نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
ببین علیرضا خان من نه از نوع اتک های علی چیفر خبر داشتم و دارم نه چیزی فقط تارگت میدونستم کجاست.اما وقتی بازیکن شما گفته میدون تمرین پایین اوردین و این حرفا 2 حالت داره یا علی خیلی دقیق میدون پایین نیورده که شما چکمه ملاک اتک قرار دادین یا دوست شما فکر کرده که علی همچین کاری کرده.نمیدونم والا.یه وقتی هم ج غ گفت از رو چکمه اتک تشخیص دادیم سر اتک من به جنگ اموز من فرداش با 20 کیلو نیرو که ساخته شده بود فقط اتک دادم به کتیبه چکمشون که شاید 25 کیلو نیرو بود به جای 20 کیلو کتیبه اورده میشد با پایین اوردن درست میدون و تغییر نکردن پاپ دهکده.درکل ملاک قرار دادن اتک ریل از چکمه برای اوایل این ورژن بود و کار خیلی اشتباه و نادرستیه.
.من کاری ندارم به هیچ کس اگه هم حرفی میزنم فقط برای اینه که ساید ش غ دوست دارم.همین.برای اینکه بدونی دف داره یا نه از دوستان دیگه بپرس .

man ro0o acc bodam hamon moghe sare atack ba meydo0on tamrine 20 va chakme 30% zad
yani mikhastam begam be poste karo rabti nadasht dadasham
ghablesh tashkhis dade shod
partizan ham nazare khodesho dasht dige

sotie bozorge ali chifer bod sotihaye badish in bod ke fake haro0o hamaro0o savar kard hame targeta shod 20 wave ta 66 wave ham bazi jaha resid vali jang uniq hamon 1 done mond ba post haei ke from mizasht ke ghahraman nisto majarajoei hast
planesh kheyli naghes bod kolan