نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
اکانت alcapon به علت خرابکاری بک داده شد. کسی که از خرابکاری به جای بازی سالم برای پایین کشیدن رقیب استفاده میکنه پلیر ضعیفیه، اما ضعیفتر کسیه که از جبران خرابکاری ناراحت میشه! و ضعیف تر از همه اینا کسیه که برای جلوگیری از جبران خسارت تهمت میزنه!
و بله در مورد مسدودیت اکانت خرابکار رو ما مسدود میکنیم تا جلوی این اقدامات خرابکارانه به جای بازی سالم گرفته بشه.
و در پایان درسته یک نفر از تیم خرابکاری کرده اما چهره خودشو حق به جانب میگیره و متاسفانه این تیمش هستند که کورکورانه با طناب پوسیده اون به چاه میرند. تهمت میزنند و جو سازی می کنند.
پلیری که به جای بازی سالم و قانونی خرابکاری میکنه شخص ترسوییه و بیشتر از این ازش انتظار نمیره. ازش انتظار نمیره که بگه بله من رفتم تو اکانت رقیب پایتختشو عوض کردم و سکه هاشو از بین بردم. و متاسفم برای تیم شما که پشت حرفای این فرد ترسو ایستادید.
اینجا مولتی هانتر با کسی رفاقت نمی کنه می خواهید حرف منو باور کنید یا هم تیمی بزدلتون.
و در مورد گزارش فوتبالتون شما اومدی کفش بازیکن حریف رو از پاش درآوردی خوشحال! حالا که ما کفش رو ازت پس گرفتیم بهش دادیم و به بازیکن خاطی اخطار دادیم میگی دخالت در بازی و رفیق بازی با تیم رقیب! اگه روش شما در بازی کفش رقیب رو دزدیدنه ما هم از حضور شما دل خوشی نداریم. اما اگه سالم بازی کنید مخلص شما هستیم کسی هم کفش شما رو دزدید بهت پس میدیم.

موفق باشید.
عزیز جان شما یا خیلی بی تجربه هستی یا واقعا به قول دوستان داری رفیق بازی می کنی ! که امیدوارم اینطوری نباشه ....
و بله در مورد مسدودیت اکانت خرابکار رو ما مسدود میکنیم تا جلوی این اقدامات خرابکارانه به جای بازی سالم گرفته بشه.
و در پایان درسته یک نفر از تیم خرابکاری کرده اما چهره خودشو حق به جانب میگیره و متاسفانه این تیمش هستند که کورکورانه با طناب پوسیده اون به چاه میرند. تهمت میزنند و جو سازی می کنند.
اول از همه در مورد مسدودیت اکانت یه مثال خیلی ساده میزنم که حداقل تیم مدیریت متوجه بشن که چه مولتی هانتر شوتی دارن !!!
همونطوری که خودی علی هم گفته اکانت alcapon در اختیار تیم D.K بوده ... حالا کاری به نحوه ی بازیشون ندارم ( شیوه ای هست که همه ازش استفاده می کردن و هنوز هم ازش استفاده میشه ) البته اگه به مولتی هانتر با مدرک اعلام بشه که همچین کاری داره صورت میگیره مثل پست آقای soheil که گواه این مدرکه باید با اکانت خاطی برخورد لازمه طبق قوانین صورت بگیره ... این از این !!

البته باید بگم که من به شخصه از این کارها خیلی کردم ولی قانون دژکوب میگه که وقتی گزارش بشه باید برخورد بشه ... قاونه !!!

اما مثال من چیه : اکانت آلکاپون دسته D.k هست و به فرض یه اکانت دیگه ( همون اکانت که شما میگین مسدودش کردین به دلیل خرابکاری ) دست تیم D.K هست ... حالا کاری که این تیم می تونه انجام بده این هست که کپ اکانت آلکاپون رو عوض کنه و با فرض اینکه به اون اکانت خاطی ( از نظر شما ) دسترسی داره لاگین میکنه و همه ی تقصیر ها متوجه اون اکانت میشه !!! حالا شما بیا با مدرک من رو قانع کن که همچین اتفاقی نیوفتاده !! قضاوت شما از روی تشخیص خودتون بوده که خیلی هم مبتدیانه بوده که اون هم برمیگرده به تجربه ی کم شما !! ... کاری که شما باید انجام بدین اجرای قوانینی هست که وضع شده .... حالا قانون چی میگه : قانون دژکوب میگه اکانتی که پسوردش لو رفته همه ی تقصیر هارو باید گردن بگیره ! چه اکانت خاطی و چه اکانتی که خرابکاری روش انجام شده ! وقتی تقصیر هارو گردن میگیره باید تاوانشم بده ... تاوانشم همون اتفاقی هست که روی اکانتش افتاده ... دخالت شما تو این موارد نگاه هارو به تیم مولتی هانتری عوض میکنه ( حالا این نگاه ممکنه درست یا غلط باشه )
پلیری که به جای بازی سالم و قانونی خرابکاری میکنه شخص ترسوییه و بیشتر از این ازش انتظار نمیره. ازش انتظار نمیره که بگه بله من رفتم تو اکانت رقیب پایتختشو عوض کردم و سکه هاشو از بین بردم. و متاسفم برای تیم شما که پشت حرفای این فرد ترسو ایستادید.
اینجا مولتی هانتر با کسی رفاقت نمی کنه می خواهید حرف منو باور کنید یا هم تیمی بزدلتون.
و در مورد گزارش فوتبالتون شما اومدی کفش بازیکن حریف رو از پاش درآوردی خوشحال! حالا که ما کفش رو ازت پس گرفتیم بهش دادیم و به بازیکن خاطی اخطار دادیم میگی دخالت در بازی و رفیق بازی با تیم رقیب! اگه روش شما در بازی کفش رقیب رو دزدیدنه ما هم از حضور شما دل خوشی نداریم. اما اگه سالم بازی کنید مخلص شما هستیم کسی هم کفش شما رو دزدید بهت پس میدیم.
این تیکه از حرف هاتون هم واقعا خنده داره ! براتون یه مثال میزنم امیدوارم قانع بشین !
فرض کنیم بازی دژکوب یه بازی فوتبال باشه ... وظیفه ای که یک داور تو بازی داره مثل وظیفه ی یک مولتی هانتره ! ... داور ببینه یه شخصی داره بد بازی میکنه بهش کارت زرد میده ... ببینه داره خشن بازی می کنه , فحش میده , جو بازی رو خراب می کنه ممکنه اخراجش کنه بنا به صلاح دید خودش !!!
اما این چه ربطی به مولتی هانتر داره ؟! ... ربطش اینکه مولتی هانتر هم همین کار رو باید انجام بده : اگه دید بازیکنی داره مولتی بازی میکنه باهاش برخورد کنه , اگه دید داره پوش میکنه برخورد کنه ! اگه دید تو پروفایلش کلمات رکیک استفاده می کنه با صلاح دید خودش عمل کنه !!!
اما یه وقتی هست تو بازیه فوتبال , یه بازیکن از یه تیمی تصمیم میگیره توپ رو به سمت دروازه خودشون شوت کنه !! ممکنه حتی این توپ تبدیل به گل بشه !!! تو همچین شرایطی داور بازی نمی تونه بگه که این گل حساب نیست و من این گل رو قبول ندارم ... اگه بگه زیر سوال میره !!! این دقیقا شرایطی هست که برای این سرور اتفاق افتاده ! کاری که شما کردین شاید از نظر خودتون جوانمردانه باشه ولی از نظر تیم مقابل یه جور رفیق بازیه !!! دژکوب هم مثل همین بازیه فوتباله ... قوانین خودش رو داره و مولتی هانترش اختیارات خودش رو ... اگر قوانین سایت شما بر اساس قوانین ثابتی نیست و به صلاح دید خودتون ( که تو مثال اول هم گفتم که ممکنه این صلاح دید اشتباه باشه ) تو لینک ثبت نام سرورتون به این مورد اشاره کنین که ما بی خودی وقت و هزینمون رو صرف سرورتون نکنیم !!

پ.ن : مثال هایی که زدم جنبه ی آموزش برای تیم مولتی هانتری داشت و هیچ گونه مدرکی بر صحتشون نیست ... امیدوارم دوستان برداشت اشتباه نکنن !

پ.ن * : واقعا شرمنده اگه یه خورده رک حرف زدم ... احساس کردم به بچه هامون توهین شده اینکه یه خورده عصبی شدم :|

موفق باشید