-
10-26-2014 07:39 PM

نوشته اصلی توسط
No Game
سلام
تشکر میکنم از دوستان عزیز
تو 109 صفحه این بخش فروم کلا 109 تا گزارش داده نشده شاید 50 تا هم نشده
ولی تشکر میکنم چون فضای بازی تغییر کرد
هدف از بازی حداقلش برا من اون چیزایی نیست که بعضی از دوستان میخوان هست
و خوشبختانه تو این سرور به اهداف خود رسیدم
یکی از اهداف من این وبد که چند تا رفیق فابریک پیدا کنم و واقعا تونستم اینو اجرایی کنم و در کنارش دل خوشی کنم
مثل زدن کتیبه مثل واندر زدن و کمک به رفقا و در کنار ساید بودن هست که مهمترینش همون پیدا کردن رفیق هست
و خوشبختانه تو ساید های مخالف هم چندی از دوستان واقعا جدایی از بازی معرفت نشون دادن مثل محمد امین و رضا و چند تا دیگه از دوستان
تو ساید خودمون هم واقعا وحید عزیز به خصوص امیر عزیز و فرهاد عزیز و مجتبی و کسری و سامان که رفتو منصور عزیز و کیهان و امین و امیر مجددا و خیلی از دوستان که نشون دادن جز بازی میشه به جاهای فراتر از بازی هم رسید
و تنها آرزوی قلبی بنده موفقیت همه عزیزان که تو این قسمت اسمشون رو نوشتم و بقیه بازیکنان سرور موفق بشن در کنار خانواده محترمون تو زندگی شخصیشون
از ادمین های محترم مولتی هانتر سرور هم تشکر میکنم واقعا میشه گفت این دوستان تو سرور و اینجا تونستن با رفتارشون باعث بشن کمتر کسی بن بشه کمتر کسی بهش توهین بشه و الا آخر و نشون دادن همه چی رو نمیشه با خشونت و کار های دیگه نشون داد
امیدوارم اون دوستان هم تو زندگی شخصیشون به مشکل بر نخورن و موفق باشن
ممنون از همه عزیزان مجید No Game
GooGoolli
چمنتیم حاج مجیییید
حالا نمیدونم شاید منظورت یه رضا دیگه بود اون بالا اما مام دربست مخلصیم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
10-26-2014 09:30 PM
تیم googoolli ک بنده هم یکم توش بازی کردم روز های پر منبعی رو در همه سرور ها برای شما ارزو میکنه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
10-26-2014 10:23 PM
چرا واندر نمیارین بالا؟
منبع ندارین. یا باخت رو قبول کردین؟
:|
-
10-26-2014 11:14 PM

نوشته اصلی توسط
Man.j
چرا واندر نمیارین بالا؟
یاد صحبت های هولناک شما راجب واندر کوبی میافتیم مو به تنمون سیخ میشه
هم منابع داریم هم باختو قبول نداریم
فقط ترسیدیم
حالا بیا بنویس
آره ترسم داره هرکی سابقه منو بدونه میترسه از من ، من غول آخرم و ازین حرفا
)))))))
-
10-27-2014 01:41 AM

نوشته اصلی توسط
Man.j
چرا واندر نمیارین بالا؟
درسی مشقی ندارین شما احیانا
منبعمون صفر
واندرمون صفر
تو یخچالامون هیچی خوراکی نداریم
سربازا همه تلف شدن تو بازی رو برای ما واقعا سخت کردی اندکی فضل بخشش مارا لطف کن ارباب
به قول جوونا این دفه دیییی نه ذیییییییییییییییییییییییی یی
-
10-27-2014 07:29 PM
سلام
آغا اینا فوکوس کردن رو من
باز من نبودم
اومدم خونه میبینم زدن بهم
اینبار خرمدین زده
بازم ماشالله به چسب زخم
rrrrr.jpg
rrr.jpg
-
10-27-2014 07:40 PM

نوشته اصلی توسط
hero1
سلام
آغا اینا فوکوس کردن رو من

باز من نبودم
اومدم خونه میبینم زدن بهم
اینبار خرمدین زده
بازم ماشالله به چسب زخم
rrrrr.jpg
rrr.jpg
هه هه هه الان باز میان میگن این همر نبود فلان بود اینجور شد نبود رو اکانت ما نخواستیم اووووووووووووووووووووو
حرف زیاد دارن ولی خدایی اینا قبل از لانچ همر یه اتتک میرن کارخونه چسب راضی بعد همر بلند میکنن ...نیست اصن اینقد چسب یا نوار زخم تو سرور
نکنه از سرورای اسپید میگیرن با مدیران که هم پیاله ان .......
-
10-27-2014 07:42 PM

نوشته اصلی توسط
a3pik
هه هه هه الان باز میان میگن این همر نبود فلان بود اینجور شد نبود رو اکانت ما نخواستیم اووووووووووووووووووووو
حرف زیاد دارن ولی خدایی اینا قبل از لانچ همر یه اتتک میرن کارخونه چسب راضی بعد همر بلند میکنن ...نیست اصن اینقد چسب یا نوار زخم تو سرور
نکنه از سرورای اسپید میگیرن با مدیران که هم پیاله ان .......
حالا منم همچین بیکار نبودم 
http://dejkoob.ir/ir/report...96,106836769d1
-
10-27-2014 07:47 PM
با دروووود فراوان به همه سروران بزرگوار عزیییییز
یه سوال برام پیش اومد البته چند وقت بهش توجه نکردم امروز زیر بم همه بزرگان رو رفتیم دیدی نه درساه؟؟؟
این لینکی که جدیدا اضاف شده به نام افتخارات کاربر....... اونایی ادعای بزرگی و سابقه میکردن به جز دوست عزیزم داش مجتبی(gosfande shoja) که سرورq500.s اتحادشون قهرمان شده کسه دیگه ای جایی افتخاری ازش نیست ....؟؟؟؟؟ من رفتم یه اکانت بزنم با ایمیل خودم اما ثبت نام تموم شده حیف شد ایشالله جای دیگه سرور دیگه .......اينجاست كه دست اونايي خالي ميبندن روو ميشه داداش تو كه از افتخاراتت دم ميزدي كوووو سندس مدركي ،،،،
الان بعضیا میان این زیر مینویسن ایمیل اصلیمون پسشو نداشتیم ایمیلمون قفل شده فلان شده وووووو هزار تا ادعای پوچ دیگه راحت باشین خالی بندی نه فیش داره نه مالیات نه عوارض فقط رسوایی داره وو بس
بدرووووووود و دنباله دار باشین
a3pik
ویرایش توسط a3pik : 10-27-2014 در ساعت 09:54 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
10-27-2014 09:12 PM

نوشته اصلی توسط
a3pik
با دروووود فراوان به همه سروران بزرگوار عزیییییز
یه سوال برام پیش اومد البته چند وقت بهش توجه نکردم امروز زیر بم همه بزرگان رو رفتیم دیدی نه درساه؟؟؟
این لینکی که جدیدا اضاف شده به نام افتخارات کاربر....... اونایی ادعای بزرگی و سابقه میکردن به جز دوست عزیزم داش مجتبی(gosfande shoja) که سرورq500.s اتحادشون قهرمان شده کسه دیگه ای جایی افتخاری ازش نیست ....؟؟؟؟؟ من رفتم یه اکانت بزنم با ایمیل خودم اما ثبت نام تموم شده حیف شد ایشالله جای دیگه سرور دیگه .......
الان بعضیا میان این زیر مینویسن ایمیل اصلیمون پسشو نداشتیم ایمیلمون قفل شده فلان شده وووووو هزار تا ادعای پوچ دیگه راحت باشین خالی بندی نه فیش داره نه مالیات نه عوارض فقط رسوایی داره وو بس
بدرووووووود و دنباله دار باشین
a3pik
نه وجدانا من این سرور که هستم ایمیل ندارم :دی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن