-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
این چه وضعشه .. فرهیخته شدین

)
من میترسم درخواست بدم بعد بیان بگن چقد تخلف دارم =))
خلاف کار فروم هم شدیم دیگه ..
آقا متای sw,se,ne,nw تبریک میگم و امیدوارم متای چپ راست بالا پایین موفق باشند
آنتی :
به ما هم یاد میدین ؟ 4000تایی بشیم ؟؟
Tossee.jpg
پ.ن : خوب شد زیر روسری نیومدیم از اول گفتیم یه اکانت ساده ساختیما !!!
حتی*خودمم نمیدونم چطوری شدیم ۴۰۰۰ تا
))
یک عدد پرهام و یک عدد علی شبگرد داریم روی اکانت
کار اون ۲ تاست . والا من یکی بیام و منابع ببینم تعدیل میزنم یا شوالیه یا محافظ میسازم
)
مورد داشتیم تا ۳ روز روی اکانت رام ندادن !
متا خیلی خوب است
من متا رو خیلی خیلی دوست داشت !
))
آخر این سرور خود زنی نبینیم خیلیه
)
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام به همه
به به چه سروری
چه فرومی
چه سکوتی
آقا دیدیدم شهر بی صاحب شده ما هم که حوصلمون سر رفته گفتیم بریم ببینیم سرور چه خبره برا اهمین اومدیم اکانت یه دوستی رو که وقت نداشت گرفتیم بازی کنیم
منتها دیگه نمیشد اسمشو عوض کرد. این سرور با اسم Extract در خدمت هستیم
البته در حد یه دف ساز ساده فقط
تا جایی هم که بتونیم اگر لیدرا خواستن کمک میکنیم اگر هم نخواستن که چه بهتر یه سرور راحتیم
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مجتبی جان خوش آمدی انشاالله برا سایدت مفید باشی
-
والا کل شمال که همه با همن ما تنهایم تو جنوب
-
-

نوشته اصلی توسط
MaHaN SaMuRaI
والا کل شمال که همه با همن ما تنهایم تو جنوب
سلام
چرا تنها ماهان؟
میخوای بگم جنوب غرب باهاتون متا ببنده
-
-
یه ده روزی نبودم رو اک
عجب وضعی شده ها
ماشاالله به پاپ بازا!
ماشاالله به پوشر ها!
ماشاالله به پوشر ها!
و بازم ماشاالله به پوشر ها!
جا داره یه تبریک هم به جاسوس کشا بکشیم!(از الان دارن این موجودات به چشم میخورن عجیبه ها)
پ.ن:سجاد برو در خونتون بازی کن :d
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
آقا مثل اینکه متا شمال بسته شده
احسان اکانت فرومش بن شده و نمیتونست اعلام کنه .
احسان میگه متا حتما متا بستن دیگه ..
متا شمال مورد تائید واقع شد..
پ.ن : سیامک میدونی جاسوس کشا اصلی کجا بودن ؟؟؟یه راهنمایی بکنم ؟
)
فینال قبلی که یادت هست ؟؟؟
))) جاسوس کشا اونجا بودن..
ســـجاد
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
بنده چند روزی از فروم بن بودم و بابت عدم توضیح موارد لازم عذرمیخوام
1- متا با nw به صورت رسمی بسته شده
2-هیچ مشکل داخلی بین اتحاد های شمالشرق وجود نداره و نخواهد داشت و بنا به دلایلی که به خودمون مربوطه تصمیم گرفتیم چند تا اتحاد باشیم
3-توی اینکه ممدرضا اسپارتان پلیر قابلیه شکی نیست و نحوه بازیشونم خوبه , ایشون سابقه خرید اکانت نداشته ولی عموعطا اکانت Tifani سابقه همچین حرکتایی داشته این سرور هم احتمالش هست بازم از این حرکتا ببینیم
4- لیدر Sw کیه بالاخره؟ شما که مارو متهم به بی نظمی میکنی لیدرتون کیه الان؟ با کی طرفیم؟ مجتبی میگه لیدر نیست سید لیدر نیست اسپارتانم که میگه همه کاره محتبی هستش و لیدر نیست , تکلیف مارو مشخص کنید لاقل 
5-هرگونه بازی کثیف که به اثبات برسه با عکسالعملی سالم ولی سوزش آورتر از عمل انجام شده پاسخ داده خواهد شد
پ.ن1 : مانی و کامی جفتتون بچه بازیارو بزارین کنار بحثای سرورای دیگرو اینجا کشش ندین تا یه عده از آب گلالود ماهی نگیرن
پ.ن2: شاتگان جان یکی باید شمارو تایید کنه, میای یکی دیگرم تایید میکنی؟! عجب
پ.ن3: مانی پارتیزان داداش گلم سرور d3 جنوب غرب اگه اتفاقای قبل کتیبه و کثیف بازی اکانت آرتمیس روی اکانت من و سهیل و محمود اتفاق نمیفتاد قوی ترین ساید جنوب غرب بود!
پ.ن4: کی گفته پول حرف اولو میزنه؟ این سرور من خودم به شخصه زیر 2ک روی اکانت خودم مصرف گلد داشتم! در مقایسه با 116ک سرور i3 ناچیزه!
-

نوشته اصلی توسط
Fandak
بنده چند روزی از فروم بن بودم و بابت عدم توضیح موارد لازم عذرمیخوام
1- متا با nw به صورت رسمی بسته شده
2-هیچ مشکل داخلی بین اتحاد های شمالشرق وجود نداره و نخواهد داشت و بنا به دلایلی که به خودمون مربوطه تصمیم گرفتیم چند تا اتحاد باشیم
3-توی اینکه ممدرضا اسپارتان پلیر قابلیه شکی نیست و نحوه بازیشونم خوبه , ایشون سابقه خرید اکانت نداشته ولی عموعطا اکانت Tifani سابقه همچین حرکتایی داشته این سرور هم احتمالش هست بازم از این حرکتا ببینیم
4- لیدر Sw کیه بالاخره؟ شما که مارو متهم به بی نظمی میکنی لیدرتون کیه الان؟ با کی طرفیم؟ مجتبی میگه لیدر نیست سید لیدر نیست اسپارتانم که میگه همه کاره محتبی هستش و لیدر نیست , تکلیف مارو مشخص کنید لاقل

5-هرگونه بازی کثیف که به اثبات برسه با عکسالعملی سالم ولی سوزش آورتر از عمل انجام شده پاسخ داده خواهد شد
پ.ن1 : مانی و کامی جفتتون بچه بازیارو بزارین کنار بحثای سرورای دیگرو اینجا کشش ندین تا یه عده از آب گلالود ماهی نگیرن
پ.ن2: شاتگان جان یکی باید شمارو تایید کنه, میای یکی دیگرم تایید میکنی؟! عجب
پ.ن3: مانی پارتیزان داداش گلم سرور d3 جنوب غرب اگه اتفاقای قبل کتیبه و کثیف بازی اکانت آرتمیس روی اکانت من و سهیل و محمود اتفاق نمیفتاد قوی ترین ساید جنوب غرب بود!
پ.ن4: کی گفته پول حرف اولو میزنه؟ این سرور من خودم به شخصه زیر 2ک روی اکانت خودم مصرف گلد داشتم! در مقایسه با 116ک سرور i3 ناچیزه!
اکانت تیفانی دست منه و عطا اصلا نمیرسه بیاد و من پلیر گذاشتم روش
همه کاره هم باید بگم دیدیم سرور در حدی نیست که بخوایم توتال بزاریم برای همین همه با هم کمک میکنیم سایدو جمع کنیم و البته بدون هماهنگی با هم و سر خود کسی با کسی متا نمیبنده.
در مورد خرید اکانت هم اگر مدرکی دارید که جنوب غرب خریده بیاید ارایه بدید ولی اگر ندارید الکی حرف نزنید
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
دوستانی ک میگن توی ne بینظمی هست و بی برنامگی هست اولا تمام اکانت های ساید دارن طبق برنامه پیش میرن
دومن از اول سرور ساید شمال شرق با قدرت استارت زده و خیلی ها اومدن توی این ساید و طبیعی ک بین اینا یکی تو زرد از آب دربیاد و ی حرکتایی بزنه ولی این مبنی بر بی نظمی یا ضعف ساید شمال شرق نیست
و اگر هم اختلاف نظر هایی بین پلیر های ساید باشه دلیلش قدرت و تمرکز بازیکن های قوی و صاحب سیکه توی ساید هست
حرف آخر هم این ک دوسان ساید جنوب غرب مثل این ک بد جور از قدرت شمال ترسیدن دارن تمام تلاششونو میکنن ک توی ساید متحد شمال شرق تفرقه بندازن
عزیزم شما بازی خودتو بکن با این کارا ب هیچ جا نمیتونی برسی
BiG_MaNs
-