-

نوشته اصلی توسط
partizan
خوب تو این یک هفته یکم رم و کاتا هم میساختید شاید فرجی میشد
)
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
G0D
والا داداش اگه منظورت بزرگترین پاپ باز های واست عکس بذارم اگه منظورت همین بزرگترین بازیکنای نمیشه عکس گذاشت یه خورده کار میبره جداشون کنی !
از همون بزرگترین پاپ باز ها بزارید
-
-

نوشته اصلی توسط
lordmajid
سلام به همگی
باز یه چی گفتن نمیشه جواب نداد

داداشم پارتیزان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فک میکردم که بازی کنی ؟

همه تو سرور 5 به اسم همرت قسم میخوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این همر کتیبه زدن از اول بازی تا حالای یاشار خان بود
با توجه به محاسبات شما برای ساخت این همر در 25 روز به 151 میل از انواع منابع چهار گانه نیاز هست که با یه حساب سر انگشتی میشه روزی شش میلیون منابع باید به این ده ترانسفر بشه

برای اینکه بزرگی این عدد رو بهتر متوجه بشین بعنوان مثال اگر قرار باشه این منابع با کاروان سطح 20 توتن ارسال بشه نیاز به 300 سورتی پرواز در روز خواهد بود
مخلص کلام یعنی 13 ده در ساعت باید بدون وقفه غارت کنن و منابع بریزن توی یه ده تا در 25 روز بشه این همر رو ساخت که عملآ خیلی خیلی سخته
الان که اینها رو می نوشتم خسته شدم وای به اجراش
شب خوش
151mالان واقعا زیاده؟
هنوز 60ساعت تا اخر تاپ مونده این اتحاد جاست فرند که خودش تنها غارت گر هست 50ملیون زده که میشه حدودا 12روز (نصف زمان وارد شده)غارت این اکانت که البته غارت اکانتش زمانی که نیرو هاشو جمع کرده و ارسال کرده زمانی برده و فکر نکنم تمام توانش درغارت باشه!
شما هم که غارت گر خوبی هستید و تا الان 300ملیون دزدید پس باید باهمین غارت (چشم پوشی از گندم نیرو ها) بتونین 1.5ماه رو شارژ کنید به راحتی!
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
سلام
دروستان یک عکس از صفحه اول بزرگترین بازیکن ها بزارید
علی گیرین
درود
حتی وقتی تیم شما هم توبازی نیست بادیدن اسمتون به خودم افتخار میکنم که زمانی کناره شما بازی میکردم
خصوصی یوزر پس میدم بیا ببین شاید خمار شدی
.
فقط چوب نزنین
-
جالب. اما وسه پیشرفت سریع باید از جیب مایه گذاشت. مگه نه؟؟؟؟؟
-

نوشته اصلی توسط
shahabr
درود
حتی وقتی تیم شما هم توبازی نیست بادیدن اسمتون به خودم افتخار میکنم که زمانی کناره شما بازی میکردم
خصوصی یوزر پس میدم بیا ببین شاید خمار شدی

.
فقط چوب نزنین

سلام آیدین خوبی؟
مگه جایی رو گزاشتید سالم بمونه منم بیام بزنم
-

نوشته اصلی توسط
_Slithereen_
151mالان واقعا زیاده؟
هنوز 60ساعت تا اخر تاپ مونده این اتحاد جاست فرند که خودش تنها غارت گر هست 50ملیون زده که میشه حدودا 12روز (نصف زمان وارد شده)غارت این اکانت که البته غارت اکانتش زمانی که نیرو هاشو جمع کرده و ارسال کرده زمانی برده و فکر نکنم تمام توانش درغارت باشه!
شما هم که غارت گر خوبی هستید و تا الان 300ملیون دزدید پس باید باهمین غارت (چشم پوشی از گندم نیرو ها) بتونین 1.5ماه رو شارژ کنید به راحتی!
سلام داداشم
قبول دارم که میزان غارت زیادی نیست 
اگر در صحبتهام اشاره کردم به بزرگی این عدد منظورم میزان ترانسفر منابع به یک ده بود .
برای همین هم در قالب یک مثال سعی کردم مطلب رو بیشتر توضیح بدم .
در خاتمه هم نوشتم که انجام این کار خیلی دشواره ولی غیر ممکن نیست .
-

نوشته اصلی توسط
lordmajid
سلام به همگی
باز یه چی گفتن نمیشه جواب نداد

داداشم پارتیزان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من فک میکردم که بازی کنی ؟

همه تو سرور 5 به اسم همرت قسم میخوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این همر کتیبه زدن از اول بازی تا حالای یاشار خان بود
با توجه به محاسبات شما برای ساخت این همر در 25 روز به 151 میل از انواع منابع چهار گانه نیاز هست که با یه حساب سر انگشتی میشه روزی شش میلیون منابع باید به این ده ترانسفر بشه

برای اینکه بزرگی این عدد رو بهتر متوجه بشین بعنوان مثال اگر قرار باشه این منابع با کاروان سطح 20 توتن ارسال بشه نیاز به 300 سورتی پرواز در روز خواهد بود
مخلص کلام یعنی 13 ده در ساعت باید بدون وقفه غارت کنن و منابع بریزن توی یه ده تا در 25 روز بشه این همر رو ساخت که عملآ خیلی خیلی سخته
الان که اینها رو می نوشتم خسته شدم وای به اجراش
شب خوش
سلام دوست من
خوب واقعا حرفتون خنده داره !
یعنی بنظر شما نمیشه این همر رو ران کرد؟؟؟؟؟؟
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...&ac=2&hm=20,20
دقیقا میزان تولید منابع مورد نیاز برای یک ساعت ساخت این همر 252 کیلو در ساعت هست !
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/villages...19,19,19&fs=31
لینک بالا میزان تولیدات کپ هست سطح 19 حدود 120 کیلو در ساعت رو تامین میکنه !
میمونه 130 کیلو شما تولیدات ده ها رو 5 کیلو حساب کن بدون احتساب آبادی هایی که میگیره 26 تا ده میخواد ! با احتساب کپ و ده اولت و نان کپت که سورس ها بالا نره برای افزایش جمعیت میشه 30 تا دهکده ! مورد بعدی در مورد جابجایی شما از 26 تا ده مورد نیاز برای تامین منبع وقتی مسیر تجارت براساس هر یک ساعت بزنی اتوماتیک 130 کیلو منبع منتقل میشه نیازی نداره اصلا رو فیدر ها حتی ماهی یکبار هم بری میمونه 120 کیلو باقی مانده ! تولید کپ 20 تا تاجر توتن با تجارت خونه 10 !!!!!!! هر سری 40 کیلو منابع رو منتقل میکنه اینجا هم میتونی از مسیر تجارت استفاده کنی هر ساعت 3 ایکس انجام بدی ! پس نتیجه میگیریم تامین این منابع و جابجایی اونها چقدر آسون هست برخلاف نظر شما !!!!!!
حالا بحث تامین گندم پیش میاد برای نگهداری همر !
1- یا از غارت استفاده میکنند
2- یا پارکینگ دو دهی تو مختصات های بالا که یکی کپ 15 گندمی باشه استفاده میکنند یعتی نیرو ساخته میشه ، پارک میشه !
3- یا پاریکنگ ندارند اول تعداد ده ها رو 40 تا میبرن همزمان با همرسازی فیدر میسازن هر 2 روز یک فیدر تکمیل میکنند !
مورد 1 نان کپ معلوم میشه !
مورد 2 مولتی بازی هست تلفاتی نداره و کاملا چراغ خاموش هست !
مورد 3 خرج گلد بالایی داره !
من دشواری هم نمیبینم ! شما به من نیشان بده !
مورد بعدی شما یک نگاه به لینک همری که دیوار کردی بنداز !!! مشخصه همر سوم این اکانت هست نه حتی دوم !!!! تعداد رم پایین و ........
یه توصیه کوچیک
پلیر میشناسم شاید 12 تا سرور بازی کرده ! ولی هنوز 10 درصد این بازی رو هم بلد نیست ! چون نخواست یاد بگیره حس بلد بودن داشت امیدوارم شما اینجوری نباشی
-
عجيبه ها
بعد از گذشت بيشتر از 170 روز
عده اي کثيري از دوستان به خصوص از جنوب شرق تشريف آوردن اينجا سلام عرض میکنم به تک تکشون خوش آمد میگم و خدافظ :/
در مسائل سياسي سرور شرکت ميکنن کار خوبی میکنن ادامه بدن من پیشنهادم اینه که یه گروه بین المللی تشکیل بدن تو خیلی از جا ها شرکت کنن هم از تجربیاتشون استفاده میشه هم از مسائل روزی که بیان میکنن
مرسي که اينقدر خوب شديد ادامه بدبد پيشرفت هميشه پيش روي شما هست
فقط يه سوال دارم از کل سايدتون
اين 800 کي دفتون کي تموم ميشه ؟
واقعا اينجا بعضي مسائل رو ميگيد اينگار کل شمال غرب رو ديوار کرديد
آخه عزيزان من جاست فرند بگيم کلا ديوار شده
ما جنوب غرب يا همين جنوب شرق يا همين شمال شرق نيستيم که با ديوار شدن يه نفر تو سايد به کل بريم رو حذف
اما جاست فرند عزيز
ساده بگم اونقدر داره که رو مولتي اکانتش مرتاض داره
ببينيد بهتره منطقي باشيم
خوشحالم اينجا اعلام ميکنن دوستان که آتش بس نداريد ديگه
چون احساس قدرت ميکنيد
قدرت شما تو خالي هست
شمال غرب نبود حتي جنوب غرب هم رحم نميکرد بهتون
بعد در مورد کارشناسان جديد دژکوب
کسي اينجا از خودش آمار نده وقتي آمار ميديد لطفا کپي شناسنامه بزاريد اينجا بدونيم 10 سال به بالا هستيد
حتي از شمال غرب
خوبه هنوز بازي تموم نشده اينجور ريخيتيد فروم داردي اينجور ميکنيد
خدا اون روز نيياره مثل جنوب شرق 90 درصد بچه ها بزنن حذف برن
اون موقع فکر کنم میرید به پیر های اون یکی سرور ها هم میگید بیایید بخندیم واسه شمال غرب
بهتره دوستان چهار تا سايد از صفحه 1 اين فروم دوباره بخونن بيان جلو ببينيم چه خبر بوده
شايد واقعا ما به صورت زارتي از سرور ديگه با همکاري ادمين هاي عزيز چند روزي ميشه افتاديم اين سرور
فکر کنم يکي از ده هاي من اشتباهي افتاده رو ده هاي گوسفند شجاع
آقاي ادمين يه خونه اينور بنداز منو زارتش محکم باشه رو ده هر کی هم بیفته دیگه نمیگم عوض کنن
عجب ها
به خصوص سرور 5 که همه ميگن ولي هيچي نتونستن بکنن
آقاي لرد مجيد سرور 5 چي تونستي بکني؟ يا همين پارتيزان ؟
همه میگفتن پارتیزان فلان همر رو داره
ولی کاری نتونست بکنه
واقعا من دارم اينجا عرق ميريزم براي خيلي از حرف ها
بهتره همين جا يکم تامل کنيد
و من براي هر چيزي جوابي دارم
ولي به نظر شما بهتر نيست به جاي اين چيزا فقط لينک بزاريد اينجا
الان نزديک 20 تا همر ديوار شده تو سرور 1 دونه جاست فرند رو گذاشتيد جلوتون به شمال غرب دارين ميخنديد خخخخخخخ
واقعاً ها