-

نوشته اصلی توسط
Tomy
رنک 3 هم حساب نمیشه داداش من.
من توی 6 ساعت اول رنک 1 نگیرم حذف اکانت میکنم

البته هیچ وقت گنده نیومدم چون چند سالی زیاد تراو بازی نمیکنم. شما مگه کنکور نداری؟
داش خدایی رنک یک گرفتن آب خوردنه...داشمون اجازه نمیده چیف کنیم!!!
15 سناتور با با امتیاز فرهنگی 7 دهکده رو داریم....اختلاف پاپمون هم 2ک نمیشه!!!
داش اگه نتونستی بگیری و حذف میکنی نشونه اینه دوس نداری با شاخ تر از خودت درگیر بشی!!!
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-
آخ گفتی کنکور
همیشه از خوبی های دوستت واسه خودت یه دیوار بساز که اگه روزی بدی دیدی فقط یه آجر کم کنی، بی انصافیه اگه دیوارو خراب کنی!
-
هادی سرور 20 هستی؟؟؟
ی اکانت هست اسم یکی از ده هاش شمال هستش همشم رو دس من ت حراجی چکش میزنه اونم فقط رو نوار...جان من اگه خودتی بگو چیف کنم!!!
-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
وقتی میگم از خودش دف میکنه منظور این نیست که با شوالیه ، یا همون همر اتکش دف میکنه
این فکر کاملا تک بعدیه ، مشخصه که با شوالیه دف نمیده ، این حرف مثل این هست که بگین توتن با گرزداراش دف بده
با بقیه ده هاش محافظ میسازه خب ، همیشه همه ی اکانت ها ۲ـ۳ ده همر دارن ، بقیه ده ها پوشر همرها هستند ، حالا تو همون پوشرها اگه هر ده ۵ک ـ ۶ک محافظ داشته باشه چی میشه ؟
ولی باز هم به قول شما ۹۰٪ به بازیکن بستگی داره
من توتنی دیدم که هیچ کس پسش بر نیومده ، رومنی هم دیدم که هچه توتنی نتونسته بزنتش
ولی خب نظر شخصی من رومن هست ، به نظر شما هم احترام میذارم ، توتن هم نژاد عالی هست ، من خودم اول توتن باز بودم ، بعد از مدتی به روم علاقمند شدم و چون تجربه ی بازی با هر دو نژاد رو داشتم میگم روم
حالا نظر همه قابل احترام هستش , اما من با برهان و دلیل گفتم که توتن چرا برتر هست.
به هر حال رومن تنها چیزی که باید بهش توجه بشه دقت در بازی هست اما توتن این دقت رو نمیخواد.
به هر حال بحث جالبی هست برام
موفق باشید
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
king
هادی سرور 20 هستی؟؟؟
ی اکانت هست اسم یکی از ده هاش شمال هستش همشم رو دس من ت حراجی چکش میزنه اونم فقط رو نوار...جان من اگه خودتی بگو چیف کنم!!!

نه داداشم ما اسپید بازی نمیکنیم.
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
این دوست تاپ تنیمون هم تابلو هست که عقده ی تاپ رو دارن
وقتی تو چند تا سرور کلا از تاپ بیرون نیای دیگه برات عادی میشه
حتی از گفتنش هم خجالت میکشی
اما خب الان اولشه ، برات هیجان داره
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
انشالله موفق باشید تاپ تنی عزیز : )
پ.ن: چه ادعای داری تو کشتی منو

)
پ.ن: بعضی ها ادعا میکنن تاریخ دژکوب خوندن

)
پ.ن: متاسفم واست

پ.ن: برو در مورد ما تحقیق کن بعدش بیا تاپ تن تاپ تن کن

پ.ن: شما که همه چیزت شده تاریخ و مقایسه بر اساس تاپ تن دیگه چی باید گفت به شما .
پ.ن حذف شد. از بس تاسف داره دوبار نوشتم متاسفم

لول
پ.ن: ایشالله فروم درست بشه ادمین های محترم افرادی مثل شما رو بن میکنن تا به تمسخر دیگران نپردازین.
موفق باشی تاپ تنی
عزیزم تاپ 10 نشون میده کی تو سرور بزرگه. شما که رنک 10 غارت نیستی توی 1 ساعت اول و رنک 1 غارت 20 میل توی اسپید 100 مثلا در نظر بگریم (هر 2 توتن) این 20 میل گرزی زده باشه بازم اعتقادی نداری؟ چطوری بازی میکنی ؟ : ) ) مشکل شما ها اینه نمیدونین این بازی از اول چطوری نوشته و بر اساس چه موضوعی بوده و اول دژکوب که ریلیز شده اصلا نژار گول نداشته...
الان کدوم سرور بازی میکنی ؟خدارو شکر اسم مارو همه شنیدن... تام منم جری خدابیامرزم رفته زن گرفته بجاش من در خدمت شما هستم.. شما هم اگر نشنیدی تازی تراو شروع کردی
-

نوشته اصلی توسط
Hadi
حالا نظر همه قابل احترام هستش , اما من با برهان و دلیل گفتم که توتن چرا برتر هست.
به هر حال رومن تنها چیزی که باید بهش توجه بشه دقت در بازی هست اما توتن این دقت رو نمیخواد.
به هر حال بحث جالبی هست برام
موفق باشید
کوتاه بیا دیگه بابا رومن ی چیز دیگست!!!
-
داش بیخیال شین منظور خاصی نداشته!!!
-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
این دوست تاپ تنیمون هم تابلو هست که عقده ی تاپ رو دارن
وقتی تو چند تا سرور کلا از تاپ بیرون نیای دیگه برات عادی میشه
حتی از گفتنش هم خجالت میکشی
اما خب الان اولشه ، برات هیجان داره
توی 20 من 4 تا رنک 1 همه مدال هارو دارم برو توی پروفایم مدال میبینی ؟ (بابت عقده ای بودن) 4 ساعت اول کسی بازی کرده باشه این سرور اسم منو دیده.
بالا توضیح دادم تاپ 10 رو.