-

نوشته اصلی توسط
Omid
سیاست دژکوب همیشه در جبران خسارت پلیرهایی بوده که توسط رقیب در اکانتشون خرابکاری شده. چه از طریق جانشینی و یا لو رفتن پسورد.
اما متاسفانه در چند روز اخیر شاهد جو سازی هایی از طرف افراد خرابکار در دو سه مورد جبران خسارت بوده ایم.
به نظر شما مدیریت با اینگونه اقدامات باید چه برخوردی داشته باشد؟ آیا جبران خسارت دخالت در بازی محسوب می شود و ما نباید جلوی اینگونه رفتار ها رو بگیریم، در این صورت تخلفات و خرابکاری در سرورها باب خواهد شد و به عنوان نوعی پلن ازش استفاده می شود. آیا در صورتی که خرابکاری در اکانت شما صورت بگیره شما چه برخورد و انتظاری از مدیریت دارید. و در صورت خرابکاری در اکانت رقیب چه؟
امیدوارم دوستان ارزشمند ما در انجمن همفکری کنند تا به یک جمع بندی برسیم که قابل استناد باشه.
سلام امید جان ....
سیاست دژکوب هیچ موقع در سدد جبران خسارت های خرابکاری ها نبوده و نباید باشه .... بلکه سیاست دژکوب تلاش برای جلوگیری از خرابکاری ها و کثیف کاری ها بوده ... تو دژکوب اصلی هم اگر اکانتی پسوردش لو میرفت و روی اکانت خرابکاری صورت می گرفت :دی مولتی هانتر سرورها هیچ دخالت توی اکانت خراب شده نمی کرد ... علتش هم خیلی سادس !!!! ... خود اکانت یه جایی سوتی داده و پسورد اکانتش لو رفته که طبق قوانین دژکوب هرگونه به اشتراک گذاشتن پسور با اشخاص ناشناس که باعث خرابکاری روی اون اکانت بشه مسعولیتش به عهده ی خود اکانت هست ... غیر از اینه؟!
به شخصه نظرم این هست که کارتون اشتباه هست و باید قبول کنین که همیشه چند نفری باید قربانی بشن تو اینجور مساعل.... تا تجربه بشه براشون پسورد اکانتشون رو به اشخاص قابل اعتماد بدن !!!
کار شما فقط در صورتی توجیح پذیر هست که لو رفتن پسورد اکانت از طرف تیم مولتی هانتری سرور یا ضعف خود سایت در جلوگیری از هک کردن پسورد اکانت ها باشه ... اگر قبول داری که این خرابکاری از ضعف شما بوده ,ما هم قبول می کنیم که کار درستی کردین ... ولی اگه این ضعف از خود اکانت بوده دلیلی نداره جبران خسارت بکنین براش ... فقط می تونین اکانت خاطی رو شناسایی و بن کنین ! نه بیشتر ... اگر غیر از این باشه من هم میتونم ادعا کنم که همین اکانتم رو هک کردن و همرم رو کوبیدن به ناتار واندر ... شما از کجا میتونی تشخیص بدی که این کار خودم بوده یا کار شخصه دیگه ؟!
شما نباید تو این مساعل دخالت مستقیم داشته باشین !!! قوانین سایت هم همین رو میگه !!!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن