-

نوشته اصلی توسط
loveboy
داداش من تو فروم هستم صرفا جهت اطلاع ولی شخیصتم بالاتر از اینهاست که بخوام با امثالی مثل شما دهن به دهن بشم
البته بلا نسبت برخی از دوستان
درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر
البته این یادت باشه تو شطرنج اگر طرف حرف نمیزنه یا ساکت داره طرفشو تجزیه تحلیل میکنه
اینو همیشه بدون یه سرباز همیشه سربازه ولی میتونه شاه رو بزنه

شما قرار بود نیای فروم ؟
فارم هم که از آب در اومدی اینقدر گفتی فلان میکنیم فلان میکنیم فلان دف رو دارم فلان کارا میکنم
بعدش اینجا کسی شطرنج بازی نمیکنه
شما بهتره برید همون شطرنجتون رو بازی کنید و تحلیل کنید
آفرین بچه با شخصیت
ولی تو دژکوب نه تحلیل شطرنجی تو به درد میخوره نه شخصیتت
پیشنهادی که به شما دارم اینه
شما به روش منچ برید جلو موفق تر میشی شطرنج کارایی نداره تو دژکوب
حتما این رو تحلیل کن پیشنهاد خیلی خوبی بود
مثلا همین دوستمون onlyfarzad واقعا اگه من میدونستم ایشون 3 ماه هست پا گذاشته دژکوب من اصلا این سرور پا نمیزاشتم
همین میشه دیگه طرف پیام میده مولتی جریان مرتاض چیه چکمه چیه اینا باگ میزنن تقلب میکنن پیشنهاد میکنم در مورد کتیبه احمقانه هم تحقیق کنه این باگ داره ها 
فکر کنم صاحب این دژکوب ببنده بره تحمل این جور چیزا رو نداشته باشه
حالا شما چند ماه هست شروع کردی؟ برادر میای اینجا هی میگی و تعریف و تمجید میکنی از خودت
صابقتون رو بدید بدونیم با کی داریم صحبت میکنیم
شاید در حد ما نیستید یا ما در حد شما نیستیم
واقعا من دیگه به اینonlyfarzad جواب نمیدم دوستان خودشون جوابش رو بدن در حد ما نیست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود
آیا می دانید که جنگ آموز بزرگ جنوب غرب (yahoo1) توسط اکانت Man.j زده شد!!
میزان دفاع کتیبه رو ببینید:
جنگ آموز بزرگ.jpg
پی.نوشت:
یک بنده خدایی دیشب 4 موج روی ما اتک گذاشته بود سیم سکند ، دقایقی قبل از یک ده دیگه اومد که برای موج های کاتاش جلوزنی کنه ، تایمش خراب شد موج جلوزن افتاده بعد از کاتاها!دوست من بیشتر دقت کن.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
توضیح پلن زدن چشمان کوچک اکانت پدربزرگ
برای زدن کتیبه چشمان اکانت پدربزرگ یک دهکده از فاصله ی 45 ساعتی در نزدیکی کتیبه ایجاد کردیم.
640000 منابع با فاصله زمانی و مقدار خُرد خُرد به ده تزریق کردیم در اینجا واقعا اکانت های گول ساید کمک کردن.
اما متاسفانه به دلیل نقص فنی نشد که خزانه 10 بشه و رو سطح 9 موند منابع Over شد در نتیجه همر اکانت OoooOooops بخشی از اون که تو غارت نبود لاست فراوانی داد ولی کتیبه جابجا شد و نشد بزنیمش کالک(طرح گرافیکی) پلن رو ببینید که قرار بود اکانت OooooOooops بدون قهرمان خزانه رو تخریب کنه ؛ اکانت Gosfande_Shoja از فاصله 11 دقیقه ای و نزدیک کتیبه رو برداره و با فاصله ی 1 دقیقه ای اکانت K.L.H کتیبه رو از اکانت ما بزنه و یک قهرمان احتیاطی هم از اکانت khoramdin لانچ شد.
دیدن این تصویر به بعضی ها نشون میده ما چطوری پلن می ریزیم البته فایل های اکسل مربوط به لانچ و تایم گیری و پوش رو نمیتونیم قرار بدیم.
چشم عقاب.jpg
لینک بزرگ و با کیفیت نقشه گرافیکی:
http://upload7.ir/imgs/2014-07/24854074465374187656.png
اما دوستان اشتباهی که کردند ده ما رو اصلا ندیدند ، و کتیبه رو هم جابجا کردند اما رفت جایی که با قهرمان و ده تازه تاسیس ما 7 خونه فاصله داشت که در پستی جداگانه نحو زدنش رو میزاریم انشالا.
ویرایش توسط Gosfande_Shoja : 07-06-2014 در ساعت 09:30 AM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
به قول دوستمون 200 امتیاز رفتیم مرحله بعد :d
مجتبی ببین چه به حال و روز این بنده خدا انداختی
بازنشسته کردیش
baznshast.JPG
ویرایش توسط shahabr : 07-06-2014 در ساعت 12:14 PM
دلیل: BOOOOOOOOOOOM
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
http://axgig.com/images/46472986768021357607.png
به قول اقا shahabr
booooooooooooooooooooom
دهکده 10من از این بیش تر دف داره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود بر عزیزان فروم نویس ( جای فرد فروم بازی مانند شهاب شیزوفرنیک و امیر وال خالیه!سطح فروم واقعا بالاست)
دوستان عزیزم باید خاطر نشان کنم درسته ما دیروز رزمایش با جنوب شرق رو اعلام کردیم ولی عزیزان اینقدر هول نشید بپرید تو دیوار!
از چی بگم شما فیک رو نگاه کنید با گرزی و شوالیه فیک بدی دیگه کاری کردی گوسفندای ما هم بهتون بخندن!
فیک.jpg
یکی این بنده خدا amir_hosein رو توجیه کنه بگه عزیزم دیگه همرت خفت شده ، دیوار شده ته موندش ، کراپ لاک شدی ، دیگه گلم چرا الکی هی این لژیون ها رو میکوبی به اکانت OooooOoooOps ، حداقل زره این نیروها رو 20 کن نگه دار که دفعه بعد که لانچ کردیم 0 کنیم کپت رو ، ازشون واسه اینسرت استفاده کنی البته اگر بتونید اینسرت کنید.
امیرحسین.jpg
+++++++++++++++++++++++++++++
باز هم دیواری دیگر در اکانت OoooOooops و اینبار پدربزرگ عزیز که 2 کتیبه اش را اتحاد تری دات آرمی در کمتر از 10 ساعت گذشته زده اتک گذاشته و به زیبایی داره پا جای پای amir_hosein میزاره ---( پدر بزرگ عزیز حقیقتا بازنشسته شدی دیگه )
http://www.dejkoob.ir/ir/re...a6,10580195365
پی.نوشت:
الــــــو جنوب شرق؟صدا واضح میاد؟صدات داره میاد بگوش باش!
پی.نوشت 2:
از بس زیبایی بازی زیاد شده Gosfande_Shoja دفساز رو بردید تو فاز زد و خُورد ، مثلا اومدیم این سرور سرمون تو کار خودمون باشه ، نمیزارید!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
shahabr
BOOOOOOOOOOOOOM
فایل پیوست 303
بادم شیر بازیکردن همینه
فقط تایم دف شدنه هانیبال با خفت شدنش رو مقایسه کنید

هنوز این دوستان آتش بازی Apolloرو تجربه نکردن ، ما منتظر Apolloهستیم.
شهاب جان پیشنهاد میکنم از سرورهای دیگه خواستی بازی کنی اسم اکانتتون رو بزارید BOOOOOOOM یا BOOOOM BOX
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Gosfande_Shoja
درود بر عزیزان فروم نویس ( جای فرد فروم بازی مانند
شهاب شیزوفرنیک و
امیر وال خالیه!سطح فروم واقعا بالاست)
دوستان عزیزم باید خاطر نشان کنم درسته ما دیروز رزمایش با جنوب شرق رو اعلام کردیم ولی عزیزان اینقدر هول نشید بپرید تو دیوار!
از چی بگم شما فیک رو نگاه کنید با گرزی و شوالیه فیک بدی
دیگه کاری کردی گوسفندای ما هم بهتون بخندن!
فیک.jpg
یکی این بنده خدا
amir_hosein رو توجیه کنه بگه عزیزم دیگه
همرت خفت شده ،
دیوار شده ته موندش ،
کراپ لاک شدی ، دیگه گلم چرا الکی هی این لژیون ها رو میکوبی به اکانت
OooooOoooOps ، حداقل زره این نیروها رو 20 کن نگه دار که دفعه بعد که لانچ کردیم 0 کنیم کپت رو ، ازشون واسه اینسرت استفاده کنی البته اگر بتونید اینسرت کنید.
امیرحسین.jpg
+++++++++++++++++++++++++++++
باز هم دیواری دیگر در اکانت
OoooOooops و اینبار پدربزرگ عزیز که 2 کتیبه اش را اتحاد تری دات آرمی در کمتر از 10 ساعت گذشته زده اتک گذاشته و به زیبایی داره پا جای پای amir_hosein میزاره ---( پدر بزرگ عزیز حقیقتا بازنشسته شدی دیگه )
http://www.dejkoob.ir/ir/re...a6,10580195365
پی.نوشت:
الــــــو جنوب شرق؟صدا واضح میاد؟صدات داره میاد بگوش باش!
پی.نوشت 2:
از بس زیبایی بازی زیاد شده
Gosfande_Shoja دفساز رو بردید تو فاز زد و خُورد ، مثلا اومدیم این سرور سرمون تو کار خودمون باشه ، نمیزارید!
اینم دف زیبای دوستمون man.j یکی دیگه از همر ها رفت دیوار
http://www.dejkoob.ir/ir/report/10580235941
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
BOOOOOOOOOOOOOM
leo.JPG
بادم شیر بازیکردن همینه 
فقط تایم دف شدنه هانیبال با خفت شدنش رو مقایسه کنید
ویرایش توسط shahabr : 07-06-2014 در ساعت 01:42 PM
دلیل: تعویض عکس
-