نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
( کتیبه انبار و احمق منحصر یادته؟ حرف از حرفه ی که میزنید اینا یادم میفتن , همه چیز تحلیل نیست عزیزم )
نکته قشنگی بود
من اون شب رو اک بودم با هم نامه نگاری میکردیم ، من گفتم میرم بخوابم و از اکنت رفتم، نامه داد نخوندم، کتیبه رو زد از یه ساید دیگه هم نبود از بقل گوش خودم بود از 4 -8 صبح کسی رو اک نبود
اگه رو اکنت هم بودم نمیتونستم کاری کنم چون آماده دفاع نبودیم وبرای اون نیرو هم دفاع نداشتیم (اگه دیده باشی 3 بار حمله زد تا کتیبه رو برد )

رو رژیم اتک بود اومدی جابجاش کنی گند زدی من تو گرنا بودم دیدم داری میمیری ازت پسورد گرفتم اومدم رو اکنت ببینم میشه کاری کرد یا نه بعدش دیدی چکمه قهرمان محاجم عوض شد
کاری هم که کردی این بود دف هارو بک دادی نتونستی کتیبه رو جابجا کنی شانس اوردی که فیک بود
اونی که اون لحضه باهاش چت میکردی من بودم یادت اومد

در رابطه با نیرو هم من اون تیکه ای روکه نیاز بود آوردم اگه بخوام همه چیش رو محاسبه کنم و در بیارم ، میرم یه بازی دیگه میسازم
خ یادم نبود با این امتیاز میاد شوالیه سزار میکشه میشینه یه سر میسازه غارت میکنه :دی شما چقدر حرفه ای هستین آرش جان
راستی ما کی گفتیم سزار غارت میکنه ؟؟

سر چی با من کل کل میکنه :دی سوالاتون رو درست طرح کنید جواب بگیرید
من جواب خودم رو گرفتم ولی از همون اول هم قرار نبود شما جواب بدید مخاطبم مدیر بود و مدیر فهمید چی میگم

سعیید قبول کن همیشه تند حرف زدی و حرفات خیلی درهم بوده !
فک کنم به خودم مربوط باشه (ناراحت نشی ها )
شاید به قول آرش ما درکمون پایینه !
به خودتون مربوط هست
اگه میخوای تحلیل کنیم نژاد ها رو یه تاپیک بزن بشینیم اونجا درست و حسابی تحلیل کنیم , هم اطلاعات خودمون میره بالا هم دیگه کسی نمیگه که درک و فهمت پایینه :دی
شاید ما 20 -30 تا پست از هم ریپلای کرده باشم تنها چیزی که فهمیدم این بود که امکان بحث با شما وجود نداره چون دید شما از بازی 180 درجه بامن اختلاف داره

داریم در باره زیاد بودن نیرو تو واحه صحبت میکنیم پستی که گزاشتی این بود که چرا بد حرف زدی با مولتی هانتر یعنی ابعادی که از موضوع میبینی شاهکاریه برای خودش