نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: مولتي اکانت

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IMP نمایش پست ها
    سلام.... من تازه واردم تو دژکوب ایران ....حدود یک ماهه بازی میکنم...... خواستم ببینم بقیه ی کشور ها مگه این بازی هست؟؟؟؟؟

هر کشور جدا بازی داره؟؟؟؟؟

یک بازی همگانی جهانی نداره؟؟؟؟
    سلام
    توضيح کلي ميدم در مورد دژکوب که جريانش رو بدونيد
    اولين نسخه دژکوب توسط gotzorgh در سپتامبر سال 2004 شروع شد براي اولين بار در آلمالن منتشر شد dejkoob games
    که خيلي سريع بازيکنان رو به خودش جذب کرد سبک استارژتيک اين بازي باعث شد خيلي سريع رتبه اول بازي ها رو به خودش اختصاص بده
    اين بازي الان در اکثر کشور ها به طور رسمي کار خودش رو ادامه ميده
    قبل از اين سرورو ها يعني سايت dejkoob سايت dejkoob.ir وجود داشت که در ژانويه سال 2013 به دليل خارج شدن ارز و ترويج غير اسلامي بازي فيلتر و سپس به کل بسته شد
    البته بين خودمون باشه من هنوز غير اسلاميش رو پيدا نکردم چون قرا بود غير اسلامي باشه همين دژکوب که داريم بازي ميکنيم هم غير اسلامي بايد ميبود
    يکم ربطش دادن به اسرائيل يکم سياسيش کردن البته ميشه گفت ربط دادن واندر يا شگفتي جهان رو به معبدي در اسرائيل که اسمش يادم نيست ربط دادن
    که آخرش بسته شد
    دوستان شرمنده طولاني شد اگه اشتباهي بود خودتون ببخشيد و اصلاحش کنيد

در مورد همگاني داشتن بازي ما بهش ميگيم ترنامنت جهاني که بعضي از دوستان با حضور در دوره هاي مقدماتي به تورنامنت ها ميرن که به جايي هم نميرسن
    دليلش زياده
    چون اونجا بايد گروهي بازي کرد يکي ميتونه گلد تهيه کنه يکي نميتونه اين باعث ميشه گروه ايران ضعيف باشه به جايي نميرسن

ویرایش توسط No Game : 08-04-2014 در ساعت 02:54 PM
    No Game

2. تشکر IMP تشکر نمود
    پسندیدن IMP, Ðŕ. Şђǒϯğύŋ پسندید