-
به نام خدا
بعد یه عمری دوباره با درخواست دوستان عزیز به دژکوب برگشتیم تا یه سرور دیگه بازی کنیم و لذت ببریم(چون خیلی درگیر کار و زندگی هستم وقت آزادم کم بود نمیشد به بازی برسم) و با کمک دوست خوبم مسعود که هم بازی شد با من و این سرور رو استارت زدیم و از روند بازی هم راضی بودیم و هستیم خوب طبق پلن جلو رفتیم ولی گویا دژکوب درست بشو نیست ؛
1. اول سرور که اومدین یهو هفته سوم-چهارم ثبت نام رو بستین با اینکه سرور های قبل تر دیر تر ثبت نام بسته میشد یک سری از دوستان قدیمی رو نتونستیم بیاریم این سرور ، و کاملا مدیریت دل بخواهی عمل کرد
2. بعد اومدین یک سری اکانت مثل Joker.m (محسن) و MMT763 (مانی) که از جایی که یادمه از سال 93 دارن همین دژکوب بازی میکنن و مانی پدر محسن هست و جفت عضو یه خونواده هستن رو بخاطر ای پی خوردن حذف کردین!!! و هر چی دلیل و مدرک ارائه کردن شما کاملا غیر منطقی و روباتیک وار عمل کردین و حذفشون کردین؛
3. الآن هم که اومدین کلا وی پی اس ها رو بن میکنید ، هر چی وی پی اس میگیریم اکانت میزاریم روش زیر 24 ساعت ip بن میشهو همه سایت ها غیر دژکوب بالا میاد!! حتی وی پی اس که فقط دو تا دونه اکانت روش بود هم بن شد! من نمیدونم وی پی اس هم خلاف قوانین هست ؟ جرم هست؟ نباید استفاده کرد؟ پس بقیه ساید ها استفاده میکنن چی اونا مجازن فقط شمال شرق غیر مجازه؟
4. از همه چیز جالب تر اینکه من اکانت خودم و فرزاد رو که جانشینش هستم رو بعد بن شدن ای پی وی پی اس روی لپتاپ خونه خودم گذاشتم روی غارت خودکار اونم از ساعت 9 شب تا 3 شب که رسید بن شد !!! بابا لامصب ها به آی پی ADSL خونه من رحم میکردین !!! به ادمین هم نامه زدیم میگه ای پی رو بگین بررسی کنم، خب تو ای پی رو بررسی کنی مشکل من حل میشه ؟ مشکل همه بازیکن های سرور حل میشه ؟ جوک چرا میگین مگه من هر بار دستگاهم رو روشن میکنم ای پی شو یادداشت میکنم؟ کی یادداشت میکنه الان خود ادمین بگه ای پی که هفته قبل باهاش لاگین میکرده چیه؟ خودش هم نمیدونه! lol
همین مشکل برای ممدرضا سالت هم پیش اومد سه روز پیش، ای پی سیستمش بن شد و اومده بود میگفت و ما فکر کردیم داره شوخی میکنه وسر به سرمون میزاره که دیدیم نه واقعا فایر وال شما فقط روی NE زوم کرده و کلا نمیخاد ما غارت خودکار داشته باشیم؛ و باز هم دل بخواهی بودن مجدد سیستم شما رو بیان میکنه
امید جان شما بزرگترین سرمایه سایتت که بازیکن هات بود رو به مرور زمان آهسته آهسته از دست دادی ، الانم ما رو از دست دادی، یادش بخیر زمانی این سایت واقعا سرور هاش شلوغ بود و پر از بازیکن و هیجانی داشت؛ الان جز سرور های کام راه دیگه ای برای تجربه اون حس ناب قدیم نیست که اونم هزینش بالاست خیلی از دوستان نمیان و لذت دور هم بودن رو نداره؛
خب اینطور که پیداست شما نمیخواین ما بازی کنیم تیم ما زیادی سنگینه واستون باعث میشه بقیه رقیب ها ناراحت بشن اومدین چوب لای چرخ ما کردین که ما خودمون بازی رو ول کنیم، ما هم به این تصمیم شخصی و سلیقه ای و عشقی شما احترام میزاریم
کل ساید شمال شرق رو گذاشتیم رو حذف ، دف ساز هایی هم که رو حذف نرفتن چنج کپ میشن رو فیدر و ول میشن به امون خدا
پ.ن؛ دلایل رو نوشتم که فردا پس فردا ... قمپوز در کن های بقیه ساید ها نیان بگن شما ترسیدین فرار کردین؛ والا یه مشت قناری ترسی ندارن که ما بخایم ازشون فرار کنیم؛
ویرایش توسط Omid : 01-13-2024 در ساعت 04:48 PM
دلیل: کلمات رکیک
F1.T ~~~~> DooM
H1.X ~~~~> Italiano
L1.X ~~~~> WolFlanD
K5.X ~~~~> WolFlanD
N1.X ~~~~> Brain
P1.S ~~~~> Morphine
M5.S ~~~~> WolFlanD
N3 ~~~~> WolFlanD
Finalo3 ~~~~> Marked One
Iran V3 ~~~~> Biohazard
Y1 ~~~~> WolFlanD
Z1 ~~~~> WolFlanD
no more no less
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Vikings
به نام خدا
بعد یه عمری دوباره با درخواست دوستان عزیز به دژکوب برگشتیم تا یه سرور دیگه بازی کنیم و لذت ببریم(چون خیلی درگیر کار و زندگی هستم وقت آزادم کم بود نمیشد به بازی برسم) و با کمک دوست خوبم مسعود که هم بازی شد با من و این سرور رو استارت زدیم و از روند بازی هم راضی بودیم و هستیم خوب طبق پلن جلو رفتیم ولی گویا دژکوب درست بشو نیست ؛
....
؛
دلیل برخورد با اکانت انتقال نقره بوده شما که از سال 93 فعال هستید باید بدونید انتقال نقره نباید انجام داد.
در مورد بسته شدن فایر وال هم اقدام شد و سخت گیری فایروال رو کمتر کردیم که پلیرها دچار مشکل نشن...
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن