-
سرور جدید نرمال
سلام وقت بخیر
مدیران محترم دژکوب؛
آیا قرار هست سرور نرمال جدید استارت بزنید؟
@Omid
@Omid@moderator
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام ماهم شرکت میکنیم
تیم های دیگم اعلام حضور کنند
@lucifer @2Pac
- - - Updated - - -
@scor
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام انشالله 9 دی ماه سرور جدید نرمال استارت می خوره
-
-
نوشته اصلی توسط
Omid
سلام انشالله 9 دی ماه سرور جدید نرمال استارت می خوره
چه عجب ! چه عـــــــــــــــــجــــــ ـــــــــــــــب ))))
-
نوشته اصلی توسط
EaGl
سلام ماهم شرکت میکنیم
@
lucifer @
2Pac
- - - Updated - - -
@
scor
اوووووم ارههههههه
-
نوشته اصلی توسط
Hadi
سلام وقت بخیر
مدیران محترم دژکوب؛
آیا قرار هست سرور نرمال جدید استارت بزنید؟
@
Omid
@
Omid@moderator
سلام هادی جان
داشتم پست های قبلا و میخوندم خاطرات زنده شه دیدم پست گذاشتی باز :دی
خسته نشدی هنوز ؟ :دی
دوباره میخوای اسم کپیتالتو بذاری آبگوشت و الو الو راه بندازی ؟ :دی
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم
-
-
سلام بر تو ای یار قدیمی
ای دیگه چیکار کنیم تنها دلخوشی ما از زندگی همین بازیه.
نمیای بازی؟ :دی
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
مدیریت محترم، امکانش هست یه جا اعلام رسمی بکنید؟ یهو استارت بزنید کسی نمیاد
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
EaGl
سلام ماهم شرکت میکنیم
@
lucifer @
2Pac
- - - Updated - - -
@
scor
درود بر دوست عزیز و قدیمی
واقعیتش خودم به شخصه دلم برای ت ر ا و ی ن تنگ شده منتهی امکانش به سه دلیل وجود نداره که افتخار داشته باشم دوستان رو*راضی کنم کنار شما عزیزان لذت ببریم
۱- عدم بروز رسانی گرافیکی و کلا موتور بازی حداقل نزدیک به دات کام
۲-عدم بروز رسانی اجرای قوانین دات کام ( این*خود به خود مشکلات لایحنل مولتی بازی و جنگ زرگری بین پلیرها و ادمین همچنین درگیریهای توام* با عصبانیت و*پرخاش بین پلیرها رو*از بین میبره
۳- عدوم وجود اراده ای برای درست کردن اوضاع ، چیزی که واقعا راحته و* هیچ هزینه مالی هم به ادمین وارد نمیکنه*
بنده حتی با مشکل شماره یک هم میتونم کنار بیام ولی دو*مشکل بعدی باعث*میشه دیگه سمت این سرگرمی نیاییم و وقت بی ارزشمونو با بازیهای بلاک*چینی پر کنیم
اگر برای دوستان مهم هست موضوع رو بشکافم در خدمتم* و اگر حوصله ای نیست و از همین سبک بازی لذت میبرید و راضی هستید که ارزوی لذت و سلامتی برای تک تک شما معتادین گرامی چه اونهایی که سابقا کنار هم لذت بردیم چه عزیزان رو بروئی که اگر اونها نبودن انگیزه ای هم برای ما وجود نداشت
و*در اخر با ارزوی روزهای بهتر برای تمام دوستان فعلی، دوستان سابق، دشمنان همیشگی، دوستهای بعدا دشمن شده ، دشمنان الان دوست شده ، مولتی بازهای خفن ، بخر بفروشای لعنتی و* عرض معذرت از تمام کسانی که در این یه دهه از صحبتهای من خواسته یا ناخواسته ناراحت شدند
دوستتون*دارم و میخوام سر به تن قهرمانتون نباشه :دی
ارادتمند همگی
پینوشت: تنها راه نجات این اینتر تایمنت در این پلتفرم احداث* یک اتاق فکر با حظور نهایت سه الی چهار نفر در یک گروه تلگرامی یا واتساپی با حظور متولی سایت هست ، اگر اراده ای بود بنده در خدمت هستم که به سرانجام درستی برسیم که تا بالای نود درصد اقلا قوانین رو*به مرجع اصلی این سرگرمی یعنی دات کام نزدیک کنیم (البته یک*هسته سه چهار نفره از دوستان باتجربه و خوشنام ، نه مثل او*دفعه که ادمین زحمت کشیدن یه گروه تلگرامی رو زدن و*دویست نفر با نظرات گوناگون بعضا بدون کارشناسی پست میگذاشتن و*حتی بحث رو به کل کل های شخصی و توهین بهم کشوندن)
پینوشت۲: این صحبتهای من تنها در مورد سرورهای اصیل یعنی نرمال - فاینال- سه ایکس بود و*بالاتر از اون رو* نه من دانشی دارم و*نه علاقه ای پس بدیهیست که اون سرورها اساتید خودشو برای پیدا کردن راه حلهای بهتر میخواد و*هسته مرکزی خودشو
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-05-2022 در ساعت 03:58 AM
دلیل: بدون پینوشت صفا نداشت
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
نوشته اصلی توسط
mohsen.2pac
درود بر دوست عزیز و قدیمی
واقعیتش خودم به شخصه دلم برای ت ر ا و ی ن تنگ شده منتهی امکانش به سه دلیل وجود نداره که افتخار داشته باشم دوستان رو*راضی کنم کنار شما عزیزان لذت ببریم
۱- عدم بروز رسانی گرافیکی و کلا موتور بازی حداقل نزدیک به دات کام
۲-عدم بروز رسانی اجرای قوانین دات کام ( این*خود به خود مشکلات لایحنل مولتی بازی و جنگ زرگری بین پلیرها و ادمین همچنین درگیریهای توام* با عصبانیت و*پرخاش بین پلیرها رو*از بین میبره
۳- عدوم وجود اراده ای برای درست کردن اوضاع ، چیزی که واقعا راحته و* هیچ هزینه مالی هم به ادمین وارد نمیکنه*
بنده حتی با مشکل شماره یک هم میتونم کنار بیام ولی دو*مشکل بعدی باعث*میشه دیگه سمت این سرگرمی نیاییم و وقت بی ارزشمونو با بازیهای بلاک*چینی پر کنیم
اگر برای دوستان مهم هست موضوع رو بشکافم در خدمتم* و اگر حوصله ای نیست و از همین سبک بازی لذت میبرید و راضی هستید که ارزوی لذت و سلامتی برای تک تک شما معتادین گرامی چه اونهایی که سابقا کنار هم لذت بردیم چه عزیزان رو بروئی که اگر اونها نبودن انگیزه ای هم برای ما وجود نداشت
و*در اخر با ارزوی روزهای بهتر برای تمام دوستان فعلی، دوستان سابق، دشمنان همیشگی، دوستهای بعدا دشمن شده ، دشمنان الان دوست شده ، مولتی بازهای خفن ، بخر بفروشای لعنتی و* عرض معذرت از تمام کسانی که در این یه دهه از صحبتهای من خواسته یا ناخواسته ناراحت شدند
دوستتون*دارم و میخوام سر به تن قهرمانتون نباشه :دی
ارادتمند همگی
پینوشت: تنها راه نجات این اینتر تایمنت در این پلتفرم احداث* یک اتاق فکر با حظور نهایت سه الی چهار نفر در یک گروه تلگرامی یا واتساپی با حظور متولی سایت هست ، اگر اراده ای بود بنده در خدمت هستم که به سرانجام درستی برسیم که تا بالای نود درصد اقلا قوانین رو*به مرجع اصلی این سرگرمی یعنی دات کام نزدیک کنیم (البته یک*هسته سه چهار نفره از دوستان باتجربه و خوشنام ، نه مثل او*دفعه که ادمین زحمت کشیدن یه گروه تلگرامی رو زدن و*دویست نفر با نظرات گوناگون بعضا بدون کارشناسی پست میگذاشتن و*حتی بحث رو به کل کل های شخصی و توهین بهم کشوندن)
پینوشت۲: این صحبتهای من تنها در مورد سرورهای اصیل یعنی نرمال - فاینال- سه ایکس بود و*بالاتر از اون رو* نه من دانشی دارم و*نه علاقه ای پس بدیهیست که اون سرورها اساتید خودشو برای پیدا کردن راه حلهای بهتر میخواد و*هسته مرکزی خودشو
سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران
یکی از رفیقام این سرور اکانت ساخت و منم اومدم یکم رو اکانتش بازی کنم و کنارش باشم ، گفتم یه سری هم به فروم بزنم ، داشتم رد میشدم از اینجا دیدم اقا محسن هنوزم به این سایت امیدواره گفتم یه سلامی عرض کنم و برم و بگم آقا محسن اگه امیدو دیدی برسون سلام ما رو بهش :دی
قبلا در این باره اینجا صحبت شده و یادمه امید گفت اینجا مشتری های ثابت خودشو داره و به خاطر مشتری های جدید حاضر نیست تغیری بده و به همین راضیه ! به نظرم آب در هاون کوبیدنه بیشتر نظر دادن های ما !
و من الله توفیق ...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
غلط انلایی رو*از بنده
نوشته اصلی توسط
YousefRitalin
سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران
یکی از رفیقام این سرور اکانت ساخت و منم اومدم یکم رو اکانتش بازی کنم و کنارش باشم ، گفتم یه سری هم به فروم بزنم ، داشتم رد میشدم از اینجا دیدم اقا محسن هنوزم به این سایت امیدواره گفتم یه سلامی عرض کنم و برم و بگم آقا محسن اگه امیدو دیدی برسون سلام ما رو بهش :دی
قبلا در این باره اینجا صحبت شده و یادمه امید گفت اینجا مشتری های ثابت خودشو داره و به خاطر مشتری های جدید حاضر نیست تغیری بده و به همین راضیه ! به نظرم آب در هاون کوبیدنه بیشتر نظر دادن های ما !
و من الله توفیق ...
سلام یوسف جان، البته که من منکر این نواقص نیستم و*همواره منتقد بودم و*به همین دلایل بازی نمیکنمم ، مگر همینجوری تفننی طور یه اکانت بسازم بدون*گفتن به کسی یه دوری زده باشیم*محیط بازی یادمون*نره
خدمت گل روی شما عرض کنم این سایت با تمام نواقصش چنتا حسن داره که سایت بغلی و*فیورت شما خالی از اون* هست
اعم از برخورد سنگینتر با مولتی بازی صعنتی ، وجود پلیرهای کم ولی مودب و ماخوذ به حیا ، عدم*وجود باگهای وحشتناک که تا حدوی اونجا عمدی هم*بنظر میرسه، و*مهمترینش داشتن یه ادمینه که علیرغم ول کردن سایتش به امان خدا ولی وجدان و شرف داره ، چیزی که اون سایت توی ذوق میزنه , ادمین اینجا نه با کسی تلفتی صحبت میکنه نه اپشن اختصاصی به کسی میده نه وسط پلن تهدید میکنه و*نه تحت فشار تیمی برای دادن امتیاز خاصی قرار میگیره
در هر صورت اینجا شاید از نظر رنگ و*لعاب و کمیت خیلی عقبتره ولی اقلا از نظر وجدان و*انصاف یه فرسنگ* با اون سایت کثیف فاصله داره
بنده در تعجبم سما جطور توی سایتی که به چشم*خودتون دستکاریها رو*دیدین باز هم ریجستر میکنید ، در واقع به دو*نکته میرسم یا دوست دارید با نشان دادن وفاداریتون روزی خودتون*هم*صاحب اون امتیازات نامشروع بشید یا اصولا فرهنگ*غالب جامعه که زیر بار هر چیز ناهنجاری میرن و هر حرف و عمل خلاف و* غیرمنطقی کوتاه میان هستین و*البته شاید هم*انقدر بی تفاوت به ارزشها که ففط دوست دارید این جاده یکطرفه رو*ادامه بدید
پینوشت: انجام ندادن اشتباه و در حاشیه بودن طبع بالا رو*نشون میده و تکرار انجام اشتباه اوج بی هنری و*طبع پایین
بنده بشخصه به شما و اخلاق اجتماعیتون بسیار علاقه دارم ولی در بازی شما رو یک مهره سوخته و بی هنر میبینم
ارزوی بهترینها برای شما دوست محترم
همچنین معذرت برای غلط املایی اگر وجود داشته باشه ، بالاجبار با گوشی تایپ کردم
ویرایش توسط mohsen.2pac : 01-05-2022 در ساعت 04:53 AM
در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی
One Flew Over the Cuckoo's Nest
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن