-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
تا الان 2 بار شمال غربی ها سعی داشتن تو اکانت های ما نقوذ کنن و 1 بار هم شمال شرقی ها و 3 بار هم جنوب شرقی ها.
تا حالا که موفق نشدن با پیشنهادا و نامه هاشون کاری از پیش ببرن ولی مطمئنا اگه همچین کاری کنن و بخوان تو جنوب غرب دو دستگی و جنگ داخلی ایجاد کنن، عواقب بدی دامن گیرشون میشه
پ.ن: تهدید نیست، هشداره به کسایی که به جای fair play میخوان سیاست های کثیف رو تو بازی پیاده کنن.
واو جنوب شرق از همه پيش تازتره ببينم چه ميكنيدا،ميتونيد عارف و ديونه كنيد مام پش سرش بيخيال بازي بشيم بيوفتيم به جون سرور؟؟
بزارين مام پيرمردا اروم در ارامش بازي كنيم.قلبمون ناراحته.ولي از ١٠٠تا جوون زبل تريم
هنوز دود از كنده بلند ميشه
ما كلا بازيه اروم و جوانمردانرو براي همه توصيه ميكنيم و خودمونم اجراش ميكنيم
شبيه اين داستانارو اخرين سروري كه بازي كرديم اتفاق افتاد اند گيم بپرسين سره بچه هاي جنوب شرق چه اتفاقي افتاد.ما اصلا أهل بازيه ناجوانمردانه نيستيم.و اهل تهديد هم نيستيم(بقول عارف)
سعيد
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نگم براتون

نوشته اصلی توسط
gomba gomba
تا الان 2 بار شمال غربی ها سعی داشتن تو اکانت های ما نقوذ کنن و 1 بار هم شمال شرقی ها و 3 بار هم جنوب شرقی ها.
تا حالا که موفق نشدن با پیشنهادا و نامه هاشون کاری از پیش ببرن ولی مطمئنا اگه همچین کاری کنن و بخوان تو جنوب غرب دو دستگی و جنگ داخلی ایجاد کنن، عواقب بدی دامن گیرشون میشه
پ.ن: تهدید نیست، هشداره به کسایی که به جای fair play میخوان سیاست های کثیف رو تو بازی پیاده کنن.
عارف جان از این موضوعات توی تمام سرورها برای جنوب غرب بوده
همیشه هم سربلند بودیم :d:d:d:d:d

نوشته اصلی توسط
akhilius
واو جنوب شرق از همه پيش تازتره ببينم چه ميكنيدا،ميتونيد عارف و ديونه كنيد مام پش سرش بيخيال بازي بشيم بيوفتيم به جون سرور؟؟
بزارين مام پيرمردا اروم در ارامش بازي كنيم.قلبمون ناراحته.ولي از ١٠٠تا جوون زبل تريم
هنوز دود از كنده بلند ميشه
ما كلا بازيه اروم و جوانمردانرو براي همه توصيه ميكنيم و خودمونم اجراش ميكنيم
شبيه اين داستانارو اخرين سروري كه بازي كرديم اتفاق افتاد اند گيم بپرسين سره بچه هاي جنوب شرق چه اتفاقي افتاد.ما اصلا أهل بازيه ناجوانمردانه نيستيم.و اهل تهديد هم نيستيم(بقول عارف)
سعيد
سعید جان صبر ماها زیاده
دنبال بازی آرومیم البته تا یک مدت بعدش سرور هم بخاد آروم باشه ما نمیذاریم
ولی فعلا زوده ، البته اگه ادامه بدن این روند رو توی یک روز کلونی توی سادشون میزنیم که مثلش رو فقط میشد توی سرور 10 آی آر دید خخخخخ
یادت میاد که سعید جون
سیامک
ویرایش توسط FaTeB : 11-18-2014 در ساعت 01:55 PM
دلیل: تصحیح آی آر
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یعنی عاشق اینم یکی بچه های جنوب غرب رو اذیت کنه اینها هم بازی رو جدی بگیرند
یکی بگه قضیه سرور جدیه یا نه :دی ؟
یکی هم یه خورده وقت بذاره تحلیل کنه http://e1.x.dejkoob.ir/statistiken.php البته اگه ارزش تحلیل داره چون خودم اصلا نگاه هم نکردم فقط لینک رو کپی کردم
عاشقتونم
سعیدخسروی
ویرایش توسط hercull : 11-18-2014 در ساعت 03:18 PM
دلیل: دلم برای دلیل ویرایش تنگ شده بود
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
hercull
یکی هم یه خورده وقت بذاره تحلیل کنه
http://e1.x.dejkoob.ir/statistiken.php البته اگه ارزش تحلیل داره چون خودم اصلا نگاه هم نکردم فقط لینک رو کپی کردم
عاشقتونم
سعیدخسروی
درود برپدربزرگ مولتی هانترا
سعید جان داداش حال میکنم با حال کردنت
تحلیل اینکه تو سرور حریفی نداریم
نگم برات
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
نگم برات
نوکرتم حاجی
پیرمردهای دژکوب که شماها هستید
یعنی 3 به 1 بزنیم این سرور ؟
لیدر ما کیه :دی /
-
سلام به همه اساتید عزیز که خستگی ناپذیر دژکوب میزنین سرور به سرور(ماشالا :دی) جمع جنوب غربیا که جمع ه 
کسی میتونه چند تا عکس از سرور (تاپ 10وصفحه اول سرور و وضعیت اتحاد ها) بگذاره ؟تیمهای قدیمی سرورهای آی آر هنوزم بازی میکنند؟سطح کلیه سرور چه جوریه؟
-
ویرایش توسط 3zar : 11-19-2014 در ساعت 09:59 AM
T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
T.s7 R3 : schizophrenia
L1:WhiteBird.P.M
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام
به دوستان عزیزمون تو ساید جنوب غرب پیشنهاد میکنم خویشتن داری بیشتری نشون بدن
کاری که اگه 3دات تو 3تا سرور حضورش در آی آر انجام میداد هر 3تا سرور رو واندر 100 میکرد
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
خوب ما هم به جمع این سرور پیوستیم...تا الان جدی رو اکانت نبودم!!ولی الان جدی هستیم رو اکانت!!!!!
-

نوشته اصلی توسط
AlIrEzA.IRAN
خوب ما هم به جمع این سرور پیوستیم...تا الان جدی رو اکانت نبودم!!ولی الان جدی هستیم رو اکانت!!!!!
خوش اومدی علیرضا. فکر کردم نمیای
خوشحال شدم اومدی
ایولا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
سلام
به دوستان عزیزمون تو ساید جنوب غرب پیشنهاد میکنم خویشتن داری بیشتری نشون بدن
کاری که اگه 3دات تو 3تا سرور حضورش در آی آر انجام میداد هر 3تا سرور رو واندر 100 میکرد
خویشتن داری خارجی یا خویشتن داری داخلی؟ 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام به همه اساتید عزیز که خستگی ناپذیر دژکوب میزنین سرور به سرور(ماشالا :دی) جمع جنوب غربیا که جمع ه 
کسی میتونه چند تا عکس از سرور (تاپ 10وصفحه اول سرور و وضعیت اتحاد ها) بگذاره ؟تیمهای قدیمی سرورهای آی آر هنوزم بازی میکنند؟سطح کلیه سرور چه جوریه؟
درود بر شما. بله هستن تعدادی از عزیزان و دوستان قدیم در همه سایدها پراکنده ان. به نظر میاد سرور خوبی پیش رو داشته باشیم با کلی بزن بزن و جنگ و کتیبه دزدی 
نظر شخصی من اینه که سطح سرور خوبه و در حدی هست که ارزش وقت گذاشتن داشته باشه.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام گلم
من عكسهاش را ميگذارم
تحليل و دعواهاي بعدش با دوستان و اساتيد

آرش جان خودتم بیا دیگه! دورهمی صفای بیشتری داره ها!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hercull
یکی هم یه خورده وقت بذاره تحلیل کنه
http://e1.x.dejkoob.ir/statistiken.php البته اگه ارزش تحلیل داره چون خودم اصلا نگاه هم نکردم فقط لینک رو کپی کردم
عاشقتونم
سعیدخسروی
سعید هنوزم مثل قدیما رو اصول و آنالیز سرور بازی میکنی؟
خودت دست به قلم شو! بنویس تا بقیه هم بنویسن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
FaTeB
نگم برات
ایولا! روحیه حرف نداره، آماده نشون میدی این سرور سیامک 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
عجب
بابا این ناتارها هم که شروع کردن.
ادمین جان خب ما چیو بزنیم دقیقا ؟
سجاد راهتو پیدا کردی ظاهرا! خوب میزنی ناتار رو! جوری میزنی که انگار خصومت شخصی داری
من دقت کردم و کمی محاسبات کردم دیدم به صرفه هست زدنش تا نزدنش. پس شما داری کار درستی میکنی، ادامه بده
ویرایش توسط Aref : 11-19-2014 در ساعت 02:08 PM
دلیل: همش بخاطر یه نقطه ... :)
AreF