حرف واندر شد. قبلا وقتی که نقشه میومد توی اک واندر تازه میشد روی واندر اسم گذاشت و از لول 11 بالاتر میرفت دیگه نمیشد اسمش عوض کرد. اما جدیدا مثیکه اینجو نیس و محدودیتی برای عوض کردن اسم واندر در لول های بالا نیس.
اگه درست توجه کردم باشه البته. دی
سلام
همه سرورها زمان ظاهر شدن اجناس در بازار یکی هستش بنا به تناسب سرعت سرور. پس ما اینجو در نظر میگیریم. سلاح سبک که از اولش هست بعد از 10 ماجراجویی میتونی خرید بزنی. سلاح نیمه سنگین یا همون عادی, میدگیم ظاهر میشه و دمه ظاهر شدن کتیبه ها رو مپ. و سلاح سنگین هم در اغاز اند گیم و فصل واندرها و ظاهر شدن نقشه ظاهر میشن.
در مورد سوال دومتون هم عرض کنم که خیر از بین نمیره و دو ده روی صفر باقی میمونه اما نمیپره مگه چیف بشه واندر. چون واندر کپ نخواهد شد.
دقیقا این امر هم برای جلوگیری از لاک شدن واندر هست
سلام
عوض کردن اکانت با گلد هم خلاف قوانین هست
مثلا برا یه اکانت برا کلوپش 100 صد مصرف میکنی و وقتی میخای بدی یکی دیگه بازی کنه میگی بهم صد سکه رو بده اک مال شما ؟
سلام
عوض کردن اکانت با گلد هم خلاف قوانین هست
مثلا برا یه اکانت برا کلوپش 100 صد مصرف میکنی و وقتی میخای بدی یکی دیگه بازی کنه میگی بهم صد سکه رو بده اک مال شما ؟
§5 تبادل پول
هر گونه خرید و فروش که در آن پول واقعی رد و بدل شود حال در مورد اکانت، نیرو، دهکده، منابع، ارائه خدمات و یا هر مورد مربوط به دژکوب باشد خلاف است. همچنین فروش اکانت حتی واگذاری اکانت بدون دریافت پول و بعنوان هدیه از هر طریق غیر مجاز است.
توی هر دهکده میشه تنها یک خزانه ساخت
با خزانه سطح 10 میتوان یک کتیبه کوچک که تنها تاثیر آن بر همان دهکده هست رو به آن دهکده منتقل کرد (به جز کتیبه احمق کوچک که اگر دارای خاصیت بزرگ هم شد )این کار انجام پذیر است و با خزانه سطح 20 هم میتوان یک کتیبه بزرگ به دهکده منتقل کرد
خلاف این چیزی که میفرمائید برای من پیش اومده
اول بازی با چهل تا جاسوس از یه دهکده ای جاسوسی زدم که توش یه جاسوس بود.
گزارش من را به اون اکانت نشون نداد.
بعلاوه نوع جاسوس هم تاثیر داره (نژاد جاسوس)
یا داشتن کتیبه چشمان عقاب
شما با اکانتی که چشمان عقاب داره با تعداد بالا مثلا 5000 جاسوس از یه دهکده ای با مثلا 100 تا جاسوس جاسوسی کن
گزارش جاسوسیت سبز میاد
کلا اگر تلفات جاسوس ندی . گزارشت به طرف ارسال نمیشه
ارش داداش حق با شماست گزارش ها جاسوسی بد باز میشه و ناقصه و فکر میکنم نیاز به اصلاح داشته باشه. چون قدیم نحوه گزارش کاملتر بود خودش تاکتیک های جدیدی رو به بازی اضافه میکرد.
اما درخصوص جاسوس دهکده ای که جاسوس توش تحقیق نشده باشه ازش جاسوسی بشه و رد شه گزارش نمیده اگر درست خاطرم مونده باشه
نوشته اصلی توسط nasim13
اگه بخواهیم پیامهایی که درسروری که پایان گرفته وبسته شده را بازیابی کنیم ودوباره آنها رابخوانیم باید چیکارکنیم فرض کنید ادمین اون سرورهم جوابی به پیامها نمیده
والا قبلا یک اسکریپ بود اینکار میکرد و گزارشهای قدیمی رو هم از تو پروفایل هر ده و حملات اتحاد نشون میداد که الان خبر ندارم کار میکننن هنوز باش یا نه. البته گزینه هایی به گزارشها اضافه شده که یخوده ازون کار اسکریپت رو انجام میده اما نه به کاملی اون. محض اطلاع گفتم
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 12-06-2014 در ساعت 03:07 AM
امروز یه اتفاق عجیبی افتاده می خواستم بدونم درسته یا اشکالی داشته
یکی با 2700 تا جاسوس زد بهم در صورتی که من 4700 تا جاسوس داشتم ولی 500 تاش زنده در رفتن و اطلاعات رو بردند
تعداد جاسوس من بیشتر بوده || آیا نباید کل جاسوس هاش نفله می شدند
- - - Updated - - -
کتیبه ها هم هنوز آزاد نشدن
مورد خاصی پیش نیومده کاملا هم درسته
شما از سایت شبیه ساز هم استفاده کنید یا شبیه سازی اردوگاه همین رو بهتون نشون میده کلا فرمول های غیرخطی خاص خودش رو داره