نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.hero نمایش پست ها
مدیر عزیز
نمیدونم چرا شما صرفا میخوای موضوع رو دف کتیبه اعلام کنی
سیاست های یک سال اخیر سایت رو ببینی خودت متوحه میشی که این پلیر ها ذره ذره خسته شدن
و الان دیگه سرریز شده گلایشون
هر سروری که ران کردید دو نفر اومدن گفتن فلان قانون باشه شما هم قانون تغییر دادی
شدیدا موافقم با شما
سه ایکس گفتن مولتی آزاد شما قانون عوض کردی
خیلی بحث شده تو انجمن عملا (از نظر تکنیکی)نمیشه جلوی مولتی اکانتی رو گرفت
چهار نفر گفتم بات، اومدی یه آنتی بات گذاشتی که دیگه روند عادی بازی رو مختل کرده
بله موافقم با شما نباید به درخواست کاربران جهت جلوگیری از بات توجه میشد
یه سرور هزار روزی 7-8 بار میره تو بروز رسانی
احتمالا یه سرور دو سه باری بروزرسانی شده این رو نمی تونم بپذیرم
اتک ها باگ میخوره و نیرو ها بر نمیگردن که این اتفاق الان سه چهار تا سرور میفته
این هم گزارش نشده
ریل کاتا میچینی 3 تا اکانت رو، لانچ کنی اولی میره دومی وسطش آنتی بات میاره! سومی هم همین طور
این هم گفتید دیگه سر آنتی بات اشتباه کردیم و عذرخواهیم
اونقدر اومدین هر سرور هر جور دلتون خواسته قانون گذاشتید که به قول این دوستمون دیگه همه تنظیم بازی ریخته بهم
بله نباید توجه بشه به درخواست کاربرا متاسفانه !!!
برداشتید گلد رو دو برابر کردید بدون هیچ منطق و دلیلی
یه تخفیف غیرمنطقی که در هیچ جای دنیا نیست در پکیج ها بود که سال ها پیش باید برش میداشتیم و به خاطر کاربرا حذفش نکردیم. نمی پذیرم.
اون پلیری که میتونست یه تک اکانت بکشه با یه هزینه مشخص اونو اومدی هزینه اش دو برابر کردی
شرایط برای همه مساویه هزینه رقیب شما هم زیاد شده گلد اصولی تر مصرف میشه و ارزش حراجی و نقره در بازی افزایش پیدا میکنه. نمی پذیرم.
توی همین سرور اینقدر تغییرات دادین که تمام وی پی اس ها که رید میرفت بن میشدن
خیلی دست و دلباز رید گذاشتید که بن شده ریت رو کم کنید درست میشه. همه وقتی درست و اندازه رید بذارن هم به سرور فشار نمیاد هم منابع درست توزیع میشه . نمی پذیرم.
شما دیگه اینقدر رو اعصاب این پلیر راه رفتی
گله از دف زیاد کتیبه قابل قبوله اما حذف اکانت یه جورایی فرار به جلو هست جهت جلوگیری از شکست آخر بازی
حالا میگی پلیر ضعیفه؟
بله! چون جا میزنه. همه چی اکی باشه من وی پی اسم هزار تا رید در دقیقه بفرسته سکه ارزون باشه کتیبه و نقشه دف نداشته باشه بات هم ران کنم که برنده بشم اینا بهانه های پلیر ضعیفه. پلیر قوی نگاه نمی کنه به شرایط نگاه میکنه به هدفش.
رفیق تو یه قانون ثابت نداری
مغالطه ( اهمال سور)
حتی یه برنامه مشخص هم برای سرور هات نداری اعلام کنی سرور های دو ماه بعدت رو
مغالطه (علت جعلی)
مشکل کار از شما نیست
ممنون
از ماست که هنوز میایم اینجا گله و شکایت میکنیم و فکر می کنیم تاثیری داره
همونطور که خودتون فرمودید بیشتر مشکلات نتیجه توجه به اعتراضات هست. پس اگه به حرف شما گوش کنیم باز یه عده دیگه میان و همین حرف ها رو به ما میزنن.
نه مشکل از شما نیست. مشکل از فرهنگمون هست. ما یاد نگرفتیم قدر دان باشیم. من هیچ وقت نیومدم از شما تشکر کنم که در سرور های ما بازی می کنید. شما هم هیچ وقت لازم ندیدید اگه نکته مثبتی اینجا هست حمایت داشته باشید چه برسه به تشکر. حمایت کنید ازینکه اگه تغییری ایجاد شده حتی به غلط! از روی دلسوزی برای کاربرانی بوده که درخواستشو داشتند.
فرهنگی که باعث شده در طول تاریخ هر فردی که دلسوز بوده زیر پاش خالی بشه. نمونه تاریخی زیاد هست اینجا هم کلاس تاریخ نیست. خروجی این فرهنگ و تفکر شده جا زدن. شرایط خوب رو قدردان نیستیم و در شرایط بد جا میزنیم. کاش قدر دان شرایط خوب بودیم و در شرایط بد می ایستادیم و می جنگیدیم.
البته من با نوشتن این متن خودم داره گلایه میکنم واسه اینکه این متن تبدیل به گلایه نشه خیلی خیلی تشکر میکنم از پلیر هایی که توی این سالها کنار ما بودند و مشکلات و سختی ها و نا مدیریتی ها رو تحمل کردند و حضورشون رو دلسوزی و تشکر و قدردانی قلمداد می کنم. اگر چه جایی برای تشکر از ما نیست و این از لطف کاربرانمون هست که قدر دان هستند و چیزی که ارزش قدردانی رو نداره می پذیرند.