-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
http://upload7.ir/imgs/2014-11/03876428377038970156.jpg
من کاملا متوجه نشدم منظور این دوستمون رو متمرکز 12k دارن یا تو 2 تا دهکده 12k دارن

من هرچی حساب میکنم از روزه اولم سربازخونه لول 19 داشته باشه تا امروز که روزه 15 سرور هست تازه میشه 12k تازه 2 هفته هم تاپ هجوم داره و با تلفاتی که داده بازم 12k نمیشه
اگه تو 2تا دهکده هم داشته باشن بازم نسبت به باغ وحشی که تقریبا الان همه دارن اگر بخوان واسه فارم کردن بزنن اکانت با تلفاتی که میده سوخته به حساب میاد
نکته بعد در رابطه با تایم بک شدن گرزی هاست که نوشته 36 ساعت دیگه بک میشن xD یعنی این دوستمون دارن فاصله 36 ساعتی رید میزنن بعد اکانتشون تاپ رید هم هست خیلی جالبه =))
احتمالا منظورش یه اکانت دیگه تو یه سرور دیگس شما زیاد جدی نگیر بنده خدا یه حرفی زده شما چرا خرابش میکنید
اینا بزرگترین اشتباهشون خود زنیه امیدوارم بازیکنان شمال غرب یکم به خودشون بیان تا از وجود یه ساید دیگه در سرور محروم نباشیم
-

نوشته اصلی توسط
akhilius
insomnia s8???? آره؟؟؟
خرابه* این محاسباتتم اصن شدیدا کسی* بخواد خالی* ببنده توی این سرور راه نداره نه؟؟

saeed
آری داش :x
دیروز زنگیدم مجیدتون مخشو زدم گفت شمالم برگشتم تهران ثبت نام میکنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nemes!s
احتمالا منظورش یه اکانت دیگه تو یه سرور دیگس شما زیاد جدی نگیر بنده خدا یه حرفی زده شما چرا خرابش میکنید:d
اینا بزرگترین اشتباهشون خود زنیه امیدوارم بازیکنان شمال غرب یکم به خودشون بیان تا از وجود یه ساید دیگه در سرور محروم نباشیم

نه خوب واسه یه سرور دیگه رو تو پروفایل همون سرور مینویسن :d
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
آری داش :x
دیروز زنگیدم مجیدتون مخشو زدم گفت شمالم برگشتم تهران ثبت نام میکنم
حاجی سلام شدیدا خالی*ی*ی*ی*ی بسته خونس اتفاقا من امروز ۱ساعت باهاش حرفیدم به هیچ راهییی مستقیم نیست میگه دیگه بازی نمیکنم من خودمو جر دادم قبول نکرد که بیاد گفتم بیا گلد هست اکانت هست همچی* اوکیه گفت نمیا*م خخخخخخ
به یکی* دیگه از بچها هم گفته بود میام همرو گذاشته سر کار عزیزم
ممد زنگ بزن به سارنگ گردن شکسته اونو بکش بیارش هرچی* گفتم اونم نیومد
-

نوشته اصلی توسط
akhilius
حاجی سلام شدیدا خالی*ی*ی*ی*ی بسته خونس اتفاقا من امروز ۱ساعت باهاش حرفیدم به هیچ راهییی مستقیم نیست میگه دیگه بازی نمیکنم من خودمو جر دادم قبول نکرد که بیاد گفتم بیا گلد هست اکانت هست همچی* اوکیه گفت نمیا*م خخخخخخ
به یکی* دیگه از بچها هم گفته بود میام همرو گذاشته سر کار عزیزم
ممد زنگ بزن به سارنگ گردن شکسته اونو بکش بیارش هرچی* گفتم اونم نیومد
الان دوباره میزنگم مجید :d
سارنگ و سرور c1 اوایلش 10 بار بهش گفتم گفت بازی نمیکنم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
الان دوباره میزنگم مجید :d
سارنگ و سرور c1 اوایلش 10 بار بهش گفتم گفت بازی نمیکنم
اگه راضیش کردی بیاد جایزه داریییی
اوکی شد بگو سعید میگفت بیا روی همین اکانت خودمون
ولی* عمران راضی* بشه ؛)
-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
http://upload7.ir/imgs/2014-11/03876428377038970156.jpg
من کاملا متوجه نشدم منظور این دوستمون رو متمرکز 12k دارن یا تو 2 تا دهکده 12k دارن

من هرچی حساب میکنم از روزه اولم سربازخونه لول 19 داشته باشه تا امروز که روزه 15 سرور هست تازه میشه 12k تازه 2 هفته هم تاپ هجوم داره و با تلفاتی که داده بازم 12k نمیشه
اگه تو 2تا دهکده هم داشته باشن بازم نسبت به باغ وحشی که تقریبا الان همه دارن اگر بخوان واسه فارم کردن بزنن اکانت با تلفاتی که میده سوخته به حساب میاد
نکته بعد در رابطه با تایم بک شدن گرزی هاست که نوشته 36 ساعت دیگه بک میشن xD یعنی این دوستمون دارن فاصله 36 ساعتی رید میزنن بعد اکانتشون تاپ رید هم هست خیلی جالبه =))
سلامی مجدد
دوستان یک سوال داشتم کل شمال غرب رو جم کنی سرجم 50کی گرزی میشه:d؟
نمیدونما ولی شایدم به 10تا میگن کی
شایدم گلد هایی که خرج کرده رو حساب میکنه
شایدم نقره هارو نیرو حساب میکنه
خیلی شاید داریم
ویرایش توسط Hawk : 11-07-2014 در ساعت 10:06 PM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
akhilius
اگه راضیش کردی بیاد جایزه داریییی
اوکی شد بگو سعید میگفت بیا روی همین اکانت خودمون
ولی* عمران راضی* بشه ؛)
الانم زنگیدم میگفت دارم بنایی میکنم و از این جور ... :d
منم فک نکنم بیاد
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Insomnia
الانم زنگیدم میگفت دارم بنایی میکنم و از این جور ... :d
منم فک نکنم بیاد
من اون مارمولکو میشناسم خودش آستینارو بالا نزده که بنایی کنه تعمیرات جزئی تو ساختمون دارن نمیخواد بیاد داره clash بازی می*کنه :د
-
-
به به اینجا چه خبره اینجا .
ما نبودیم اینجا ..
-
-

نوشته اصلی توسط
SajjaD MaRiLyN
به به اینجا چه خبره اینجا .
ما نبودیم اینجا ..