-
10-22-2014 06:49 PM

نوشته اصلی توسط
a3pik
من نیستم تنها که از ادبیات تری دات میگم نظر خیلی از دوستانه ماست مث شایان شانگفی که همین چند مین پیش زنگ زد و کلی بهم خندید که هنوز دارم اینجا بازی میکنم و گگفت اینا از مهد اومدن پای ترا وقتتو حروم نکن
بازی کن که نیستین حداقل ادب داشته باشین
......................
درود به همـه دوستان
متاسفانه کل پستت ارزش ریپلای کردن نداشت و چیزی جز ادب و شعورت رو نشون ندادی ، کاش فروم قبلی بسته نشده بود پست های هم اتحادیای تری داتیت توی سرور 2راند 3 رو برات میذاشتم . حتی کار به جایی رسید که رفیق فابریکت ( سهند) بهت فحاشی کرد کف فروم.
اما رکوردهای من مربوط به همین سرور ایرانه و بازهم اگه فروم قبلی باز بود میتونستی بری عکس و لینک رو ببینی یا از علی رضا اکانت خشایار شاه خودتون در مورد من بپرسی.
در نهایت سرور 14 رو منظورت همون سروری که کلا 3ماه بازی شد؟؟؟ همه حذف کردن رفتن و شما خوشحال بازی رو ادامه دادی و توی شطرنج 1نفره با خودت ، خودتو بردی؟ من هم یکی مثل بقیه که حذف کردن ، سروری که قرار بود 3ماه بازی شه فقط .....ها بازی میکنن شما هم .... بودی و تا تهش بازی کردی
در ضمن یه جا هم دیدم توی پستت گفتی فراخوان دادی واسه بازی ، آخـه .... کی به حرف یه نوب میاد بازی؟؟؟
همون سرور14 یادته؟ یه کلمه تیرداد توی فروم بحثش شد با سعید اسکانیا همه به عشق تیرداد از شمال شرق و جنوب شرق بدون فراخوان جمع شدن توی جنوب شرق، حالا تفاوت خودت رو با یه بازیکن حرفه ای و محبوب متوجه شدی؟
این سرور از اولش هم بازیکن قدیمی نداشت توی هیچ سایدی عمو جون باز هم داری شطرنج یه نفره بازی میکنی
سربلنـد، پیــروز و دنبالـه دار باشیـد
اولا که تو قدیمی نیستی
اگه بودی حتما من یا هادی یا امیر رو دقیقا با سوابق کامل میشناختی
دوما از خاطرات دژکوب برا من نگو که خندم میگیره.دژکوب خودش چیه که خاطرش چی باشه
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
10-22-2014 06:51 PM
سلام
اکانتی که به خاطرش سرور رو شروع کردم اکانت رو واگذار کرده و کم میاد پلیرش تو اکانت!برای همین احتمالا حذف کنم و همونجورم که گفتم دبه هست واسه ترشی انداختن!خیلی وقت پیشا خریده بودم!
اگر موندم که هیچ ولی اگر رفتم یه یادیم از ما بکنید!
-
10-22-2014 07:59 PM

نوشته اصلی توسط
Man.j
اولا که تو قدیمی نیستی
اگه بودی حتما من یا هادی یا امیر رو دقیقا با سوابق کامل میشناختی
دوما از خاطرات دژکوب برا من نگو که خندم میگیره.دژکوب خودش چیه که خاطرش چی باشه
بحث من سر شناخت هم نیست نمیخوام قصه شناخت تعریف کنم
ادبیات زیبایی داری این بازی که هیچه تو بازیه زندگی هم من زیاد چیزی رو جدی نمیگیرم یا سخت
برووو رو طرز صحبت کردنت کاار کن بجا همر کشیدن بالا ادبتو بیار بالا
بقه بحث باشه تو بازی و خبراش باشه واس اینجا
موفق باشین و بدروووووود
a3pik team
-
10-22-2014 08:09 PM
سلام و علیکم
دوستان یه آماری از سرور بدید ببینیم از وقتی که ما رفتیم اس ای به پیشرفتش ادامه داده یا نه ؟!!! که حتما اینجوریه.
مرسی
-
10-22-2014 08:56 PM
آره بابا اینقد دفاع ساختن که نگو
هیچکی نمیتونه مثل اس ای دفاع بسازه
-
10-22-2014 10:05 PM

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
سلام و علیکم
دوستان یه آماری از سرور بدید ببینیم از وقتی که ما رفتیم اس ای به پیشرفتش ادامه داده یا نه ؟!!! که حتما اینجوریه.
مرسی
سلام
واندرای بالا دست بلو بوی تیری دات هیرو وان هست که مال بلو لول 60 تیری دات 54 و هیرو وان 41هست
اینم عکس نقشه ها
http://www.axgig.com/images/67057467588808935271.png
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
10-23-2014 12:40 PM

نوشته اصلی توسط
Man.j
آره بابا اینقد دفاع ساختن که نگو
هیچکی نمیتونه مثل اس ای دفاع بسازه
لووول ٬ اون رو که خودم راه انداختم ٬ موتور خونه دف ساختنو میگم :دی یه اکانتی بود وقتی رفتم روش چهل ک داشت الان پیادش فقط هشتصد ک هست :دی
همری تا حالا روی واندری لانچ شده؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
ممنون رو واندری هنوز اتکی نرفته؟
-
10-23-2014 01:56 PM
نه هنوز که خبری نیست از اتک زدن!همینجوری میرن بالا
-
10-23-2014 07:39 PM

نوشته اصلی توسط
Mohammadamin22
لووول ٬ اون رو که خودم راه انداختم ٬ موتور خونه دف ساختنو میگم :دی یه اکانتی بود وقتی رفتم روش چهل ک داشت الان پیادش فقط هشتصد ک هست :دی
همری تا حالا روی واندری لانچ شده؟
- - - Updated - - -
ممنون رو واندری هنوز اتکی نرفته؟
سلام و درووود
نه داداش به گفته دوست عزیزم جناب manj ما همر نداریم بلند کنیم
و اینکه اونا هم دل و جراتشو ندارن اما فرق بین نداشتن همر و نداشتن دل و جیگر خیلییییییی زیاده به قول جوونا دیییییی
-
10-23-2014 08:53 PM
دیدم منصور جون از سابقش به پدربزرگ ما میگفت که اگه قدیمی باشی آوازه من و هادی و امیرو شنیدی
ما دیدییم سابقه دار نیستیم
گفتیم ایجاد کنیم واسه خودمون :دی
بلکه جزء بزرررررررگانی مثل man.j و leo حسابمون کردن لول :دییییییی
اینم یه ثابقه ی کوچولو
khef.jpg
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن