نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 388

موضوع: بحث و گفنگو پیرامون سرور c1.t

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

اخیش ازاد شدیم ی مدت بن بودیم اصلا ی وضعی بودا
    اول که دوستان من از کسانی که بهشون توهین شده عذر میخوام بخصوص مولتی هانتر جناب turbo (هر چند من هنوز معتقدم ایشون حاضر نیست قبول کنه که اشتباهاتی مولتی انجام دادهکه حالا خداروشکر دیگه قوانین گذاشته شد بعید میدونم مشکلی پیش بیاد

واینکه ی چیزی میخواستم به محسن و هادی بگم اونم اینه که جای این بحثا داخل فروم نیست و خواهش دارم ادامه ندین نا سلامتی با هم رفیقین واینکه این خرابکایهایی که داخل ساید انجام شده نه تقصیر محسنه نه هادی همه میدونن خودتونم میدونید زیر سره کیه .فقط من موندم دعوای شما 2تا دیگه برا چیه
    آدما مثل عکس هستن …
    زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !

2. تشکر ZartVam, FERIne تشکر نمود
    پسندیدن ZartVam, FERIne پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
    اخیش ازاد شدیم ی مدت بن بودیم اصلا ی وضعی بودا
    اول که دوستان من از کسانی که بهشون توهین شده عذر میخوام بخصوص مولتی هانتر جناب turbo (هر چند من هنوز معتقدم ایشون حاضر نیست قبول کنه که اشتباهاتی مولتی انجام دادهکه حالا خداروشکر دیگه قوانین گذاشته شد بعید میدونم مشکلی پیش بیاد

واینکه ی چیزی میخواستم به محسن و هادی بگم اونم اینه که جای این بحثا داخل فروم نیست و خواهش دارم ادامه ندین نا سلامتی با هم رفیقین واینکه این خرابکایهایی که داخل ساید انجام شده نه تقصیر محسنه نه هادی همه میدونن خودتونم میدونید زیر سره کیه .فقط من موندم دعوای شما 2تا دیگه برا چیه

من هم از محسن عذر میخوام هم از بچه های دیگه , بعضی وقتها دلخوری ها پیش میاد دیگه.

اخرش حذف شدیم رفت ولی بعضی ها ما رو تو دو راهی قرار دادن که ما راه سوم پیش گرفتیم بازم ناراحت شدن.

دژکوب به کام دوستان باشه.

همون دوتا تنهای زدن رو عشقه.

هادی بست وایرور
    یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
    تاجو از سرش تو میدون , سرباز پیاده انداخت.لطفا ثبت نام کنید.

Hadi Metal™
    BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™