-

نوشته اصلی توسط
the heroes
پس حدسم درست بود علی جان
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ
داداش سیا ضایع شد:d
بازم خوبه این طوری خودشون دارند خالی می کنند:d
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
پس حدسم درست بود علی جان
از اونجایی که قرار نیست همری از اس ای واندر صادق و بزنه، پس به این خالی کردن نمی گن, مگه اینکه نظر بچه های شمال فرق کرده باشه!!!!! لوووووووول
-

نوشته اصلی توسط
life_4_ever
از اونجایی که قرار نیست همری از اس ای واندر صادق و بزنه، پس به این خالی کردن نمی گن, مگه اینکه نظر بچه های شمال فرق کرده باشه!!!!! لوووووووول
عزیزم باشه ماکه خوشحالیم بزنید حتی می تونید معماری یونیک مارا هم بزنید جون خودم بزنید خوبه :d
بزنید عاقا بزنید:d
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
پس حدسم درست بود علی جان
اگه یه سری صحبتها کرده نمیشد مطمئن باش ضایع نمیشدم
میفهمی که چی میگم
خخخخخ
-

نوشته اصلی توسط
s.y
اگه یه سری صحبتها کرده نمیشد مطمئن باش ضایع نمیشدم
میفهمی که چی میگم
خخخخخ
داداش سیا باتو نبودم که :|
توجینگل منی :-*
بامخاطب خاصش بودم :d
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
عزیزم باشه ماکه خوشحالیم بزنید حتی می تونید معماری یونیک مارا هم بزنید جون خودم بزنید خوبه :d
بزنید عاقا بزنید:d
یه بار زدمیت دیگه..بسه :دی
-
هم سروری های گلم سلام :
خسته نباشید : روزای خوبی در کنار هم داشتیم . من کوچیک همتون هستم و همتونو دوست دارم حتی اگه دوستم نداشته باشید.
داداشا من 100درصد موافقم که جنوب غرب اکانت واندر 100 کنه و سرور به خوشی تموم شه و نامرداشن که رو حرفشون وا نستن.
اینم بگم هدف شمال رو هم تا حدی میدونم . من از الان تا زمانی که صادق 100 کنه رو اکانتم و با تمام قوا از واندرش نگهداری میکنم.
اگه هم که بچهای شمال رو حرفشون بمونن و نزنن خیلی مردن و من از همشون کمال تشکر و تبریک دارم و امیدوارم سهیل عزیزم از اکانتاش که همیشه و به همه میگفت تو جنوب شرق داره استفاده نکنه چون تمام تلاشمو میکنم به صادق نرسه.
در کل چنتا مردیم نشستیم دور هم تصمیم گرفتیم و الان همگی قبول کردیم جنوب غرب صد کنه و هر کی زیرش بزنه خیلی... هستش.
دوستون دارم سعادتی بود در کنار شما بازی کردن ایشالا تو میتینگ میبینمتون.
و در اخر تبریک میگم به جنوب غرب و این یعنی 4تا ساید مسالمت امیز قبول کردن یکی 100 کنه و 25درصد هر کی از این 100 کردن سهم میبره
پس تبریک به همه و به امید ثابت کردن مردونگیمون به همدیگه در این تصمیم.
کوچیک و دوستدار همتون
Ali_KinG_sE
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام عزیز
یه سوال
سطح نیزه دار های مدافع 0 بوده ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
هم سروری های گلم سلام :
خسته نباشید : روزای خوبی در کنار هم داشتیم . من کوچیک همتون هستم و همتونو دوست دارم حتی اگه دوستم نداشته باشید.
داداشا من 100درصد موافقم که جنوب غرب اکانت واندر 100 کنه و سرور به خوشی تموم شه و نامرداشن که رو حرفشون وا نستن.
اینم بگم هدف شمال رو هم تا حدی میدونم . من از الان تا زمانی که صادق 100 کنه رو اکانتم و با تمام قوا از واندرش نگهداری میکنم.
اگه هم که بچهای شمال رو حرفشون بمونن و نزنن خیلی مردن و من از همشون کمال تشکر و تبریک دارم و امیدوارم سهیل عزیزم از اکانتاش که همیشه و به همه میگفت تو جنوب شرق داره استفاده نکنه چون تمام تلاشمو میکنم به صادق نرسه.
در کل چنتا مردیم نشستیم دور هم تصمیم گرفتیم و الان همگی قبول کردیم جنوب غرب صد کنه و هر کی زیرش بزنه خیلی... هستش.
دوستون دارم سعادتی بود در کنار شما بازی کردن ایشالا تو میتینگ میبینمتون.
و در اخر تبریک میگم به جنوب غرب و این یعنی 4تا ساید مسالمت امیز قبول کردن یکی 100 کنه و 25درصد هر کی از این 100 کردن سهم میبره
پس تبریک به همه و به امید ثابت کردن مردونگیمون به همدیگه در این تصمیم.
کوچیک و دوستدار همتون
Ali_KinG_sE
سلام علی جان!
ببخشید عزیزم الان شد تقصیرسهیل؟بله اکانت همر دار داریم توی seهمرشم اون قدر هست واندر بزنه ولی اگه بنا به زدن بود خیلی راحت تر ازاون می شد کتیبه بلند کرد باهاش حتی ده همر زد چون تایم اف لاینی بود ولی بازی قشنگتربودنش به چیز دیگه ای است:X
یاحق
Ali Chiefer