صفحه 33 از 139 نخستنخست ... 2331323334354383133 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 1383

موضوع: محل گفتمان و بررسی سرور نرمال a1

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط JustFriend نمایش پست ها
    منصور جان میخای شما رو بفرستیم بری انور کلاس آموزش بذاری؟ :دی

من فکر میکنم اصلا لازم نیست نقطه های ضعف و قوت دشمن رو بیایم اینجا بیان کنیم که فردا علیه خودمون استفاده بشه !
    همینهایی که دل براشون میسوزونید فردا میان و از پشت خنجر میزنن.الان تو این تایم از سرور به هیچ وجه اینجوری خودمونو برنده فرض کردن درست نیست.یجوری دوستان صحبت میکنن انگار که سرور تموم شده.هنوز همرهایی تو سایدهای مخالف وجود دارن که میتونن خیلی از ما رو بزنن با خاک یکی بشیم.این رو از روی آمار و ارقام میشه فهمید به راحتی.سروری که همر ساختن و بازسازی مثل آب خوردن میمونه جای این بذل و بخشش ها رو نداره!
    به نظر من نه فرجه دادن لازم هست نه اینکه کتیبه هامون رو بهشون بدیم.مگه کم بیخوابی کشیدیم و هزینه خرج کردیم که به راحتی بخوایم به دشمن فرصت بدیم؟تری داتی ها یادتون نمیاد جنوب شرقی که ۹۰% از کپ هاشونو زده بودیم تو سرور ۲ بعد خودشونو به موش مردگی زدن و زیر زیرکی و با دسیسه باعث شدن متای شمال از بین بره و شمال شرقی که واقعا طی این مدته متا قوی شده بود رو با خودشون متا کردن و آخر این همه زحمتمون به باد رفت و همون ش.ش ما رو جوری زد که یادمون نره؟
    بجای اینکه با حذف ۴تا اکانت که از صفحه سرور پاک شدن و طبل تو خالی بودن خودمونو برنده فرض کنیم بیایم همرها و دفاعهای که ازمون خورده و ترکیده رو بازسازی کنیم.
    هادی جان,امیر بلو,ایکس ایگرگ مگه همین ۲ ۳ روز پیش من از شما درخواست دفاع نکردم چی گفتین؟
    هادی:من دفاع الان از کجام بیارم داریم از ۴تا منحصر دفاع میکنیم ۲تا جنگ آموز!
    امیر:بخدا رو همه اتک هست دفاع ندارم اگه بود میفرستادم!
    اِ اِ اِ اِ خوب این کارتون چیه اون حرفتون چیه؟
    من فکر میکنم بجایه فرجه دادن به سایدهای مخالف از اون هایی که حاضرن بخوایم دفاعیمونو تامین کنن که فردا این داستانها پیش نیاد.
    اصلا بیایم به فکر یه رکورد جدید باشیم. :دی
    مثلا کل ۴ ساید رو تبدیل به ۳دات کنیم :دی توی این چند ماه باقی مونده و لیدرهای خودمونو اونجا حاکم کنیم و انقدر همه رو بزنیم که یا ۳داتی بشن یا حذف کنن :دی
    من نمیدونم کی گفته حتما باید واندر ما بیاد بالا و بعد بخوره و باز بیاد بالا و دوباره بخوره؟یا اینکه حریفمون قدر باشه که چی بشه مثلا؟
    واقعا به ما راحتی نیومده انگار.به جای این حرفها فکر میکنم مرزهای ۳دات رو گسترش بدیم و بجایه این حرفا کاری کنیم که قبل پایان سرور برندهٔ واقعی مشخص بشه و جای برای دسیسه و این حرفا نمونه.

jaleb bud sohbatat
    amma 10 ta player az metaye moghabel esm bebar ke majmue 10 nafareshun andaze khodet ya 3dot ya blue troop dashte bashan

ba chi baz sazi konan?
    jangamooz?
    anbar?
    marde momen ye sar boro katibe ha ro bebin chineshesho
    boro 50 nafare avvale pop ro bebin
    boro tope attacko defa ro bebin
    boro bebin kodom playere ma cap nadare
    kodoom hammer az NW ta alan divar shode?

alan ma tu NW acc darim ke 6 7 ta hammere balaye 70 piade 25 savare dare

kolle metaye moghabel 3 ta hammer +100k dare?

mage nadashtan?
    chikaresh kardan?

ba kalle divar shodan be khatere chichi, in yani amoozesh nadidan , in yani leaderashoon moshkel daran

badesham NW har ekhtelafe dakheli dashte bashe ba khodesh hal mikone, hich kasi nemitune NW ro az ham bepashoone

ham u ham man vase gereftane defa 10 bar ba leadera moshkel peida kardim, vali vaghti plan midan mizanim

dar kol mikham begam ke lezzate bazi be in nist ke kolle Mapo 3Doti bokoni

lezzatesh be ine ke vaghti miri tu meidun e bazi jaye inke ye bache 2 salaro zamin bezani, ye metaye ghavi ro zamin bezani

vagarna ma hamun avvalam mituniestm bezanim
    hamishe Nw ghavi tar bud
    chera mahe avval nazadim hazfeshun konim?

Man.j

2. تشکر No Game تشکر نمود
    پسندیدن No Game پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Man.j نمایش پست ها
    Mamnoon ke be man lotf darin
    Amma in ye bazie
    gharar nist ettefaghe khassi biofte

na kasio mishe inja az zendegi na omid kard na mishe be kasi darse anchenani dad

inja ro sakhtan vase bazie gorohi o ravabete dakhele bazi

inke chand nafar tu oun Meta alaki shakho shoone mikeshan o azz in harfa dalile ghane konandei nist ke bazi ro haminja tamoom konim o be player haye dige ejazeye bazi nadim

age player ha az hamin alan khodeshun manteghi bazi konand be khoda mitunan rahat dar hadde NW zaher beshan o bazie payapay dashte bashim

Omidvaram khode bazikonaye Metaye SW SE NE be in natije beresan

Man.j
    سلام مجدد
    حرف شما و هادي درست
    ولي عين اين ميمونه با طناب اونا ميخواي بري ته چاه
    اين يه واقعيت هست
    منم دوست دار مثل شما يه رقيب باشه بهش فکر کنم رقابت بکنم
    فرق نداره ميتونست اين اتفاق کاملاً برعکس بشه
    به قول دوستمون خيلي از بيگ همر هاي اين سه سايد باقي مونده
    ميتونن دوباره باز سازي کنن
    وقتي خودشون نميخوان اينو
    پس فرصت براي چيست ؟
    بنده به شخصه دوست دارم رقابت خوبي بين سايد ها باشه
    ولي هم از نظر روحي و رواني ضعيف شدن
    واقعا بازي تموم شده هست براي اونا
    خواستن توانستن هست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط No Game نمایش پست ها
    سلام مجدد
    حرف شما و هادي درست
    ولي عين اين ميمونه با طناب اونا ميخواي بري ته چاه
    اين يه واقعيت هست
    منم دوست دار مثل شما يه رقيب باشه بهش فکر کنم رقابت بکنم
    فرق نداره ميتونست اين اتفاق کاملاً برعکس بشه
    به قول دوستمون خيلي از بيگ همر هاي اين سه سايد باقي مونده
    ميتونن دوباره باز سازي کنن
    وقتي خودشون نميخوان اينو
    پس فرصت براي چيست ؟
    بنده به شخصه دوست دارم رقابت خوبي بين سايد ها باشه
    ولي هم از نظر روحي و رواني ضعيف شدن
    واقعا بازي تموم شده هست براي اونا
    خواستن توانستن هست
    khob ruhie jangie shoma ghabele setayeshe
    amma hame janebe be ghazie negah kon

hamin alan ke shoma migid kheili az hammer haye ouna baghi munde be man 4 ta hammere +80k +30k az metaye moghabel neshun bedin
    be alave in aslan melak nist
    2ta matlabe mohemtaro faramoosh nakonid

yeki defast ke zaheran kheili kam daran

mohem tar az in ha ham leaderi o barname rizi e ke aslan nadaran dar hale hazer va maloom shode ke az ghablam nadashtan

hammer haei ke tu in modat az Metaye SE SW NE divar shodan ro be khater biarid
    ba in hammer ha che kara ke mitunestan bokonan o nakardan o daghighan raftan tu divare behtarin modafeaye ma

barat ye mesal miaram

acce Blueboy player haei dare ke be in rahatia dom be tale nemidan
    alave bar in adame shenakhteshun az targetaei ke mizanan khodetun mitunid bebinid tak attack zadan rooye acce Blueboy masalan che sudi dare?
    hammer 0 mikone? NA
    katibe mizane ? NA
    chon monhasere gij dare

hala rail cata zadan roo blueboy che sudi dare va % e movafaghiatesh cheghade?

0esh mikonan ke katibasho vardaran ya 0esh mikonan ke hammeresho az bein bebaran
    !!!

avvalan bayad begam ke man insert haye amiro didam , amiram insertaye mano dide, tedade angosht shomari az player ha ro didam ke dar hade amir betune inserte dorot bezane

pas sakhte ke ye playere khub hatta betune amiro 0 kone

daghighan hamin matlab vase acce LEO ham sadeghe

man migam ina ba dashtane oun hammeraye khubeshun ke ya 0 shodan ya hazf shodan ham kari az pish nabordan chera? chon planer nadashtan ya be harfesh gush nadadan ya ledaeri zaeif bude o harki harja ro khaste zade

hala shoma migid ke ba in hammer haye madud va zaeife baghimunde mikhan in hame playere khube NW ro ke hanooz 5% e hammerash roo nashode ro bekhad tu in sharayet shekast bede ya chizi shabihe in?

NA

javabetun ine ke NW age erade kone tu 4 rooz na cap mizare vase in meta na hammer

amma badesh chi?

ba WW ha ru paei bezanim?

Man.j

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

jaleb bud sohbatat
    amma 10 ta player az metaye moghabel esm bebar ke majmue 10 nafareshun andaze khodet ya 3dot ya blue troop dashte bashan

ba chi baz sazi konan?
    jangamooz?
    anbar?
    marde momen ye sar boro katibe ha ro bebin chineshesho
    boro 50 nafare avvale pop ro bebin
    boro tope attacko defa ro bebin
    boro bebin kodom playere ma cap nadare
    kodoom hammer az NW ta alan divar shode?

alan ma tu NW acc darim ke 6 7 ta hammere balaye 70 piade 25 savare dare

kolle metaye moghabel 3 ta hammer +100k dare?

mage nadashtan?
    chikaresh kardan?

ba kalle divar shodan be khatere chichi, in yani amoozesh nadidan , in yani leaderashoon moshkel daran

badesham NW har ekhtelafe dakheli dashte bashe ba khodesh hal mikone, hich kasi nemitune NW ro az ham bepashoone

ham u ham man vase gereftane defa 10 bar ba leadera moshkel peida kardim, vali vaghti plan midan mizanim

dar kol mikham begam ke lezzate bazi be in nist ke kolle Mapo 3Doti bokoni

lezzatesh be ine ke vaghti miri tu meidun e bazi jaye inke ye bache 2 salaro zamin bezani, ye metaye ghavi ro zamin bezani

vagarna ma hamun avvalam mituniestm bezanim
    hamishe Nw ghavi tar bud
    chera mahe avval nazadim hazfeshun konim?

Man.j

حرف شما متین و درست اما منصور داداش فرجه رو به بازیکنایی میدن که بدونی مردونه میجنگن و بازی* جذاب می*شه نه اینکه فردا بزنن رو حذف.شما تضمین میکنی* باز حذف نکنن و بمونن؟

در مورد سوال*های که کردی دونه دونه جواب میدم ببینیم واقعا امکانش هست یا نه که بتونن جون بگیرن.
    می*خوام یه لحظه خودت رو بذاری جای اونا با هم بررسی* کنیم.

اول از همه من اگر جای اونا بودم و مقابل چنین حریفی قرار می*گرفتم خودم رو جوری نشون میدادم که همچیمو از دست دادم و وقتی* دشمن فرض می*کرد حریفشو نابود کرده شروع می*کردم به نیرو سازی و چند ماه بی* وقفه کار می*کردم.این از اینجایی قضیه

۱-حالا میگی* با کدوم جنگ آموز

شما با این ناتار هایی که وجود داره با یه جی* بی* جی** اسه نون کپ توی ۲ ماه میتونی* این همر رو بسازی البته بدون جنگ آموز

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...t=100&hm=15,15

این بدون جنگ آموز بزرگ هستش که الان موجود دارن که این همر جنگی به حدی خطرناک می*تونه باشه که هر کدوم از ما رو توی هر موقع از سرور تهدید کنه.

۲-میگی* کدوم انبار؟

مگه من شما بقیه با انبار غذای ۴۸۰ک -۲۵۰ -۳۰۰ و بیشتر رو نگاه نمی*داشتیم؟الان انبار ساختیم کارمون راحتتر شده ولی* بدون انبار غذا هم می*شه چرخوند.و اگر دقت کنی* بدون کتیبه انبار حتا کراپ رو ۱۹ هم می*شه کرد.

۳- میگی* ۵۰ نفر اول پاپ

الان ۲۰ تاشون از ۳ ساید مخالف هستن حرفتون تو این مورد درسته ما از نظر پاپ شاخیم.اما اگر واقعا قدرت یه اکانت به پاپ باشه باید بگیم خوب کارشون تمومه!

۴- تاپ دفاع و مهاجمین رو میگی*

این یکم جای بحث داره چون مثلا یه سری*ها هستن که تا حالا تو جنگا شرکت نکردن و مثل بمب ساعتی* امکان داره بترکن و برن جز ۱۰تایی اول و بعضی**ها تروپشون زدن و تموم شده و الان هیچی* ندران جز ۱۰تای هجومی و دفاع هستن.باز این آمار برمیگرد به آینده که مقایسه کنیم.اما باز حرفتون درسته الان ما امارمون بهتره.

۵-خوب همره هلیوس دیوار شد همره من خفت شد امیر بلو خفت شد خود هادی اولش یه کوچولو خفت شد البته من لینکشو ندیدم از اکانت امیر امارشو گرفتم همر خود من توی دکتر ویژن ناقص شد و و و خیلی* از لینک*های دیگه که بودن.

۶-بله با شما کاملا موافقم الان اکانت داریم کل سرور رو می*زنه این کاملا درسته حرفی* توش نیست.

۷-به نظر شما کل ۳ ساید ۳تا همره ۱۰۰ک+ نداره؟ :دی من فکر می*کنم اشتباه میکنی* چون دارن حالا میگم چرا.

خوب من یه سوال دارم از شما به تاپ ۱۰ غارت یه نگاهی* بنداز

چنتا رو جز تاپ ۱۰ غارت میبینی*؟

raid.jpg

ما ۶ اونا ۴

شما که توی تاپ ۱۰ غارت هستی* به نظرت چقدر همر لازم هست که به تاپ ۱۰ غارت بیای*؟۱۰۰ک؟۲۰۰ک؟۳۰۰ک؟نه داداش من خیلی* بیشتراز این حرفا.هر کدوم از این اکانت*ها زنگ خطری هستن که هر آن بخوان خودشونو تخلیه کنن و اگر با پلن و برنامه باشه ساید رو به آتیش میکشن.

و خیلی**های دیگشون که من اسکاتش رو میخی* میشینم در میارم بهت میدم ببینی* فعال هستن و دارن تروپ سازی می*کنن.

به هر حال نیت من بحث کردن و جواب دادن نیست خواستم بگم ساده نگیرید.ما گوشت هم رو شاید بخوریم ولی* استخونه همدیگه رو بیرون نمیندازیم.خیلی* وقت می*شه من شما و خیلی* از بچه*های دیگمون به همدیگه ثابت شدییم.بنده هم هیچوقت جا پای بزرگان نمیزارم اما نظر شخصیم رو گفتم شایدم من دارم اشتباه می*کنم کی* میدونه

البته نا گفته نماند که تا الان کار تیم لیدری موفقیت آمیز بوده و خیلی* زحمت کشیدن من به شخصه دیدم چه شب و روز هایی بیداری کشیدن با اینکه چند جا باهاشون بحثم شده :دی باز جای تشکر داره.

حالا قراره اومدم ایران با مهدی که نمی*خوام سر به تنش باشه بریم ماشینه رو گاز بزنیم :دی
    به هر حال انشا*الله که این سرور ۱۰۰ می*کنیم و با هم جشن میگیریم :دی
    انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردن شان را متوقف می سازند.

6. پسندیدن Man.j, G0D پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط JustFriend نمایش پست ها
    حرف شما متین و درست اما منصور داداش فرجه رو به بازیکنایی میدن که بدونی مردونه میجنگن و بازی* جذاب می*شه نه اینکه فردا بزنن رو حذف.شما تضمین میکنی* باز حذف نکنن و بمونن؟

در مورد سوال*های که کردی دونه دونه جواب میدم ببینیم واقعا امکانش هست یا نه که بتونن جون بگیرن.
    می*خوام یه لحظه خودت رو بذاری جای اونا با هم بررسی* کنیم.

اول از همه من اگر جای اونا بودم و مقابل چنین حریفی قرار می*گرفتم خودم رو جوری نشون میدادم که همچیمو از دست دادم و وقتی* دشمن فرض می*کرد حریفشو نابود کرده شروع می*کردم به نیرو سازی و چند ماه بی* وقفه کار می*کردم.این از اینجایی قضیه

۱-حالا میگی* با کدوم جنگ آموز

شما با این ناتار هایی که وجود داره با یه جی* بی* جی** اسه نون کپ توی ۲ ماه میتونی* این همر رو بسازی البته بدون جنگ آموز

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...t=100&hm=15,15

این بدون جنگ آموز بزرگ هستش که الان موجود دارن که این همر جنگی به حدی خطرناک می*تونه باشه که هر کدوم از ما رو توی هر موقع از سرور تهدید کنه.

۲-میگی* کدوم انبار؟

مگه من شما بقیه با انبار غذای ۴۸۰ک -۲۵۰ -۳۰۰ و بیشتر رو نگاه نمی*داشتیم؟الان انبار ساختیم کارمون راحتتر شده ولی* بدون انبار غذا هم می*شه چرخوند.و اگر دقت کنی* بدون کتیبه انبار حتا کراپ رو ۱۹ هم می*شه کرد.

۳- میگی* ۵۰ نفر اول پاپ

الان ۲۰ تاشون از ۳ ساید مخالف هستن حرفتون تو این مورد درسته ما از نظر پاپ شاخیم.اما اگر واقعا قدرت یه اکانت به پاپ باشه باید بگیم خوب کارشون تمومه!

۴- تاپ دفاع و مهاجمین رو میگی*

این یکم جای بحث داره چون مثلا یه سری*ها هستن که تا حالا تو جنگا شرکت نکردن و مثل بمب ساعتی* امکان داره بترکن و برن جز ۱۰تایی اول و بعضی**ها تروپشون زدن و تموم شده و الان هیچی* ندران جز ۱۰تای هجومی و دفاع هستن.باز این آمار برمیگرد به آینده که مقایسه کنیم.اما باز حرفتون درسته الان ما امارمون بهتره.

۵-خوب همره هلیوس دیوار شد همره من خفت شد امیر بلو خفت شد خود هادی اولش یه کوچولو خفت شد البته من لینکشو ندیدم از اکانت امیر امارشو گرفتم همر خود من توی دکتر ویژن ناقص شد و و و خیلی* از لینک*های دیگه که بودن.

۶-بله با شما کاملا موافقم الان اکانت داریم کل سرور رو می*زنه این کاملا درسته حرفی* توش نیست.

۷-به نظر شما کل ۳ ساید ۳تا همره ۱۰۰ک+ نداره؟ :دی من فکر می*کنم اشتباه میکنی* چون دارن حالا میگم چرا.

خوب من یه سوال دارم از شما به تاپ ۱۰ غارت یه نگاهی* بنداز

چنتا رو جز تاپ ۱۰ غارت میبینی*؟

raid.jpg

ما ۶ اونا ۴

شما که توی تاپ ۱۰ غارت هستی* به نظرت چقدر همر لازم هست که به تاپ ۱۰ غارت بیای*؟۱۰۰ک؟۲۰۰ک؟۳۰۰ک؟نه داداش من خیلی* بیشتراز این حرفا.هر کدوم از این اکانت*ها زنگ خطری هستن که هر آن بخوان خودشونو تخلیه کنن و اگر با پلن و برنامه باشه ساید رو به آتیش میکشن.

و خیلی**های دیگشون که من اسکاتش رو میخی* میشینم در میارم بهت میدم ببینی* فعال هستن و دارن تروپ سازی می*کنن.

به هر حال نیت من بحث کردن و جواب دادن نیست خواستم بگم ساده نگیرید.ما گوشت هم رو شاید بخوریم ولی* استخونه همدیگه رو بیرون نمیندازیم.خیلی* وقت می*شه من شما و خیلی* از بچه*های دیگمون به همدیگه ثابت شدییم.بنده هم هیچوقت جا پای بزرگان نمیزارم اما نظر شخصیم رو گفتم شایدم من دارم اشتباه می*کنم کی* میدونه

البته نا گفته نماند که تا الان کار تیم لیدری موفقیت آمیز بوده و خیلی* زحمت کشیدن من به شخصه دیدم چه شب و روز هایی بیداری کشیدن با اینکه چند جا باهاشون بحثم شده :دی باز جای تشکر داره.

حالا قراره اومدم ایران با مهدی که نمی*خوام سر به تنش باشه بریم ماشینه رو گاز بزنیم :دی
    به هر حال انشا*الله که این سرور ۱۰۰ می*کنیم و با هم جشن میگیریم :دی
    dadash aslan inja jaye hamin bahs hast
    foroume dige har kasi nazaresho mide
    :*

dust daram ba kasi ke bazi ro dar hadde besyar herfei balade bahs konam o azash yad begiram
    manam tak take sohbatato mikham javab bedam amma besyar kholase shode
    nemikham azyat shi vase khundanesh

1: ouna bekhan in meghdar ro bekeshan ma ba jangamooz 2 barabaresho mikeshim , hamuntor ke sakhtim ta hala

2: ba anbare 400k mishe -400 k ro tahamol kard amma azabi mikeshan ke oun saresh na peida va nahayatan ye ruzi lost midan

3: belakhare pop yeki az meyar haye mohemme dejkoobe (potansiele motmaen baraye def sazi o hammer sazi). :P

4: dar in mored bayad begam ke deghate bishtari bokon az ma kesaei ke tu top10 attack o def hastan hatta 10% ham talafat dade nashode, bar axesh ouna taghriban 70% tavaneshun az bein rafte ke tu topan ( masalan hadi o amiro 100 ta hammer dige bezanan jom nemikhoran) ) be jane khodam

5: amir o shoma hade aghal 4 5 ta hammere bozorg darin hala yekish lost bede ettefaghi nemiofte

6: nokaretam , masalan khodet

7: ina 3ta +100k nadaran 10ta +50k daran ke tu topan axaran ham ba Tke kam va bedune cata o ram hastan

eishalla bargashti iran bia sanandaj nemizarim behet bad begzare
    :X

Man.j

8. پسندیدن G0D پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط _Slithereen_ نمایش پست ها
    heros
    دقیقا از کدوم ناحیه داری میسوزی؟چه کارت کرده؟
    بعضی از همرهاشون رو دیوار کردم همش همین
    هنوز اسم اکانتشون مشخص نشده و گویا بحث با این گوله نمک بی فایدس

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همگی
    این مشکلات ریشه ای هست من دیگه آمار از دستم در رفته که چقدر همر 100k+ به ما خورد اگه این همه همر دست من بود نصف پلییر های nw نه کپ داشتن
    نه کتیبه هاشون رو میزاشتم فعال بمونه اینا شرایط بحرانی تجربه نکردن اکثرا سرور اولی هستن شمشیرهای قرمز میدیدن بدو بدو میزدن خودشون رو تو در دیوار
    وقتی به لیدر کل ساید ne میگی این چه کاریه میکنید برمیگرده فحش و بدوبیراه میگه تازه افتخارهم میکنه خودشو و دیگران دیوار کرده یعنی شعور بازی در حد... پروفایل هاشون شاهد این موضوع بودن درکل
    نرود میخ آهنی در سنگ ...
    ایراداتی که به خود سرور وارد هست مثلا چرا دفاع ناتار ها اینقدر کم هست ! اینم مزیت های داره که همرهای میدگیم زیاد میشه شاهد جنگ های زیاد میشه ولی نتیجه برعکس داد ما زدیم ترکوندیم تو 2یا 3 تا پلن
    این سرور تموم شده هست

11. پسندیدن Man.j, Gosfande_Shoja پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود.
    خب عزیزان اگر اجازه بدید من هم نظر خودم رو بگم خصوصا بیشتر در بخش دفاعی که بیشتر اکانت های فعال با بنده در ارتباط هستند.
    با حرف شهاب موافق هستم چون وقتی اکانت dr.vasion شروع به حمله کرد 380کیلو دفاع ما رو رنده کرد ، میزان دفاع شاخه اصلی تری دات رو ببینید این همه نشون میده که ما با توجه به سیاست دست کم گرفتن متای مقابل و دفاع بیشتر ، روند نامناسبی رو در پیش گرفتیم مجموعه اکانت های دفاعی که من براشون برنامه تنظیم میکنن برنامه سریع ریکاوری رو در دستور کار قرار داده ولی با توجه به اینکه دفاع حرفه ای کمتر مورد توجه و ساخت در ساید ما هست یکی از آسیب های ساید ماست و اگر واقعا یک پلنر و چند لانچر حرفه ای در آنسو داشتیم کار بسیار مشکل میشد.
    دفاع قبل از اتک ها طوری بود که اکانت ما قفل بود و به دوستان نامه میزدیم برای اینکه دفاع رو استیبل نگه دارند تا بتونیم دفاع سازی و تخم ریزی دفاع رو باز ادامه بدیم اما اکنون طوری شده که زیر حملات برای اینکه کتیبه های مهم و کپ های مهم ساید زده نشه خودمون رو به اینسرت آوردیم لب مرز شمال شرق.
    میخوام این رو خدمت عزیزان عرض کنم که همه مانند بعضی از اکانت های برجسته دفاع ثابت قوی ندارند ، فکر این رو بکنید که اکانت های متوسط و ضعیف شمال غرب پتانسیل دفاعی رو از دست داده اند ، خصوصا اکانت هایی که دفاع رو به میزان زیاد و در یک ده ساخته اند و این دفاع رنده شده ، یا باید ریکاوری کرد ، یا باید رقبا رو به مرحله رسوند که سایه آرامش و امنیتی خاص در ساید شمال غرب ایجاد شود ، این نکته رو هم یادآور بشیم که به موازات حذف اکانت های متای مقابل ، بازیکنان ساید خودمون نیز از اینکه کار صرفا دفاعی شده خسته شدند و از سرور خارج شده اند در نتیجه بحران شمال غرب هم در بعُد دفاع می تواند باشد و هم کمبود پلیر و در نتیجه افت محسوس کیفیت در ساید شمال غرب.

سخن پایانی اینکه با توجه به تارگت های زیاد شمال غرب دفاع همه جانبه سخت هست و بهترین دفاع حمله هست ، بی شک فرصت دادن به متای مقابل مانند زمانی هست که گربه ای موش رو گرفته در چنگال خودش و موش رو تعقیب میکنه و بهش ضربه میزنه ولی نمیخوره و باز اجازه فرار میده ، بیشک نتیجه این سرور به نفع ماست پس لزوم وقت کشی رو درک نمیکنم و بی شک هرچقدر هم به دوستان آنور مرز فرصت بدیم این موضوع در وجودشون مشتبه می شه که به عنوان تله در سرور قراره باقی بمونن کما اینکه نقطه ضعف در آنور عدم هماهنگی هست نه کمبود دفاع و همر ، 2 روز پیش از اکانت گادفادر اسکات کشیدم فقط 180000 نیزه دار در کپ این اکانت دیدم پس گریه بر گرگ تیز دندان ظلم بر گوسفندان بُود ، فشار روی شمال غرب هست و نباید ژست گرفت بلکه باید واقع گرا بود و سری به اکانت های دفاعی زد و به دوستان هم توصیه توقف ندارم چون همانطور که شما دارید همرسازی میکنید برای این سرور سطح پایین دوستان در آنور همر می سازند و خیلی بدون برنامه و خطرناک شلیک به سمت ما میکنند عملا اتحادهای رتبه پایین شمال غرب زنگ خطر ساید ما هستند.

گفتن واکاوی این حرفا در فروم عمومی شاید جالب نباشه ولی خوب بعضی نکات رو نمیشود بیان کرد.

با احترام و ارادت.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

dadash aslan inja jaye hamin bahs hast
    foroume dige har kasi nazaresho mide
    :*

dust daram ba kasi ke bazi ro dar hadde besyar herfei balade bahs konam o azash yad begiram
    manam tak take sohbatato mikham javab bedam amma besyar kholase shode
    nemikham azyat shi vase khundanesh

1: ouna bekhan in meghdar ro bekeshan ma ba jangamooz 2 barabaresho mikeshim , hamuntor ke sakhtim ta hala

2: ba anbare 400k mishe -400 k ro tahamol kard amma azabi mikeshan ke oun saresh na peida va nahayatan ye ruzi lost midan

3: belakhare pop yeki az meyar haye mohemme dejkoobe (potansiele motmaen baraye def sazi o hammer sazi). :P

4: dar in mored bayad begam ke deghate bishtari bokon az ma kesaei ke tu top10 attack o def hastan hatta 10% ham talafat dade nashode, bar axesh ouna taghriban 70% tavaneshun az bein rafte ke tu topan ( masalan hadi o amiro 100 ta hammer dige bezanan jom nemikhoran) ) be jane khodam

5: amir o shoma hade aghal 4 5 ta hammere bozorg darin hala yekish lost bede ettefaghi nemiofte

6: nokaretam , masalan khodet

7: ina 3ta +100k nadaran 10ta +50k daran ke tu topan axaran ham ba Tke kam va bedune cata o ram hastan

eishalla bargashti iran bia sanandaj nemizarim behet bad begzare
    :X

Man.j
    با همهٔ حرفت یه جورایی موافقم همش درسته

آره راست میگی* دقیقا اینجوریه این نکته جالبیه که کاتا نمی*سازن اما خوب منصور جان من زندگی* نامه تیمور لنگ رو خوندم :دی و با اینکه شخصیت وحشی داشته اما یک سری نکاتش رو یاد گرفتم و واقعا قبول دارم.یکی* از اخلاقهایی که داشته هیچ وقت اجازه نمیده دشمنش جون بگیره و همیشه جوری دشمن رو از بین می*برده که دیگه هیچ وقت نتونه شورش کنه.اینجا نه میدون جنگه واقعیه نه ما تیمور لنگیم :دی اما یک سری استرتجیا هست که اگر آدم ازشون پیروی کنه ضرر نمیکنه.گرچه این سرور در حد این حرفها فکر نمیکنم باشه با بحث*های که شد.

منصور جان من همیشه به کسایی* که یه چیزی بیشتر از من میدونستن و بهتر از من برنامه ریزی داشتن احترام گذشتم و میزارم.

بالاخره من و شما یه بار تو سرور ۹ اول بازی با هم کل کل داشتیم و شما برنده شدی و من حذف کردم رفتم سرور ۲ کلاسیک :دی یعنی* بازیت بهتراز ماست.

اما من به شخص آدمی* هستم که به قول مجتبی* گوسفند شجاع با موشی که تو دستمه بازی بازی نمیکنم که در *ره تیکه پارش می*کنم :دی

من دیگه بحثی* ندارم حرفای شما کاملا درست بود.

مؤید باشید.
    انسان ها شکست نمیخورند بلکه تنها تلاش کردن شان را متوقف می سازند.

14. تشکر Man.j تشکر نمود
    پسندیدن Man.j, Gosfande_Shoja, G0D پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

الان اگر اتش بس بدیم کاری رو خواهیم کرد که sw خواسته
    الان خودشونو به موش مردگی زدن و اشک تمساح میریزن و میگن ما رو فقط بزارید که پاپ بازی کنیم بعد تو تاپ یه چیز دیگست
    از اونورم دست پیشو گرفتن پس نیفتن و تو پروفایل نوشتن نرفتیم که یه وقت بازی بی مزه نشه!
    بعد دوباره رفتن نوشتن کاشکی سرور تعادل پخش پلیر داشت !
    خوب حالا گیریم داشت از قبل سرور معلومه کی خوبه؟اونیم که بخواد جایی باشه میره همون جا دهکده میزنه
    به نظرم حداقل این sw رو از بین ببریم

16. پسندیدن Gosfande_Shoja پسندید
صفحه 33 از 139 نخستنخست ... 2331323334354383133 ... آخرینآخرین