سلام مجدد به همه
علی داداش سوتی که تا دلت بخواد دادم اصلا من هر شب سوتی سنگین ندم خواب نمیرم. همین الان تو وایبر اشتباهی یک عکس از مهمونی چندوقت پیش که در حال خوردن و اشامیدن چندتا بکس دختر پسر هس و کاملا مشخصه عکس تو کجاس و واقعیه اشتباهی گذاشتم تو گروهی که فقط کارکنان یک بنیاد بین المللی حقوقی هستیم
یعنی جاییکه کار میکنم و وظیفه مدیریت واحد انتشارات مجموعه رو بعهده دارم. ازون عکس ببعد جیک از هیچ کی در نمیاد. بدبختی. همه قفل والا. مثلا ناشرم و سرم کارم با ارشاد و اینا
خیلی سوتی بدی بود. موندم شنبه رفتم چی بگم به همه
- - - Updated - - -
والا من مسافرت خارج از کشور زیاد رفتم چند وقت اونور زندگی کردم و بعد چون طاقت نیاوردم بدونیکه چیزی بگم به خانوادم با داداش کوچیکترم بلیط برگشتمون برداشتیم و اوکی کردیم و برگشتیم ایران بعد زنگ زدم مامیم گفتم ما برگشتیم
فکر کنم اولیش قبرس یونان بود با مامیم رفتم و خیلی کوچیک بودم. یا ترکیه بود یا هند.
سفر استانیم نمیدونم اولیش کجا بود
- - - Updated - - -
بچه ها اولا این رو بگم بنده بسیار ادم رک و با ادب و کوچیک و بزرگم احترام میذارم. اما شوخم. همیشه تو محیطی بودم دختر و پسر برام فرقی نداشته و همون شوخیا که پیش پسرها میکنم پیش دخترهایی همکه میشناسم میکنم و هیچ فرقی نداریم. بخاطر همین تو هر جمع و محفلی نمیریم
خلاصه به گلی خودتون ببخشین

. ازون عکس ببعد جیک از هیچ کی در نمیاد. بدبختی. همه قفل والا. مثلا ناشرم و سرم کارم با ارشاد و اینا
خیلی سوتی بدی بود. موندم شنبه رفتم چی بگم به همه