-

نوشته اصلی توسط
AmiN LeO
یا خدا اعتماد بنفس شمالشرق رو اگه لاکپشت داشت الان قهرمان دو 100 متر جهان بود. میشه این پلیرهای شمالشرق یه سرور رو به من نشون بدن که تونستن واندر 100 کنن؟ تا جایی که من یادمه یا قبل از کتیبه ها حذف کردن یا بعد از کتیبه ها توسط شمالغرب همیشه قهرمان فارم شدن.این سرور فقط یک درخواست از این عزیزان دارم . لطف کنن حذف نکنن فقط ما رو غارت منابع شما عزیزان و اساتید بنام حساب کردیم لوووووووووول

والا مقام منتظریم اسم اکانتتو بدونیم
اگرم خواستی سر کتیبه ها اسم اکانتتو بگو که یه کتیبه بدون تلفات ازت بگیریم
تو ورژن ۴ به بالا من دومین بار تو شمال شرق بازی میکنم اولین بار انقدر شمال شرق قوی بود که من همرمو به خودمون زدم که بازی جذاب شه
منتظریم
رفع اسپم
http://s6.picofile.com/file/8174573942/1111.png
یه سریا چرا بازی میکنن
میخوان باغ وحش درست کنن؟
ویرایش توسط saiwnaay : 03-05-2015 در ساعت 11:26 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
انگاری این یارو حیوان های سعیدو دزدیه اینم به خاطر همین کوبیده بهش
این باغ وحش سعید تو سرور w1 بود که خودم هم رو اک بودم
http://upload7.ir/imgs/2014-08/51855785450172723734.png
ویرایش توسط scar face : 03-06-2015 در ساعت 03:03 AM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
والا مقام منتظریم اسم اکانتتو بدونیم
اگرم خواستی سر کتیبه ها اسم اکانتتو بگو که یه کتیبه بدون تلفات ازت بگیریم
تو ورژن ۴ به بالا من دومین بار تو شمال شرق بازی میکنم اولین بار انقدر شمال شرق قوی بود که من همرمو به خودمون زدم که بازی جذاب شه
منتظریم
رفع اسپم
http://s6.picofile.com/file/8174573942/1111.png
یه سریا چرا بازی میکنن
میخوان باغ وحش درست کنن؟
عزیزم اسم اکانتم duel هست ضمنا باید عرض کنم خدمتت زمانی که ما تو دات کام واندر میکشیدیم بالا شما به آقاجونت التماس میکردی برات کامپیوتر بگیره تا بتونی need for speed بازی کنی. بعدش هم من قربون اون اعتماد به نفست بشم که فکر میکنی تا کتیبه ها هستی هنوز مزه زدن کتیبه یونیک تو سرور یک دات آی آر از توتال لیدر شمالشرق زیره دندونامه که به مولتی هانتر نامه زده بود که سرور باگ خورده و اکانت LeO باگ زده... من نمیدونم شما با چه رویی میخوایین تاریخ رو تحریف کنین عزیزان؟ شمالشرق همیشه پر بوده از پلیرهای خوب که فقط 2 ماه اول بازی رو بلدن. شب دراز است و قلندر بیدار. ما هستیم خدمتتون عزیزان هر وقت دوست داشتین تشریف بیارین لووووووول
محض اطمینان جنابعالی هم عرض میکنم یه سری به فروم دات کام بزنین و سوابق ما رو اونجا هم مطالعه کنین فکر میکنم بیشتر علاقه مند میششین که زودتر خدمت ما برسین تا ازتون پذیرایی بشه...
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ویرایش توسط Reza.Khan : 03-06-2015 در ساعت 11:58 PM
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه ی عزیزان امیدوارم حالتوون خوب باشه
همینطوری داشتم فروم اینجا رو میخوندم(با این که هنوز لاگین نکردم) دیدم یکی از دوستان یه چیزی نوشته که زیاد دقیق نیست
اول امین جان این اسم اک منو یاد مازیارو -هادی میندازه که امینی من یادم نمیاد داشته باشن مگر اینکه ...
دوم: شمال شرق تو دژکوب ایران حداکثر بردو داره نمونه خیلی کوچیکش tc3راند دو سال 88
:
سوم:شمال غرب هم از بزرگترین افتخاراتش اتحادای
3dot... که واقعا عالی بودن از موسسش محمدرضا تو سال_84_83 گرفته تا ...
چهارم: ببخشید اینو باید زوتر میگفتم / این اطلاعات برای سرورهای 1x بود .
راستی محمد رضا KSMB با بشیرشون بودی؟!
با اروزوی موفقیت برای همه عزیزان مخصوصا بکس دوست داشتنیه دکتر عطا
شاد زی مهر افزون
SE FOR EVER
درود رضا خان
بله حاجی س2 راند2 اولین بار که با بزرگانی مثل کامران زاگالو -بشیر -و شایان رو یک اکانت بودیم و هولدر جنوب غرب رو تکیل میدادیم البته برگترین ایرادمون این بود که اکانت هولدر نژادش گول بود
یاشد بخیر اتحادsoren
حاجی راند2 بود دقیق یادم هست حتی بازگرداندن همر لورد کیتون از جنوب شرق توسط مولتی هانتر و حذف بکس اتحاد رویال از شمال شرق
بعد از اون سرور1 تو اتحاد ozhen هم در خدمتتون بودیم که اینقدر اسم اکانت ها زیاده که اکثریتشون رو ننوشتم
با اسم o_lion2002
س2 راند3با اکانتw.o.l.f چسبیده به اکانت هادی بست واریور بودیم که5هفته مدال غارت رو گرفتیم هفته6 حذفیدیم
س2 راند4 تو ساید شمال غرب البته به عنوان پلیر به دوستم صالح کمک میکردم و درگیر لیدری تو سرور11 بودم به صورت همزمان که تو بخش لیدری راند4 سرور2 هیچ نقشی نداشتم

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
به به دکتر بشیر کجاست ؟
قربون محمد رضا
حاجی هیچ اطلاعی از بازیکنان اون اکانت دیگه ندارم دیگه سال84بود فکر کنم الان10 سال میگذره یعنی یا من فسیل زنده هستم یا ای کیو خیلی بالایی دارم که هنوز یادم مونده
ما دیگه آخرین بازمانده های اون نسل هستیم
قربونت محمدرضا
ویرایش توسط .SpaRtaN. : 03-07-2015 در ساعت 12:28 AM
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
دیگه سال84بود فکر کنم الان10 سال میگذره یعنی یا من فسیل زنده هستم یا ای کیو خیلی بالایی دارم که هنوز یادم مونده

ما دیگه آخرین بازمانده های اون نسل هستیم
قربونت محمدرضا
سلام محمدرضا جان
شمارو که میدونم سهوا اشتباه کردی چون از دژکوب سابق میشناسمت
ولی تو این فروم این 10 سال چندبار دیدم که بیان کردن اونم کسایی که ورژن 4 پایینتر ندیدن احتمالا پست یه با تجربه مث شمارو میخونن بعد میرن دیکته میکنن واسه اینکه سوتی ندن
دژکوب ایران سال 88 راه اندازی شد حدود 6 سال پیش
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ArTaM
سلام محمدرضا جان
ولی تو این فروم این 10 سال چندبار دیدم که بیان کردن اونم کسایی که ورژن 4 پایینتر ندیدن احتمالا پست یه با تجربه مث شمارو میخونن بعد میرن دیکته میکنن واسه اینکه سوتی ندن
ارتام جان انسان جایز الخطا هست
احتمالا به خاطر کهولت سن یادمون نیاد ولی لینک زیر یه چیز دیگه میگه
و اینکه ما در حدی نیستیم حرفامون دیکته بشه به خاطر مشغله کاری دوستان تو کوارتر شمال غرب ما قبول مسئولیت کردیم وگر نه ما خیلی پایین تر از دوستانی هستیم که الان فرصت همبازی بودن رو باهاشون داریم
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...88%DB%8C%D9%86
ویکی پدیا مرجع دژکوب رو باز بکنی تاریخشون رو نوشته
الا.jpg
نسخه بتا که اولین بار اومد تا جایی که یادم باشه اسپید بود البته ما فارم بودیم تا زمانی که ورژن3.6 اومد و در کنار بزرگان بازی رو یاد گرفتیم در اواخر سال 87 که باز بیشتر از سال88 هست احتمالا شما تاریخ شروع دژکوب رو شروع ورژن3.6 در نظر گرفتین
با تشکر
محمدرضا
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ArTaM
سلام محمدرضا جان
سلام ارتام عاقا
من فک میکنم سال ۸۸ بود که بای دژکوب دادیم ما و اگه اشتباه نکنم سال ۸۴ ۸۵ بود که دژکوب استارت خورد
فک میکنم شما از ورژن ۴ شروع به بازی کردن کردی
کسرا
adolf hitler
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ArTaM
سلام محمدرضا جان
درود عرض ادب
شرمنده دوستان وسط بحث تون اومدم
دژکوب ایران سال 2004 راه اندازی شده است
به کپی رایت پایین تصویر دقت فرمایید

شما به جامعه دژکوب ایران و به پیشکسوتان توهین کردید
اینم فراموش نکنید پیشکسوتان دژکوب ایرانو به اینجایی که هست رسوندن
ویرایش توسط Hawk : 03-07-2015 در ساعت 06:36 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام دوست عزیز اولش باید بگم مازیارتنها یک سرور رو اکانت لئو ران کرد. من و هادی سیستم و نیما که 1 سرور بازی کرد بودیم. البته بعدها علی هم اضافه شد. بازی رو هم از اردشیر یادگرفتم که البته هنوز یه پلیر خیلی معمولی در حد فارم هستم. این از این. اتحاد های 3 دات کابوس کل سرور بودن و فکر نمیکنم هیچ پلیری شاهکارهای اون اتحاد رو فراموش کنه. اگر دقت داشته باشید عرض کردم شمالشرق همیشه پلیرهای بزرگی داشته منتهی هیچ وقت 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجند... یعنی همه ادعای لیدری دارن و خودشون رو خدای دژکوب میدونن. و باز هم خواهید دید که به چه روزی خواهند افتاد. اینکه شما پلیر بزرگی هستید جای بحث نداره بحث من حال و روز اینروزهای شمالشرق هست و بس. سرور 1 ورژن 4 که توتال لیدر شمالشرق علی جامپر بود کتیبه یونیک مرتاض داشت ما هم لیدر شمالغرب بودیم و کتیبه رو بصورت امانت ازش گرفتیم تا بعد 100 شدن واندرمون بهش پس بدیم اما نمیدونم چرا حذف کرد
. شیرینی این بازی به همین زد و خوردها و کل کل کردنش هست و هیچوقت یه ساید با 4 تا پلیر خوب بجایی نمیرسه اما یه پلیر خوب میتونه یه اتحاد نوب رو لیدری کنه و در آخر هم نتیجه بگیره. این دقیقا منظور منه چرا که معمولا همیشه شمالشرق و حتی جنوب غرب از نظر پلیر بسیار غنی بودن ولی لیدری خوبی نداشتن که باعث بروز این اتفاقات شده. هرچند این وسط اوضاع جنوبی ها به مراتب بهتر بوده و همیشه یه رقیب جدی بودن . سرور 13 و سرور 14 هم دقیقا نمود همین بحث بود و شمالغرب تونست پیروز بشه.فقط و فقط بخاطر لیدریه خوبی که شمالغرب داشت. رمز موفقیت این بازی هم همینه. امیدوارم هر جا که هستید موفق و پیروز باشین.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن