-

نوشته اصلی توسط
lordmajid
سلام داداشم
ایشاال... که همیشه نتت وصل باشه چون احساس میکنم یکم از اینکه نتونستی توی بحث ها شرکت کنی ناراحتی

اگه حرف سرور 5 شد داداش
چون الحمدو ال... افتخار همبازی بودن با دوستان ساید شما رو از اون موقع پیدا کردم
بزرگانی که الان بعضیاشون برا تفریح اومدن و پیدا کردن رفقای قدیم مثل خودم و تداعی کردن خاطرات گذشته
بله منم کاری نکردم ولی شما بفرمایید مگه کسی هم کاری کرد زمانی که ناتارها واندر 100 کردن عزیزم
پس فقط یه سری خاطرات میمونه مثل دیوار کردن 40 تا همر بروبچ غرب توسط همین اکانت پارتیزان که اونقدر حال داد که هنوز بعضیا مختصات کراپشو بعد 5 سال حفظن
و صفر کردن واندر 99 همین حمید ساوایر که شما گفتی توسط داش حسن tnt
پس این بازی غیر یه چنتا اسم و اگه مونده باشه دوستانی مثل شما که احیانآ فراموشت کردن و چنتا لینک حمله و دفاع چیز دیگه ای نیست داداش که آدم دلش بش خوش باشه
پس اگه حرفهای قدیم بعضی وقتها میاد وسط برا این نیست که کسی بگه چی بوده و چیکار کرده برا اینکه دوستان یادشون بیاد که قدیما رفاقتها ماندگارتر بود .
حالا که آروم تر شدی بزار با این دستمال عرقا تو پاک کنم که عرق خشک نشی داداشم آخه ما همین یه مجیدآقا رو بیشتر نداریم که

سلام عزیز دل برادر
حسین تی ان تی گفتی
از همینجا سلام میرسونم بهش و جاش همیشه خالی هست
واقعیتش از اول بازی تا آخر بازی از ساویر حمید خوشم نمیومد آخرش هم خائن از آب در اومد
اما این وسط مسعود جمجماز همینجا سلام میرسونم بهش و اگه یه روز تو دژکوب آفتابی شدی حتما بگو باهات تو یه ساید باشم
تو سرور 5 خیلی از حقایق ناگفته موند واقعا کسانی که از نزدیک با مسعود نشست و برخواست داشتن هیچ وقت حرفایی که تو سرور گفته می شد رو نمیتونستن باور کنن
به نظرم خیلی چیزا همیشه ناگفته میمونن
پارتیزان بازیکن خوبی بود ولی کار خاصی نتونست بکنه مثل پرویز ِDIANA که کاتا شد
بازیکن زیاده
جا داره یکی از بازیکنای شمال غرب که جانباز شیمیایی هم بود سلام عرض کنم نادر عزیز که نمیدونم بازی میکنه یا نه امیدوارم در سلامت کامل باشه
شهاب عزیز که واقعا از خودش و جیبش مایه میزاشت حتی اکانت ما رو 500 تمن خرید :دی ولی دوباره روش بازی کردیم
هر چی بازیکن زیاده اسم بخواهیم ببریم واقعا زیادن و فراموش نمی شن از نظر اخلاقی بازیشون خیلی وقته فراموش شده
رفاقت های قدیم همونجا موندن اینو قبول کن
تو این زمونه رفاقت ها کم پیدا میشه
ولی شما کلا در مورد جنگ و این چیزا در سرور 5 صحبت کردید :دی
ولی آخر بازی ناتار 100 کرد ولی شمال غرب با ساویر حمید شمال شرقی برنده شد
به هر حال
زند هباد 
من هر سروری بودم برا ساید تلاش زیادی میکنم در هر شرایط
ما ه یدونه بیشتر مجید نداریم
جیگرتو بخورم خام خام
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
lordmajid
سلام داداشم
ایشاال... که همیشه نتت وصل باشه چون احساس میکنم یکم از اینکه نتونستی توی بحث ها شرکت کنی ناراحتی

اگه حرف سرور 5 شد داداش
چون الحمدو ال... افتخار همبازی بودن با دوستان ساید شما رو از اون موقع پیدا کردم
بزرگانی که الان بعضیاشون برا تفریح اومدن و پیدا کردن رفقای قدیم مثل خودم و تداعی کردن خاطرات گذشته
بله منم کاری نکردم ولی شما بفرمایید مگه کسی هم کاری کرد زمانی که ناتارها واندر 100 کردن عزیزم
پس فقط یه سری خاطرات میمونه مثل دیوار کردن 40 تا همر بروبچ غرب توسط همین اکانت پارتیزان که اونقدر حال داد که هنوز بعضیا مختصات کراپشو بعد 5 سال حفظن
و صفر کردن واندر 99 همین حمید ساوایر که شما گفتی توسط داش حسن tnt
پس این بازی غیر یه چنتا اسم و اگه مونده باشه دوستانی مثل شما که احیانآ فراموشت کردن و چنتا لینک حمله و دفاع چیز دیگه ای نیست داداش که آدم دلش بش خوش باشه
پس اگه حرفهای قدیم بعضی وقتها میاد وسط برا این نیست که کسی بگه چی بوده و چیکار کرده برا اینکه دوستان یادشون بیاد که قدیما رفاقتها ماندگارتر بود .
حالا که آروم تر شدی بزار با این دستمال عرقا تو پاک کنم که عرق خشک نشی داداشم آخه ما همین یه مجیدآقا رو بیشتر نداریم که

سلام عزیز دل برادر
حسین تی ان تی گفتی
از همینجا سلام میرسونم بهش و جاش همیشه خالی هست
واقعیتش از اول بازی تا آخر بازی از ساویر حمید خوشم نمیومد آخرش هم خائن از آب در اومد
اما این وسط مسعود جمجماز همینجا سلام میرسونم بهش و اگه یه روز تو دژکوب آفتابی شدی حتما بگو باهات تو یه ساید باشم
تو سرور 5 خیلی از حقایق ناگفته موند واقعا کسانی که از نزدیک با مسعود نشست و برخواست داشتن هیچ وقت حرفایی که تو سرور گفته می شد رو نمیتونستن باور کنن
به نظرم خیلی چیزا همیشه ناگفته میمونن
پارتیزان بازیکن خوبی بود ولی کار خاصی نتونست بکنه مثل پرویز ِDIANA که کاتا شد
بازیکن زیاده
جا داره یکی از بازیکنای شمال غرب که جانباز شیمیایی هم بود سلام عرض کنم نادر عزیز که نمیدونم بازی میکنه یا نه امیدوارم در سلامت کامل باشه
شهاب عزیز که واقعا از خودش و جیبش مایه میزاشت حتی اکانت ما رو 500 تمن خرید :دی ولی دوباره روش بازی کردیم
هر چی بازیکن زیاده اسم بخواهیم ببریم واقعا زیادن و فراموش نمی شن از نظر اخلاقی بازیشون خیلی وقته فراموش شده
رفاقت های قدیم همونجا موندن اینو قبول کن
تو این زمونه رفاقت ها کم پیدا میشه
ولی شما کلا در مورد جنگ و این چیزا در سرور 5 صحبت کردید :دی
ولی آخر بازی ناتار 100 کرد ولی شمال غرب با ساویر حمید شمال شرقی برنده شد
به هر حال
زند ه باد 
من هر سروری بودم برا ساید تلاش زیادی میکنم در هر شرایط
ما ه یدونه بیشتر مجید نداریم
جیگرتو بخورم خام خام
-

نوشته اصلی توسط
No Game
ببین داداش اونجور محاسبه صحیح نیست
شما میگید 50-60 میل غارت کافی نیست
خب یه محاسبه دقیق بکنیم از دوستمون
ببین داداش این دوستمون اگه سطح گندمزاراش 20 باشه که هست تولید گندمش در حدود 135 کی هست با احتساب پلاس و آبادی 150 درصدش
از یه طرف شما میگید 50-60 میل غارت
به فرض این فقط گرزی ساخته باشه کم کمش باید یه 100 کی گرزی داشته باشه کمترین میزان بود تا الانش منفی نیست که
اما اگه منفی باشه مثلا -200000
50-60 میل غارت کم نیست واسه -200000 کم نیست ؟ حتی برا 100 کی گرزی هم کمه کم کمش ایشون 250 میل غارت داره کمش
بعد از یک جهت دیگه به هیچ وجه لاست نمیده
اگه این دوستمون انبار غذای بزرگ که اونجور که یادمه داره که بگیم 1 میل ضرفیت داشته باشه
اگه این دوستمون منفی 200 کی هم باشه 5 ساعت گندم داره بدون فیدر هاش و غارتش
حال اگه فیدر هاش رو حساب کنی حداقل این یک ساعت به تاخیر میفته
تو 24 ساعت این اننبار غذاش حداقل 5 بار پر بشه
دو بار هم راحت میتوننه از طریق فیدر هاش با تعدیل پر کنه
اصلا معنی نداره لاست بده
هر جور نگا کنیم لاست نمیده
کلا کمتر کسی تو کپش تو این سرور ها لاست میده
ولی اگه بحث رو فیدر هاش باشه اگه منفیش اونقدر باشه ممکنه لاست بده
آخه داش مجیده گل بحث منم سره کپ ایشون نیست . دارم میگم دهکده ای که تو مید گیم ازش 100 ک گرزی لانچ کرد اسمش Blue Boy بود که ده اول این اکانت و با فاصله ی زیاد از کپشه . ضمنا اگه از مید گیم تا الآن ه بازی همر نان کپ ایشون هیچ رشدی نکرده و حتی کمتر هم شده و با توجه به اینکه 1 بار هم جنگ آموز رفته توش این منطقی نیست بگی لاست نداده . ضمنا اکانت جاست فرند 1 اتحاد داره که تو تاپ اتحاد ها هست و می تونی ببینی غارتش زیره 100 میلیونه .
-

نوشته اصلی توسط
G0D
زدی تو خال دوسته عزیز . نکتش همین جاست . کسی که تا مید گیم بدون کتیبه 100 ک گرزی داشته و یه بار هم با جنگ آموز کوچیک دهشو شارژ کرده حالا 100 ک گرزی ازش دیوار شده . واسه نگه داشتن همچین همری 50 60 میل غارت فکر نمی کنم کافی باشه . در ضمن این دهکده از دسترس پوش اکانت هم به دوره . در کل به نظره من این همره ایشون به شدت لاست خورده ! و چیزی از این دهکدشون واسه رونمایی وجود نداره . در مورد همر های دیگه ی این اکانت هم فعلا بحثی نداریم .
اون دهکده با دهکده اتک زده یکی نیست و اگر به خواد پارک کنه اصلا مهم نیست که گندم چقدر به دست میاره!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
G0D
آخه داش مجیده گل بحث منم سره کپ ایشون نیست . دارم میگم دهکده ای که تو مید گیم ازش 100 ک گرزی لانچ کرد اسمش Blue Boy بود که ده اول این اکانت و با فاصله ی زیاد از کپشه . ضمنا اگه از مید گیم تا الآن ه بازی همر نان کپ ایشون هیچ رشدی نکرده و حتی کمتر هم شده و با توجه به اینکه 1 بار هم جنگ آموز رفته توش این منطقی نیست بگی لاست نداده . ضمنا اکانت جاست فرند 1 اتحاد داره که تو تاپ اتحاد ها هست و می تونی ببینی غارتش زیره 100 میلیونه .
ببین داداش واقعیت ها فرق میکنه
حرف های شما منطقی هست ولی لاست نمیده
حرف دوستمون _Slithereen_ هم صحیحه
حتی دقت کنی رو مولتی اکانتش مرتاض داره
منم الان یه پارکینگ داشته باشم میتونم تو یه هفته نزدیک 20 کی شوالیه و 30 کی شمشمیر زن شارژ کنم
ولی خیلی از دوستان این کار رو نمیتونن بکنن
یکی از بازیکنای سرور هم که ممکنه یکی از همر های بزرگ رو داشته باشه DooM هست
چرا چون نصف شمال شرق مال ایشونه
اسم نبریم بهتره
ولی از این بازیکنا تو شمال غرب و جنوب شرق هم هست
ولی مطمئنا وقتی لازم باشه اکانت اصلی صفر بشه مولتی ها به درد نمیخورن
اون موقع هست که باید
-

نوشته اصلی توسط
No Game
ببین داداش واقعیت ها فرق میکنه
حرف های شما منطقی هست ولی لاست نمیده
حرف دوستمون
_Slithereen_ هم صحیحه
حتی دقت کنی رو مولتی اکانتش مرتاض داره
منم الان یه پارکینگ داشته باشم میتونم تو یه هفته نزدیک 20 کی شوالیه و 30 کی شمشمیر زن شارژ کنم
ولی خیلی از دوستان این کار رو نمیتونن بکنن
یکی از بازیکنای سرور هم که ممکنه یکی از همر های بزرگ رو داشته باشه DooM هست
چرا چون نصف شمال شرق مال ایشونه
اسم نبریم بهتره
ولی از این بازیکنا تو شمال غرب و جنوب شرق هم هست
ولی مطمئنا وقتی لازم باشه اکانت اصلی صفر بشه مولتی ها به درد نمیخورن
اون موقع هست که باید

قبلنا مولتي اكانت ها بن و پانيش ميشدن ، همه ميگفتن اين يارو مولتي بازه هيچ پخ.. نيست ؛ اما الان راست راست تو فروم دژکوب گفته ميشه يارو مولتيش فقط مرتاض داره !!!!
اينجور بازي خجالت داره واللا
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
دوستان جنوب شرق میشه لینکی در مورد حمله دیروز به واندر Silver بزارید
حمله توسط سرباز زمان هست فکر کنم
-

نوشته اصلی توسط
no game
دوستان جنوب شرق میشه لینکی در مورد حمله دیروز به واندر silver بزارید
حمله توسط سرباز زمان هست فکر کنم
نخیر دوست عزیز حدس شما صحیح نیست ! اتک از اکانت siko لانچ شده بود و کلی هم تلفات گرفت از ما !
-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
اون دهکده با دهکده اتک زده یکی نیست و اگر به خواد پارک کنه اصلا مهم نیست که گندم چقدر به دست میاره!
http://0up.ir/do.php?imgf=a-ali-ar.png
یک نگاه به عکس زیر بیندازید لطفا . کلی گشتم پیداش کردم ! این ده همون ده نیست ؟! نکنه می خوای بگی الان اسمشو عوض کردن ؟! از خوده شهاب بپرسین بهتون میگه همونه یا نه . ضمنا فاصله این ده تا فیدر و کپ اکانت Justfriend حدودا با تجار توتن میشه نزدیکه 30 ساعت اگه اشتباه نکنم ! حالا چرا بحث زمان و فاصله رو پیش کشیدم ؟ چون اگه شما تو نان کپت نیرو بسازی بعد پارکشون کنی عملا گزینه غارت میره کنار و میمونه پوش به دهکده ی مورد نظر که با توجه به مدت زمان طولانی بین دهکده ها امکانش نیست . اگه غارت نکنه پوش هم نشه چجوری قراره سربازخونه و اصطبلشو شارژ کنه ؟ حالا بزرگاش به کنار :|
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن