-
شما هم شمال شرق بودي!!! اورين
اينكه پرسيديم كسي اونجا هست يا نه واسه اين بود كه ببينيم سرور جذابيتش چقدره نه اينكه بدونيم كيا لبيك گفتن به اونور شمال d:
يه سايد ديگه هم پس از سالها افتخار افريني داره خداحافظي ميكنه خيلي خلوت ميشه سرورd:
در مورد اسم اتحادهم كه سجاد گفت از جايي كه قبلا فشار خوردين پله نسازيد
پ ن: جنوب غرب وضعيت گلد ساپورترا خوب نيست روان نويس و خودكار نداريم بچه ها انگشت ميزنن مراقب باشيد
ویرایش توسط mohsen.2pac : 10-08-2016 در ساعت 05:25 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sajjad marilyn
هر کاری دوست داری بکن
هر کل کلی دوست داری بکن
هر کیو دوست داری ببر سایدت
هر گلچینی دوست داری بکن
فقط دیگه اسم اتحاد اسکی نکن که ناراحت میشم

)
شما بازی خودتونو بکنید !! مگه تفاوتی داره کی رو به روتو بازی میکنه ؟
هنوز سرور شروع نشده هوا برتون داشته !!!!
پ.ن : دست به اکانت نشم !!

)
واسه تعیین اسم از آدمی مثه تو کسی نظر نمیپرسه، 1% هم درش شکی نکن که نظر تو تو تعیین اسم برامون اصلا ارزشی داشته باشه!
اصلا میخوام بیای و اک بسازی ببینم چی میخوای بکنی، با همرت بشینی جلومون دفاع کنی؟ ~~~~> e1 =))
آخه تو نباشی روبرو ما کی باشه ؟ وقتی از بازی سرد میشیم دو نفر مثه تو باید باشن دو تا حرف بزنن انگیزه پیدا کنیم یه دوتا پلن بریم؛ وگرنه مثه L1 از پلن زدن سرد میشیم که 
یکی باشه اذیتش کنیم خخخخ
پ.ن؛ اینبار هم منت مسعود نکشی بیا متا کنیم 
پ.ن؛ این سرور شمال غرب به شما نزدیک تریم 
نانپک جان؛
شنیدم به آرزو بیگ همریت تو سرور نمیدونم چی نرسیدی؛ عیبی نداره گلم آرزو بر جوانان عیب نیست؛
بلاخره مهدی لوسیفر دو تا پیرهن از شما بیشتر پاره کرده، بیشتر لایق بیگر همری بود از نظر من؛
والا ما عزم و ارادمون در حدی بود تو همون سرور اول بیگ همری زیر دست بود ولی خب امثال شما باید بدوئین تا برسین؛ البته در این سرور نمیرسی علکی وقت خودت رو حروم نکن =))))
سروری جلوی تیم فشار بازی نکردیم که بخوایم ازشون خورده باشیم!!!
من کلا اسپید باز نیستم گلم؛ هر سه سرور نرمال بازی که کردم از تیمی نخوردیم!! در کل این وصله ها که فلان سرور خوردی و ... به ما نمیچسبه خودتو علکی اذیت نکن؛ هر چی بیشتر به کاکتوس نزدیک بشی بیشتر آسیب میبینی گلم!
پ.ن؛ شما قبل نوشتن نام شمال غرب وضو گرفتین دیگه ؟؟
پ.ن؛ آقا بیاین کلکل رو شروع کردیم وگرنه بعضی ها داشتن یواشکی در میرفتن خخخخخخ
پ. (ویرایش توسط MOD UnderTaker)
ویرایش توسط The UnderTaker : 10-09-2016 در ساعت 12:07 AM
دلیل: لحن نامناسب
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD
no more no less
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مثل اينكه نداشتن خودكار باعث حذف پست قبلي شده d:
وايكينگ جان امار غلط داري قضيه بيگ همر رو كاملا برعكس متوجه شدي يا شايد شنيدي ، هر چند اون بيگ همري هم كه داري ازش به اشتباه حرف ميزني واسه ما بي ارزش بود، كلا بي ارزش تر از همر مگه داريم تو دژكوب
باقي صحبتا هم در مورد ورزش مفرح اسكي بود كه حذف شده بود پس نميگيم ديگه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
dr.divert
درود

امدم دیدم فروم اعلام آمادگی رو صفحه 12 رفته، گفتم چه خبر شده از .کام دارن میان اینجا پلی بدن!
نگو هنوز دعوا سر دهه هشتاده!
عزیزان الان نیمه دوم دهه نوده یه چند سال دیگه آثار باستانی میشیم:دی
یه عزیز هم دوتا پست از همون دهه هشتاد تو فروم گذاشته بعد نشسته آدرس این دوتارو حفظ کرده هر وقت لازم بشه تایپ میکنه ادرس و در اختیار دوستان قرار میده
دوست عزیز تو دهه نود چیزی که از شما شخصا دیدم لیدری تو یه سرور که آخرش یه جوری ساید و شخم زدن که به قول دوستانت از ترس چیف نشدن واندرت مجبور به حذف اکانت هولدری شدی!
یه سرور دیگه هم که از سایدت نقل مکان کردی ساید دیگه باعث اختلاف و در آخر هم با بردن واندر اس دبلیو به اتحاد دیگه و به زور جا کردن خودت تو اتحاد رفتی تو اتحاد برنده که همه در جریان چند و چون ماجرا کاملا هستن

چه جوری میاید میگید من دهه هشتاد یکه بزن محله بودم که... . من که دهه هشتاد نبودم(الکی) ولی اونا هم که با شما بودن... . بگذریم

)
کوه اعتماد به نفس تشریف دارید و البته نیازمند توجه
کلا از بقیه پست ها هم میگذرم حس تایپم رفت این دهه هشتادیارو دیدم:|
من مفصل همه دوستان و دعوت به این سرور کردم که از بازی لذت ببریم
دیگه زمین کجه و با جاهای شلوغ حال نمی کنید بهونه است که هر وقت یکی دعوتتون میکنه به سرور میارید
امدید خوش آمدید، نیومدید خوش باشید
ولی ادعای من فلانتون بزارید کنار و فقط با هم دوست باشید

)
میخواستم قرمز کنم ولی شنیدم صورتی دوست داری!؟
مراقب خودتون باشید
شب خوش-بوس بوس
ممنون مجتبي عزيز واقعا صحبتاي بجا و خوبي بود انقدر خوب كه مخاطب خاصت هم تشكر كرد ازت زير پستd:
هنوزم منتظريم دوستان شرقي هم بيان سرور جذابتر بشه
ویرایش توسط mohsen.2pac : 10-09-2016 در ساعت 01:34 AM
-
اینجور که بوش میاد ما هم رفتنی شدیم تو nw
ببینیم چی پیش میاد
امیدواریم سرور خوبی باشه
-
-
چیزی که برای من جالبه شمال شرق و شمال غرب توی سرور ال وان همدیگرو میزنن و از هم ده چیف میکنن و گزارش توی فروم میگذارن و سرور هنوز هم ادامه داره حالا میخوان برن توی یک ساید با هم یک اتحاد تشکیل بدن یک چیزی این وسطا درست نیست میگین نه خواهید دید :دی
-
-
-
با سلام
کاربران گرامی لحن و نوع پست گذاشتن در این تاپیک به شدت غیر محترمانه و توهین آمیز میباشد؛ تا الان مماشات کردم و سعی کردم با ویرایش و تذکر تاپیک رو اداره کنم.
در صورت ادامه این لحن علاوه بر توقیف اکانت های خاطی ؛ تاپیک نیز برای مدت نامحدود بسته خواهد شد.
با تشکر .
لطفا ثبت نام کنید. نوشته اصلی توسط
نیکی فیروز کوهی
تاریک باد
خانه ی مردی که
نمی جنگد
برای زنی که دوستش دارد
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن