-

نوشته اصلی توسط
Sir Patriot
این باگ انبار قهرمان درست نمیشه؟
وقتی جنس قابل انباشته شدن رو مقداریش رو بدی دست قهرمان یا برای فروش بذاری کنسل کنی دیگه با اجناس قبلی جمع نمیشه و جدا جدا تو انبار قرار میگیرن.
بذارشون رو قهرمان همشون رو یکی کن بعد از رو قهرمان بردارش!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوستان لطف کنند در این تاپیک اسپم ارسال نکنند و از انجمن مباحث گوناگون بهره مند شوند.
-
-
آقا سرور هزار رو شما گذاشتید این شاخ تر ها با هم در بیوفتند و گلداشونو خرج کنند
ولی کمی فکر کنید طرف با یک سری از دوستاش میاد میشن 10 تا کانت 10000 گلد خرج میکنن (اگه کسی شاخ باشه نباشه که با 1000 تا هم میشه) از کنارش سه نفر اول و اتحاد اول و دوم گلد در میارن یعنی بالای 15000 تا در میاد اگه رفقا اومده باشن
آرش کارش درسته ولی کلا الان شده یه چرخه معیوب این بازیتون
لاقل بیاید به صورت پلکانی برای امتیازات سرور 1000 گلد بخواید، یعنی اگر طرف 10000 تا نیرو خرید طلا از 100 بشه 300 بالای 30000 تا نیرو بشه 1000 گلد، اینجوری طرف نمیتونه یه کاری بکنه که اکانت دیگه دست نیافتنی باشه
این موضوع رو روش خوب فکر کنید ادمین محترم هم تو درامد شما هم کیفیت بازی تاثیر میذاره
طرف 10 بار نیرو آنی میسازه یه دفعه 10000 گلد حیوان میخره، خوب میشه شاخ سرور و بقیه باید جمع کنن، ضمنا واسه واندر دیگه نیازی به هیچکس نداره!!!!!
دوستاشم تا بیبینن اوکی شده همه چی میان که گلد پارو کنن
جدا از این پیشنهاد پلکانی کردن گلد برای امتیازات، زمان ثبت نام اون سرور 1000 و 500 رو به یک روز برسونید که بعد راه اندازی سرور و تعیین قدرت کسی اضافه نشه که فقط دنبال منفعت باشه
این نکات باعث جذابیت و نیاز به سایر کاربرهای اون سرور میشه و اجازه میده بازی جذاب تر بشه
-
-

نوشته اصلی توسط
Omid
دوستان لطف کنند در این تاپیک اسپم ارسال نکنند و از انجمن مباحث گوناگون بهره مند شوند.
درود دوستان .
ادامه صحبت ها در اسپم کده به آدرس :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=43
تذکر جدی : از قوانین سرپیچی نکنید . من دوست ندارم کسی از انجمن اخراج بشه .
-
دوستان تعداد سرورها رو کم کنید
درسته بازیکنایی که اکانتشون میخوره و حذف میکنن سرور جدید میخوان ولی دیگه اینجوریشم خوب نیست هر کی هر وقت دلش بخواد یه سرور جدید شروع کنه
ارزش سرورها میاد پایین
یادمه دو یا سه ماه منتظر میموندیم دژکوب آی آر تا یه سرور جدید شروع بشه
اگه سرورها کم باشه هر سرور پلیراش بیشتر میشه و کیفیت اکانتا بالا میره و اینجوری همه میشن یه اتحاد و تا اخر سرور خاله بازی میشه
هیچوقت مغرور نشوید برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند !
هیچ سروری در حال حاضر بازی نمیکنم
انجمن در خدمتتون هستم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SECTOR
دوستان تعداد سرورها رو کم کنید
درسته بازیکنایی که اکانتشون میخوره و حذف میکنن سرور جدید میخوان ولی دیگه اینجوریشم خوب نیست هر کی هر وقت دلش بخواد یه سرور جدید شروع کنه
ارزش سرورها میاد پایین
یادمه دو یا سه ماه منتظر میموندیم دژکوب آی آر تا یه سرور جدید شروع بشه
اگه سرورها کم باشه هر سرور پلیراش بیشتر میشه و کیفیت اکانتا بالا میره و اینجوری همه میشن یه اتحاد و تا اخر سرور خاله بازی میشه
واقعا درسته کاش یکی بود ب این قضیه توجه میکرد
سرورها ب همین دلیل کیفیت لازم رو نداره
-
بارها در مورد این مسئله مطرح شده کسی که تو سرور 200 بازی میکنه تو نرمال یا 3 یا 5 بازی نمیکنه.
-

نوشته اصلی توسط
Omid
بارها در مورد این مسئله مطرح شده کسی که تو سرور 200 بازی میکنه تو نرمال یا 3 یا 5 بازی نمیکنه.
خب حداقل سرورایی ک سرعتشون بهم نزدیکه رو یکی کنید!!!
سرور 3 هست 5 هم هست خب اختلاف 2 زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-
سرور 3 ده روز پیش شروع شده و سرور 5 در 79 روز پیش شروع شده. فکر نمیکنم بهم نزدیک باشند.
-

نوشته اصلی توسط
Omid
متوجه نشدم منظورتونو یعنی میگید سیستم بهش این اجازه رو نمیده؟!!!
من خودم الان دارم سرور 200 و نرمال رو هم زمان بازی میکنم و خیلیای دیگه روهم میشناسم که هستن