صفحه 11 از 27 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 283

موضوع: سیاست و دیپلماسی سرور m1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    سلام میثم برادر گل
    اکانت نیما معلومه ، خودشم به من گفت که کی تصمیم گرفته اون اکانت رو اونجا بزنه با هم صحبت کنین بعد پست بزارین
    علی21 خودش بازیکن بود و ماشاله خیلی ام بازیکن بود ، این مولتیه که توی سایده مائه میخوای پلیر هاش رو دونه دونه نام ببرم ؟ بعد از نام بردن بهت بگم که اکانت های اصلیشون کدومه ؟
    اکانت stiupid dirty players هم بنده سر نمیزم و زاکی سر میزد ، اون موقع ساید حریفت کی بود ؟ ماهان مانی سپهر ماهان جلوت با چند تا مولتی بازی میکرد ؟ خیلی ! پس طبیعی بود تیم اس ای جلوش همینجوری بازی کنه ، اونم جلوی متای 2.5 به یک

میثم حرف من اینه که نصفتون میگه مولتیه ، ثلثتون میگه رمز داشتیم ، ربعتون میگه آنلاین بودیم ، جدیدا خمستون اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم خوابیدیم

خواهشا حداقل با هم هماهنگ باشین

شما برا یه پست هماهنگ نیستین چجوری 37 تا هیرو ساعت 2 شب فرستادین آخه

از ته دل نمیخواستم پستتو ریپلای کنم و جواب بدم خودتم میدونی واسمون عزیزی و کلی تیم اسپیک خاطره داشتیم جدایه بازی

هرکی دلش میگرفت میومد تیم اسپیک پیش منو علی میخندید شاد میشد میرفت از این پستا نزارین ، ما همرو شاد کردیم ، ناراحتون نکنین خواهشا

میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
    زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
    در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
    اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
    اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
    حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
    5445.JPG

در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
    اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
    اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
    لندشم 6صبح بوده
    خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
    بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
    یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
    همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی

پ.ن : هیرو میثم فقط: ))

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط God kill m3 نمایش پست ها
    میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
    زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
    در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
    اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
    اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
    حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
    5445.JPG

در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
    اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
    اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
    لندشم 6صبح بوده
    خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
    بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
    یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
    همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی

پ.ن : هیرو میثم فقط: ))
    دوست عزیز
    مشکلی با دفاع و یا ساختن ده در ساید حریف نداریم
    اتفاقا دفاعتون خیلی هم خوب بود . توی نامه هایی هم که دوستان دادن . همین رو گفتیم . همینطور که دوستان هم گفتن همر خوبی هم بود .
    دلیل حذف ما هم ضعف مدیریت در برخورد با مولتی باز ها و پانیش بی دلیل ما هستش . اصلا ارتباطی به اون اتک و دیوار شما نداشت .
    چیزی که هست اینه که من درک نمیکنم چرا یک سری دیگه این وسط دارن شلوغش میکنن ؟!
    همینجا از میلاد هم خواهش میکنم دیگه جوابی نده و اینجا پستی نزاره . ما هم ادعایی نداریم .
    چنانچه کسی فکر میکنه ما مولتی رید میدیم ، 67 ساعت فرصت داره پیگیری کنه و بفهمه مولتی رید میدیم یا نه .
    اگر هم کسی فکر میکنه بهتر از ما بازی میکنه ، همینجا اعلام میکنم ما نوب و شما خوب . این یه بازیه و واسه یه بازی به هم دیگه نباید توهین کرد . از ابتدای سرور واسه ما و اکانت ما پروفایل نویسی انجام میشد . حالا هم که روی حذفیم بازم ناراحتید و دارید فروم نویسی میکنیم ؟

پ ن : سلطان هیرو میثم :

شاد باشید و موفق

افشین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 200t نمایش پست ها
    میثم حرف من اینه که نصفتون میگه مولتیه ، ثلثتون میگه رمز داشتیم ، ربعتون میگه آنلاین بودیم ، جدیدا خمستون اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم خوابیدیم
    سلام مجدد به همه دوستان و دشمنان :d

چند نکته دیگه نیاز هست گفته شه .

1 - این دوست عزیزی که اومده داره افشا سازی میکنه رو ما هم نمیشناسیم . اگر فکر میکنید مولتی اکانت فروم یکی از ماست ( من و میلاد ) یه درخواست از مدیران محترم بکنید تا چک کنه .

2 - دوست یا دشمن عزیزی که از هفته سوم سرور داری میگی ما پوش میکنیم ، بیا یه یوزر بده جانشینت کنم . اکانت روی حذفه و مهم نیست دیگه نامحرم بیاد رو اکانت یا نیاد . بیا و چک کن فارم لیست رو در این 50 ساعت آینده . شاید خدا خواست و به راه راست هدایت شدی و دست از تهمت زدن برداشتی .

3 - مصطفی گرزی عزیز رو تقریبا همه دوستان میشناسن و همه هم میدونن که اهل مولتی زدن و این چیزا نیست. این سرور ما در خدمتش بودیم و بارها اومد روی اکانت ما ، میتونین ازش بپرسین که آیا ما پوش میکنیم یا سالمه البته من بازم راه حل اول رو پیشنهاد میدم . یوزر بدید جانشین کنم

4 - شما ها میگین مولتی ندارین . ما هم میگیم نداریم . حالا هم کاری نداره . من هر پلیری رو که توی سایدم هست دارم تک تک چک میکنم . جواب نداد ریپورت میشه واسه مولتی هانتر . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین

پ ن : دوستان عزیز که میاین پست میزارین اینجا ، یه خورده جرات داشته باشید و اسم اکانت ها تون رو بزارید توی امضاء ، شما که توی 5 ساعت میتونین 37 تا قهرمان جور کنید از چیزی نباس بترسین

پ ن : دوست عزیزی که همر رومن عزیزت چیف شده ، بیا همون سرور ال 1 یه اکانت رومن سنگین توی ساید جنوب غرب بدم بهت . 100% هم بیگ همر سرور میشه ، شاید از کف خوابی فروم دست ورداشتی راستی اینجا کدوم اکانتی ؟ 50 ساعت فرصت هست تا اینجا هم تبدیل شی به دف ساز ساده )

پ ن : اون ریپلای بالا هم هیج دلیلی نداشت . فقط دوست داشتم بزارم

شاد باشید و موفق

افشین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    سلام مجدد به همه دوستان و دشمنان :d

چند نکته دیگه نیاز هست گفته شه .

1 - این دوست عزیزی که اومده داره افشا سازی میکنه رو ما هم نمیشناسیم . اگر فکر میکنید مولتی اکانت فروم یکی از ماست ( من و میلاد ) یه درخواست از مدیران محترم بکنید تا چک کنه .

2 - دوست یا دشمن عزیزی که از هفته سوم سرور داری میگی ما پوش میکنیم ، بیا یه یوزر بده جانشینت کنم . اکانت روی حذفه و مهم نیست دیگه نامحرم بیاد رو اکانت یا نیاد . بیا و چک کن فارم لیست رو در این 50 ساعت آینده . شاید خدا خواست و به راه راست هدایت شدی و دست از تهمت زدن برداشتی .

3 - مصطفی گرزی عزیز رو تقریبا همه دوستان میشناسن و همه هم میدونن که اهل مولتی زدن و این چیزا نیست. این سرور ما در خدمتش بودیم و بارها اومد روی اکانت ما ، میتونین ازش بپرسین که آیا ما پوش میکنیم یا سالمه البته من بازم راه حل اول رو پیشنهاد میدم . یوزر بدید جانشین کنم

4 - شما ها میگین مولتی ندارین . ما هم میگیم نداریم . حالا هم کاری نداره . من هر پلیری رو که توی سایدم هست دارم تک تک چک میکنم . جواب نداد ریپورت میشه واسه مولتی هانتر . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین

پ ن : دوستان عزیز که میاین پست میزارین اینجا ، یه خورده جرات داشته باشید و اسم اکانت ها تون رو بزارید توی امضاء ، شما که توی 5 ساعت میتونین 37 تا قهرمان جور کنید از چیزی نباس بترسین

پ ن : دوست عزیزی که همر رومن عزیزت چیف شده ، بیا همون سرور ال 1 یه اکانت رومن سنگین توی ساید جنوب غرب بدم بهت . 100% هم بیگ همر سرور میشه ، شاید از کف خوابی فروم دست ورداشتی راستی اینجا کدوم اکانتی ؟ 50 ساعت فرصت هست تا اینجا هم تبدیل شی به دف ساز ساده )

پ ن : اون ریپلای بالا هم هیج دلیلی نداشت . فقط دوست داشتم بزارم

شاد باشید و موفق

افشین

سلام خدمت شما دوستان عزیز اکانت افشین هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت و هر کسی خواست میتونه بیاد رو اکانت دمش گرم که تونست و اثبات کرد دفعه اولشم نیست .

با همه تفاسیر ما هم رفتی شدیم با دو تا اکانت و پلیر مجزا این رو هم می تونید چک کنید که مولتی بوده یا نه ؟!!

پی نوشت : سر قضیه سرور j.3 من مشکلی نداشتم با کسی و از چیزی خبر نداشتم که بعضی ها کینه ازم دارن ( مخاطب خاص )

موفق و پیروز باشید دوستان
    G1:gorzii2
    J1:blueboy
    K1:mr.daner
    L1:man.j
    final:No00oBs
    k5:mage darim5x
    ir:man.j
    متضادترین قضیه دنیا اینه که:

حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به به خیلیم عالی

- - - Updated - - -

چیو شلوغ کنیم

6. تشکر sw team تشکر نمود
    پسندیدن sw team پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

هنوز اول بازیه اینحوری شیر تو شیر شده
    به احترام تمام دوستی ها ترجیح میدم حذف کنم
    همگی موفق باشید
    ﻣﺘﺮﺳﮏ: «ﻣﻦ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺗﻮ ﺳﺮﻡ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻟﻪ!»
    ﺩﻭﺭﻭﺗﯽ: «ﺍﮔﻪ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭘﺲ ﭼطوری ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟»
    ﻣﺘﺮﺳﮏ: «خب... بعضی ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻐﺰ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ! نمیزنن؟!»

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Black Rose نمایش پست ها
    هنوز اول بازیه اینحوری شیر تو شیر شده
    به احترام تمام دوستی ها ترجیح میدم حذف کنم
    همگی موفق باشید
    ما هم همینطور . ارزش نداره واسه یه سرور خیلی حرمتا از بین بره .
    نیمی از جنوب غرب از دوستان هستن

امیدوارم دوستانی که میمونن لذت کافی رو ببرن

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام عرض ادب
    حالا یه دیواری صورت گرفته چرا فرار ماهیها راه انداختین ماشاالله شما که همه سوپر پلیر و سوپر پلنر بودین:|
    تو سرور پروفایل نویسی... تو فروم غزل خداحافظی:|
    ساعت 12.5 شب تو تلگرام درخواست ارسال هیرو اومد... بدبختی از 50 تا عضو گروه نزدیک به 20 تاش انلاین بودن...
    نرین حالا برنج خیس کردیم :دی

پ.ن: کافر همه را به کیش خود پندارد...

10. تشکر mohsen.2pac تشکر نمود
    پسندیدن mohsen.2pac پسندید
    نپسندیدن mhpooya نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

شما اگه خیلی انلاین بودی ، همرت جیف نمیشد :|
    این که از این . برو دف سازی رو بکن توی ال1 تا بیام فیدراتو بزنم باز بیایی کف خوابی فروم
    حذف ما ربطی به اون پلن نداره . مربوط به ضعف مدیریت سرور هستش . شما هم بشین از بازی لذت ببر .
    وقتی طرق صحبت کسی هم نیستی ، سعی کن نیایی نظر بدی . اصلا در سطح نیستی که نظر بدی . مولتی بازیت رو بکن و لذت ببر از بازی .
    کسایی که میدونن داستان چیه نمیان صحبتی نمیکنن . شما که دف سازی داری نظر میدی ؟
    ما نوب ، شما خوب .
    همین که با نصف همر از رو دف 37 اکانت رد شدیم ، نشون میده چند چندیم )

همر ناقص شده ، ده همر پانیش خورده و میدونش اومده پاایین ، بازم به غارتمون نمیرسید . تازه مولتی هم دارین )

آنتی : http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

میزان فشار زیاد بوده ظاهرا)
    حد را تعریف کنید ؟؟ (19 نمره)
    از وقتی همرمون چیف شد وقتمون آزاد شد)
    بازی تمیز را تعرف کنید؟(1 نمره)
    یهویی مدریت ایراد پیدا کرد:دی
    کافر همه را به کیش خود پندارد چیست؟(80 نمره)

مولتی رید کردن شده افتخار) جالبیش اینه دیوار حاشا تا ثریا رفته بالا....
    ویرایش توسط sw team : 12-24-2016 در ساعت 10:23 PM دلیل: سنگ ننداز داداچ :دی

13. تشکر O.N.E, mohsen.2pac تشکر نمود
    پسندیدن O.N.E, mohsen.2pac پسندید
    نپسندیدن mhpooya نپسندید
صفحه 11 از 27 نخستنخست ... 91011121321 ... آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع