-

نوشته اصلی توسط
200t
سلام میثم برادر گل
اکانت نیما معلومه ، خودشم به من گفت که کی تصمیم گرفته اون اکانت رو اونجا بزنه

با هم صحبت کنین بعد پست بزارین
علی21 خودش بازیکن بود و ماشاله خیلی ام بازیکن بود ، این مولتیه که توی سایده مائه

میخوای پلیر هاش رو دونه دونه نام ببرم ؟ بعد از نام بردن بهت بگم که اکانت های اصلیشون کدومه ؟
اکانت stiupid dirty players هم بنده سر نمیزم و زاکی سر میزد ، اون موقع ساید حریفت کی بود ؟ ماهان مانی سپهر

ماهان جلوت با چند تا مولتی بازی میکرد ؟ خیلی ! پس طبیعی بود تیم اس ای جلوش همینجوری بازی کنه ، اونم جلوی متای 2.5 به یک
میثم حرف من اینه که نصفتون میگه مولتیه ، ثلثتون میگه رمز داشتیم ، ربعتون میگه آنلاین بودیم ، جدیدا خمستون اومده میگه زنگ زدن بیدار شدیم هیرو فرستادیم خوابیدیم
خواهشا حداقل با هم هماهنگ باشین
شما برا یه پست هماهنگ نیستین چجوری 37 تا هیرو ساعت 2 شب فرستادین آخه
از ته دل نمیخواستم پستتو ریپلای کنم و جواب بدم خودتم میدونی واسمون عزیزی و کلی تیم اسپیک خاطره داشتیم جدایه بازی
هرکی دلش میگرفت میومد تیم اسپیک پیش منو علی میخندید شاد میشد میرفت

از این پستا نزارین ، ما همرو شاد کردیم ، ناراحتون نکنین خواهشا
میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
5445.JPG
در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
لندشم 6صبح بوده
خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی
پ.ن : هیرو میثم فقط: ))
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
God kill m3
میلاد جان ، من صبح تا شب به خاطر مشغله کاری که اتفاقا در جریانش هستی زیاد نیستم
زحمت اکانتم کاملا رو دوش بچه هاست ولی دلیلی نیست که این اکانت مولتیه .
در مورد نحوه اجرای پلن هم خیلی حرف هست ولی چون خود اهالی سرور ترجیح میدن در مورد حواشی صبحت کنن ما حرف نمیزنیم !
اون ده نزدیک 1ماهه اونجا خورده . از جمعیت ده هم مشخصه چه زیرساختی داره
اقا بر فرض اکانت من مولتیه ، ش.غ اینقدر بی در و پیکره که نتونن یک ده مولتی که در شبانه روز 2ساعت بیشتر روشن نیست صفر کنه؟
حدود 6 روز بعد از احداث ده تو اون مختصات ، توتال ش.غ این نامه میده به اکانت
5445.JPG
در این حدود 23-4روز توتال ساید شما خبردار بوده از وضعیت ده
اگاهانه هم خودتون رفتین تو دیوار . تقصیر ج.غ هست عایا؟
اتک اول ساعت 11شب لانچ شده
لندشم 6صبح بوده
خوب انتظار داشتین ما خواب باشیم و یا پلنتون خیلی سرعتی میدونین که همر ناقص و بدون رم زدین؟
بچه ها نباید دف میریفتن تا نرین دیوار ؟ چنج کپ نباید میکردیم و و ...؟
یک سرور کنارت بودم از بازیت و سطح بازی و رفاقتت لذت بردم میلاد . این حرفای خاله زنکی هم خرج امروزه و فرداس .
همون حرف همیشگی که دژکوب بهانه دور هم بودنه . حذف نکنین: دی
پ.ن : هیرو میثم فقط: ))
دوست عزیز
مشکلی با دفاع و یا ساختن ده در ساید حریف نداریم
اتفاقا دفاعتون خیلی هم خوب بود . توی نامه هایی هم که دوستان دادن . همین رو گفتیم . همینطور که دوستان هم گفتن همر خوبی هم بود .
دلیل حذف ما هم ضعف مدیریت در برخورد با مولتی باز ها و پانیش بی دلیل ما هستش . اصلا ارتباطی به اون اتک و دیوار شما نداشت .
چیزی که هست اینه که من درک نمیکنم چرا یک سری دیگه این وسط دارن شلوغش میکنن ؟!
همینجا از میلاد هم خواهش میکنم دیگه جوابی نده و اینجا پستی نزاره . ما هم ادعایی نداریم .
چنانچه کسی فکر میکنه ما مولتی رید میدیم ، 67 ساعت فرصت داره پیگیری کنه و بفهمه مولتی رید میدیم یا نه .
اگر هم کسی فکر میکنه بهتر از ما بازی میکنه ، همینجا اعلام میکنم ما نوب و شما خوب . این یه بازیه و واسه یه بازی به هم دیگه نباید توهین کرد . از ابتدای سرور واسه ما و اکانت ما پروفایل نویسی انجام میشد . حالا هم که روی حذفیم بازم ناراحتید و دارید فروم نویسی میکنیم ؟
پ ن : سلطان هیرو میثم :
شاد باشید و موفق
افشین
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M3nTaL
سلام مجدد به همه دوستان و دشمنان

:d
چند نکته دیگه نیاز هست گفته شه .
1 - این دوست عزیزی که اومده داره افشا سازی میکنه رو ما هم نمیشناسیم . اگر فکر میکنید مولتی اکانت فروم یکی از ماست ( من و میلاد ) یه درخواست از مدیران محترم بکنید تا چک کنه .
2 - دوست یا دشمن عزیزی که از هفته سوم سرور داری میگی ما پوش میکنیم ، بیا یه یوزر بده جانشینت کنم . اکانت روی حذفه و مهم نیست دیگه نامحرم بیاد رو اکانت یا نیاد . بیا و چک کن فارم لیست رو در این 50 ساعت آینده . شاید خدا خواست و به راه راست هدایت شدی و دست از تهمت زدن برداشتی .
3 - مصطفی گرزی عزیز رو تقریبا همه دوستان میشناسن و همه هم میدونن که اهل مولتی زدن و این چیزا نیست. این سرور ما در خدمتش بودیم و بارها اومد روی اکانت ما ، میتونین ازش بپرسین که آیا ما پوش میکنیم یا سالمه

البته من بازم راه حل اول رو پیشنهاد میدم . یوزر بدید جانشین کنم
4 - شما ها میگین مولتی ندارین . ما هم میگیم نداریم . حالا هم کاری نداره . من هر پلیری رو که توی سایدم هست دارم تک تک چک میکنم . جواب نداد ریپورت میشه واسه مولتی هانتر . پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین
پ ن : دوستان عزیز که میاین پست میزارین اینجا ، یه خورده جرات داشته باشید و اسم اکانت ها تون رو بزارید توی امضاء ، شما که توی 5 ساعت میتونین 37 تا قهرمان جور کنید از چیزی نباس بترسین
پ ن : دوست عزیزی که همر رومن عزیزت چیف شده ، بیا همون سرور ال 1 یه اکانت رومن سنگین توی ساید جنوب غرب بدم بهت . 100% هم بیگ همر سرور میشه ، شاید از کف خوابی فروم دست ورداشتی

راستی اینجا کدوم اکانتی ؟ 50 ساعت فرصت هست تا اینجا هم تبدیل شی به دف ساز ساده

)
پ ن : اون ریپلای بالا هم هیج دلیلی نداشت . فقط دوست داشتم بزارم
شاد باشید و موفق
افشین
سلام خدمت شما دوستان عزیز اکانت افشین هیچ مشکلی نداره و نخواهد داشت و هر کسی خواست میتونه بیاد رو اکانت دمش گرم که تونست و اثبات کرد دفعه اولشم نیست .
با همه تفاسیر ما هم رفتی شدیم با دو تا اکانت و پلیر مجزا این رو هم می تونید چک کنید که مولتی بوده یا نه ؟!!
پی نوشت : سر قضیه سرور j.3 من مشکلی نداشتم با کسی و از چیزی خبر نداشتم که بعضی ها کینه ازم دارن ( مخاطب خاص )
موفق و پیروز باشید دوستان
G1:gorzii2
J1:blueboy
K1:mr.daner
L1:man.j
final:No00oBs
k5:mage darim5x
ir:man.j
متضادترین قضیه دنیا اینه که:
حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!
اين ؛ كار رو سخت ميكنه !
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
به به خیلیم عالی
- - - Updated - - -
چیو شلوغ کنیم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
هنوز اول بازیه اینحوری شیر تو شیر شده
به احترام تمام دوستی ها ترجیح میدم حذف کنم
همگی موفق باشید
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «ﻣﻦ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺗﻮ ﺳﺮﻡ ﭘﺮ ﺍﺯ ﭘﻮﺷﺎﻟﻪ!»
ﺩﻭﺭﻭﺗﯽ: «ﺍﮔﻪ ﻣﻐﺰ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﭘﺲ ﭼطوری ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟»
ﻣﺘﺮﺳﮏ: «خب... بعضی ﺍﺯ ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﻐﺰ ﯾﻪ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ! نمیزنن؟!»
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Black Rose
هنوز اول بازیه اینحوری شیر تو شیر شده
به احترام تمام دوستی ها ترجیح میدم حذف کنم
همگی موفق باشید
ما هم همینطور . ارزش نداره واسه یه سرور خیلی حرمتا از بین بره .
نیمی از جنوب غرب از دوستان هستن 
امیدوارم دوستانی که میمونن لذت کافی رو ببرن
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام عرض ادب
حالا یه دیواری صورت گرفته چرا فرار ماهیها راه انداختین ماشاالله شما که همه سوپر پلیر و سوپر پلنر بودین:|
تو سرور پروفایل نویسی... تو فروم غزل خداحافظی:|
ساعت 12.5 شب تو تلگرام درخواست ارسال هیرو اومد... بدبختی از 50 تا عضو گروه نزدیک به 20 تاش انلاین بودن...
نرین حالا برنج خیس کردیم :دی
پ.ن: کافر همه را به کیش خود پندارد...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن