-

نوشته اصلی توسط
Xyster
ابوذر نداشتیما

کل درگیری شمال شرق تقصیر خودته جیگر طلا
هم اتحادی میزنی چون زرده ؟؟؟؟ کاری نداری دفاع ساز کسی* باشه یا مولتی* اصلا بجز اکانت خودت اکانت کس دیگرم میبینی* ؟؟؟ سهیل تموچین بخاطر درگیری با کی* رفت ؟؟؟ ما بخاطر درگیری با کی* رفتیم ؟؟؟ باید ۱۸ مین کپتو ۰ می*کردم که نیای اینجا دیگه ............ والا
من هنوز هم تو سرور هستم حواست به خودت باشه از کجا بخوری

دم کتیبه*ها مشتری کتیبت خودمم یادت باشه جیگرم

کپ و اکانت چ قابل داره عزیز اما دیگه نداشتیما همه تقصیر ها بندازی گردن مااا
سهیل تموچین یه واحه مشترک داشت ک ما تقدیم کردیم بهش
بعدشم یه اکانتی تو یه اتحادی ک از هم پاشیده رنک اتحاد 7939748 هستش زدم اونم یه غارت اونم تا متوجه شدیم برای یکی از بزرگانه کلی معذرت خواهی کردیم گفتیم 10 برابر منابع شو میدم دلیل خواسی برای حذف شما ها نبود یا حداقل دلیل بر این نبود ک اکانتی ک هم اتحادی رو بزنید
نکنه با من درگیری داشتی ک رفتید با من من و علی جز اینکه اسرار بر موندنتون داشتیم حرف دیگه ای هم زدیم
علی رضا ما با هرکی ک دست رفاقت بدیم تا اخرش هستیم باهاش نه رفیق نیمه راه میشیم نه تایم همر با کپ میگیریم خوشم میاد ادم ها خودشونو زود نشون میدن
ببعدشم اگه منو شناخته باشی تو این 2 هفته خوب باید بدونی که اصلا برام بازی مهم نیس پس تهدید راهی نداره برای ما و اکانت ما
اینم یه بزرگ گفته
[ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺩﺷﻤﻨﺎﻣﻮ ﺑﺸﻨﺎﺳﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻣﻮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺪﻡ ...]
اما شما دوست گلم شما نگران اضافه وزن ما نباش یه برنامه برای اخلاق و رفتار بچین شاید به درد خودتم بخوره میترسم زیاد ادامه بدم از فروم هم قهر کنی بری
خوش باشید 1کیلووووووووووووووووووووو و
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن