نقل قول نوشته اصلی توسط mr.3x نمایش پست ها
واما در جواب شما دوست ب طاهر پولدار ما
اولا که همه میدونن شما رو اکانت چول خرج نمیکنی پس از پله ملت بالا نرو 4تا بچه اوردین رو اکانتتون که دارن خرج میکنن
بعدشم شما متاسفانه پولدار بودن رو تو این میبینید که بیان داخل اینجا خرج کنن والا اگه از قدیمای دژکوب بپرسی و اسم این سایتو بیاری حتی بهت میخندن که داری اینجا بازی میکنی چ برسه بخوای اینجا پول خرج کنی شما هم قبل دوال 3-4 اکانت فرشید دی کی بودی اومدی اینجا جوگیر شدی فکر کردی خیلی بازی بلدی دارید مثل گاو پول خرج میکنین که اصلا هنر نیست جلو یکی بنویس که اارتونو نداشته باشه عزیزم
دوست عزیز با احترامی که برات قائل هستم
اول بدون با کی داری صحبت میکنی بعد اینجوری حرف بزن!!!
از بزرگتر هات بپرس عارف گومبا گومبا کی هست و کدوم سرور ها بوده ...
دیگه واقعا دارین شورش رو در میارین!
عرضه ندارین ساید خودتون رو نگه دارین تک تک میرین روی حذف بعد میاید اینجا دم هم تکون میدین؟
این بامبولی هم که در اوردین فقط و فقط بهونه هست! از قبل از این جریان هم سایتون درگیری داخلی داشت و میخواستین جذف کنید(نمونمش اکانت هادی)
اول سرور با این همه پلیر که شمال شرق داشت گفتم 3 به 1 میزنه اما ...
در ضمن اگه قرار به کمک بود که سر اکانت جینگولک چند برابر مولتی کمک کرد
لابد اون موقع ما هم باید مثل شما جذف میکردیم میرفتیم؟(البته همون جور که ارش گفت دلیل اصلی حذف اول مهر هست:|)
البته بار اولتون نیست توی همین سایت فکر کنم سرور w1 بود حذف کردین اومدین اینجا:|(البته فکر کنم یه تعدادتون اونجا بودین منظورم همه نبود)
نمیخواستم دیگه پست بزارم تا این جریان زود تر تموم بشه

پ.ن عارف راست میگه! ما پول داریم خرج میکنیم!به کسی هم ربطی نداره ما چقدر خرج میکنیم و چه جوری خرج میکنیم!