نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
سلام عزیز

ببین داداشه من اگه پست های قبلی رو با دقت می خوندی میدی که راجب همر و رمر و همر جنگی کلی بحث کردیم
حتی یه عکسی از hammer ( یه نوع چکشه :| ) آپلود کردیم بچه ها ببینن .... پس لازم نیست دوباره توضیح بدی که همر و ... چی هستن
منظور من هم از اصطلاح همر , همر جنگی بود که الان دیگه همه ازش استفاده می کنن :| ... حالا کاری ندارم این اصطلاح غلط هست یا نه , راجبش بحث شده ... رایج شده و همه ازش استفاده میکنن
دوم اینکه میشه بگی چرا همر جنگی هارو ( فرقی هم نمی کونه حتی اگه به قول شما همر یا رمر هم باشه ) بدونه نیروی پیاده مقایسه کردی؟ .... به نظرت کسی هست که همری ( هر 3 نوعش ) رو بدونه نیروی پیاده بسازه؟ :؟
در کل من هم نظرم روی نژاد رومن بود برای همر ساختن در صورتی که نژاد توتن نتونه گرزی رو گندم بده و همر تبری بسازه و مشکل تعمین منابع هم نباشه ( منظورم همر جنگی و خود همر هست )
این دوتا لینک رو با هم مقایسه کن ( بازه ی زمانیه 9 ماه به قول خودت ) :

رومن :
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...&hm=20,20&w=14

توتن :
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...0&hm=20,20&w=9
تفاوتشون 1.5 میلیون اتک پوینت هست نه 6 میلیون ! اونم تو 9 ماه که زیاد به چشم نمیاد !

یه بارم خودت کاتا هاشو بردار مقایسه کن تفاوتشون همونه !

در کل واسه همر کشیدن رومن خوبه و واسه رمر و همر جنگی کشیدن توتن ! دلیلش رو هم دیگه توضیح نمی دم که به اساتید بر نخوره :دی

* محاسبات بدونه در نظر گرفتن قهوه خونه برای توتن بود
عرض کردم داداشی یه بار رومن بردار بعد نظر بده رومن یه ساختمونی داره به نام ابشخوری
بحث این تاپیک سر همر جنگی نیست
شاید 9ماه این همر ها تو تاپ باشن اما آخرش همر واندر زن میره تو تاپ وجایزه میگیره
واسه همین همر جنگی اصلا اینجا جایی واسه بحص نداره

این تیکه
اگر میرفتم تو یه سایت تفریحی اینقد خندم نمیگرفت
ماشالاه همه بچه ها تحلیل گر هستن
کلی بود چون شورش در اومده بود

این تو 9 ماه رومن هست با سلاح دست راست میشه 61 ملیون اتک پوینت
این تو 9 ماه توتن با گرزی که میشه 65 میلیون
این تو 9ماه توتن با تبرزن که نحایتا میشه 60 میل اتک پوینت
(سلاح دست راست تو لینک نشون داده نمیشه )
این میشه مقایسه همر ها، داخل اون پست من 2 تا نیرو رو مقایسه کردم

اینا همش مال زمان ساخته هزینه نگهداری منبع و لاست رو باید درنظر گرفت
و اما ازهمه مهمتر هدف هست کسی نمیاد برای این جایزه یه سرور بازی کنه (بحث سرعت رو ندارم )
هدف بازی باعث میشه که تمرکز شما بره روی نیروی خواصی و ساخت اون نیرو از حالت استاندار خارج میشه (منظورم با کتیبه هست )

نگهداری این نیرو ها شاید اینجا راحت تر از دژکوب باشه اما تو دژکوب خیلی سخته
یک بار خوابیدن = با صفر شدن گندم و لاست

تو واندر نمیشه یه میل گندم خور رو بدون لاست نگهداشت با اینکه همه کمک میکنن باز گندم صفر میشه