-

نوشته اصلی توسط
saeed
شما عرض کردید مشکلات رو بگو منم عنوان کردم
وقتی سرعت بازی رو زیاد میکنید یک سری چیزا رو تعقیر میدید که یه اساسی داره
اومدید................... اساس رو برای افزایش نیروهای واحه و قفس اعمال کردید
قرار نیست طرف تو اولین سرور بتونه واندر100 کنه همین که بتونه فارم نباشه برای شخض عادی کافیه
همه عزیزان از اول واندر زن به دنیا نیومدن
من خودم سرور اولم 4 راند 1 وسط سرور رجیستر کردم تا ده 2 رفتم و بازی رو حدودی یادگرفتم
تو سرور 7 راند 1 (ورژن3) نقش یه اکنت کمکی داشتم که به 2-3 تا پلیر کمک میکرد (اما بازی رو یاد گرفته بودم )
راند دو اومدم تو se ثبت نام کنم توsw ثبت نام کردم !!!!!!!
من اولش پلیر نبودم
بچه ها عنوان میکنن که چرا برای جانشین حمله عادی نمیزارید
جواب میدید به دلیل این که تو کام نیست
الان سوال من اینه که توی کام دیوار نیست ؟؟ واحه نیست ؟؟ قفس نیست ؟؟
نیروسازی ناتار بر چه اساسی 25 گزاشته بودید (خیلی دوست دارم بدونم )
مثلا سرور 2X هست به همین دلیل سرعت نیرو ها 2 برابر هست
رو چه حسابی روزانه 4-5 برابر کام(کام تعداد پلیرش خیلی بالا تر هست ) قفس وارد میکنید
بعد شما ققس رو به صورت مستقیم هم وارد میکنید (که نیت شما درامد هست ازاین کار )
اگه بچه ها اعتراض میکنن که قفس قیمتش بالا هست یا اثر هنری و شما از طریق سیستم وارد میکنید (در صورتی که میتونید میزانش رو تو ماجرا جویی بیشتر کنید که اینم درست نیست ولی از اینکه خودتون جنس تو بازار بزارید بهتره )
اگه قیمت گلد بیشتر باشه جنسی که قیمتش 100 کیلو هست میشه 20 کیلو طرف جای اینکه 50 تا بخر 10 تا میخره
اصلا بازی عادی دژکوب به گلد نیاز نداره (اینو حاظرم به همه ثابت کنم )
نهایت کاری که یه بازی کن عادی اینجا انجام میده من بدون گلد تو سرور دژکوب انجام میدم
اگه میخواید 200 تا ده بزنید گلد نیاز دارید اما تا حالا 10 تا ده داشتید که بتونید مدیریتشون کنید
چون آموزشی تو سایت نیست همه کیلویی شروع میکنن به بازی
شما یه نظر سنجی میزارید 200 نفر شرکت میکنن بعضی جاها این 200 نفر صلاحیت نظر دادن رو ندارن ولی نظرشون مهم فرض میشه
یکی اعتراضش اینه که چرا فارم یاب محدود شده 95% هم مخالف تعقیرش هستن چرا اونو مد نظر قرار ندادید
درضمن من تحلیلم رو مثال مستقیم از کام آوردم اگه تحلیلم اشتباه باشه اعدادی که ارائه دادم اشتباه نسیت
اون جاهایی که بلد کردم رو جواب بدید نمیشه تو اون تحلیل اول یه خط کار بر پسند بنویسید بعد مابقیش هم بپیچوند
جواب این هم بدید وقتی سیستم جنسی رو میزاره (که همیشه با قیمت بالا به فروش میرسه ) نقرش چی میشه ؟؟
از دژکوب خارج میشه و یک نوع سود آوری دیگه هست
اجناسی که باقیمت بیش از 100 کیلو فروخته میشه و نقره اش هم گیر پلیر های سطح پایین (کسایی که اجناس رو میفروشن ) نمیاد
نقره هر جنس اگه تبدید بشه بیش از 500 تا طلا هست
ااگه 10 تا هم تو روز وارد میکردید (تو هر صفحه 5-6 تا بود اوایل سرور) 5000 طلا در روز از سرور خارج میشد (بالای 50,000 تو اوایل سرور) نیت شما درامد نیست
قیمت گلد راه داره ولی جوایز سرور چی ؟؟خوشبختا نه 10% پلیرا جزو برندگان هستن و 90% موافق هستن
کاری که ما تو دژکوب با 1600 تا گلد میکردیم اینجا با 16,000 گلد نمیتونیم انجام بدیم قیمت گلد شاید به ظاهر کم شده باشه ولی در حالت کلی چند برابر زیاد شده و اینکه بخش اعظم استفاده هم سایت میبره وبه صورت نقره تو فروم جابجا نمیشه
سخنان شما متین هست سعید جان
من طرف دار ادمین ها یا این که شما نا حق میگید نیستم
ولی ما هم به جای دوستان بودیم همین بود شاید بدتر هم می شد وضعیت
شما میگید با 1600 تا گلد هر کاری میکردیم ولی نگفتید نقره فروش ها چی میکردن 500 تا گلد رو دوستانی بودن 5 تمن هم میدادن
در مورد جوایز خب این خودش یه جور دل خوشی هست سرور های قبل 1 تمنی هم جایزه نداشت اینو که قبول داری
به نظرم بازی روال طبیعی خودش رو ادامه میده
کسی اعتراضی نمیکنه پس راضی هستن
تا حالا دیدی کسی بیاد بگه ادمین چقدر دادید به راه اندازی سرور ؟
نه کسی نیومده ولی ما همیشه میاییم میگیم گلد گرونه نقره فلانه
بهتره ما هم عین طبیعت باشیم و ادامه بدیم
-

نوشته اصلی توسط
no game
سخنان شما متین هست سعید جان
من طرف دار ادمین ها یا این که شما نا حق میگید نیستم
ولی ما هم به جای دوستان بودیم همین بود شاید بدتر هم می شد وضعیت
شما میگید با 1600 تا گلد هر کاری میکردیم ولی نگفتید نقره فروش ها چی میکردن 500 تا گلد رو دوستانی بودن 5 تمن هم میدادن
در مورد جوایز خب این خودش یه جور دل خوشی هست سرور های قبل 1 تمنی هم جایزه نداشت اینو که قبول داری
به نظرم بازی روال طبیعی خودش رو ادامه میده
کسی اعتراضی نمیکنه پس راضی هستن
تا حالا دیدی کسی بیاد بگه ادمین چقدر دادید به راه اندازی سرور ؟
نه کسی نیومده ولی ما همیشه میاییم میگیم گلد گرونه نقره فلانه
بهتره ما هم عین طبیعت باشیم و ادامه بدیم

ادمین داره طرفداری میکنه از پلیر متوسط رو به پایین در زمینه خرید گلد
در صورتی که این پلیر ها نیازی به گلد ندارن برای بازی
سایر پلیر ها قیمت گلد براشون آنچنان تفاوتی نداره
منم نمیگم قیمتش خیلی بره بالا فک کنم همین درصد off حدودا برداشته شه کافی باشه
اینجا هر هفته یه اسپید تموم میشه
تو 2 ماه میشه 7-8 تا اینا وقتی میان تو سرور معمولی گند اساسی میزنن همونطور که دیددم
جایزه باشه اما یا بهصورت گلد نباشه ویا هم گلد اسپید قابل انتقال نباشه به سرو معمولی
یا در حدی باشه که فقط بشه باهاش بازی کرد نه اینکه به بازی بعقیه گند زد
اگه خیلی قضیه دلخوشیش مطرح هست 2 تا تیشرت لیوان ، کیف ( با عکس دژکوب )
جایزه های دیگه ای مثل دادن اکنت پلاس برای افراد توی تاپ و 25%منبع
حتی خیلی از اینا با کارت شارژ دلخوشتر میشن
کسی اعتراض نمیکنه که اون یا داستان دیگست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن