-
دوردی دگر
یکی از اصول پست گذاشتن بین فلاسفه فروم ترا اینه که تا هر پستی خوندی بهت فشار امد شروع کنی به شماردن از 1 تا 10 جواب نداد 100 نداد 1000 خلاصه تا جایی که اروم شی:دی
مورد بعدی که قبل پست دادن باید رعایت کنید اینکه یک لیوان آب و به مقدار لازم قند داخلش بندازید و روی میز کار یا کامپیوتر یا... قرار بدید خلاصه اینکه دم دست باشه:دی
در مرحله بعد هم به خوبی پست هارو بخونید و ببینید آیا در شان شما هست که اصلا پستی بدید و وارد دعوا بشید یا خیر!؟
بعد اگه تصمیم به ارسال پست گرفتید خیلی با وقار شروع کنی به تایپ کردن و خودتو خیلی دست بالا و سوپر پلیر، پلنر و لیدر و این صحبت ها تو افکارت در نظر بگیری و به معنایه واقعیه کلمه از پستت ای ام شــــــــــآخ بچکه:دی
یکی دیگه از مواردی که باعث جذابیت شما خواهد شد اینه که تو پستت خودزنی نداشته باشی. یعنی لازم نیست بیای خاطرات و افتخاراتت و بگی فقط کافیه بگیه ای ام شـــــــاخ:دی منو محسن قبول میکنیم ازتون:دی
نکته بعدی من شخصی میشناسم لیدر یه اتحاد بود و حذف کرد و کل اتحاد 27-8 نفره باهاش حذف شد اصلا هم مولتی هاش نبودن:| چرا میگید تو این سایت مولتی بازی وجود داره؟؟شما که اصلا مولتی ندارید!! ما نیر همچنین پس این حرفها چیه؟ الان تریپل اچ میاد اعمال قانونتون میکنه بی ادبا!
مورد بعدی هم خرید سایده:|عجب:| ببینید واندر سرور جی وان تو این سایت چی شد بعد بگید خرید ساید!! این سایت و این حرفها؟؟
یه نکته جالبی هم که هست همه از مولتی اکانت و خرید و... مینالند ولی به هر سروری که ران میشه نگاه میکنی حضور دارن:|
نکته آخر هم اینکه حرف زدن من از مولتی اکانت و خرید دلیل بر قبول این اتفاق تو این سرور نیست و کلا به علت مشغله کاری در جریان نیستم! ولی اونشب که تو تلگرام بچه ها خبر دادن حمله اس منم آنلاین بودم و شاهدم خیلی ها آن بودن اونایی هم که نبودن با یه زنگ بیدار خواهند شد و کلا چیز زیاد سختی نیست نمیدونم با کجاش مشکل دارید بگید تا با تیم لیدری اس دبلیو صحبت کنم کلاس خصوصی براتون بزارن:|
تبریک میگم به کار زیبای بچه های اس دبلیو/ ان دبلیو و تماشاچیان
سرور
از حذف اکانت بپرهیزید که تیم هماهنگ تر از تیم اس دبلیو این سرور تاریخ سایت به خودش ندیده عمرا نخواهد دید!(البته اگه میخواید از بازی لذت ببرید)
هیرو منو کی کشت؟ نمیگذرم ازتون:|
نخوندم پست و حسش نیست غلط و ... به بزرگواری خودتون ببخشید
دوستان ما از لایک کردن این پست به شدت بپرهیزید که کسی ناراحت نشه:|
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام خدمت همه دوستان
جا داره تشکر کنم از همکاری و هماهنگی بچه های جنوب غرب در دفاع از دهکده ای که فاصله زیادی با اکثر بچه ها داشت
بدون کوچکترین سوالی که کی حمله کرده و چرا باید نیرو بفرستیم. همه کمک کردن و هر کی نتونست قهرمان فرستاد جالب اینکه حتی داخل مجموعه نامه عمومی هم داده نشد و فقط پیام تلگرامی بود
یک تشکر هم میکنم از بچه های شمال که با این کارشون هماهنگی بچه های مارو بهمون نشون دادن
در مورد اینکه کی مولتی باز هست یا کی مولتی باز نیست فکر کنم بهتره با ادمین سرور صحبت کنید اگه مولتی باز بودیم که رنک های بالای تاپ غارت مال ما بود
اکانت صادق ماشالا خیلی پلیر داره ما خودمون هم وقتی به اکانتش نامه میدیم حتما بعدش پیگیری میکنیم که خودش خونده باشه
دوست عزیز این جنوب غرب که میبینید از قبل با برنامه ریزی رجیستر کرده و من خدمت همه گفته بودم کارهایی که ما قراره بکنیم مثل افتخارات شما لینک نداره
ما یک اکانت نیستیم که به دف و همرش بنازیم دف و همر در یک اتک در صبحگاهی از بین میره (همونطور که دیدیم و باز هم میبینیم )
ما یک تیم هستیم که در حال صد کردن واندر رفاقتیم
حالا شما کجای این داستانید و به قول معروف هیچ چیز تصادفی نیست حتی کاتاهایی که تصادفی لانچ شده
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
-
ماشاالله هم تو سرور مولتی اس دبلیو زیاده هم تو فروم:|
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود وخسته نباشید
دوستان من هم تمایلی ندارم که اینجا پست بذارم ولی خب همه بچه ها اومدن پست گذاشتن من هم مجبور میشم بیام یه صحبت تکمیلی بکنم
دوستان عزیز اینجا نه ما قصد داریم چیزیو به کسی اثبات کنیم نه دوست داریم چیزیو اثبات کنیم به کسی که مصرانه سرشو کرده تو برف- مهم واسه ما تیم خودمونه که اومده اینجا بازی کنه و لذت ببره
در مورد اون دوستانمون هم به نظرم حتما پیگیر باشن تا مولتی اکانتها پیدا بشه تو سرور ما هم استقبال میکنیم از اینکه حدود 35تا اکانت تو اتحادای شما بالای 3 دهکده ندارن تکلیفشون معلوم بشه
اینکه تعداد پلیرهای جنوب غرب تو این سرور زیاده نباید باعث ناراحتی بقیه بشه یکم واقع بین باشید
اون دوستمون هم که میگن ما با هم هماهنگ نیستیم اره داداش ما اصولا تو فروم حرفامونو با هم هماهنگ نمیکنیم چون نمیخواییم چیزی رو پنهان کنیم
فرومه دیگه هرچه میخواهد دل تنگت بگو- توی سرور منتظریم با کمال احترامات
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
200t
به به جدید باز
یاالله
ما ام تشکر میکنیم ازشون ولی جمع نبدین ، چون زیاد نیستن ،
برای یه هیرو فرستادن سوال میخواستی کنن که کی حمله کرده ؟ بهشون میگفتی توتال se رو که خریدیم حمله کرده

خب معلومه کی حمله میکنه دیگه فدات شم
نحوه غارت رو توی پست بالا نوشتم ، شما اینگونه که من یاد دادم با نژاد گول غارت کن اگه از من غارتت بیشتر نشد نتیجه میگیریم من مولتی غارت میکنم
اها راستی چرا راه دور بریم ؟ از میثم و نیما بپرس نمیخواد این همه زحمت بکشی چیزایی که گفتمو یاد بگیری
اکانت صادق کدومه ؟ B.S.G آره ماشاله برو بیایی داره

بیا و ببین

ببین انقدی برو بیا داره که خودش روی اکانت خودش با جانشینی جواب نامه رو میده

مدیونین فکر کنین داره روی اکانت توتال se بازی میکنه ها

اگه اینجوری فکر کنین قهلم اصن

فقط بهش بگین وقتی کسی اسمشو پرسید نگه صادقم رو اون اکانت

این همه اسم

البته شاید خواسته بگه من آدم پاک و با صداقتی ام خدا میدونه
پ.ن حرفه ای : تا زمانی که ریجست سرور باز بود حدودا توی این 2 ماه من حواسم به تاپ پیشرفت بود و دونه دونه اکانت هایی که ریجست میشد رو میدیدم
خیلی تمرین کنین برا فروم پست گذاشتن
بعدی لطفا ....................

شما همچنان به شاخ بودن در فروم ادامه بده ما هم لذت میبریم از این حالاتت دوست عزیز
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
-
از اتاق فرمان اشاره کردن اذیت نکنیم
پ.ن: اقا تایم لند امشب ندادین بما ...
اگه مراسم فرادا هست بگین ما منتظر جماعت نباشیم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یه عذر خواهی از آقا نیما و آقا صادق جلوی جمع میکنم که به خاطر پست آقا صادق ، من فکر کردم منظورشون من بودم که بعد متوجه شدم حرفه اون یکی میلاد لیدره ساید بوده و من اصلا در جریانش نبودم ( شرمنده )
بقیه دوستانم کل کلمون ته کشید دیگه ، دوست داشتیم وایسیم ولی خب طبق همون دلیل که گفتم باید حذف کنیم که باز پس فردا حق 4 نفر دیگه ضایع نشه
به قول نیما و افشین و balck rose بازیه و دیگه کم کم داشت به یه جای دیگه میرفت که فک کنم رفت 
بزرگترا ببخشن 
Mental.JPG
q2q2q2q.JPG
خداحافظ همگی
میلاد
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
200t
یه عذر خواهی از آقا نیما و آقا صادق جلوی جمع میکنم که به خاطر پست آقا صادق ، من فکر کردم منظورشون من بودم که بعد متوجه شدم حرفه اون یکی میلاد لیدره ساید بوده و من اصلا در جریانش نبودم ( شرمنده )
بقیه دوستانم کل کلمون ته کشید دیگه ، دوست داشتیم وایسیم ولی خب طبق همون دلیل که گفتم باید حذف کنیم که باز پس فردا حق 4 نفر دیگه ضایع نشه
به قول نیما و افشین و balck rose بازیه و دیگه کم کم داشت به یه جای دیگه میرفت که فک کنم رفت
بزرگترا ببخشن
Mental.JPG
q2q2q2q.JPG
خداحافظ همگی
میلاد
خواهش میکنم میلاد جان نیازی به عذرخواهی نیست.بیشتر از اینا واسمون عزیزی که من بخوام بخاطر بازی چیزی بگم.
جا داره بهتون تبریک بگم بابت همر عالی که داشتین.واقعا حرف نداشت.خود b.s.g هم تا الان بیشتر 13ک رعد نداره.یعنی حتی به انداره رعدایی که توی پلن دیوار شد هم نمیرسه.الانم چیزی از اکانتتون و سایدتون و ارزشهاتون کم نشده.خداروشکر همه اکانتاتون هم تاپ غارت هستن و این نشون دهنده پتانسیل بالای شمال غربه.
بخاطر یه پلن که درست نیس بخواید حذف کنید.کل امید شمال غرب به شماست.حالا شما هم بخواید حذف کنید شمال غرب از هم میپاشه.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
دوستان دیگه ای هم که راجب اکانت های مولتی میگن.باید بگم که بنظرم من بجای اینهمه دادو بیداد کردن اگه واقعا مطمئن هستن اون اکانتا مولتینن بهتره اون اکانتای مولتی رو بزنید 0 کنن.چون مشخصا اکانت مولتی پلیری نداره و زدنش کار سختی هم نیس.همونطور که ما مولتی های شما رو مشخص کردیم و به موقعش میزنیم.
بازم ازتون خواهش میکنم حذف نکنید
ویرایش توسط Sadegh Game OveR : 12-25-2016 در ساعت 02:50 AM
چیزی که واسه شما آرزوست..... واسه ما خاطره ست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن