-
11-02-2014 03:20 AM

نوشته اصلی توسط
XSAYARSHAH
داداش خیلی باحالی کلا فازت اون بالا مالاهاست اگه چیزی داری بده ما مصرف کنیم یکم مثل تو شنگول بشیم

داشی من چیزی مصرف نمیکنم اما اگه بخوای ته انبارام یه کم گندم و جو هست بدم باشون حال کنی؟؟؟:دی
-
11-02-2014 03:44 AM
بعلت جنبه باخت نداشتن
دی
ایندفه اخراجی
دیی
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 11-02-2014 در ساعت 05:26 AM
-
11-02-2014 09:57 AM

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
:|
شرمنده تو فروم این سرور دخالت می کنم. ولب چرا هر وقت از ج.ش صحبت میشه کمبود پلیر داره.؟؟:|
این چه وضعشه واقعا.
سلام
سوال خوبی بود
اینو خودم جواب میدم
پلیر های جنوب شرق بیشترشون زمان شروع ورژن 4 خدافظی کردن از بازی سرور 9 ورژن 4 این بحث به وجود اومد کمبود پلیر
از اون زمان به بعد پلیر کمبود داره و کمترین برد رو تو سرور ها داره مگر اسپید های بالا
به این خاطر مثلا من که پلیر متوسطی هستم تو جنوب شرق این سرور جنوب شرق باشم سرور دیگه یا مشال غرب میرم یا شمال شرق
متاسفانه جنوب غرب هم به این صورت داره میشه
و بازیکن های واقعا خوبشون دارن از بازی دور میشن
اونایی که رفتن اعتقادشون بر این بود که ورژن 4 مال بچه مایه دار ها هست و دقیقا همینطور بود
چون تو ورژن 3.6 بچه مایه دار هم باشی بلد نباشی از باز یخارج میشی
ورژن 4 رو میشه گفت فرصتی برای اونایی که دلشون بازی میخواست بود و برای صاحبان دژکوب جدب پلیر به طرف دژکوب بود که خیلی هم جذب شد
چون بازی های آنلاین فراوانی ایجاد میشد
بیشتر باززیکنای جنوب شرق اونجور که اطلاع دارم به طرف بازی گرز بود نمیدونم چی بود رفتن ولی از اونم دست کشیدن
الان هستن پلیر های وفادار به جنوب شرق که واقعا تحسین بر انگیرن مثل هانیبال یا همین Hero 1 یا پدر بزرگ و خیلی ها
ما هم یه مزانی جنوب شرق بودیم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-02-2014 10:13 AM

نوشته اصلی توسط
•••3DOT•••
سلام و خسته نباشید به تمامی پلیرهای سرور
اول تبریک می گم به اکانت hero1 و تمامی بچه های جنوب شرق بابت دفاع خوبشون
دوم تبریک میگم به همه بچه های شمال غرب که همر کوچیکشون این بود
خیلی خوشحالم که دفاع پیدا کردیم واسه لانچ کردن همرهامون و اینکه ترشی نشد لااقل
از دوستان خیلی خوبم، وحید آنیسا، مجتبی و کسری گوسفند شجاع، هادی لئو، مجید سنتر، اشکین و کسری و بقیه دوستانی که در ساخت و لانچ این همرها ما رو یاری کردن، بسیار بسیار سپاسگذارم
از دوستان عزیز دیگری که با اومدنشون به این سرور باعث موندن ما تو این سرور شدن و وجودشون برامون سراسر افتخار بود
نیما مکس اسپارتا، امیررضا و علیرضا بلوبوی، منصور و نگار و رویا من جی، وحید وی وحید، سامان اوپس، نادر چیکو و تمامی پلیرهای خوب این سرور
http://dejkoob.ir/ir/report...25,1068671ca08
http://8pic.ir/images/ph8d6uopi5ja1nw26r49.jpg
چند نکته بابت این حملات لازم میدنم خدمتتون عرض کنم
1. قصد ما از زدن این حملات در مرحله اول دیوار کردن همرها و گرفتن لینک و گزارش بود
2. هر دو اکانت •••3DOT••• و Anissa قهوه خانه هاشون روشن بود و همرها برای کشتن دفاع بیشتر مست شده بود و اهداف منجنیق ها تصادفی بوده است و شگفتی جهان هدف گرفته نشده بود، چون ارزش زدن نداشت
3. قصد دوم از این حملات صفر کردن واندر hero1 بود که با دفاع خوبی که انجام شد 20 موج کاتایی که در ادامه حملات زده شده بود، نتیجه نداد
و این داستان همچنان ادامه دارد • • •
M E H D I
Sniper
سلام میگم به همه دوستان و عزیزان این سرور
اول از همه تشکر میکنم از دوستان خوبم مهدی عزیز و وحید انوسا گل بابت همر زیبای و تبریک میگم به دوستان جنوب شرق و پلیرهای اکانت هیرو وان برای دفاع خوبشون
مهدی عزیز شما هر جا که باشید در قلب ما هستید و عزیز مایید و من به شخصه افتخار میکنم به شما و در کنار شما در این چند سروری که بازی کردم همیشه لذت بردم
وحید عزیز به شما هم تبریک مخصوص میگویم و از ان تکه کلام مخصوص خودت استفاده میکنم ............ضمنا پیشاپیش تولد بچه را به شما تبرک میگم و برای هر دوی شما ارزوی شادی و خرمی و پیروزی در تمام مراحل زندگی را دارم
کوچیک شما وحید جابری
ویرایش توسط vvahid : 11-02-2014 در ساعت 10:20 AM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-02-2014 01:24 PM

نوشته اصلی توسط
vvahid
سلام میگم به همه دوستان و عزیزان این سرور
اول از همه تشکر میکنم از دوستان خوبم مهدی عزیز و وحید انوسا گل بابت همر زیبای و تبریک میگم به دوستان جنوب شرق و پلیرهای اکانت هیرو وان برای دفاع خوبشون
مهدی عزیز شما هر جا که باشید در قلب ما هستید و عزیز مایید و من به شخصه افتخار میکنم به شما و در کنار شما در این چند سروری که بازی کردم همیشه لذت بردم
وحید عزیز به شما هم تبریک مخصوص میگویم و از ان تکه کلام مخصوص خودت استفاده میکنم ............ضمنا پیشاپیش تولد بچه را به شما تبرک میگم و برای هر دوی شما ارزوی شادی و خرمی و پیروزی در تمام مراحل زندگی را دارم
کوچیک شما وحید جابری
سلام و دروووووووووود به همه دوستان عزیز
کار خوووب و زیبا همه جای این دنیا خریدار داره
من هم به سهم خودم بهتون تبریک میگم هم شما هم اکانت hero1 با دفاع خوبش
کم در خدمتتون بودیم اما لذت زیاد بردیم انشالله تا پایان سرور باز هم بیننده این سربلندیها باشیم
پایدار و دنباله دار باشین
a3pik team
پدر بزرگ
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-02-2014 01:47 PM

نوشته اصلی توسط
No Game
سلام
سوال خوبی بود
اینو خودم جواب میدم
پلیر های جنوب شرق بیشترشون زمان شروع ورژن 4 خدافظی کردن از بازی سرور 9 ورژن 4 این بحث به وجود اومد کمبود پلیر
از اون زمان به بعد پلیر کمبود داره و کمترین برد رو تو سرور ها داره مگر اسپید های بالا
به این خاطر مثلا من که پلیر متوسطی هستم تو جنوب شرق این سرور جنوب شرق باشم سرور دیگه یا مشال غرب میرم یا شمال شرق
متاسفانه جنوب غرب هم به این صورت داره میشه
و بازیکن های واقعا خوبشون دارن از بازی دور میشن
اونایی که رفتن اعتقادشون بر این بود که ورژن 4 مال بچه مایه دار ها هست و دقیقا همینطور بود
چون تو ورژن 3.6 بچه مایه دار هم باشی بلد نباشی از باز یخارج میشی
ورژن 4 رو میشه گفت فرصتی برای اونایی که دلشون بازی میخواست بود و برای صاحبان دژکوب جدب پلیر به طرف دژکوب بود که خیلی هم جذب شد
چون بازی های آنلاین فراوانی ایجاد میشد
بیشتر باززیکنای جنوب شرق اونجور که اطلاع دارم به طرف بازی گرز بود نمیدونم چی بود رفتن ولی از اونم دست کشیدن
الان هستن پلیر های وفادار به جنوب شرق که واقعا تحسین بر انگیرن مثل هانیبال یا همین Hero 1 یا پدر بزرگ و خیلی ها
ما هم یه مزانی جنوب شرق بودیم

شرمنده باز هم این جا پست میدم.
آقا شما این جا نوشتین پدر بزرگ که تو همین سرور هم حضور دارن.
اسم اکانت ما هم تو سرور d3 پدر بزرگ هست که کاملا اتفاقیه و به این دوست عزیزمون که تو این سرور هست ارتباطی نداره. گفتم بعدا یه وقت سو تفاهم پیش نیاد.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-02-2014 03:38 PM

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
اسم اکانت ما هم تو سرور d3 پدر بزرگ هست که کاملا اتفاقیه و به این دوست عزیزمون که تو این سرور هست ارتباطی نداره. گفتم بعدا یه وقت سو تفاهم پیش نیاد.
نه داداش پدر بزرگ دیگه پیر شده همیجا هم داره نفسای آخرشو میکشه
اما خدایی آبرو داری کنین از این اسم
ممنوون
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-02-2014 05:28 PM

نوشته اصلی توسط
mя. мIм
سلام مجدد آره اتفاقا من یه 10-20 نفر فرستادم سر شما :دی البته نمیدونستم شمایید
پدر بزرگ اینجا به دور از بازی خوبش که بار ها دیدیم دف های سنگینش کمک هایی که به سایدش کرد در مورد همون دف که گفتم
به غیر از اینا
بازیکن با اخلاقیه شناخت من اینجوره
که بهترین سرمایه این بازیکن هست
امیدورا م هر کجا هست خوش سالم باشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
11-03-2014 02:26 AM

نوشته اصلی توسط
No Game
سلام مجدد آره اتفاقا من یه 10-20 نفر فرستادم سر شما :دی البته نمیدونستم شمایید
پدر بزرگ اینجا به دور از بازی خوبش که بار ها دیدیم دف های سنگینش کمک هایی که به سایدش کرد در مورد همون دف که گفتم
به غیر از اینا
بازیکن با اخلاقیه شناخت من اینجوره
که بهترین سرمایه این بازیکن هست
امیدورا م هر کجا هست خوش سالم باشه
دروووووووووووووووود
مجید داداش نظر لطف شماست
فعلا اینجا در خدمت شماییم
-
11-03-2014 03:16 AM
دوستان سلام
تقریبا 5 ماهه که نگار و رویا رو اکانت Man.j بازی میکنن و بیشتر وقتشون رو رو این اکانت گذاشتن،انصافا هر کدوم از بچه ها هم تو این مدت و قبل اون هم از این دو تا خواهر گل کمک خواستن ،دریغ نکردن.کسی نیست تو این سرور که ازشون کینه ای داشته باشه.بدون شک بهترین های این سرور از نظر من همین دو نفر بودن.من فقط تو این 5 ماه اسمم رو این اکانت بوده وگرنه شاید کلا 100 ساعت هم به دلیل فشار کاری و تعویض محل کار، فرصت بازی نداشتم.اگه اکانت ما با وجود غول های دژکوب ایران از سرور یک تا الان که تو این سرور جمع شده بودن،(مخصوصا تو NW) با وجود غیبت کبرای خودم ،هنوز سرپاست و جزو بهترین ها بوده ،تنها و تنها به دلیل وجود نگار و رویا بوده.
محض اطلاع بگم که 5 دهکده ی ما منفیش بالای 800 ک هست و انبارای ما نهایتا 90 دقیقه این منفی رو نگه میداره.
5 ماهه که شبانه روز تلاش این دوتا گل باعث شده حتی 1 دونه تلفات بی گندمی ندیم،نه برای ثبت رکورد،نه برای خود نمایی نه حتی برای تفریح،که فقط برای سربلندی NW این همه زحمت کشیدن. امیدوارم من و NW قدر زحماتشون رو بدونیم.
تند خویی های من رو پای این دو نفر حساب نکنید چون دوست داشتنی ترین ادمایی هستن که چه تو دژکوب وچه تو دنیای واقعی میشه پیدا کرد
بازیکنای خوب زیادی داشتیم اینجا
امیر،هادی،مهدی،علیرضا، وی وحید،گوسفند،وحید انیسا،کیهان،روزبه و بچه های اکانتش، امید،علی چیفر ،علی،nima.gh,pedar bozorg,DOOM,hero1 و حتی خودم
و کلی پلیرای دیگه که نمیشه همه رو گفت
اینا که گفتم یعنی 30% دژکوب ir واقعا
یه چشمه از کار مهدی رو دیدیم همه
blueboy که واقعا یه اعجوبست هنوز مونده تا این آب زیر کاهو بشناسین(خودمم دور میزنه)
هادی رو که از سرو یک کلاسیک باهم بازی میکردیم تو 3DOT و همیشه یه بمب بوده هر جا بازی کرده(جدیدا هم همشهری شدیم)
nima.gh که تو سرورای .com که من بودم توش و چه ir همیشه حرف اول غارت و همر رو میزد
hero1 & Pedaer bozorg هم حتی با وجود کل کل زیادی که با من میکنن،بچه های قوی هستن تو دژکوب و حرف دارن برا گفتن
و بقیه هم همینطور که تو این تقریبا 6 سال راه اندازی دژکوب ir شناختم
اما به جرات میگم نگار از هممون بهتر،دقیق تر،دلسوز تر و در یک کلام با کلاس تر بازی میکنه و رویا هم بهترین دوالشه
به زودی حاصل زحماتشون رو هم میبینید
واقعا ابروی NW و اکانت رو حفظ کردن.خدا حفظشون کنه
تشکر نهایی میمونه برا بعد در اومدن لینک هاشون
هر چند من چند تا همرشون رو زدم به درو دیوار ، اما ...
هر چند شک دارم حتی بیان فروم رو بخونن ولی بازم ممنون نگار ممنون رویا
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن