-

نوشته اصلی توسط
IMP
خلاصه اش رو بگو....حال ندارم بخونم......دمت گرم.....
اولا اینکه پست رو ریپلای نکن به خاطر اینکه طولانی هست و فقط جواب خودت رو بگو
دوم اینکه بحثش خیلی سنگیته ... خودمم هم نمی دونم چیا نوشتم
... حوصله کن و بخون
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هیتلر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ZartVam
اولا اینکه پست رو ریپلای نکن به خاطر اینکه طولانی هست و فقط جواب خودت رو بگو
دوم اینکه بحثش خیلی سنگیته ... خودمم هم نمی دونم چیا نوشتم

... حوصله کن و بخون

وقتی میدونی بلنده برای چی مینویسی......تازه خب بلند ننویس که من ریپلای نکنمش..... وبعد شما هوار بزنید و گریه کنید.....
یه نفر جوون مرد بخونه خلاصه اش کنه ....چون نویسنده اش هم یادش رفته اول متن چی نوشته......
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
IMP
وقتی میدونی بلنده برای چی مینویسی......تازه خب بلند ننویس که من ریپلای نکنمش..... وبعد شما هوار بزنید و گریه کنید.....
یه نفر جوون مرد بخونه خلاصه اش کنه ....چون نویسنده اش هم یادش رفته اول متن چی نوشته......

دوست عزیز من فکر میکنم شما خوندی اما خوب توانایی نداشتی بفهمی منظورش چیه ک من بهت میگم
1-اینکه بایدبه لیدر اتحاد اجازه داده بشه تا پلن بره
2-ویا اینکه داخل جانشینی گزینه ای اضاف بشه که جانشین اجازه حمله عادی داشته باشه
که من کاملا با این موضوع ها موافقم چون بهر حال این کار توسط ی سری از برنامه ها شدنیه پس چ بهتره این قابلیت رو خود سایت فراهم کنه که همه بتونن استفاده کنن نه فقط بعضی اشخاص
آدما مثل عکس هستن …
زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mr.3x
دوست عزیز من فکر میکنم شما خوندی اما خوب توانایی نداشتی بفهمی منظورش چیه ک من بهت میگم

1-اینکه بایدبه لیدر اتحاد اجازه داده بشه تا پلن بره
2-ویا اینکه داخل جانشینی گزینه ای اضاف بشه که اجازه حمله عادی داشته باشه
که من کاملا با این موضوع ها موافقم چون بهر حال این کار توسط ی سری از برنامه ها شدنیه پس چ بهتره این قابلیت رو خود سایت فراهم کنه که همه بتونن استفاده کنن نه فقط بعضی اشخاص
نظر دوم خیلی خوبه....منم موافقم....!!!!شاید به جانشین حمله ای صورت بگیه و ون بخواد یارو رو در جواب له کنه وفقط همر داشته باشه......
اگه صبر کنه که نابود میشه......
منم قبول دارم.....
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن