-
در دسترس قرار گرفتن سرورها
با عرض سلام خدمت کاربران عزیز، با عرض پوزش بابت طولانی شدن عدم دسترسی به سرورهای بازی، امکان دسترسی از روز جمعه ساعت 20 مقدور خواهد بود.
همچنین سرورها تا تاریخ 4 آذر ماه در حالت حمایت خواهند بود. ساعت حمایت را در اکانت خود می توانید مشاهده بفرمائید.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
Omid
با عرض سلام خدمت کاربران عزیز، با عرض پوزش بابت طولانی شدن عدم دسترسی به سرورهای بازی، امکان دسترسی از روز جمعه ساعت 20 مقدور خواهد بود.
همچنین سرورها تا تاریخ 4 آذر ماه در حالت حمایت خواهند بود. ساعت حمایت را در اکانت خود می توانید مشاهده بفرمائید.
شما که سرور هاتون رو دارین انتقال میدین . ورژنش رو هم یه آپدیتی بزنین دیگه . اینهمه قطع بوده . دو روزم بیشتر .
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
M3nTaL
شما که سرور هاتون رو دارین انتقال میدین . ورژنش رو هم یه آپدیتی بزنین دیگه . اینهمه قطع بوده . دو روزم بیشتر .
منظور شما از تغییر ورژن، تغییر چه چیزی هست ؟ لطفا بیشتر توضیح دهید
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
moderator
منظور شما از تغییر ورژن، تغییر چه چیزی هست ؟ لطفا بیشتر توضیح دهید
خوب الان چطوری باید تغییر رو بگم ؟
ببینید الان ورژن 5 هم اومده
بغیر از اون کلی دژکوب تغییرات داشته
بخش عمومی توی آمار اول از همه
نژاد ها اضافه شده
گرافیکش عوض شده .
اسلحه سازی فقط یه قسمت نیاز هست که آپگرید شن نیرو ها . توی سایت شما دو قسمت
حراجی هم متفاوت هستش .
از همه رو اعصاب تر همون آنتی بات لاگین هستش که اگه اشتباه زده شه باید یه دور صفحه رفرش شه در نوع خودش اولینه . هیچ سایتی ندیدم اینطوری باشه
از این مدل خورده کاریا خیلی هست . فقط کافیه برید سایت .کام و اکانت بسازید مقایسه کنید تفاوت ها رو
- - - Updated - - -
راستی اون بخش اطلاعات سرور هم اضافیه و واقعا فکر نمیکنم نیازی باشه بهش
توی .کام به صورت خبر میاد و یه دکمه × هم داره که بزنی روش میره
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
قطعی سرورها
سلام
سرورها قطع شده؟
یا من مشکل دارم؟
وارد سایت نمیشه اصلا
-
دوستان من بعد چند سال برگشتم و هیچ سایت فعالی وجود نداره یا من پیدا نکردم کسی سایت فعال سراغ داره ؟
-
نوشته اصلی توسط
Amoon
دوستان من بعد چند سال برگشتم و هیچ سایت فعالی وجود نداره یا من پیدا نکردم کسی سایت فعال سراغ داره ؟
سلام خوش اومدین
سرور فعال هستش که
سرور Y3 و سرور بی پایان
که سرور Y3 اکانت NAKTA هستم و بی پایان اکانت ChiChiNi
-
نوشته اصلی توسط
Nakta
سلام خوش اومدین
سرور فعال هستش که
سرور Y3 و سرور بی پایان
که سرور Y3 اکانت NAKTA هستم و بی پایان اکانت ChiChiNi
soton moshkl ine dg nmishe sabt nam krd to servera khste shodim beshinid mam y team miaym az y server tra dg
-
نوشته اصلی توسط
Amoon
soton moshkl ine dg nmishe sabt nam krd to servera khste shodim beshinid mam y team miaym az y server tra dg
یه اکانت بدم روش بازی کنی ؟
تلگرام بهم پیام بده با این آی دی @FankRashia
-
قدیم چقدر خوب بود. الان هیچ ....