم فلانی توی سایدم صد نکنه)مهم اینه سایدی که من کشیدمش بالا و لیدریشو کردم و باش پلن زدم و هزارتا چیز دیگه برنده شد!
    شما دیدتون به بازی دژکوب یه بازی تکی است!یکی شما میگه بیاید تک به تک همو بزنیم)))
    دژکوب بازی گروهی هرچقدر بهتر همکاری و همدلی وجود داشته باشه شما موفق ترید!
    حالا تو بگو چه ضربه ای به من خورد؟)

پ.ن:نمیدونم چرا هی میگید میفروشی علیرضا ایران اما یه جا ندیدن من بفروشم!حذف زیاد کردم اما فروش نه!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام . اصلا دوست ندارم وسط بحث علیرضا و مجتبی دخالت کنم . چون هر دو از دوستانن
    یه سوال فقط ، دوستانی که میگن علیرضا فروخته ، میشه بگید کدوم سرور ایمیل ما چنج شده در ازای پول ؟
    امیر گلم . بحث i1 رو هم پیش نکش . هرچی بوده تموم شده رفته . اینجا هم جاش نیست . تا جایی هم که یادم میاد هنوز واندر 1 نشده بود قیمت 80 کی گلد رو به شخص خودم دادی ، اسمی هم از امیر پرشین و علیرضا هم نیومد وسط اصلا . تو به من پیشنهاد دادی ، منم بدون چونه زدن گفتم نه
    الکی حرف در نیار . علیرضا ایران و من روی یه میل بازی میکنیم ، اما حتی یه بار هم علیرضا پسورد ایمیل رو از من نخواسته . بدون پسورد هم فروشی در کار نیست . بحث رو به حاشیه نکش

پ ن : چادری از دنیا نری صلوات

نقل قول نوشته اصلی توسط Amir Lantuori نمایش پست ها
    ویرایش توسط M3nTaL : 01-25-2017 در ساعت 06:23 PM دلیل: پاسخ به پست حذف شده :)

6. تشکر AlIrEzA.IRAN تشکر نمود
    پسندیدن AlIrEzA.IRAN پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 2 پست

با سلام

روند پست گذاشتن در تاپیک به شدت توهین آمیزه در صورت ادامه این روند با کاربران خاطی برخورد خواهد شد و در صورت لزوم تاپیک به مدت محدود بسته خواهد شد.

لطفا حرمت ها را حفظ نماییـد.

با تشکر
    لطفا ثبت نام کنید. نوشته اصلی توسط نیکی فیروز کوهی
    تاریک باد
    خانه ی مردی که
    نمی جنگد
    برای زنی که دوستش دارد
    با آگاهی از لطفا ثبت نام کنید. ما را بیکار کنید!

8. تشکر M3nTaL, MOD CorLeone, AlIrEzA.IRAN تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

بازی بازی با دم شیرم بازی؟

حقیقتا نمیخواستم همرمو تا اند گیم بلند کنم!امروز دیدم صبح زنگ زدن پاشدم دیدم روی کپ اکانتای ما دوستانی که ادعا بازی سالم دارند هر کپ رو 500-600کا دف ریخته بودن!که حدودا 40کا از شوالیه های من دیوار شدند

گفتم که من رو عصبی نکنید!اونقدر همر هست که نمیدونیم چیکارشون کنیم!منم گفتم حالا که لاست خوردم بازم بیگ همر nwرو میپرونم))
    لانچر هم فکر کنم اصغر آقا سوپرمارکت سرکوچمون بود:دی ما همه میدونیم من نمیزنم ))))))))))
    فرق من با شما اینه همر هامو نمیزارم بپرند!ازشون استفاده میکنم!هم دفاعی میکشم و هم همر ساید مقابل میپرونم
    تبریک به مدافع دفاعی خوبی داشت و هم همر 140kشمیرزن و 70kسزار خوبی داشت
    0.jpg
    rammer.jpg
    zapata.jpg
    clean akhar.jpg
    tamom.jpg

10. تشکر Gajet, S.Y, M.HERO تشکر نمود
    پسندیدن sharif, Gajet, S.Y, M.HERO پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اینم تعداد همرهایی بود که من پروندم!اونم دلیل این بود که همر ما خیلی زیاده و تارگت برای سایدمقابل زیاد بود و دفاع کردن سخت میشد!
    به این دلیل بود که ترجیح دادیم استفاده کنیم!و این که یکی گفت اکانت منچستر به چادر جماعت داده شده!

پ.ن:من با چادری جماعت حرفی ندارم!هروقت مشخص بود در خدمتم!
    پ.ن2:این سرور تا آخرش هستم و در خدمتم!ادعا داران سرور بعد نرمال که 18ام شروع میشه در خدمت هستیم اونجا هم!
    شمال شرق با دوستان رجیستر میکنیم!منتظر شما هستیم ببینیم اونجا هم حرفی دارید؟))یا مثل اینجا فقط گنده!

12. تشکر M3nTaL, kinG NE, Gajet تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, kinG NE, Gajet پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به حق چیز های ندیده

این دیگه چه مدل چیف کردنه؟

http://dejkoob.ir/ir/report...a2,24198ad5173

فیک تک هیرو هم میگن مد شده تو ش.غ

14. تشکر Gajet تشکر نمود
    پسندیدن Gajet پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سیا جان خوبی؟؟؟
    داداش شانس آوردین جلوزنه آی پی خورد وگرنه 100دف چیزی نبود که نشه ازش رد شد.اونایی که نشون دادی برا رد شدن از اینسرت احتمالی بود داداش.

16. تشکر M.HERO تشکر نمود
صفحه 12 از 15 نخستنخست ... 21011121314 ... آخرینآخرین