با سلام و عرض ادب و خسته نباشید به تمامی دوستان. بنده با وجود اینکه تو عمرم مولتی بازی نکردم و زیاد حوصله اونو هم ندارم (شاید این سرور این کار رو کردم) با پیشنهاد آقا امیر و سایر دوستان موافقم. اصولی اینه که مولتی بازی نباشه ولی وقتی راه برای دور زدن قانون هست خوب نباید جماعت رو بسمت دور زدن قانون سوق بدیم.خوب اگه قراره نفرات برتر و تیم های بیشتر بیان اونم در صورتیکه مولتی بازی آزاد باشه بنظرم هیچ اشکالی نداره.فقط سرور قبلی من شخصا ول کردم علتش این بود همه برا پوینت بازی میکردن.اگر قرار بر بن و اجرای قانون باشه جلوی ین کارهای مسخره رو باید گرفت که طرف از 40 تا اک برا خودش پوینت دف جور نکنه! خودتون میدونید چطوری 40 تا اک میکشن و با نیرو هاش چی میکنن.وگرنه اون دفی ک از طریق مولتی تو واندر یا بقیه اعضا استفاده بشه هیچ ایرادی نداره

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط SIKO نمایش پست ها
سلام به همه دوستای عزیز
بنده هم با تیمم از سرور بی* پایان میخواستم بیام ولی نفری دو تا اکانت حداقل می کشن
از قدیمم دیگه همه می کشیدن دوتا اکانت رو
ولی اینجوری که من تا حالا دیدم و شنیدم با توجه به تمام محدودیت ها، بعضی ها میتونن بیشتر اکانت بکشن
اینجوری ماها همون ۲ تا اکانتم نمیتونیم بکشیم و حتی با برتری تعدادیمون، هیچ گهی نمیتونیم بخوریم و ترجیح میدیم اصلا نیایم
لطفا این قانون بن کردن مولتی رو بردارید تا هرکسی که بازی میکنه بتونه برابر بازی کنه
و هرکسی به اندازه زحمتی که میکشه نتیجه بگیره

ممنونم

مصطفی siko
آقا مصطفی اندلس رو میبری استراحت؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط y2j TM نمایش پست ها
سلام
من هم با آزاد سازی مولتی موافقم هرچند که زیاد اهل مولتی بازی نیستیم ولی به نظرم باعث میشه خیلی ها نیان این سرور رو

احمد
حاج احمد میان .یاشاسین . مهدی هم بیاد غم نداریم