صفحه 36 از 139 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

ما نمی دانستیم چنین نوابغی در سرور وجود دارند که اصلا نمی دونن رو چی لانچ کردن !!
    ما با کیا بازی میکنیم

جناب G0D پدیده ای هستید در نوع خود
    در کل نگران نباش پیشرفت میکنی
    ویرایش توسط XSAYARSHAH : 07-13-2014 در ساعت 01:54 AM

2. تشکر JustFriend تشکر نمود
    پسندیدن shahabr, Gosfande_Shoja پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

وای خدا با چه نوبهایی افتادیم یجا

گاد جان شما بیخیال تجزیه تحلیل بشی سنگین تری

فرزاد جان یه سرچی بزن leo رو ببین چه دستت میاد شاید اینجوری جریان شیــــــر رو بفهمی

شما فکرکن ما واسه یه سرور کامل مقابل شما برنامه ریزی کرده بودیم

سرور بعدی یه نگاهی به اسامی بازیکنها بکن بعد ادامه بازی بده البته فکرنکنم دیگه انگیزه ای برای بازی کردن برات مونده باشه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

یه چند تا چیز گفتین در مورده تجزیه و تحلیل ما !!! اینو بگم که اصلا ادعایی نداریم و نداشتیم و نمی تونیم داشته باشیم این شمایین که مدعی هستین . داداشه من ، من وقتی پست شما رو دیدم یه راست رفتم تو خزانه قسمت کتیبه های کوچک چرا ؟ چون تو ساید ما 2 تا جنگ آموز بزرگ هست که انگار نیست ! یعنی 1 درصد کاربرد نداره شماکه خدای اسکات زدنی بهتر میدونی که ! رو جنگ آموز ساید ما چند ک که هیچ چند دونه دف هست ؟ اصلا تنها دلیلی که این کتیبه ها تو ساید مایه اینه که شما لازم نداریشون ! اوکیه دیگه فک کنم ؟! تنها کتیبه ای که 2 3 تا پلیر باقی مونده اتحاد دنبالشن جنگ آموز کوچیکه نه منحصر نه بزرگ چون نه پتانسیل دفاع ازش رو دارن نه استفاده ازش رو وگرنه دفی که تو ده d02 آقا رضا بود هیچی نیست خودت هم میدونی همین دو همری که عکسشو دادی ازش رد میشد اگه درست لانچ میشد . یه چیز دیگه هم بگم اونم اینه که تو این 3 ساید پلیر خوب بود حتی اندازه ساید شما اما می دونی مشکلش چی بود ؟! اینکه تو 3 ساید بودن شما 1 ساید واسه همینه که اینجوری پرپر شدن ! ضمنا شما هم که اصلا و ابدا اهل دیوار شدن نیستین بر منکرش لعنت !

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام

داداش نه ما هایو هوی داریم نه چیزی بازیمونم زیاد خوب نیست خیلی* ضعیفیم.حالا منصورم یه حرفی* زد من از طرف اون معذرت خواهی* می*کنم.

نه دیگه وقتشو داریم نه حوصلهٔ این حرفا رو.بچم نیستیم با ۴تا حرف تحریک بشیم.شما خوب ما بد.

هر بار یکی* میاد میگه می*زنیم می*زنیم اله بله بعد که میریم یا کل سرور حذف می*کنه میره یا بلکل دژکوب ایران بسته می*شه می*رن وکیل میگیرن شکایت می*کنن ازمون.داداش با ما دهان به دهان حبس داره چه برسه به بازی اونم یک سال.

کلا هرچی* آتیشه از گور همین فروم بلند می*شه :دی

man.j shahab میزارین زندگیمونو بکنیم؟:دی

نمیبینین دژکوب چقدر شاخ داره؟ چقدر دست بالایی دست بسیاره؟ بترسین از خدا :دی

شهاب میام الان ۲۰۰تا اکانت میدم دستت واندر ولفیو پوش کنی انقدر بیکار نباشی* تو فروم چرخ بزنی* :دی

GOD داداش نری قسمت واندر*ها رو ببینی* بیای مسخرمون کنی* بگی* واندری به اسم ولفی نیست.این واندر اینجا نیست تو هپروت منو شهابه :دی
    ویرایش توسط JustFriend : 07-13-2014 در ساعت 03:49 AM
    انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردن شان را متوقف می سازند.

6. تشکر No Game تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabr نمایش پست ها
    وای خدا با چه نوبهایی افتادیم یجا

گاد جان شما بیخیال تجزیه تحلیل بشی سنگین تری

فرزاد جان یه سرچی بزن leo رو ببین چه دستت میاد شاید اینجوری جریان شیــــــر رو بفهمی

شما فکرکن ما واسه یه سرور کامل مقابل شما برنامه ریزی کرده بودیم

سرور بعدی یه نگاهی به اسامی بازیکنها بکن بعد ادامه بازی بده البته فکرنکنم دیگه انگیزه ای برای بازی کردن برات مونده باشه
    داداش سرچ کردم یه شیر پاستوریزه گاو دامداران رو پیدا کردم فقط نه نه ببخشید یه شیر پلاستیکی هم پیدا کردم .

ما هنوز اینقدر بیکار نشدیم مثل شما صبح شب تو این سرور و اون سرور بچرخیم تو دژکوب. الان اینقدر بازیهای بهتر و قشنگتر مثل کلاش اومده که دیگه آدم رغبت نمیکنه بیاد با چهار تا عکس ثابت تو دژکوب وقت خودشو بگذرونه . داداش اون موقعی که من دژکوب بازی میکردم شما داشتی تو کوچه بازی میکردی دادا .

8. تشکر king, اسگل خان تشکر نمود
    پسندیدن king, اسگل خان پسندید
    نپسندیدن No Game, Musio_Viper نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

به به
    ميبينم از سه سايد بازم تشريف آوردن قدم رنجه کردن
    شما چرا زحمت کشيديد دست خالي هم که اومديد
    فکر کنم King عزيز هم امروز اومده اينجا فيک ياد بگيره دوست من پيشنهاد ميکنم بين صفحات 1-10 فروم اين سرور رو مطالعه کني
    دوستمون onlyfarzad که هر هفته يه روز مهمون ما هستن بعد ميرن يه هفته تحقيق ميکنن از گوگل و بقيه جا ها ميان ميگن فلان سرورو ما بوديم برادر من ما چکار کنيم منم يه زماني کوچمون بازي ميکردم جات خالي مثلا شما 50 سال پيش دژکوب بازي ميکردي خخخخخخ
    آفلين
    ژپشنهاد ميکنم هر روز يه ليوان از اون شير دامداران بخوريد به مغزتون کمک ميکنه فشار هاي اطراف رو تحمل کنيد
    من نميدونم هر روز مياييد يه چيزي ميگيد پس اين تجربه 200 ساله شما کي رو نمايي ميشه ؟
    با اين فيک هاتون ؟
    چون دوستمون king تازه اومده يه بار ديگه گوش زد کنم که برادراي 3 سايد و خواهران 3 سايد وقتي فيک ميديد هر 5 دقيقه يه بار نميرن تجهيزات قهرمان رو تغيير بدن من از اول سرور دارم اينو ميگم
    بعدش onlyfarzad عزيز اينا عکس نيستن تو فرق جاوا و عکس رو بدون بعد بيا اينجا چيزي بگو
    تو قسمت هاي قبلي گفتم يه اسمي يه نشونه اي از سرور هاي قبليت بهمون بده ببينيم کي بودي چکاره بودي
    البته امروز بگو يه هفته ديگه نه

10. پسندیدن Musio_Viper, shahabr پسندید
    نپسندیدن king, onlyfarzad نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

http://axgig.com/images/57013825723143319884.png

مرتاض بزرگ sw پرپر شد

12. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن shahabr, Gosfande_Shoja, No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    http://axgig.com/images/57013825723143319884.png

مرتاض بزرگ sw پرپر شد
    داداش شما یه جوری پست میذاشتی این چند وقته من میگفتم نکنه طرف پاپش کمه اما مثه بقیه بزرگای اینجاست ! بیا ازش بازی یاد بگیریم . حالا شما ریل زدی به کتیبه یه اکانت رومن و دیوارشو از 20 آوردی 16 ؟! چند تا رم زدی ؟! الآن بر می گردین میگین شما که دف ندارین ما خودمون دوست داریم تلفات بدیم ؟!

14. نپسندیدن No Game نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

http://a1.t.dejkoob.ir/berichte.php?id=128313092
    http://a1.t.dejkoob.ir/berichte.php?id=128302111

فاصله منو ناتار 24ساعت بود اما اینی که زدتش باکاتا فوقش 3ساعت بود فاصلش و دوتا اتک فقط زده بود روش اونم چی 20برده به 17 بعد من تا10اوردم پایین که اتک قهرمان تخریب کنه ببرم این اقا چند دیقه قبلش زدش منم قهرمان که برگشت زدمش حالا نکنه شماها هم مثل اون فکر میکنین نباید میزدم کتیبه ساید دیگه رو؟سند داشته که اتک نزنم روش؟

16. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 7 پست

تمامی پست های نامربوط به این تاپیک حذف شد

کسی بحثی یا کل کلی درباره ساید و سرور داره، تاپیک جداگانه در مکان مناسب توی فروم بزنه

لطفا در انتخاب تاپیک ، برای ارسال پست ، دقت فرمایید

18. نپسندیدن Hadi, Ali, amoo, ZartVam, mr.3x نپسندید
صفحه 36 از 139 نخستنخست ... 2634353637384686136 ... آخرینآخرین