-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
سعید جان بحث مولتی داشتن و مولتی رید دادن یه طرفه بحث خرید اکانت یه طرفه دیگه.
مدیریت پاکسازی سرور رو شروع کردن

نیازی نیست برا شما ثابت بشه برای مدیریت ثابت شده و 4اکانت هرکول وایت برد و کلاب و وپلار از جنوب غرب مسدود شدن و همچنین اکانت سالت از شمال شرق.
این 5اکانت هم خودشون وهم ایمیلشون برای همیشه مسدود شد.
تشکر ویژه دارم از مدیریت سرور ها که سریعا داستان رو پیگیری کردن حدود 3ماه هست که در تمام سروهای در حال اجرا قانون به درستی و کامل داره اجرا میشه و به شدت با مولتی اکانتی و خرید و فروش اکاتنت برخورد میشه و این به زودی باعث خواهد شد که سطح فنی سرور بره بالا و پلیرها مجددا رغبت کنن و بیان دژکوب ثبت نام کنن.
ممنون امیــد
سربلند؛پیــروز ودنباله دار باشید
مرسی شایان جان ممنون از پیگیریت امیدوارم این قضیه بن دایمی جدی باشه و واقعا" هم دایمی باشه شاید باعث شه دوباره یه نسل جدید خوب شکل بگیره تو این سرور ها و حتی پلیرهای قدیمی تر هم تشویق شن برای حضور تو اون سرور ها
خوشحالم بعد اتکم به این آقا پسر پر مدعا که نتیجش هم چیف لینک سبز یه نان کپش بود با 8 کی شمشیر زن از سرور رفتم (دلایل رفتنمو بچه های ساید میدونن نیازی نیست اینجا توضیح بدم)
فقط یه نکته آقای کودیین اینکه باید از هم سایدی حمایت کرد درست ولی اینجوری پشت یکی واستادن وقتی میبینی جوری با ساید رقیب و گهگاه هم سایدی های خودش حرف میزنه که فقط لیاقت خودش و تربیت خونوادگیشه درست نیست .همین چند صفحه قبل تو همین فروم جوری حمایت میکردین از این آقا پسر که .. خوبه الان همون آقاپسر از ساید رقیب اتک لانچ کرده رو خود شما؟یادتونه وقتی اکانت گیو رو خرید این آقا پسر جلو زن میکرد رو اس دبلیو؟ یه نفرتون نگفت کاره کثیفیه الان همون اتفاق رو سر خودتون پیاده شده ار جنوب غرب اکانت خریده زده سره همسایدی .. اگه همونجا برخورد میکردین شاید اینجوری نمیشد
پ.ن:تبریک بابت همرت سعید جان شاید از معدود لینکهایی بود که یه لبخند رو لبمون نشوند(جدا از اینکه کی لانچش کرد و کجا خورد واقعا" فروختی اکانت رو؟ فی چند حالا؟خخخ)
پ.ن2: یعنی اون همه پول بی زبون بریزی پای ایمیلت تو چند تا سرور گند بزنی بابت مدالاش بعد ایمیلت بن شه خخخخ دست خوش آقا امید
پ.ن3:شایان واقعا" دومیلیون میدادن نگرفتی اونم به خاطر این سرور و این ساید دو نفره؟ دمت گرم مشتی
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Osiris
مرسی شایان جان ممنون از پیگیریت امیدوارم این قضیه بن دایمی جدی باشه و واقعا" هم دایمی باشه شاید باعث شه دوباره یه نسل جدید خوب شکل بگیره تو این سرور ها و حتی پلیرهای قدیمی تر هم تشویق شن برای حضور تو اون سرور ها
خوشحالم بعد اتکم به این آقا پسر پر مدعا که نتیجش هم چیف لینک سبز یه نان کپش بود با 8 کی شمشیر زن از سرور رفتم (دلایل رفتنمو بچه های ساید میدونن نیازی نیست اینجا توضیح بدم)
فقط یه نکته آقای کودیین اینکه باید از هم سایدی حمایت کرد درست ولی اینجوری پشت یکی واستادن وقتی میبینی جوری با ساید رقیب و گهگاه هم سایدی های خودش حرف میزنه که فقط لیاقت خودش و تربیت خونوادگیشه درست نیست .همین چند صفحه قبل تو همین فروم جوری حمایت میکردین از این آقا پسر که .. خوبه الان همون آقاپسر از ساید رقیب اتک لانچ کرده رو خود شما؟یادتونه وقتی اکانت گیو رو خرید این آقا پسر جلو زن میکرد رو اس دبلیو؟ یه نفرتون نگفت کاره کثیفیه الان همون اتفاق رو سر خودتون پیاده شده ار جنوب غرب اکانت خریده زده سره همسایدی .. اگه همونجا برخورد میکردین شاید اینجوری نمیشد
پ.ن:تبریک بابت همرت سعید جان شاید از معدود لینکهایی بود که یه لبخند رو لبمون نشوند(جدا از اینکه کی لانچش کرد و کجا خورد واقعا" فروختی اکانت رو؟ فی چند حالا؟خخخ)
پ.ن2: یعنی اون همه پول بی زبون بریزی پای ایمیلت تو چند تا سرور گند بزنی بابت مدالاش بعد ایمیلت بن شه خخخخ دست خوش آقا امید
پ.ن3:شایان واقعا" دومیلیون میدادن نگرفتی اونم به خاطر این سرور و این ساید دو نفره؟ دمت گرم مشتی

ممنون ازتون. شما درست می فرمایید . اما از پشت ماجرا خبر نداشتید. ما از اول سرور سر لیدری ساید مشکل داشتیم . ما می گفتیم علیرضا ایران لیدر باشه اونها هم اول رفتن سراغ مانی زئوس بعد هم میلاد رو علم کردند. که این دو نفر کلا سیاست هاشون فرق داشت با هم . اگه این می گفت دف بسازین اون می گفت همر بسازین اگه این می گفت الان روزه اون می گفت الان شب هستش.
خلاصه ما پشت سر علیرضا بودیم تا این که علیرضا حضورش کمرنگ شد ما هم گفتیم موقتی تا قبل از واندر اتحادا رو یکی کنیم. در جریان خریدو فروش اکانتها واقعا ما نبودیم . من فقط یادمه ایراد گرفتم به میلاد و اکانت سالت که چرا شماها برای پلنا همر نمیدین. محمد رضا برگشت گفت من یه 200 کی تبری میدم رفتم به میلاد گفتم این 200 کی تبری میده گفت غلط کرده اون 200 کی تبری مال خودش نیست من خریدم مال ساید دیگست. ما حتی اسم اکانتهایی که خریده بود رو نمی دونستیم . یک بار هم شنیدم یکی از بچه ها حتی اتک گذاشته بود اسکات کشیده بود از یکی از اکانتهایی که اینا خریدن که میلاد کلی غر زد که کسی حق نداره بدون هماهنگی از جایی اسکات بکشه.
خلاصه یه عده اومدن گند زدن به بازی خودشون و بقیه این سرور رو هم خراب کردن . امید وارم سرور های آینده شاهد این بازیکن ها نباشه . و مدیریت سرورها هم با عامل اصلی که امیر پرشین هست برخورد اساسی بکنه .
همچنین توقع میره مثل باقی سرور ها خسارت وارده به بچه ها برگرده .
یا خسارات برگرده یا اگر نمی تونند گلدی که بچه ها هزینه کردند برگرده
یه روز خوب میاد که نگیم یه روز خوب میاد
که بگیم یه روز خوب اومد
یه روز خوب داریم
M1: stupid
L1: KodoEEn
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
سعید جان بحث مولتی داشتن و مولتی رید دادن یه طرفه بحث خرید اکانت یه طرفه دیگه.
مدیریت پاکسازی سرور رو شروع کردن

نیازی نیست برا شما ثابت بشه برای مدیریت ثابت شده و 4اکانت هرکول وایت برد و کلاب و وپلار از جنوب غرب مسدود شدن و همچنین اکانت سالت از شمال شرق.
این 5اکانت هم خودشون وهم ایمیلشون برای همیشه مسدود شد.
تشکر ویژه دارم از مدیریت سرور ها که سریعا داستان رو پیگیری کردن حدود 3ماه هست که در تمام سروهای در حال اجرا قانون به درستی و کامل داره اجرا میشه و به شدت با مولتی اکانتی و خرید و فروش اکاتنت برخورد میشه و این به زودی باعث خواهد شد که سطح فنی سرور بره بالا و پلیرها مجددا رغبت کنن و بیان دژکوب ثبت نام کنن.
ممنون امیــد
سربلند؛پیــروز ودنباله دار باشید
سلام دوستان
اقای شانگفی بالاخره مولتی داشتن و مولتی رید دادن و ده تا اکانت دست یه نفر بودن تخلف هست یا نه اگه هست چرا برخورد نمیشه اگه نیست چرا تو تخلفات به عنوان تخلف ثبت شده راههای پیگیری بگو شاید اینم نتیجه داد بحث پیگیری ظاهرا توسط شما که باشه زود جواب میده روش پیگیری رو هم بگو واینکه یه توضیحم بده شما از کجا متوجه ای پی مشترک شدی کجای سرور اینا رو نشون میده که باقی دوستانم یاد بگیرن و استفاده کنند.
اگرم این امتیازات در اختیار مولتی هانتره که خوب هیچی کلا حرفی باقی نمیمونه
-
-

نوشته اصلی توسط
saman117
سلام دوستان
اقای شانگفی بالاخره مولتی داشتن و مولتی رید دادن و ده تا اکانت دست یه نفر بودن تخلف هست یا نه اگه هست چرا برخورد نمیشه اگه نیست چرا تو تخلفات به عنوان تخلف ثبت شده راههای پیگیری بگو شاید اینم نتیجه داد بحث پیگیری ظاهرا توسط شما که باشه زود جواب میده روش پیگیری رو هم بگو واینکه یه توضیحم بده شما از کجا متوجه ای پی مشترک شدی کجای سرور اینا رو نشون میده که باقی دوستانم یاد بگیرن و استفاده کنند.
اگرم این امتیازات در اختیار مولتی هانتره که خوب هیچی کلا حرفی باقی نمیمونه
سلام سامان جان
سروری همه توش همین کارو میکنن ، پس با کسی برخوردی نشد که به شنگفی ام بخواد بشه
مثل سرور i3 که خودت با میثم مولتی رید میدادین و حتی توی مولتیتون هم دفاع ریختن و حالا کاری ندارم ، چون اون سرور هم کل سرور داشتن مولتی رید میدادن و سطح سرور همین بود و چیزی بن نشد ! این از این
در مورد آی پی مشترکی شایان شنگفی فهمید خب فک کنم پست هارو نخوندی ، چون خودش توضیح داد که نامه مولتی هانتر روی اکانت کلاب اومده ، و با بچه های جنوب غرب در ارتباط بوده و این مسئله رو فهمیده که بعدشم کل سرور فهمیدن
اکانت هایی ام که بن شده خب دوستان هستن به راحتی و در کمترین زمان میشه فهمید و اصلا نیاز به توضیح نداره
پ.ن : همیشه یادم توی پروفایل شنگفی این موضوع نوشته شده : متخصص زدن آدمای نامرد
ما ام تا زمانی که یادمون میاد ، تا بوده همین بوده که این سرور ......
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود وخسته نباشید
دوستان من توی این سرور نیستم و نباید هم دخالت کنم ولی اگر این اتفاقا افتاده و اینطور هم که معلومه افتاده زودتر به مولتی هانتر و هر کس که میتونه نقش داشته باشه فشار بیارید این موضوعات رو مشخص کنه
خلاصه اتفاقات سرور جی وان واستون پیش نیاد که تهش هم برنده و هم بازنده ناراحت بودن وخیلیاشون هم این بازیو بوسیدن گذاشتن کنار
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یه سوال توتال لیدر یه ساید که به قول خودش پلیر بزرگ و افسانه ای چرا اکانتش رو فروخته
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه دوستان و عزیزان . چه رقیب و چه هم ساید
یکی که خیلی در جریان هست بیاد و توضیح بده تا ماها هم کاملا در جریان باشیم
بحث خرید و فروش توی همه سرور ها بوده و هست و خواهد بود اما واقعا از بعضی از دوستان انتظار نداشتم این کار رو بکنن . یعنی کل گذشته و اعتبارشون چقدر قیمت داشته ؟! 1 میل ، 2 میل ، 3 میل ؟!
مدیریت باید مشخص کنه که کی چیکار کرده ، بیاد و همینجا اعلام کنه تا همه بدونیم کی چیکار کرده . اینجوری که همه داریم به هم تهمت میزنیم درست نیست
سعید وایتبرد هم خسته نباشه با اون همرش که رو واندر ما زد
انتظار نداشتیم بیگ همر رومن سرور رو واسه واندری که استوپ شده بود بزنه و از اون بدتر انتظار نداشتیم ایشون هم اهل خرید و فروش باشه
باز هم موفق و شاد باشید
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود مجدد
شایان عزیز حق با شما بود هممون سرکار بودیم یه چند تا مسئله
اول اینکه یه 20 روزی هست جنوب غرب کسی فروم نمیاد این برا من سوال شده بود که چرا این پلنایی که زدن نمیام جواب بدن فروم اون جنوب غربی که معمولا میان می ترکونن بعد از هر پلن
دوم اینکه یه سری پلن رفتن که کلا جای سوال داشت خیلی خیلی مسخره بود بیشتر به نفع شمال شرق بود مثلا همین همراشون رو کوبیدن به واندر اگه یادت باشه بهت گفتم تا امار همرتو دادی اتک اومد روت شایان این یعنی یه نفر داشت امارتو میداد ......
از دوستان جنوب غرب انتظار نداشتم دیگه ، اخه این چه کاریه چیو فروختین ؟؟؟شرافت به چه قیمتی خو حداقل به ما هم می گفتین بابا دمتون گرم ما چقدر خوشحال بودیم که رقیبهای خوبی تو این سرور داریم....
آقا به خدا این بازی اینقدر ارزش نداره که بخوای هم پول خرج کنی هم اینقدر کثیف بازی کنی خواهشا مولتی هانتر به شدت برخورد کنه چون یکسال وقت ما گرفته شد برا هیچ ...
در اخر باید بگم من این برنده شدن رو نمی خوام از اتحاد اومدم بیرون و یه اتحاد دیگه زدم مهم نیس برنده بشم مهم اینه پاک بازی می کنم هر کی خواست پاک بازی کنه بیاد
بدرو
-
-

نوشته اصلی توسط
Saeid.Italiano
درود مجدد
شایان عزیز حق با شما بود هممون سرکار بودیم یه چند تا مسئله
اول اینکه یه 20 روزی هست جنوب غرب کسی فروم نمیاد این برا من سوال شده بود که چرا این پلنایی که زدن نمیام جواب بدن فروم اون جنوب غربی که معمولا میان می ترکونن بعد از هر پلن
دوم اینکه یه سری پلن رفتن که کلا جای سوال داشت خیلی خیلی مسخره بود بیشتر به نفع شمال شرق بود مثلا همین همراشون رو کوبیدن به واندر اگه یادت باشه بهت گفتم تا امار همرتو دادی اتک اومد روت شایان این یعنی یه نفر داشت امارتو میداد ......
از دوستان جنوب غرب انتظار نداشتم دیگه ، اخه این چه کاریه چیو فروختین ؟؟؟شرافت به چه قیمتی خو حداقل به ما هم می گفتین بابا دمتون گرم ما چقدر خوشحال بودیم که رقیبهای خوبی تو این سرور داریم....
آقا به خدا این بازی اینقدر ارزش نداره که بخوای هم پول خرج کنی هم اینقدر کثیف بازی کنی خواهشا مولتی هانتر به شدت برخورد کنه چون یکسال وقت ما گرفته شد برا هیچ ...
در اخر باید بگم من این برنده شدن رو نمی خوام از اتحاد اومدم بیرون و یه اتحاد دیگه زدم مهم نیس برنده بشم مهم اینه پاک بازی می کنم هر کی خواست پاک بازی کنه بیاد
بدرو
سعید جان داداش اگه ینفر کاری کرده نذار به حساب یه ساید
ما بعد یسری جریانات کلا تصمیم گرفتیم فروم نیایم اگه بخوای پیامشو پیدا یمکنم میفرستم اگه هم قبول نداری از هرکی قبول داری بپرس بهت میگه
کل جریاناتم توی پست قبل گفتم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
RED LINE
سعید جان داداش اگه ینفر کاری کرده نذار به حساب یه ساید
ما بعد یسری جریانات کلا تصمیم گرفتیم فروم نیایم اگه بخوای پیامشو پیدا یمکنم میفرستم اگه هم قبول نداری از هرکی قبول داری بپرس بهت میگه
کل جریاناتم توی پست قبل گفتم
شما که از اولشم قابل احترام بودی